41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#39331 Biztosss 3x nyomtá triálrezetet . -
kl24h #39330
-
#39329 -
KaBuTo666 #39328 -
#39327 Akkor kockáztass. :p -
#39326 Nem BOX-é.
Azért is tartok tőle. Pedig ügyesen csinál 90 napot. Régiekkel meg csak a gond volt. :) -
#39325 Szívesen. -
Zune #39324 Köszönöm!!!Erre gondoltam!!!Jó fej vagy!!!
ÜDV! -
#39323 Ja, én is láttam, nem patcheltek csak kiadtak egy adatbázis frissítést. Kb. 1-2 óra alatt megoldották. Attól függött, hogy kinél mikor frissült, nálam óránként keres frissítést. -
#39322 Tessék.
Nem vírusos, friss trial reset gyűjtemény. -
#39321 cöcöcö :P sztem fals ha boxé a patch. -
#39320 Szerintetek ez mennyire lehet veszélyes ?
Elég sok "generic" van közte. -
Zune #39319 Nagyot mondtál öblítsél!!Csak az a baj hogy nem a kérdésre válaszoltál:):)! .I. -
Madmano #39318 Ma volt a KIS-nek egy hibás "Biztonságos szörfölés"modul frissítése.Csak lestem,mikor a VT-t,a Youtube-t meg még jópár oldalt kártékony weblapnak nyilvánított.De azért jelzi,hogy lehet számítani a Kaspersky-re,hogy az eset után mikor megjelentek a Fórumjukon a hibáról a bejegyzések,már írták,dolgoznak a javításon.A magyar Support is segítőkész volt.Utána néztek a dolognak,tájékoztattak.Azóta ki is jött a patch és minden ok... -
Evil Varlok #39317 Persze.
Úgy hívják, hogy pénz, garantáltan működik, legalább egy évig. -
Zune #39316 Üdv mindenkinek!Tudna nekem valaki segiteni jól működő trial reset-ben KIS 2012-höz?Ami most van sajna már nem jó.Mert bár jópárszor sikerűlt a resetelés de legutoljára már nem tudtam átverni vele a KIS-t.Előre is köszönöm! -
#39314 Azért jelöltem meg sajátnak mert ezt a cikket én írtam(aminek van forrása is ami alapján kidolgoztam és a végén meg is jelöltem). -
KaBuTo666 #39313 Ez nem saját. Ez az adott forrásokból szerzett saját nyelvre való átmásolás és fordítás. -
#39312 Fokozottabb odafigyelés az internetre.(saját) -
KaBuTo666 #39311 Én meg mindig így írom, hogy lássad hogy kell más hibájából tanulni. :D -
#39310 -
kl24h #39309 Mindig így linkeltem, csak megadtam, hogy hol kell keresni az oldalon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálad a Prevx kiírása fail (Precx), egyszer csak megtanulod. A buta saját magán tanul, az okos máson!!! -
KaBuTo666 #39308 Precx linkelés fail. Nembaj, egyszer csak megtanulod. :D -
kl24h #39307 Felkészülten várjuk vírus-vendégeinket (2012. március 12.)
Februári vírus-helyzetkép és statisztika a Kaspersky cégtől (2012. március 13.)
Távoli asztalon jön a Java (2012. március 19.)
Februári spam-statisztika a Kaspersky cégtől (2012. március 20.)
RAP averages quadrant Aug. 2011 - Feb. 2012
Ez is érdekes: Prevx Malware Center: Threats missed by other vendors
-
#39305 Te is tudod hogy tudja jól, hogy mindenre van megoldás! Tudod te azt nagyon jól! -
KaBuTo666 #39304 Arra is van megoldás. Tudod jól, hogy mindenre van megoldás! Tudod te azt nagyon jól! -
kl24h #39303 Azt hiszem már azon is keményen dolgoznak a vírusok terén, hogy a sandboxie se legyen biztonságos, azért erre is fel kell készülni!!! -
KaBuTo666 #39302 Tud, de maga az antivírus is tud kellemetlenségeket okozni. Nekem már okozott fejfájást és lázt is míg a sandboxie nem. Nézőpont kérdése. -
#39301 Hát az tud kellemetlenségeket okozni, szerintem épp az a lényeg, h az fusson sandboxba, ami oda való. -
#39300 Ennyi. -
KaBuTo666 #39299 Ott a sandboxie...ha olyan oldalra mész vagy stb, azzal belövöd a böngészőt és kész...Nem kell túlzásokba esni. -
#39298 Teszteld le, én leteszteltem Kaspersky-ét 64biten, nem olyan hatékony mint 32biten. A többi gyártóé se különbözik. A Comodo ebben különbözik, ők nem hagyományos sandbox-ot készítettek hanem a Defense+t használták fel arra, hogy izolálja a programokat.
99%, hogy az Avast se találta fel a spanyol viaszt és az övék se nyújt 100%-os izolációt 64biten, csak üzleti okok miatt nem beszélnek róla. A Kaspersky 2013 Beta-ból már kivették a sandbox-ot, csak egy Safe desktop nevű cucc lesz bankoláshoz. Igazából annyira nincs is már szükség rá, a Vista óta különböző jogosultságok vannak + IE, Chrome, Adobe saját sandbox-al rendelkezik. Magyarul a user aktív közreműködése kell, hogy egy vírus bejuthasson a rendszerbe. -
#39297 Igazából nem tudom mennyit számíthat a sandbox számára, hogy hány bites a Win, de gondolom, ha piacra dobják, akkor működőképes megoldással van elkészítve. -
#39296 F*CKYEAH
Ez a 61 byte-os kicsi fájl egy "open=" és egy "shell\open\Command=" utasítást tartalmaz, mindkettő értéke/paramétere "et3ypes.exe" fájlra mutat. -
#39295 Mivel egyre inkább a 64bites rendszerek nyernek teret így a sandbox szerintem túl van hype-olva, legalábbis addig amíg az MS nem ad valami megoldást, hogy annyira hatékony lehessen mint 32biten. Viszont én is a napokban kipróbáltam az Avast IS 7-et, jól működött, semmi gond nem volt vele. -
#39294 Végül is: "Automatikusan zárt környezet"-nek jelölve. -
#39293 Közben megnéztem Softpedian, hát mindkét helyen hibásan van írva XD -
#39292 Amúgy a freeben van sandbox, vagy nincs? Gondolok itt az autosandboxra és a simára is, mert itt nincs, itt meg van. -
#39291 Nem kell ezen csodálkozni, mindig is tesztelő hajlamú voltam; azért Avast, mert van benne autosandbox, szerintem jelenleg ez a megoldás az ami tud védeni rendesen ismeretlen vírusok ellen, és ezért is használtam eddig Comodo-t. Még most is jobbnak (erősebbnek) hiszem Comodo-t, viszont mint mondtam már, szerintem sem kézreálló szoftver,a másik, hogy nem mindig kíméli az erőforrásokat, így gondoltam teszek egy próbát Avastnál, míg a 6-os Comodo kijön. Aztán majd kiderül... -
#39290 Ez nem semmi:O,előzmény,