Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lógsz egy rekesz sörrel !
Nekem jobban megérte, látod ? <üzleti érzékem az van, gyerekek>üzleti érzékem az van, gyerekek>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Több nyelven beszél majdhogynem anyanyelvi szinten. (orosz; angol; német; olasz; francia és már japánul is felsõ szintû vizsgája van. A szakmai tudásáról nem is beszélve. Én is szeretnék ilyen vagy legalább is hasonló lenni de nekem ez nem menne. Sajnos.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Engem sem érdekelnek a tesztek és egy ideje már nem nézem meg egyiket sem. És most, hogy megláttam, hogy hogy teljesít a Kaspersky NEM kezdtem el aggódni. NEM és NEM! Még mindig töretlen a bizalmam iránta.
Én csak magamat ismétlem: - ha a Kaspersky beenged valamit mégis, akkor aggóghat csak igazán a többi, mert azokon még könnyebben átjutnak és már valószinûleg fent is van a gépükön csak még nem tudnak róla. <#integet2>#integet2><#hehe>#hehe>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Eddig a mávnál volt rendszerprogramozó és most meg megy ki Londonba, mert kapott egy zsíros állásajánlatot egy IT cégtõl. Havi 2 millás kezdõ fizetés angol fontba, adnak neki lakást, kocsit, laptopot, telefont és fizetik a kiutazását. Október elején kezd a kis mázlista 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Kíváncsi vagyok hányan cseréltek vírusirtót av-comparatives tesztje után. Mert aki pusztán a detektálás miatt cserél annak gratulálok. Ezt is egy külföldi fórumról vettem, mármint a képet, ott is megy a sírás, "engem nem érdekelnek a tesztek, de most, hogy megláttam, hogy teljesített kaspersky, elkezdtem aggódni". A legtöbben képtelenek mást nézni, nem baj, hogy van még 100 védelmi vonal a vírusirtóban. Rosszul vagyok az ilyenektõl. Most hétvégén kipróbáltam Win 7-es Panda-t és az új MSE-t de egyik se fogott meg. Nekem számít a detektáláson kívül még ezer dolog is, rendszerterhelés, antispam, tûzfal konfigurálhatósága stb. Amit bemásoltam spamot azt a freemailbõl halásztam ki, elfelejtettem, hogy ott közepesre állítottam a spamszûrõt pedig már egy éve outlook-ot használok. Most ott lekapcsoltam így kíváncsi leszek mennyit fog meg G Data. Azért akartam magyar szavak alapján is szûrni, van benne egy jó nagy angol lista, leggyakoribb spam szavakra, de lehet bele még importálni más nyelven is és aztán le is mentheted az egészet, hogy ne vesszen el.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
FROM: Mr. Patrick K. Sz Chan
(gyvezeto igazgat)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hong Kong SAR.
rtheto, hogy taln egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz, de van egy jvedelmezo vllalkozs javaslat a klcsns rdeklodsre szmot megosztani veletek. Megvan a hivatkozst az n keresni valakit, aki megfelel az n javasolt zleti kapcsolatot.
n vagyok Mr. Patrick K. Sz Chan gyvezeto igazgatja Hang Seng Bank Ltd. takarsban van egy zleti javaslat az n szmra. n akarom, hogy segtsgemre lesz a vgrehajt egy zleti projekt Hong Kong az n orszgban. Magban foglalja az tads egy nagy halom pnzt. Mindent erre az gylet jogszeruen rnts nlkl megteheto. Krjk, igyekszik betartani legteljesebb diszkrci rinto valamennyi gyben a krdst.
Miutn az alapokat mr sikeresen t, a fikba fogjuk rszesedse az arny jv kell hagynia mind a ketten.
n inkbb nem ri meg az n privt e-mail cmt ([email protected]), s vgl azt kvetoen, hogy n tadjk nnek tbb informcit szl, ezt a muveletet.
Krjk, ha nem rdekli trlje az e-mailt, s nem vadsznak rm, mert n vagyok a karrierem elhelyezs s az let, a csaldom a tt ebben a vllalkozsban. Br semmi sem merte semmi gained.Do kld n a kvetkezo adatokat, ha vlaszol vissza nekem.
Az n teljes neve:
Telefon s Fax:
Orszg.
A legkorbbi vlaszt erre a levlre, majd rtkelni.
Kind Regards,
Mr.Patrick K. W Chan.
Utána lefuttattam a Malwarebytest és az a-squaredet de egyik sem talált már semmit. Ezek után raktam vissza a nodot és lefuttattam egy full scant de ekkortól már õ sem talált semmit.
Valaki nem tudna nekem egy mûködõ linket adni az Avira Security Suite 3 vagy 6 hónapos pormo kulcsához? Mert már megnéztem egy csomót és mind lejárt akció.
Köszönöm!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Kétes hírû kínai és holland web oldalakra értettem.
<#pias>#pias><#wave>#wave>
Mondtam neki, hogy az lehetetlen csak ugy, ha csak biztonságos oldalakat nyít fel és csak a Yahoo! Mail postaládából tölt le állományokat, mert azok át vannak ellenõrizve a Norton Antivirus-sal.
Aztán végül egyetértett velem.
Úgy illik, hogy megköszönjem mindenkinek aki segített a problémám megoldásában. Sikerrel jártam és a szüleim gépe teljesen meg lett tisztítva. Visszaraktam a nodot, mert megvették és ragaszkodtak továbbra is hozzá . Hiába akartam lebeszélni Õket.
Apám annyi megjegyzést tett csak, hogy észrevehetõen milyen gyors lett a firefox azóta, hogy kitisztítottam a számítógépet és sokkal gyorsabban is dolgozik a gépük.
Még egyszer köszönöm a segítségeteket.
<#integet2>#integet2><#wave>#wave><#vigyor0>#vigyor0>
Elég jó szintre került a ranglistán.

<#pias>#pias><#pias>#pias><#integet2>#integet2>Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Én is win7 x64 alatt használom, mûködik, ahogy kell.
Congratulation for Symantec!
Most örülsz, mi ? <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
#pias>
#pias><#wave>#wave>