Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Nah kijött a IE8...Mármint az én windows updatem tolja éppen most lefele...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lck
Nekem is van kisebb vírusgyûjteményem. Na ezekre sem jelez semmit. Viszont vettem a bátorságot és elindítottam belõlük kettõt, ezeket viszont elindítás után simán megfogta. Ezek szerint a scan-nel nem lehet ellenõrizni a hatékonyságát 😞
L7wy
Fórumjukon fent vannak a TR verziók, ami kb RC utáni verziót jelent.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Az gáz, ha nem talált semmit? Fel kéne tennem hozzá a PC Tools antivirust is?
Jaaaa én ezt ismerem...régen megnéztem...megy a teszt.
Ezt vírusírtó mellé fel lehet rakni?
lck
Esetleg aThreatFire progit nem lenne kedved letesztelni a vírusgyûjteménnyel. Ez egy hasonló mûködésû progi.
Ez kb 5%-os eredmény. Roppant Szerény. Ilyen rosszat még a M$ se tudott csinálni <#hehe>
lck
szerény
Sajnos mégsem néztem félre....331 fájlt azonosított és törölt, 6.304-et meghagyott.
Egy az h virtuálison futtatom szal esély nincs ra h behaljon a gépem, kettõ h a virtuális gép lassabb mint a valódi, három h idõbe tart a full scan
Narxis
😄DDD de jót röhögnék ha tényleg így lenne

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lck
-6500-
lck
Na - behalt a gépe - 60000 vírus megette 😞
Narxis
Eredmény???

lck
és???
Letesztelem ezt a 6500 db vírust Iobittel is
lck
Akkor érdemes felrakni ? - Mondjuk nemtom mit variálok, felrakom - eldöntöm.
A Morro egyébként nem 5000 fájlt, hanem 5000 fertõzést ismert fel! Törlés után 550 fájlt hagyott meg, tehát kb 6000-t ismert fel.
Ezt a 330 fájlt felejtsd el. Elnéztem valamit.
lck
Nekem Morro-val nagyon lassan indulnak a progik ( + 10 sec.) - így egyenlõre hanyagolom. Amúgy nem lenne rossz.
Én nem vettem észre semmi lassulást....bár az is igaz, hogy ráeresztettem egy kb 6500 fájlból álló víruspackra, és 330-at ismert fel belõle 😊)) A microsoft Morro 5000-et.
lck
Gépet nem fogja ? / nekem csak 1 magos proc. van /
Egyébként az én gépemen még a beta 1 van, közben már kijött a beta 1.1 is kisebb módosításokkal
lck
Köszi !

Na erre majd odafigyelünk. IObit elég jó cuccokat szokott kiadni.
Vannak benne további funkciók is, amik még ebben a bétában nem elérhetõk, de késõbb azok lesznek:
Narxis
Igen, egyelõre még nem ismeri fel az antivirusokat de késõbb szólni is fog ha nincs telepítve külön antivirus.

lck
Köszi.
Ha jól értem, ezt a meglévõ antivírus mellé ajánlják kiegészítésül, úgy mint pl a ThreatFire-t ?
Free for Home/Non-commercial Use

Scan & Remove is free, and real-time protection is free too. You will love this small but powerful free anti-malware.

Click
Narxis
Igen.

lck
Ez ingyenes lesz a beta után is ?
Pianista
ezt leszedtem és is, keresés indul-> Trojan.Hacktool (norton reset), csodálom hogy a törésekre nem ment rá😊 jó kis proginak indul.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pánikra semmi ok:
Narxis
Hoppá-hoppá! 😮

Narxis
Van! 😄

Eh? :/
Van már KIS2010? <#vigyor>
L7wy
KIS 2010 magyarítás kb 90%os kivitelben...Csak ha mélyebbre mentek, akkor találtok angol szöveget, de még sok javításon fog átesni...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
bazzzz 😄DDDD

Doomista
Kanos voltam, igy is irhatom nem ? <#pias><#integet2><#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
LOL, te alkesz<#pias><#integet2>

Doomista
Begerjedtem ettõl a mondattól, bocsi <#pias><#integet2>

Narxis
😄DDDDDDD

Doomista

Narxis
Ez az eredmény meglepett!

Narxis
Hát jah, egy újabb veszélyforrás.

Doomista

Doomista

Doomista
Inkább maradok a resident evilnél vagy a silent hillnél 😊

Narxis
Akkor játszhatunk zombisat! 😄