Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erdekes eredmenye volt az AVG Anti-Virus Free a www.jateklub.hu. A kovetkezoket eszlelte, amelyek a C:\Windows\Temp\... mappaba helyeszkedtek el (www.virustotal.com analizis eredmenyek):
readme.zip:/readme.pdf
wpv221239013964.zip:/wpv221239013964.exe
wpv531240197317.zip:/wpv531240197317.exe
wpv921240135254.zip:/wpv921240135254.exe
L7wy
hát ne nyitogass a hdd-n semmit, csak futtass rajta le egy Kaspersky-t vagy Avirát.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

ok,de nemfertõzõdhet meg közben a másik gép is?
vagy jobb lenne,ha nemis nagyon nyitnák meg rajta semmit,csak átrakni,és futtatni pár vírus keresõt...
L7wy
Dobd át a másik gépbe a HDD-t az a biztos. Vagy arról írjál ki egy Kaspersky vagy Avira boot cd-t.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

valami következtetést levonhatok abból,h csökkentett módban jó?
úgyértem,lehet lekellene törölnöm azokat a progikat,amik a windows indulásakor indulnak?
máár régen foglalkoztam ilyesmivel:S nemnagyon tom,h honnan terjedhet,meg mit fertõzhet meg ez a vírus,vagy akármi
nah csökkentett módban minden ok,már amennyire az lehet😄
sajna az avira-t így nemengedi telepíteni...
a norman,meg csak 3-at talált,amiket le is töröltettem vele,de nemjavult a helyzet😞
Ezt erdemes megnezni: desk.zip:/desk.cpl
C:\Windows\desk.cpl
analizis eredmeny
Ez mar kb. 2 honapja kaptam el az Avira-val es az analizisbol is latszik, hogy meg eleg kevesen latjak a fertozest.
Ez azt csinalja, hogy ha bedugod a memory stick-et a szamitogepbe, rogton rair egy Autirun.inf, ami pontosan ugyanaz a desk.cpl, csak mas nev es kiterjesztes alatt.
méég nem énis a csökkentett módra gondoltam,meg a visszaállítás semmit sem segített:S
/nod32 - 100% vírus bulletin - no comment/
Nem hiszem!!!
lck
Próbáltad indítani csökkentett módban ?
Hátha akkor tudsz vele kezdeni valamit.
/nod32 - 100% vírus bulletin - no comment/
Nem valószínû.Inkább rakd át a merevlemezt a másik gépbe és másik operációs rendszer alól végezd el a mentesítést.

Nem baj ha belassul, csak epp tudd telepiteni oket, mert ha nem fogja engedni a telepitest, akkor mar nagy baj van.
Ha nem engedi a telepitest, akkor Avira AntiVir Rescue System vagy a Norman Malware Cleaner, ezeket csak le kell futtatni.
és vajon ezek menni fognak 1perc alatt?
max 1-2percig mûködik a gép
utána eléggé belassul
Tedd fel a Malwarebyte's Amtimalware-t, futtasd le, majd felteszed az Avira free-t es ezt is leffuttatod. Biztos sokmindent fognak kapni, aztan meg meglatod ha valami nem lesz rendben.
az a baj,h indulásnál egybõl hazavágja az egészet:S és így nehéz bármit tenni
nemtom,h milenne,ha az alaplapnak kivenném az elemét...:S
az a baj,h egy asus M2Ne-sli alaplapom van,régebben a régi alaplapoknál nemokozott gondot,ha kivettem az elemet,de ennél nemtom megtehetem-e...
meg az sem biztos,h azzal elérnék valamit
meg fennt van a kerio pfw4
nod32
Milyen virusolot hasznalsz?
Hali!
S.O.S segítsééég😄
Egy elég komoly problémám adódott egy 20perccel ezelõtt a gépemen...
Valami memória zabáló vírus hazavágta az egészet,méég jó,h van még 1 gép...
amikor bekapcsolom a gépet a feladatkezelõbe nézem a programokat hirtelen kevesebb,mint 1perccel idulás után 3-400 .exe program indul el,mind ugyanakkora...:S és egyszerûen túlterhelik a gépet
Ha valaki tudja,mit tehetek ellene írjon.Elõre is köszi
Elkuldod nekem az explorer.exe privat uzenetben es en majd megmondom, ha minden ok.
dragon11
Mi a rák..

Avira PSS van fenn, napi frissítéssel stb.^^ a-squaredet használom néha.. nos, van 3fájl amit trójainak hisz, de nem az.😊 100%.. (3000en használjuk a fájlt😄)

Nos, 1játékon amibe az Avira belejelez NÉHA indításnál, felajánlja a lehetõségeket kiválasztom h ne csináljon semmit és note this action.. aztán rá 4órára kb. megnyomom a start gombot és úgy marad.. aztán explorer.exe bezárása, megnyitása után is úgy marad..

Utána be van lassúlva a gép mint állat és bal gombra jobbot reagált.

Most vírusom van? ez a 3 riasztás fake..

