Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Program: http://www.qfxsoftware.com/download/KeyScramblerPremium_Setup.exe
Crack: http://www.sendspace.com/file/lwctm8
Feltelepíted a programot, kicseréled a dll fájlt, ahol kéri hogy írd be a mailt + kódot oda beírszhatsz bármit, mert mindent elfogad.
Nálam perpill 4,5 MB-ot eszik.
Gigabyte GA-G31M-ES2L | Intel Core2 Duo E7300 | Kingmax 2048Mb DDR2 800Mhz | WD 640GB SATA2/32MB Caviar Black | Samsung SyncMaster 940NW | Windows 7 Ultimate 7600.16385 x86 HU
Barátommal átküldettem a saját gépérõl a képet. Õ történetesen Vistat használ. Ott is ott van a Norton Toolbar a Firefoxban, sõt az IE 8-ban is csak arról nem küldött át képet de személyesen kezeskedem érte mert láttam.
nincs..
Narxis: Kösz.. XD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem kell minden 3 honapban cserelni, nyugodtan cserelheted minden 2. héten is!
Azt viszont biztosra állithatom, hogy nálam a .dll virusos fájlokat is törölte.
Még nem volt szerencsém olyan fájltipushoz amit ne törölt volna.Szal érdekes hibával leptél meg. Lehet a trójai volt annak az oka, hogy nem tudtad felnyitni a stick-et duplaclickel...Hiába nyirta ki,a trójai hagyhat nyomot, pl valamelyik program hibásan fut, már el sem indul.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Egy dologra lennek kivancsi, arra, hogy mikor futtat egy virusos *.dll az explorer.exe (vagy a rundll32.exe), ki tudja nyirni a *.dll vagy nem. Az eddigi tapasztalatom szerint pl. az svchost.exe futtatott egy acpi32.sys trojai fajlot, az Avira egybol kinyirta. Ezelott egy eve fertozott lett a gepem es az explorer.exe a rundll32.exe egyutt futtattak ket trojai *.dll, erre a ket fertozott muveletre az avira semmit sem tudott kezdeni, csak leblokkolt a gepem a sok riasztastol.
Most nemreg csak egy regebbi Avira volt fenn az egyik ismerosom gepjen es csak egy memory stick-et tett bele es fel akarta nyitni, az Avira jelzett, torolte is a trojait, de a stick-et nem lehetett felnyitni, mert duplaclick-re egy olyan lista jelent meg, ahol ki kell valaszd azt a programot, amivel fel akarod nyitni. Fel lehetett nyitni jobb click es Autoplay opcioval.
Ha a sticket kikapcsoltam es kivettem es azutan csak visszadugtam a gepbe, az Avira nem jelzett, viszont csaksem nem lehetett felnyitni.
A megoldas az volt, hogy a sticket ki kellett kapcsolni es ujrainditani a gepet, vagy lehet hogy egyszeruen a Task Manager-nel kikapcsolni az explorer.exe es utana visszakapcsolni.
Nem tudom, hogy miutan kinyirta a trojait, miert nem lehetett felnyitni a stick-et duplaclick-el. Esetleg az explorer.exe futtata az autorun.inf fajlot? Megjegyzem, hogy a trojai nem az autorun.inf fajl volt, hanem egy kulon rejtett mapaban levo program, amit az autorun.inf hivatkozas altal akart felnyitni/futtatni az explorer.exe
Mennyi idõ KELL MÉG ahhoz, hogy összeakadjanak!?
Ha eddig nem tették akkor már ...
Lehet, hogy sokkal biztonsagosabb, mint a Spyware Terminator.
Egyik hatranya, hogy nagyon sokat eszik a Web Security Guard-al egyutt.
Erdekes attekinteni a kovetkezo tablazatot:Spyware Comparison.
15 megát eszik.
Emlekszem, hogy az uncsim gepjen valamikor ezelott 4 eve fenn volt a McAfee es Windows XP, viszont az egyik ismerose gepjen ugyancsak a McAfee de azon Windows 2000 volt. Kerult egy CD amit berakott az az illeto a Windows 2000 gepbe, persze a CD rajta volt egy speci JEEFO virus, amit a McAfee kinyirtk, viszont az uncsim gepjen mar nem volt kepes kinyirni. Azutan probalkoztak a Norton Antivirus-al, de azt mar telepiteni sem lehetett, stb.
Ebbol arra akarok celozni, hogy a McAfee is eleg kemeny virusolo, de a Norton meg kemenyebb.