Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
12-13 MB-ot eszik nálam.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Te vagy a warez mester 😄D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

KeyScrambler Premium 2.4.1.1
Program: http://www.qfxsoftware.com/download/KeyScramblerPremium_Setup.exe
Crack: http://www.sendspace.com/file/lwctm8
Feltelepíted a programot, kicseréled a dll fájlt, ahol kéri hogy írd be a mailt + kódot oda beírszhatsz bármit, mert mindent elfogad.
Nálam perpill 4,5 MB-ot eszik.

Gigabyte GA-G31M-ES2L | Intel Core2 Duo E7300 | Kingmax 2048Mb DDR2 800Mhz | WD 640GB SATA2/32MB Caviar Black | Samsung SyncMaster 940NW | Windows 7 Ultimate 7600.16385 x86 HU

Doomista
Hekkelem ! <#hehe><#hehe>

Elõre telepített.Rejtett partíción van.

Szia!
Barátommal átküldettem a saját gépérõl a képet. Õ történetesen Vistat használ. Ott is ott van a Norton Toolbar a Firefoxban, sõt az IE 8-ban is csak arról nem küldött át képet de személyesen kezeskedem érte mert láttam.

Doomista
De jó egyeseknek ! Még csak le sem kell warezolniuk ! Elküldheted azt a vista home preiumot nekem postán !

Doomista
Nem csak a jelszót ! A pró verzió olyan, hogy a rendszeredben bárhova irsz bármit, vagyis én ide irom most ezeket a mondatokat, mindent össze vissza ir és értelmetlen semmit ad ki ! MSN-re is irok,tálcán mutatja hogy dolgozik a program ! Semmi rendes mondatot nem ad ki sehol ! Szerintem neked is elég a pró verzió, nem kell premium ! Premium meg ugyan annyit eszik !

Csak azért,mert a laptophoz Vista Home Premiumot adtak.

dragon11
Mert a Pro nem annyira jó, a Premiumnak a patchje meg lehet vírusos.. de sokat eszik a premium?(Amúgy valóban dícséretes, leírod a jelszód, meg mindent és hülye karaktereket ad a hackernek xD)

Doomista
Miért nem Linux ?

Hiába mellékeltél képeket.Itt Vista SP2 van.Firefox 3.5 jelzi a kiegészítõknél,hogy nem kompatibilis.IE8-l a bõvítmények kezelésénél lehet látni,hogy engedélyezve van.De elõvarázsolni nem lehet.

Doomista
Nem mondom, hanem irom! De miért nem raktad még fel a programot ?

dragon11
Azt mondod?😄😄

Doomista
Jó, mert én már felraktam ! És tetszik ! De avira mellet nincs helye, mert felesleges !

dragon11
np, de lazán dragon.. de omg, nem most "ismertél" meg >.< ne legyél fasz😊

nincs..

Narxis: Kösz.. XD

Doomista
Neeem szemétkedni 😊

Narxis
Ezt adjátok neki: Link

<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Én kérek elnézést dragon11. Fent van már az a keylogger program ? 😊

Doomista
Bocsi, nem tudtam hogy a RAM-od 1%-át akarok csak kihasználni !

dragon11
Én nem bsztatom a neved.;-)

Nem sokkal tobbet.
Sik sikert <#eplus2>
Doomista
Mennyivel használ többet a RAM-bol ?
Nem kell minden 3 honapban cserelni, nyugodtan cserelheted minden 2. héten is!

Doomista
Azért dragonykáé a legdurvább eset 😄 Asszem kezelésbe veszem !

Eloszor az, hogy minden 3 honapban cserelem a kulcsot es a masik hogy tobbet hasznal a RAM-bol.
Narxis
Am. nem akarok én senkit megsérteni, felõlem mindenki azt használ amit akar, csak ledöbbentett ez a hozzáállás. Még csak nem is warez, ha esetleg valakinek a lelkiismerete szólalna fel...