Virustotal természetesen nem mûködik, hogy az explorer.exe-m beküldjem elemzésre.^^

Ez jo, csak vannak teves riasztasai is, legalabbis en ugy lattam, aztan azota lehet hogy javitottak. Szerintem egy nagyon jo vedelmet nyujt.
Majd leteszteled te is es ha nincs teves riasztasa, akkor jo.

Új verzió jelent meg a 4.0.424-es.
-fixed: Outlook Express - random email corruption with large attachment when scanning during reading
-fixed: Issue with functionality of Mozilla Thunderbird after reinstallation/upgrade from V3 to V4 or after adding extension.
Letöltés:Link.

Pianista
nortonnal megnyitottam, nem ordibált... csináltam hijackthis -t az meglelte 1 X, 4 ?

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Most az AVG Free hasznalom es en is megnyitottam, de nem tortent semmi.
FZoleee
hát én megnyitottam, mivel szedjem le? xD
qetuol
küldje már el valaki ezt az explolert az esetnek vki <#buck>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Hozzáférés megtagadva az oldalhoz a google chrome által.Jelentés:Link.
Az oldal forráskódjának ellenõrzése:VirisTotal.
Ha megnyitodtad az oldal kezdhetsz virust keresni a gépeden.

http://www.fastcurier.ro
winnelibalik8.zip/winnelibalik8.exe
analizis eredmeny

Ezt a gyanus winnelibalik8.exe a Spyware Terminatorral kaptam el, es erdekes modon ha szkennelest vegzek, nem ismeri fel sem kemprogramnak, sem virusnak.
Pianista
a vírus, spyware dolog már megvolt, az adobe az a 10-es, a többit meg nem tudom most megnézni mert már itthon vagyok és nem a mamáméknál. esetleg kevés memó vagy gyenge gép okozhatja??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Csak a Youtube.com oldalon szereplo videok eseten?
Pl. van a videa.hu vagy az indavideo.hu. Nezd meg, hogy ezeken az 0oldalokon szerplo videok eseten is igy van, mert ha igy van, akkor esetleg fel kellene ujitani az Adobe Flash Playert vagy esetleg virus/spyware.
L7wy
Kell nekem ez az exlplorer.zip. ha birod légyszi töltsd fel valahova és linkeld priviben, fontos lenne!!!

NO COMMNET!!!
Explorer.zip/Explorer.exe
C:\Explorer\Explorer.exe

2009.03.27

2009.04.19

Nincs nagy valtozas, de csak van egy kicsi.
Pianista
kellene egy kis segítség. a youtube és még néhány oldal videói "ugrálnak"... úgy értem hogy a videó képe, folyamatosan változtatja a méretét... egyszer normális aztán feleakkora igencsak ronda nyújtással, csúszással... ez mi lehet?? kaspersky virus removal már volt futtatva de nem talált semmit... PEDIG NOD! VAN A GÉPEN... az adobe hibája is lehet??

L7wy
Na majd fény derül rá... most tervezünk itcafe/prohardver fórumán egy már aktívált vírusos tesztet. Returnil -t tervezünk használni, szerinted mennyire jó program ilyen esetekben?

Az ilyen légbõl kapott százalékos becsléseknek amúgy sincs semmi értelme.Fõleg akkor,ha valaki nem is tudja alátámasztani.Mindenesetre a support forumon leírtak alapján sem valós ez az érték.

Narxis
Igen, de nem erre akartam célozni hanem, hogy vicces volt olvasni a százalékos becslésed. Nem kötekedni akarok, csak akkor mikor olvastam fura volt és mintha finoman azt írtad volna, hogy mennyire szuperjó is ez a Kaspersky. Holott már bizonyítottuk, hogy mindegyik vírusirtón ki lehet fogni.

Ettõl függetlenül még én is azt mondom, hogy a Kaspersky eltávolítja a FELISMERT kártevõk TÖBBSÉGÉT. Sajnos/szerencsére én még nem tudtam próbára tenni eme képességét.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A support forumukon elég sok anomáliát lehet olvasni a Kaspersky felismerési és eltávolítási képességeirõl:Link.

L7wy
Miért te találkoztál már olyannal, amit nem volt képes törölni, mármint amit megtalált, de nem törölte?

Kevés olyan crack van amire nem riasztanak a malware ölõk....
Narxis
Ne aggódj, kb. annyira hiteles és pontos mint amit te írtál. ;-)

L7wy
Olvasd el rendesen, még mielõtt kijavítanál 😄

Narxis
97,1

Hogy megy a Spyware Terminator-ral a vedelem?
Az AVG lehet manualisan is frissiteni, nem szukseg internet. Egy masik geprol letoltod a frissitesi fajlot es aztan felmasolod a te gepedre es manualis frissitessel megvan.
Igen Avast volt fent, de tûzfal nem volt , mert a routerban an elvileg beépített de nem tudom hogy az mennyire hatásos:S

A multkor is Avast! volt fenn, amikor format lett a vege?