Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Centurius
Lehet, hogy a legújabb fejlesztésû kétütemû dízel motor lesz az? <#eplus2>

Lehet
De milyet? Ez itt a kérdés.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Én is hajtottam egyet évekig. Szerettem is, de már nincsen meg mert sajnos egy bolti bevásárlás alkalmával ellopták.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

L7wy
Azt írják dualcore, két motort fejlesztenek saját maguk?

Nekünk van 3
Azt már évek óta nem gyártják hehe...

<#eplus2><#idiota><#hehe>

Amúgy saját fejlesztés.
lck
babetta <#idiota>
L7wy
Milyen motorokat használ ez az IOBIT?

Narxis
Vagy csak kell neki a pénz amit nyerni lehet ha valaki csinál az IObitnek a termékükrõl egy tesztet. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pano
Attól még a program marad olyan, amilyen. Sajnos.
Amúgy most az új verziókba belekerült valami "grayware" kapcsoló vagy mi, amivel állítólag több ilyen kéretlen progit ismer fel.
De fene tudja. Nem csak a motorra kéne gyúrni, mert maga a VB funkcionálisan még mindig a 2005-ös szinten jár, azóta nem volt benne újítás, csak a keresési motoron.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Természetesen ezt Narxis is tudja, és mi is, te is, csak éppen a fórumon lévõ egy két felhasználó nem ért hozzá, és ezért állít baromságokat.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kizárt...béta korában 6.000-es víruscsomagon teszteltem, valami 350-et ismert fel...lapozz vissza.
Doomista
Nem jobb. Csak makkolt az iobit.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Lol, IObit jobb mint Avira? Link

Pianista
állítólag "fórumrongálás" de hogy mi a sz*rért azt nem tudom...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Vajon mi lehet...-.-"

Látom kaptál elakadásjelzõt 😄
bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pianista
kiderült hogy micsoda ez: Norton Trial Reset...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Ez egy nagyon szép és off mentes hozzászólás volt. Grat, tudsz te ha akarsz! <#smile>

Amúgy ez a VirusBuster hogy is van? régen mintha lett volna ingyenes változata, már nincsen?<#vigyor2>
Doomista
Figyel már ide...Mond meg nekem, mi értelme van egy ilyen jellegû tesztet végrehajtanod ?

Miért kérdezem ezt ? Csak azért, mert ha az embernek egy csöppnyi esze van, akkor rájön, hogy túl sok mindentõl függ, túl sok a tény, hogy egy antivírus szoftver hogy fut egy bizonyos felhasználó által feltelepített és felépített rendszeren.

Ugyebár alapból rengeteg embernek más konfigja van...biztos vagyok benne, hogy például ebben a topikban alapból nincs senkinek olyan gépkonfigja, mint neked...ez máris egy tényezõ.
A másik az, hogy egy adott antivírus szoftver, vegyük most a NOD antivírust, nem reagál minden rendszerre ugyan úgy. Ezzel azt akarom mondani neked, hogy valamelyik embernek hiába jó a gépe, nagy a ram, sok a memóriája, mégis az az érdekes, hogy az egyik embernél belassítja a internetet, belassítja a rendszerét, míg a másik embernél meg nem. És ez több antivírusnál van így. Az egyik leszedte a NOD antivírus szoftvert, mert belassította a gépet, felrakta az Avirát , és az már nem lassította a rendszert...valakinek fordítva volt ez...csomó példa volt ebben a topikban errõl, míg te nem voltál.
Nekem ez a véleményem errõl...köszöntem.

Doomista
Megújult a virusbuster oldala. Click

gergely1991
Ja de ez csak egy gyors teszt volt, de idõ kell a normálishoz....<#email><#pias><#pias>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RBJ
vituális gépen tesztelni és arról eredményt mondani egy nagy baromság.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Akkor miért írtál baromságot ?

gergely1991
Gondoltam hogy ezt fogod mondani..<#dumcsi><#email><#nevetes2>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Max ha dupla annyi MB van...256 MB? Ne csodálkozz semmin...

Doomista
Ezaz, hogy nem kis eltéréssel.

gergely1991
Majd lesz éles rendszeren is, de szerintem (egy kis eltéréssel) ugyan az lesz majd a válasz... <#eplus2>

Doomista
loool 😄 A lefele mutató hüvelykujj helyett felfele mutatót akartam, rossz szmájlira kattintottam XD

Doomista
Virtuális rendszeren ne csodálkozz....istenem, te rosszabbul teszteltél, mint az maosuntec.

szóval ki gúnyolsz😞..ezt nem vártam tõled.

gergely1991
Mennyire lassítja le a gépteljesítményét számomra a antivírusok:
1.Avira-free(érdekes módon)
2.Nod32(legújabb,jelenlegi)
3.avast(Personal free változat)
4.Kis2010
Ez csak egy saját vélemény.Virtual rendszeren(256M😎 tesztelve.Máshol más eredmény alakulhat ki....
Az utolsó 2-nél nem sokat kellet gondolkodnom.Mivel az egyiknél elégé lefagyhatott(vagy nem válaszolt a rendszer).

Doomista
<#nevetes1><#nevetes2><#levele><#worship><#pias>

És csak ez megy , nem vagyok dragon, etele😊

Doomista
Azt a mindenit neki 😮

Narxis
😮

ez nem ingyenes...avast! Professional Edition..😊

Használtam avirát, elismerem hogy jó...de..az avast 64-bit-es. és eddig panaszom nincs rá.😊

Narxis
Semmi gond nincs az Avasttal, de akkor szoktam ajánlani ha valaki kifejezetten ingyenes vírusirtót keres.

Doomista
Mivel van nála jobb......de persze ajánljuk. Csak nem írjuk le. Legjobb az ingyenesek terén. AJÁNLOM! De inkább az Avirát, Kasperskyt ajánlom...aztán ajánlom az avastot.

Érdekes hogy az avastot nem ajálja senki,Win7-en nekem 5 hónapja tökéletesen ellátja a dolgát.Pedig warez, anyám tyúkja..mindenre kattogok..és sehol egy virus...ha virusos oldalra megyek, szól.

Doomista
Már rég ittam...nem is egyet.

iszol egy sört?

Doomista
Arra le.

Mire fel?

Doomista
Szép Jó Estét ! <#pias><#pias><#integet2>