Narxis
Nem csak a webguard a különbség, de nem értem miért olyan nehéz telepítésnél kivenni a pipát amellõl ami nem kell. Még én is a Free verzió mellett lennék ha pl. bonyolult lenne a 90 napos kulcs megszerzése, de nem az. 2 kattintás és még valós adatok se kellenek.

Doomista
Ebben az esetben felesleges a makacskodás. Mond mi hátrányod származna abból, ha a fullost használnád ?

En hasznaltam fullus Avira-t, de nem volt nagy kulombseg, mert amit megfogott az Avira Webguard-ja, azt a Free verzio is megtette.
Egyik ismerõsöm laptopján Norton Antivirus 2009 van.Az Internet Explorer 8-n My Websearch toolbar volt beépülve.A kisgyerek egy képernyõ kímélõt telepített és hozzá járt ráadásként.Csodálkoztam,hogy az IE 8 miért dobálja fel a figyelmeztetéseket a kezdõlap változtatásról,vagy hogy ennek meg annak engedélyezem-e a futtatását.Bezzeg a Norton salyát IPS toolbarja nem kompatibilis a Firefox 3.5 és Internet Explorel 8-l.

Narxis
Én PH!-n megadtam a linket a kulcsokhoz Avira topikban, de akkor is maradt a srác a free verziónál mert, hogy van ami a "fullosból nem kell" neki. Komolyan nem értem az ilyen embereket...

Narxis
Szerintem Avira mellé felesleges. Én sose használtam és most se használok semmilyen kiegészítõ védelmet, antivirus + bekapcsolva hagytam a Vista cuccait(UAC, Defender stb.) és kész. Szerintem bõven elég, fõleg azoknak akik ilyen topikokat olvasgatnak. :p

Doomista
Természetesen jobb a 9-es verzió, kevesebb a hiba is.
Azt viszont biztosra állithatom, hogy nálam a .dll virusos fájlokat is törölte.
Még nem volt szerencsém olyan fájltipushoz amit ne törölt volna.Szal érdekes hibával leptél meg. Lehet a trójai volt annak az oka, hogy nem tudtad felnyitni a stick-et duplaclickel...Hiába nyirta ki,a trójai hagyhat nyomot, pl valamelyik program hibásan fut, már el sem indul.

Tudom.
L7wy
Sokkal jobb a 9es... és van promóciós kulcs, tessék a fullost használni..

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

En is Avira-t hasznalok (a Free verziojat), de nem tudom, hogy ez az uj verzio (9) mennyire jobb a reginel, mert lattam egy par dolgot, amit beepitettek.
Egy dologra lennek kivancsi, arra, hogy mikor futtat egy virusos *.dll az explorer.exe (vagy a rundll32.exe), ki tudja nyirni a *.dll vagy nem. Az eddigi tapasztalatom szerint pl. az svchost.exe futtatott egy acpi32.sys trojai fajlot, az Avira egybol kinyirta. Ezelott egy eve fertozott lett a gepem es az explorer.exe a rundll32.exe egyutt futtattak ket trojai *.dll, erre a ket fertozott muveletre az avira semmit sem tudott kezdeni, csak leblokkolt a gepem a sok riasztastol.
Most nemreg csak egy regebbi Avira volt fenn az egyik ismerosom gepjen es csak egy memory stick-et tett bele es fel akarta nyitni, az Avira jelzett, torolte is a trojait, de a stick-et nem lehetett felnyitni, mert duplaclick-re egy olyan lista jelent meg, ahol ki kell valaszd azt a programot, amivel fel akarod nyitni. Fel lehetett nyitni jobb click es Autoplay opcioval.
Ha a sticket kikapcsoltam es kivettem es azutan csak visszadugtam a gepbe, az Avira nem jelzett, viszont csaksem nem lehetett felnyitni.
A megoldas az volt, hogy a sticket ki kellett kapcsolni es ujrainditani a gepet, vagy lehet hogy egyszeruen a Task Manager-nel kikapcsolni az explorer.exe es utana visszakapcsolni.
Nem tudom, hogy miutan kinyirta a trojait, miert nem lehetett felnyitni a stick-et duplaclick-el. Esetleg az explorer.exe futtata az autorun.inf fajlot? Megjegyzem, hogy a trojai nem az autorun.inf fajl volt, hanem egy kulon rejtett mapaban levo program, amit az autorun.inf hivatkozas altal akart felnyitni/futtatni az explorer.exe
Több mint négy hónapja mennek már békésen egymás mellett!!!
Mennyi idõ KELL MÉG ahhoz, hogy összeakadjanak!?
Ha eddig nem tették akkor már ...

