Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Az lenne a kérdésem, hogy ez a Spyware Blaster mennyire "jó" progi a Spyware Doctor Starter-hez képest?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Az oldal nem nyilik fel, mar nem letezik, pedig ki akartam probalni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Avira Premium Security Suite 6 hónapra.
AVIRA - \"More than security.\"
A játék honlapja: Link
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hozzáférés megtagadva
A kért URL nem tölthetõ be.
A következõ URL betöltése közben:
http://hyperliteautoservices.cn/index.php
A következõ hiba történt:
A lekért objektum FERTÕZÖTT a következõ vírusokkal: Exploit.JS.Agent.afh
Forduljon a szolgáltatóhoz, ha Ön szerint ez nem helyes.
JS/Exploit.Agent.AFH trojan connection terminated - quarantined Threat was detected upon access to web by the application:
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox 3.1 Beta 3\firefox.exe.
ESS 4 mûködésbe lépett.<#hawaii>#hawaii> Más is leellenõrizné ezt? False?
amikor elkezdek tölteni egy fájlt (rapidshare-ról pl.) akkor 1 pillanatra megszakad a net...
plusz anélkül is jó negyedóránként minimum egyszer elõfordul...
vírustól is lehet? eddig nemcsinálta ez a rendszer (a gép "új", azóta csinálja)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
a beállításokba -_-