Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Amennyiben te azt választod, hogy 16 éves korodra több szitkozódást és alpári viselkedésmódot ültess el a gyakorlatban, mint én 25 éves koromra, egyéni szuvenir jogod. De amíg te szomorúan állsz sorba a különbözõ klinikákon és segélyszervezeteknél, pszichológusoknál, hogy segítsenek leki vergõdéseden, mert a társadalom kilök a soraiból, miközben én otthonomban boldogságban élek a családommal és az emberekkel, ne kérdezd hol cseszted el. A választás a tied.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
#14212: nem 11vagyok.. 13..
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Megsugom, hogy nem ESET termeket hasznalok, ezert nincs lehetosegem direkt a programbol elkuldeni.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Tegnap kérdezte isss, hogy Advanced System Protector Pro-ról mi a vélemény. Mivel eddig senki nem reagált, így én is felteszem a kérdést. Vélemény, tapasztalat?
Köszönöm a válaszokat.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Már 1 hete tesztelem, eddig mindent megfog mint a zöldfesték + zéró gépigény + ingyenes.
Ne legyetek ennyire konzervatívak ( Play Video in website !!! ) próbáljátok már ki !
Akit érdekel vagy ki akarja probálni, az itt megteheti
Vagy ha csak infókat akartok róla, akkor erre tessék.
Avira AntiVir Premium
Avira Premium Security Suite
Avira AntiVir Professional
És itt melyiket?
Ha esetleg valakinek még nem ismerte fel múlt héten mind a 125 kártevõt a virnyákolója akkor szerintem érdekességképpen megnézheti megint.
"Az ESET Smart Security 4 a vírusokkal igazi Terminátorként bánik el."
A két állításból az következik, hogy: Idén nyáron ESET Smart Security 4 serege támad rád és a számítógépedre.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.