Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem is false.

Doomista
G-data meg false riasztás.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Narxis
:o

Doomista
Avira nem reagált rá.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Narxis
Link

G Data InternetSecurity 2010 has denied access to this website.
The site contains infected code: Trojan.Downloader.JS.Small.NAT (Engine A), JS:Cruzer-B (Engine B).

Doomista
Én a mobilomról használom,mivel van .jar-ba is,nokia 5800 elõ,wifit keresek ha találok arra csatizok és nyomom is neki :D!

Doomista

Doomista
Nem merem megnyitni XD Avira felismeri ? :D

Narxis
Bakker, miket ki nem találnak ezek a köcsögök. :D Fognak egy népszerû programot, elnevezik annak a zip fájlt, a kártevõt a telepítõjének álcázzák, de mivel az csak 1mega ezért raknak mellé egy bonus.jpg-t ami ártalmatlan de mondjuk 4megás + a working_serial.txt és kész is! :D

Doomista
Google Okos:
benpao2020.com/aa/a1a.htm?a1
Az oldal káros lehet a számítógépe számára.

Ad-aware-ék nagyon 1 helyben toporognak...mondhatni szépen lassan eltûnnek a süllyesztõben. Pedig jó program volt :(
Narxis
Gyáva vagyok! :S

Ezt kérem futtatni Internet Explorerel,kikapcsolt vírusírtóval:
Link.
JS/Exploit.CVE-2008-0015

Doomista
Legalább lehetne olyan választás, hogy elnézel a blokkolási lehetõségtõl, és megnyithatod...de nem. Felháborító.

Narxis
Majd én megnyitom!

Mi az,hogy nem engedi megnyitni az oldalt.Felháborító.

L7wy
hát...erre nem lehet ilyen egyszerû választ adni... nincs olyan h memóriás vírus... az rajta van a lemezen is már...ha boot vírus akkor meg a format sem tuti h segít ha jól tudom...Tedd fel csak kaspersky-t, vagy futtass Kaspersky Virus removal tool-t, ezmellett maradhat a nod is, Kaspersky AV/IS mellett azonban nem lehet nod...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

na még1x
a format az ilyen memós virusokat megoldja? mer akkor 10 perc alatt Drive Image-el ujratolom
a format az ilyen memós virusokat megoldja meg akkor 10 perc alatt Drive Image-el ujratolom
L7wy
dobj fel egy Kaspersky AV-t vagy egy Avirát...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

nem azt kikapcsoltam direkt és még mindig ott van alcohol meg hasonló nincs fenn
A virtuális valszeg a daemon tools-é, nem?
nekem a nod a mûveleti memóriába dob ki egy ilyent : win32/Rootkit.agent.ODG
dvd-t íírni sem tudok van egy ismeretlen eredetû G betûjelû virtuális meghajtó tehát kész káosz
mit tanácsoltok?
Köszönöm szépen.<#vigyor0>
Téves riasztás.A talált kártevõ nevén jobb egérgomb,vakriasztás elküldése.Új kártevõ,karantén,hozzáadás,fájlküldés.

Szia!
Ezt hol kell az a-squaredban? Ha véget ér a vizsgálat és megtalálja akkor úgy emlékszem, hogy Három lehetõségem van. Karantén vagy törlés vagy figyelmen kívül hagy. Hol kell ezt a fals riasztás küldést keresnem?
Köszi a segítséget.
Csak hétezerkétszázforintomba fájt.
Egyébként jeleztem ezt a problémát a Norton Hungary képviselõjének. A sokadik telefonomra vette csak fel egy hölgyemény és nagyon nehezen irányított át, többszöri és nyomatékos kérésemre egy - állítólagos - erre hivatott szakemberhez. Addig jutottam ezzel a szakemberrel, hogy majd vissza hív telefonon mert akkor éppen egy másik bonyolult ügyben volt benne (legalább is ezt mondta.) Nos azóta sem hívott vissza. Hát ennyit a NIS magyarországi képviseletének a segítségérõl.
Kaspersky pedig alig két óra múlva már válaszolt is az elküldött fertõzött e-mailre. Tudnak róla és az adatbázis már egy hónapja tartalmazza is az "ellenszert" de a heurisztikának egyébként is meg kell fognia. Meg is fogta jelzem. Röviden ez volt a válaszuk lényege.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Láttam ez több embernek gondot okozott az A-Squarednél.Javasolt mûvelet:Kép.

Köszönöm!

Ez a mchInjDrv.sys fájl egyébként az A-squaredhez tartozik. Nem káros.
Doomista
Az van a kezükben, köszi hogy szóltál, nem figyeltem arra a fontos részletre.

Met
nem sörösüvegeket?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narxis

Narxis

Doomista
Fura. Én a bárányok helyett sexis meztelen nõket látok átugrani az ágyam felett.

Narxis
Szerintem lesz olyan amit Kaspersky se fog, lesz olyan amit Avira, G DATA se a-squared se ismer fel. A magyar NIS forgalmazótól kellett volna segítséget kérni és szerintem megoldották volna, így most kárba veszett 8ezer Ft-od, nem?

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Nem azért kattintott rá a csatolmányra, hanem azért mert a kolléga nõje küldte át. Egyébként a NIS2009 volt még akkor a gépemen és nem jelzett rá semmit, pedig vizsgálta, legalább is jelezte a vizsgálat megtörténtét a bejövõ e-mailekben csak hát sajna nem ismert fel a kártevõt. (csak megjegyzem hallkan).

Met
Ha magyar nyelvû lesz akkor a nejed nem fog minden mailben kapott szarra rákattintgatni?<#eplus2><#banplz>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Doomista
lol

Narxis

Polonic
De meg lehet csinálni, hogy magyar nyelvû legyen, van hozzá lokalizáció.

Doomista
Jól vagy? Ülj le, hozok egy kis sört.

Azé me ammég nem mátyár nyelvûû.

Doomista
Miért nem a 2010 van fennt ? :O:O:O:O

Közben aztán már a vizsgálat után visszaállítottam mindent alapra elég csak idõnként a legszigprúbb vizsgálatot futtatnom. Nagyon idõigényes. Majd két havonta lesz a szigorú beállításokkal vizsgálva addig meg majd csak az alappal idõnként. Különben is ütemezve van hetenkéntre.

Mindent be lehet állítani benne. Megadhatom akár azt is, hogy mekkeora fájl méret fölött ne vizsgáljon. Én nem adtam meg semmit így mindent levizygált igaz eltartott vagy két és fél órát. De elsõ vizsgálatkor biztosra akartam menni.

Narxis
Úgy tudom, hogy a Kaspersky nem szereti a tömörített fájlok vizsgálatát, azokat lassabban vizsgálja vagy ha nagy méretû akkor volt akinél meg is állt a vizsgálat, de be lehet állítani, hogy azokat ne minden esetben vizsgálja.

Már nem dolgozik most pihenõs. Tegnap volt egy teljes és mindenre kiterjedõ vizsgálata. Éerdekesen csinálja annyi szent. Megadtam, hogy minden fájlt a tömörítettekez is a jelszóval védetteket is az írásvédetteket is, szval mindet vizsgáljon le teljesen. Ai az érdekes az az volt, hogy volt jó néhány feldobott ablaka amikor jelezte, hogy most éppen egy tömörített és jelszóval védett fájlt akarna vizsgálni és engedem-eé?
Engedtem.
Minden esetre nem NIS szinten vannakegymással.