Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha itt regelek, akkor aztán dijmentesen lehet beküldeni fájlokat féreg scan-re, és küldik vissz a választ?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Pano
Amúgy teljesítményileg abszolút tetszik a 2010-es bitdef. Majd ráuszítom egy éles bevetésre is.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
2009-el nem volt msn gond, csak ezzel a 2010-el. Feltettem és nem akar betöltõdni a plust, hiába rakom újra. S a poén az, hogy a bitdefender nem is ablakozik érte és a naplókban sincs nyoma, hogy csinált volna vele bármit is. Nekem az a gyanúm, hogy a bitdefender msn encryption funkciójával nem csípik egymást. De ha kikapcsolom akkor az se oldja meg a helyzetet.
Magát az accot mondjuk én se értem, hogy miért olyan baromi fontos. Ami a full scan rinyálást illeti, azt ki tudod kapcsolni a dashboardban, hogy amiatt ne zaklasson.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
"Nem elég,hogy be regisztráltam.Van még hátra 229 nap.Hozzak létre acountot is.Ráadásul telepítés után újra indítást is kért. Plusz az ikonján ott a felkiáltójel,hogy sûrgõsen indítsam el a teljes számítógép ellenõrzést.Majd el indítom,ha akarom.Ne sürgessen itten engemet."

LOL, ezek G DATA-nál is így vannak, lehet a BitDefender motor miatt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MSN plus nekem is van.De még nem rinyált érte.De látom már,hogy õ sem lesz a kedvencem.Telepítés után másodjára dobja fel a bug report ablakot:Kép.Nem elég,hogy be regisztráltam.Van még hátra 229 nap.Hozzak létre acountot is.Ráadásul telepítés után újra indítást is kért.Érdekes,hogy a Kaspersky vagy az ESS 4-l nem kellett újra indítani a rendszert.Plusz az ikonján ott a felkiáltójel,hogy sûrgõsen indítsam el a teljes számítógép ellenõrzést.Majd el indítom,ha akarom.Ne sürgessen itten engemet.

Doomista
Rendben !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
😛 ezt meg én dobtam össze XD fura volt h nem találtam semmit magyarul, ezért egy kicsit írtam, hátha valaki folytatja, de senki 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Aha, 4 rekesz sör lesz, Heineken.

Doomista
Leszel -e a tolmácsom ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
xd

Pano
jó és most olvasd el újra a kommentem elsõ két sorát 😊

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Azért ne keverd össze az átlagos oroszországi munka körülményeket az egyébként is kiemelt Kaspersky Laborral.
Itthon is van akkora különbség, hogy csak na. Erre példa a KFKI. Aki esetleg járt ott az tanusithatja. Mintha amerikában lennél egy csúcs intézményben és nem kis hazánkban.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Pano
Elsõ bitdefender 2010 bug: nem engedi egyszerûen betöltõdni a msn plust!-t. Hiába teszem be kivételek közé stb :S

Doomista
De jó, hogy azt sem fogom érteni...de jó...de jó...

Pano
Amúgy meg a videóhoz hozzáfûzném, hogy azért az durva, hogy még Oroszországban is mennyivel jobb munkakörülmények vannak, mint itthon :S. Jó, persze ezt egy cégbõl látott képekbõl levonni azért merész, de hát akkor is na 😊.
Nem tudom ti hogy vagytok vele -a munkás emberektõl kérdezem-, de mennyivel jobb egy ilyen hangulatos környezetben dolgozni nem? Nekem egyszer volt szerencsém hozzá (jó, nem ilyen mértékûhöz) és mennyivel jobb volt dolgozni, édesistenem....

Pano
Nos, elsõ pillanatok tapasztalata eddig kellemes. Több, mint kellemes, egész könnyû a rendszernek a cucc.

Pano
jujj.. kegyetlen egy akcentusa van

Narxis
Majd lefordítjuk németre.

Doomista
De jó, hogy ebbõl semmit sem értettem.

Hogyan dolgoznak Kasperky-ék. Kétrészes video.
1. rész: Link
2.rész: Link

zvaragabor
Hogy a 3.0 tartalmazza a 2.0-t, ami tartalmazza az 1.0-t? 😄

Chaos Anno Domini

Doomista
Nálam a 1.0 mellet még a 2.0, és a 3.0 verzió NET Framework is fent van ! Ehhez mit szólsz ?

Hasít az.Csak a NET Framework Version 1.1 legyen fent.Mert azt szereti.

Pano
Hmmm... kipróbáljuk 😊. Csak az a baj, hogy a bitdefendernél ez a "without slowing you pc" eléggé fellengzõs szöveg. A laptopomon 2009-es AV van és bizony párszor elég tehetõsen lassít.
No de meglessük...

