Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez az online játékozók rémálma...persze nem csak a neve miatt mondom,mert logikus, de többször szóltak hogy feltörték a cabal online accjaikat,és mikor lefutott valami virusirtó szoftver, ezt a trójai programot találta,vagy hasonló nevût,eset oldalán fent van melyik virusirtó milyen néven találja meg...annó sokat cabal onlineztem...és készültek állandóan ilyen fake "hivatalos belépõ oldalak", na most a gyerek belépett,és lelehetett valahol tölteni egy fájlt amiben ilyenféle virus szerepelt,ha nem volt megfelelõ virusirtó máris... 😄 de azt az oldalt olyan profin megcsinálták hogy tényleg nem abból állt hogy beütöd a account nevedet, jelszavadat és lementi txt fájlba...nah meg egy két online játékban a buggokat exploitokkal használják ki,és ott is csúfan végzõdhet a dolog...most per pill a runes of magicra hajtanak, hogy minnél több accountot ellopjanak, mivel ugyebár tudjuk, hogy a wow accountokat nagyon törik, ez a runes of magic meg egy friss wow hasonmás játák,és nagyon népszerû 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
1. Win32/Conficker.AA féreg (5,48%)
2. Win32/Adware.Virtumonde alkalmazás (5,29%)
3. INF/Autorun vírus (4,81%)
4. Win32/TrojanDownloader.Bredolab.AA trójai (3,64%)
5. Win32/TrojanDownloader.Swizzor.NBF trójai (3,58%)
6. Win32/PSW.OnLineGames.NMY trójai (2,71%)
7. Win32/Agent trójai (2,67%)
8. WMA/TrojanDownloader.GetCodec.gen trójai (2,53%)
9. Win32/Kryptik.GT trójai (1,55%)
10. Win32/Toolbar.MyWebSearch alkalmazás (1,52%)
Éjjelre elindítom persze a NOD online scannert.
köszönöm neked is.;-)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Rootkit Search, ez azert jo, mert vannak olyan programok, amelyeket esetleg nem ismer fel, de ha egy ilyen ellenorzest vegzel, akkor lehet, hogy megkerul a "betyar".
Services kapcsolatokat átkutatva sem találtam semmi érdekességre, hál Istennek.;-)
Nah, currports program segítségével is átnéztem az aktív hálózaton belüli/kívüli kapcsolatokat, minden IP a local host illetve a saját ip címemre mutat. Szóval ez is tiszta.. ez pedig a kapcsoaltok listáját mutatja, nem a processzeseket, tehát a keylogger/password stealer trójaikat ki kellett volna mutatnia. Pl. egy teljesen hülye leírást adva és fura alacsony pioritást észlelve, hiszen a rendszerfolyamatok elképesztõ magas pioritással rendelkeznek. Aztán jön a "hackerek" bajuk még, hogy rendszerfolyamatnak tûnõ folyamatstruktúra nevet adnak az említett kártevõknek, de mivel felülírni nem tudja a pioritás miatt(meg rendszerünk összeomlásához is vezethetne, tehát nekik nem elõny..), ezért a végére egy betût raknak. Persze ez nálam alapból fel tûnne, mert egy picit ismerem már a windows alapvetõ felépítõ komponenseit, folyamatstruktúráit.
Nos, lefutottak a következõk:
-Spybot Search & Destroy
-Spyware Doctor
-Malwarabytes
-Spy sweeper
-Counterspy
-A-squared
-Avira Premium Security Suite(alapból ez van fenn valós idejû védelemként..)
-Kaspersky Online Scanner
Egy szóval, most már 90%ban biztos vagyok(további 9,99% betudható annak, hogy Windowst használok..), hogy nem kaptam be a password stealer trójaik közül vlmelyik csalafintaságot, illetve keyloggert ami naplózná a beszélgetéseim/lerabolnának megint egy játékban, ami nekem már igazi HUFt ér.
Slime: Nem váltogatom a programokat.. Avira maradt egy ideje.. meg mi az, hogy tele sírom? Ha ennyire zavar, ne olvasd el..^^
2009.07.03. 18:46:10 Valós idejû fájlrendszervédelem C:\Windows\System32\Gbpsv.exe módosult Win32/Spy.Banker.QEO trójai törléssel megtisztítva - karanténba helyezve
2009.07.03. 18:46:05 Valós idejû fájlrendszervédelem C:\windows\system\win.exe módosult Win32/Spy.Banker.QEO trójai törléssel megtisztítva - karanténba helyezve.Plussz bejelzett rá a tûzfal is.A begerjedt ablakokat,meg feladatkezelõben bezártam.Folytatom a további ügyködésemet.Remélhetõleg több trójait már nem fogok véletlenûl futtatni.

AVIRA - \"More than security.\"
Meg egyelore kevesen ismerik fel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
THX.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Hát, nekem egyelõre elég gyengus konfigom van..
ati x550 videókari, 2x512mb pqi 533mhz ram, intel pentium IV 3,06 gb proci 1mb cacheval, de majd újítás lesz nem sokára!😊
Öm.. ezen hogy menne kb?😄 Az avira premium security suite szépen megy! semmi lassulást nem okozott kb.
nagyon köszönöm a válaszod!
Viszont ha elég jó az Avira tûzfala, akkor marad az..(Keylogok ellen nagyon védekeznék..)
Jah.. kérnék új kulcsot a premium security suitehez, erre írja, hogy nem elérhetõ a körzetemben..😄 mert már 1x kértem?:'(
#15477: Nodot annyira nem csípem, de köszi.😊
Kaspersky Internet Security 2010 vs Avira Premium Security..? Melyiket ajánljátok?😄
A program free és az is marad. Ennek az az ára hogy benéz a segged lyukába is. És a bejött adatokat felhasználják más pénzes fejlesztésekhez. ( Amiket aztán lehet majd konfigurálgatni ).
Minden esetre tapasztalataim szerint meglepõen hatékony.
Persze ez valóban még béta ezért óvatosan a használatával.