Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Egyetértek.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szerintem a Spyware Doctor jobb mint a Malwarebyte's Antimalware.
Az én véleményemet a virustotal.com oldalra felcsatolt fájlok elemzéseibõl következtettem.
gergely1991
Az csak a te véleményed, de másnak más elképzelései lehetnek...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
"Miért csak a CounterSpy-t említetted meg ?"
Mert az ismereteim között csak ez szerepel.../...amely bõvítenem kéne<#pias><#pias>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Az Avira Personal Free Antivirus felülmúlja az egészet (AVG Free, Avast Home Edition). Az Avira mint antispyware-ként is mûködik.
Doomista
Miért csak a CounterSpy-t említetted meg ?
Spyware Doctor alapból veri :s
Malwarebytes meg már a legjobbak között állja meg a helyét.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Hát én pl. biztos nem fogom annyiszor újratelepíteni. Max. 1 évben egyszer.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
ingyenesek pl.:avg free,avast home edition,avira personal.../De hogy melyik a legjobb ezek közül az inkább a te döntéseden múlik..<#wink>
antispyware: pl.:Counterspy
RBJ:miért nem használod a "Válasz erre" linket?<#szomoru1><#confused>

Köszönöm, hogy kifejtettétek a véleményeteket!<#worship>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

RBJ
és a win 7 volt az elsõ oprendszer amin elgondolkodtam , hogy majd szánok rá pénzt .
de csak gondolat volt.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
szerinted az ms ingyenes virusirtoja mire lesz jó
kb mint a tuzfala.
senki nem használja.
nem hiszem , hogy nem tud valaki fél évente rászáni fél órát a telepítésre.
a gép is jol jár frissül de mondjuk amióta win 7 használok ennél nem találkozok olyannal mint az xp ha sok fost telepítettem rá vagy sokmindent kipróbáltam akkor már érezhetõen nem egészségesen musikált használhattam akármilyen karbantarto progikat.

Linux Mint 13 Cinnamon

A Comodo-nál egyben van az antivirus és antispyware védelem. Én 8 szintre tennem, mivel jó a tûzfala és a Defense része.
Narxis
Ez eléggé favágó módszer, ráadásul van egy pár dolog ami aktiváláshoz kötött. Pl. az MS új, ingyenes vírusirtója csak aktivált rendszerre fog települni.

Narxis
antivirus 6, firewall 9

A Comodo-nak nagy szerencséje van a Tûzfalával és azzal a Defense tulajdonságával. Az antivirus/antispyware része nem annyira áll közel az 1 helyhez.
Neked elvileg a Windows Biztonsági Központ kellett volna riasszon ott az óra mellett. Mivel nem riasztott, akkor valószínûleg vagy úgy van beállítva (Windows Biztonsági Központot felnyítod és ott a ball oszlopban egyiknél be lehet állítani, hogy csak mire riasszon, "Change the way Security Center alerts me és itt standardban be kell legyen pipálva az egész"), hogy ne riasszon vagy egy olyan virus fut, amelyik ezekkel a problémákkal foglalkozik, tehát valamit átálított a registry-ben és akkor többet nem jelez a Windows Biztonsági Központ.
Ha lefuttatod a gépet és nincs semmi, akkor annyit tehetsz, hogy egy Javítás/Modosítás-t adsz az antivirusnak.
lck
Hát igen - szinte mindent vírusnak tekint 😊
A 10 éve használt és jól bevált Cfosspeed-em is vírusos (volt) nálam neki.
A végén még ne hogy saját magát is annak nézze és letelepítse.
Állítólag a comodonak van a legjobb detektálási rátája...
RBJ
az antispyware rõl annyit ha van egy jó antivírus védelmed nem lehet gond az antispyware kel.
miota avira t vagy kis t használok, használtam egy darab spyware t nem láttam még.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
avira
a comodo bol csak a tûzfalat használd.
az internet securit kompletten nem egy nagy szám. legalább is a viruskeresõ modulja hagy kivánni valót maga után

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
ujrarakom oszt kész.
régen az xp hetente kéthetente ujraraktam

Linux Mint 13 Cinnamon

Szerintetek mellik a leghatékonyabb vírusírtó az ingyenesek terén?

A Comodo Internet Security-t egy 10-es skálán mennyire értékelnétek (10-nagyon jó, 0-nagyon szar), mint antivírus és mint firewall?

Esetleg tudnátok mondani egy jó antispyware-t?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Narxis
És mi lesz 130 nap után? Azt meg nagyon egyszerûen meg lehet tudni, hogy kártevõ-e..

RBJ
legalább tudod hogy nem valami lekvárkeverõt aktiváltál a gépen

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
francnak aktivátor.
rearm olni kell oszt jo van 120 nap.
nekem most enterprise van fent. a 10 napot rearm oltam már egyszer ha 3 or tudom az 40 nap + 90= 130 nap

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Próbáld ki lckáét aztán linkelem enyém ha nem mûködik.

lck
Bocs - nem erre a verzióra gondoltam-
Inkább ezt próbáld ki.
lck
Nekem a 1.5.4-es mûködik szépen, még Home Premiummal is.
Pianista
ok... és megvan ami mûködött??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
már megint<#pias> mi??😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Narxis
Nem fog. Szerezned kell új aktivátort, nekem elég sok nem mûködött.

Doomista
Nem úgy értetted. <#ejnye1><#beka3><#felkialtas><#eplus2>

Pianista
khm... úgy értettem hogy most AKTIVATORral van a pista a gépen, és hogy menni fog-e másikkal való aktiválás nélkül...

Doomista
<#wilting><#wilting><#lama>

Vista aktiváló mér mûködne win7-en....?
Pianista
és a pista OEM activator mûködni fogy rajta vagy kell hozzá másik??

Vajon mi melyiket jelenthez? x64 az 64 bit, értelemszerûen az x86 akkor meg a 32 bit. Logika.
Pianista
az x86-os?? vagy a másik??

Ott van az is de mind1...
Pianista
és 32bites win 7 torrent?? van??

lck
Hogyne - csak elõtte le kell formázni a vinyót 😊
Pianista
a pista a gépemen jelenleg 32bites, arra rámehet ez a 64bites??

Erre emlékszem.Ennek volt mappa kinézete és közben meg exe fájl volt.Én meg rá klikkeltem.Könnyû volt leszedni.A Windows prefecth és system mappában csinált SVCHOST.EXE😄EBUG.EXE-t.Ez alapján csekkoltam le:ThreatExpert.

<#eljen><#integet2><#pias>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Pianista
windows 7-es nem vírusos torrentet tud vki?? és a mostani OEM loader mûködni fog vele??

gergely1991
hûha akadozik a lemezed?????<#hehe><#hehe><#hehe>

Narxis
Klasszikus spamba rejtett kártevõ, érdemes elolvasni a leírást hozzá: Link

VT