L7wy
Szóval elvileg Avira free akkor detektálja amikor már letöltötte, és benne van az adatbázisában? ASS pedig még a letöltés közben, és nem szükséges h adatbázisban legyen?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Drive-by download

A kifejezés egyfelõl minden olyan letöltést takar, mely a felhasználó tudta nélkül történik, de a gyakorlatban a kémprogramokra, vírusokra és minden olyan kártevõre használatos, mely a felhasználó tudta nélkül telepedik a gépére egy weboldal meglátogatása, e-mail elolvasása, vagy megtévesztõ felugróablakra kattintás után. Jó példa ezekre az olyan felugróablak, melyet hibás mûködésrõl szóló rendszerüzenetnek álcázott készítõje. A Drive-by kifejezés egyik amerikai jelentésébõl (drive-by ), származhat az észrevétlenül és kéretlenül történõ, kártékony letöltésekre vonatkozó utalás. Abban az értelmében az eredeti kifejezés az elhaladó autóból az utcán állókra lövöldözést jelenti. A drive-by õshazája a kaliforniai Los Angeles bandaháborúktól sújtott részei.

Szóval ide bármilyen fájlt elküldök, és visszaírnak, hogy veszélyes-e?

Hogyan kell ide beküldeni, és milyen gyorsan kapok választ?
Még nem csináltam ilyet.

köszi

L7wy
Valaki mesélne nekem a driveby letöltésekrõl? És h a free Avira mennyire véd ezek ellen, tudom, hogy a freeben nincs antidriveby, de ennek ellenére a rezidens védelem véd ellene nem?

L7wy
Nekem BSOD-ot okoz XD LOL

Narxis
BitDefender 2010 végleges verzió:

BitDefender Antivirus 2010

32bit

64bit

BitDefender Internet Security 2010

32bit

64bit

BitDefender Total Security 2010

32bit

64bit

Doomista
Elég nehéz lenne errõl az oldalról bekapni valamit, mikor a google,FF,WOT jelez rá nálam...😄

gergely1991
mármint a gugli indexelése szerint....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
A legutóbbi link az tényleg hogy veszélyes lehet...<#ijedt>
Nincs szövegtartalma és ez a egy lap van belõle
gugli is your friend

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Pianista
a pctools firewall plus-ban ami az advanced rules fül alatt van ott érdemes mindet bepipálni??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Narxis
A Nod alapból a kritikus frissítésekre figyelmeztet, a driverek nem kritikus frissítések, nem muszáj azokat is letöltened.

A prioritás az a frissítés besorolását jelenti, kritikus, fontos, ajánlott stb. A drivereket nem fontos frissítened, de ajánlott.

Szóval a frissitést ajánlod, OK, kösz

Itt a képt mégegyszer, hogy lássuk mirõl van szó

Mit jelent a második oszlopban a prioritás?, tehát pl. az elsõnél az Atheros wifi kártyánál mit akar frissiteni? ujabb drivert a wifi kártyához?

mert ilyen frissitéseket nem akarok, hát jó nekem az a driver, amivel most mûködik, sõt, ha régi lenne a gépem, akkor lehet, hogy nem is birná az ujabb drivert. Itt meg rám akarják erõltetni?

köszi

Doomista
FLAME ON
OFF ON

Pano
de meghót a topic....

Doomista
Csak eljátszom a szerepet, sorry.

gergely1991
Na az avira párt egyik tagja megszólalt<#idiota>

gergely1991
Nekem kicsit(nem annyira)lassabb a netem<#beka3>
A valós védelemnél csak kipróbáltam hogy rendesen fut-e(ezek szerint nem) <#falbav>
Mivel a interneten véletlenül is elõfordulhat hogy rossz helyre esik az ember és ilyenkor hasznos a kiterj. heurisztikát bekapcsolni.Mivan akkor ha egy vírusos oldal születik meg de késõbb fedezik fel a azzal kapcsolatos víruskódot?Igaz hogy nincs 100%-os védelem de, így ki lehet hozni a maximumot az éppen használó víruskergetõ szoftveren<#nyes>

Doomista
Leszarom.

Valós idejû védelemnél kiterjesztett heurisztikát nem szokás használni,mivel belassul tõle a gép de erre figyelmeztet is a nod amikor be akarod kapcsolni. Netnél meg sose használtam kiterjesztett heurisztikát, mondjuk nem hiszem am sem h észrevenném 30 Mbit mellett.
gergely1991
Na szóval bocsút tettem a nod2.7-estõl(de lehet hogy újra látom) és feltettem a 4.0-ás verziót.<#rinya><#rinya>
Mivel a rendszer elégé lelassult tõle így kénytelen voltam a rendszervételemnél a kiterjesztett heurisztikát kikapcsolni illetve minimálisra csökkenteni a e-mail védelmet (egy részt nem használom másrészt nem fogok mindenféle linkre kattintani,harmadrészt nem nyávog hogy kapcsoljam be<#kuss>) csak a webvédelemnél(tisztában vagyok fele hogy a net lelassul) illetve az általános keresésnél állítottam be a kiterjesztett heurisztikát.Általában 2 naponta végzek keresést<#whatever>

Doomista
Igen, tudom hogy se a G-Data, se a NOD nem jelez rá.

Doomista
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed

A virus or unwanted program has been detected
in the HTTP data on the requested page.
Requested URL: http://ziza.ru/
Information Contains recognition pattern of the HTML/Crypted.Gen HTML script virus

Doomista
Pedig be volt ide rég linkelve...

Narxis
Nekem új, de egyébként is augusztusi...

Doomista
Ez nem új...