Doomista
Kifejtenéd, hogy miért ?

Narxis
Nem éri meg.

Doomista
Én megmondom neked, hogy a spyware doctorra teszem le a voksom. Elég szép adatbázissal rendelkezik, és ennek hála többször talált nálam kevésbé veszélyes/veszélyes spywareket régebben még anno, malwarebytes,spy sweeper,counter spy, még asszem kasperskym volt, szal ezek nem látták. Viszont az közdutott,hogy hátránya ennek is az hogy valós idejû védelme kicsit zabálja a rendszert...Én ezért is csak SCAN célra használtam, de bevált. Most nem tudom mi lenne a helyzet, ha lefuttatnám, mivel tökre beszart a rendszeremen a program xD Egyenlõre spyware blaster meg avira van...Bár még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy a spyware blaster egyáltalán megéri e hogy menjen a rendszeremen...

Az nem annyira komplex es ahhoz, hogy teljes legyen fizetni kell.
Lehet, hogy sokkal biztonsagosabb, mint a Spyware Terminator.
Doomista
Érdekes. És a Dr. Web programmal mi a helyzet ?😄

A Spyware Terminator-rol azt irjak, hogy 100% valos ideju vedelem + meg egy par dolog. Az erdekes az, hogy ingyenes is, sot meg antivirust is kulon fel lehet tenni ami kompatibilis a Terminatorral. Nagyon sokat fejlodott ez a program egy ev leforgasa alatt, mert mar egy eve teszteltem, de a felismero kepessege eleg hatul van. Probaltam felnyitni fertozott oldalakat, de valahogy leblokkolja oket, pedig az a trojai, ami akarna valamit telepiteni a gepbe, azt fel sem ismeri fertozottnek, de mivel gyanus tevekenyseget akar folytatni, ezert leblokkolja.
Egyik hatranya, hogy nagyon sokat eszik a Web Security Guard-al egyutt.
Erdekes attekinteni a kovetkezo tablazatot:Spyware Comparison.
Doomista
Pontositok: MÉG nem akadt össze. MÉG nem akad össze.

Érdekes dolog. A-Squared Anti-malware is mintha egy ideje már inkább és elsõdlegesen antivírus lenne, nem mint csak "egyszerû" antispyware ahogy elindult a kezdetekben. Ezek ellenére/mellett nem akad öszze a NIS-el és megférnek egymás mellett, holott mindkettõ valós védelme megy. Kép róluk.

Doomista
Nem pöcsölök mig kiderül hogy fake vagy virus...PRO fajtát felraktam.
15 megát eszik.

Azert Norton, mert amit megfog azt biztosra ki is nyirja.
Emlekszem, hogy az uncsim gepjen valamikor ezelott 4 eve fenn volt a McAfee es Windows XP, viszont az egyik ismerose gepjen ugyancsak a McAfee de azon Windows 2000 volt. Kerult egy CD amit berakott az az illeto a Windows 2000 gepbe, persze a CD rajta volt egy speci JEEFO virus, amit a McAfee kinyirtk, viszont az uncsim gepjen mar nem volt kepes kinyirni. Azutan probalkoztak a Norton Antivirus-al, de azt mar telepiteni sem lehetett, stb.
Ebbol arra akarok celozni, hogy a McAfee is eleg kemeny virusolo, de a Norton meg kemenyebb.
Doomista
PRO fajtához van serial, de a PREMIUM féléhez csak ez a patch.