Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#pias><#integet2><#pias><#wave><#pias>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Arra én is emlékszem, hogy írtad akkortájt tényleg, hogy a vírusirtód jelez a Total Commanderre. De arra mr én sem emlékszem pontosan mit használtál. ( Kaspersky lett volna talán) <#nyes>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Felraktam ezt a csoda Nortont.Telepítéskor természetesen ki hagyta a rendszer visszaállítási pont létrehozását.A korai betöltés nincs bekapcsolva.A vírusírtó kivételei között még mindíg ott van a System volume information.
A feladatkezelõ szerint 4.6 MB memóriát használ.Enenk szöges ellentéte derül ki,ha Sysinternals Process Explorerel nézem:Kép.

Doomista
Jól tudod. Ezért még egyet kapsz --> <#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ha jól tudom A Total Commandert Delphi program nyelven írták.Lehet,hogy az a vírusirtó már akkor tudott valamit.

lck
Hm érdekes..
Nekem úgy kb. fél - egy éve valamelyik vírusirtó a Total Commandert veszélyes alkalmazásnak minõsítette. A TC megnyitásakor, illetve ha TC-bõl futtattam más programot, mindig visított. De már a részletekre jobban nem emléxem, arra sem hogy melyik vírusirtó volt. Ez az átka ha az ember túl sok vírusirtót próbál ki.
Doomista
Szép munka!<#eljen><#worship>
Ezért kapsz --> <#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Szép munka!<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sikerült levadászni ezt a Green Damot.Narancs gomb a letöltés:Link.Elküldtem az Eset laborba.A Home verzió VirusTotal:Link.

Narxis
Mit nem tudsz letölteni? 😄

L7wy
Nem bírom letölteni(2. emailnél nem engedi beírni a @ jelet 😄)... adnál egy linket vagy feltöltenéd?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Megérkezett a végleges Norton 2010: Link

Narxis
Nem semmi!<#wow1>

Narxis
Már olvastuk, de ez azért lol.

Pestiesen szólva ez aztán nem semmi. Kínai kémprogram MO.-on !

Doomista
Tudom, már olvastátok...
(De ez azért lol...)

Koszi!
Doomista
Hehe, mert régen nagyon régen nyilván nem nézted az oldalt. Én már azóta nézem nap mint nap, mióta "jóféle" oldal lett, és be is rakták ezt a virmésékletet, és most lekopogva leirom neked ide, hogy egyes szintû volt, de hármas sose.

Ahanyszor betekintek a www.virushirado.hu oldalra, mindig a jelenlegi virmerseklet 2 szinten van, soha nem lattam 1 vagy 3 szintet.
Doomista
Spoiler FAIL

Pano
Sose fogom elfeljteni, hogy anno az ilyen UFO újságok és észlelések mennyit cikkeztek a háromszög alakú UFOkról, még olvastam is õket. Volt ugyanígy felvétel, képek, beszámolók. Senki nem tudta megmondani mi a fene az. Aztán kiderül évek múlva, hogy az USA új felesztésú csúcsrepülõje, a lopakodó volt az 😊 Akkoriban olyan technológia volt ez amit nem tudott senki elképzelni.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pianista
a memória sebességét hogy tudom megnézni?? everest lejárt az ingyenes meg nem mutatja a MHZ-et...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

L7wy
Én meg nagyon kétségekkel kezelem, miért nem jelentették gyorsan az USA nak, azok ott vannak röpke percek alatt, és egy óriási pillangófogóval elkaphatták volna XD Szóval érdekes...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Nem tudom...hihetõ...az ilyenekben hiszek is meg nem is, de ez tényleg az eddigi leghihetõbb videó a sok sok év során...érdekes. Bár én csak CSÉSZE kávét ittam még ma 😞

Újra eljöttek.
A riportalanyok többnyire ugyan azt mondják mind. Egy helyben állt és ha mozgott akkor nagyon gyorsan, hang nélkül és csak valami zümmögõ halk hangot lehetett hallani.

<#integet2><#pias><#pias><#pias><#wave>

L7wy
Honnan tudjam?

Doomista

Doomista
Hmmm...
Mint ha lenne a programnak egy kis rogue jellege...
Link

Doomista

Yoda001
jóvan' használd egészséggel, bb<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Doomista
Csak egy barátom után még finomitom az elõbbi mondatomat...lehet paint is, nem feltétlen photoshop program, vagy egyéb képnézegetõ...
Jóéjt. Köszöntem. <#integet2><#pias>

Yoda001
<#szomoru1>

Doomista
Nem irtam, hogy photoshoppolt, és azt se irtam, hogy nem az 😄 Ti rajtatok áll, hogy mit hisztek, de el nem árulom 😄 Szeretem ezt a játékot 😄

Ilyen kepet en is tudok kesziteni.<#pias>
Doomista

Yoda001
képet vagy megse történt

Doomista
<#ticking><#ticking><#phone><#phone>

Narxis
Ja, poénkodik. Mint mindig. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom valami uj jo minosegu sorrel megvasaroltad toluk
simon7012
csak vicccccc.....<#crazya>

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Met
mire föl?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Doomista
Az Avirától kaptam 1 éves licencet <#worship><#worship><#wink><#smile><#pias>

simon7012
<#nevetes1><#nevetes2><#violent><#boxer>UPC

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Doomista
Ezt már megszoktuk 😊

Én árnyaltabban fogalmaznék ha megengeded. Ha nem akkor is.
Nem rossz az F-Secure csak éppen nem is jó. <#nyes><#nyes><#nevetes2><#nevetes1>