Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PCSL Total Protection Testing Report :Link.

Pianista
ez bot lessz... egy norton antibot segíthet.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Köszöntem a válaszokat. Du-7körül megcsinálom az analizist aztán betallózom.
Narxis
Írhatott volna kártevõt is, nem ez a lényeg.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem meg köze nincs vírushoz, spy szokott ilyet csinálni.
Csinálj egy HijackThis analízist.A logfájlt pedig tallózd be ide nekünk:HikackThis.

Narxis
Ez érdekes. :S Passzolom.

Na megtörtént a futtatás csökkentett módban.A Nod + a-squared is.Nem talált semmit. Végül is az van hogy feljön az Eset ablaka hogy a gép kapcsolatot akar teremteni egy másik géppel IE-en keresztül.és kiir egy pár IP-cimet,és letiltottuk.De állandoan jön vissza és jönnek föl az IE-er ablakok.És mire bezárod az egyiket addigra feljön 4 Szerintetek???
Ok köszi
Narxis
Sanszos, hogy vírus. Futtass le egy a-squared free-t.

Sziasztok.Szerintetek miért csinál egy ilyet a gép? Mozilla van használva,de feljön az Explorer ablak és be akarom zárni,addigra feldob még 4-et és mire bezárom a 4-et má 8 van belõle,ugyhogy osincs vége belöle. Szerintetek vírus? vagy spy?
Narxxis
ehh, legalább angolul beszélne :S

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Úgy látszik mrizo barátunk konkurenciát kapott a youtube-on egy francia padavan személyében. Akit érdekelnek a tesztek itt:http://www.youtube.com/profile?user=PegHorse&view=videos megtalálja õket.

köszi.<#worship>
A Vipréhez tartozik.

Sziasztok. Az Oeapi (szoftver)-Nektra (szerzõ) ez mond nektek valamit? Ez mi? Ezt most láttam a szoftverkarbantartó progiban.
Ezért nem használunk nod-ot!<#nyes>

Elsõ oldal.93/62.Kép.

L7wy
Erre szokták az ESET funok azt mondani hogy nem számít az adatbázisban levõ virusok száma, mert az ESET szuper heurisztikája helyettesíti ezt 😄😄XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Nagyon rossz napot fogott ki.Ha jól számolom hetedikei napon,nyolc oldal,körülbelül 800 fáj letöltés.Erre van nekem egy 2009-06-07 02:09
Win32/Injector.MM adatbázis frissítésem.Szép halál.

Sziasztok. Tudja valaki hogy a Vipre-t hogy lehet uninstallálni? Mert az óránál lent ki van kapcsolva,és mégse engedi. Köszi a választ.
Narxxis
Csak rossz napot fogott ki.

A kulcsot kapod a próbaverzióhoz! Aztán vagy triálreset vagy megvásárolod.Most az egyik szoftveráruházban akciósan 12000 huf a KIS 2009 aminek a kulcsa jó lesz ehhez a verzióhoz is.

Haj!
Valakinek véletlenül nincsenek meg a PCWORLD június havi kódjai az Agnitumhoz illetve az Eset S.S-hoz?
Na én azt hiszem ezt a mai napot kihagyom az Eset Smart Securityvel.Reménytelen:Link.

Az Esetnél is dolgoznak.Csak nehogy túlerõltessék magukat.Az utolsó kiadott frissítés:[Link.Hétvégére ez is elég.Csak a többihez képest nulla.
Symantec
Adatbázis:4101085
Új bejegyzések a mai napon:3188
Kaspersky
Adatbázis:2322486
Új bejegyzések:3272
A-Squared
Adatbázis:3065663
Új bejegyzések:3664.

Myrddraal
Nem kell a KIS 2010-hez vmi külön béta kulcs? Csak mert anélkül nem sokat érnék vele :\

Narxxis
G DATA is frissít hétvégén, legalább napi 3-szor, de szerintem tök mindegy. Nem ezen múlik....

Nortonnál dolgoznak hévégén is. <#vigyor0>
Az elõbb készítettem ezt a képet >>:
Polonic
Nem csak a nodnál nincs hétvégén frissítés. Aviránál is tegnap jött ki egy. Emberek dolgoznak ott is, 5 napos munkahétben gondolom.

Igen én is használtam nod-ot sokáig,de ezek azok a dolgok na és persze az,hogy a vírusok és trójai lovacskák hétvégén is születnek és nod-éknál hétfõ délelõttig nincs adatbázisfrissítés mind amellett szólt váltani kell.Ezért használok most már KIS 2010-et. Ajánlani tudom mindenkinek szebb,gyorsabb,kevesebb az erõforrásigénye,mint a 4-es nod-nak!

Narxxis
G DATA 2010 eredmény:

http://imagerz.com/QERBUEtvAwIHAg5LFQVR

Maradék:

http://imagerz.com/QERBUEtvAwIHAg5LFAVR

Polonic
Az avira 20-at hagyott meg ebbõl. A-squared is kipróbálom majd.
A ph-n belinkelhetem, hogy a többiek is teszteljék más programokkal?

Eh.Ezt már nem lehet követni.Report:Link.
Érdemes az anubis és virustotal analízist is megnézni.

Polonic
Köszi!

Tessék.Jelszó a kicsomagoláshoz"infected":Link.

Polonic
Add már meg kérlek a linket, ahonnan ezt letölthetem. El szeretném küldeni elemzésre.

A nodnál minden elképzelhetõ.Most néztem meg a keresési naplót.2009.0602.-06.07-ig 245 fájl.Ebbõl 116 ot azonosított be.129-et nem.És még van nálam belõlük 57 amire továbbra sincs semmi reakció.

Narxxis
A cookie-kat ne nézd, hülyeség. Viszont a többi szerintem nm false alarm. :S

Myrddraal
ESS 4-et használok, eddig minden szép és jó, gondoltam felrakom a-squared free verzióját. Jó fennt is van, frissítés majd smart scan. Erre talál egy rakat vírust Kép, de ess pl. nem észlelt semmit, és pár file-t virustotal-on meg ess-el vizsgálva is tök tisztának tünnek. Most ez mind false alarm vagy tényleg ennyi virus jött volna be???

Doomista
Az ilyenek ellen sosem lesz megfelelõ védelem ? Szinte minden hónapban,akár minden héten lehet botlani ilyenekbe...nem lehet ezek után csodálkozni, hogy egy kórház rendszerét feltörik, etc etc...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxxis
Kemény cucc.

Ma úton útfélen belebotlottam ebbe a load.exébe.VirusTotal:Link.Report:Link.Futtatás után a támadó átveszi az irányítást a fertõzött PC felett.

Igen.Report:Link.

Narxxis
Ja. Ez téves-e?

http://rapidshare.com/files/241759949/virus.rar.html

jelszó:virus

Virus: JS:Cruzer-C (Engine 😎

Téves riasztás volt.

Narxxis
Hoppá-hoppá!

Pianista
most veszem észre hogy valszeg a Craagle progi fájlai voltak, tehát ártalmatlan😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
nis... de a retek a rendszervisszaállításba volt bent(ha az a _restore mappa), máshol nem. a többi meg csak törés.

Mit használtál hogy beengedte a csúnya fiúkat?