Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Mert az ismereteim között csak ez szerepel.../...amely bõvítenem kéne<#pias>#pias><#pias>#pias>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spyware Doctor alapból veri :s
Malwarebytes meg már a legjobbak között állja meg a helyét.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
antispyware: pl.:Counterspy
RBJ:miért nem használod a "Válasz erre" linket?<#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
de csak gondolat volt.
Linux Mint 13 Cinnamon
kb mint a tuzfala.
senki nem használja.
nem hiszem , hogy nem tud valaki fél évente rászáni fél órát a telepítésre.
a gép is jol jár frissül de mondjuk amióta win 7 használok ennél nem találkozok olyannal mint az xp ha sok fost telepítettem rá vagy sokmindent kipróbáltam akkor már érezhetõen nem egészségesen musikált használhattam akármilyen karbantarto progikat.
Linux Mint 13 Cinnamon
Ha lefuttatod a gépet és nincs semmi, akkor annyit tehetsz, hogy egy Javítás/Modosítás-t adsz az antivirusnak.
A 10 éve használt és jól bevált Cfosspeed-em is vírusos (volt) nálam neki.
A végén még ne hogy saját magát is annak nézze és letelepítse.
miota avira t vagy kis t használok, használtam egy darab spyware t nem láttam még.
Linux Mint 13 Cinnamon
a comodo bol csak a tûzfalat használd.
az internet securit kompletten nem egy nagy szám. legalább is a viruskeresõ modulja hagy kivánni valót maga után
Linux Mint 13 Cinnamon
A Comodo Internet Security-t egy 10-es skálán mennyire értékelnétek (10-nagyon jó, 0-nagyon szar), mint antivírus és mint firewall?
Esetleg tudnátok mondani egy jó antispyware-t?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
rearm olni kell oszt jo van 120 nap.
nekem most enterprise van fent. a 10 napot rearm oltam már egyszer ha 3 or tudom az 40 nap + 90= 130 nap
Linux Mint 13 Cinnamon
Inkább ezt próbáld ki.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.