Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Ez azért megérintette a szívemet <#rinya><#sir><#shakehead>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Tudat alatt komolyan gondolhattad!<#wow2><#ijedt>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

köszi,

tudnál még abban segíteni, hogy a vezérlõpultban hol kell ezt beállítani?, ay unicode-ot?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Nem gondoltam komolyan . Jó ez . <#vigyor2>

9 -s Registry Mechanic már megy magyar lokalizáció alatt is . :-)

A régiek nem , vezérlõpultban átkell állítani angolra az unicode nyelvét .

Doomista
Sajnos ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hy!

Egy kis segítséget kérnék:

Feltelepítettem a PcTools programot, amelynek van egy alprogramja, aminek a neve: Registry Mechanic

Ezt a Registry Mechanic-ot, ha elinditom, akkor egy hiba ablakot kapok, és azt közli velem, hogy: "Unicode Systems are currently not supported"

Elõre is kösz.
Üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Így jártunk . Sajnos az Avirát kell tovább használnom . <#vigyor2>

Narxis
a köbön.

Doomista
Nálam is ezt írja ki...szopás.

Narxis
Ezt jól megszoptuk.

Pano

Offer Rules, Restrictions & Information

* Offer is valid only for attendees and hosts of Windows 7 launch parties.
* Only 15 license codes are available for each launch party.
* Only 1 code per attendee.
* Offer expires November 30, 2009.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Csak azok igényelhetik, akik részt vesznek a partin helyileg. Szopás.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Please enter your party host's email address to receive your license.

bazzmeeeeeg.... ennyit errõl 😞

Pano
MEGY A KASPERSKY!!!!!!

Please enter your party host's email address to receive your license.

DE EZT NEM ÉRTEM, EMIATT NEM TUDO KTOVÁBB LÉPNI 😞

Doomista
PDF
VT
Wepawet
VT Egy trójait tölt le...

gergely1991
Viruses HolidaysLinkXD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
<#wow2><#wow1>

Ready for Windows 7:Link.

Doomista
Mert meg sem érzem, hogy van spamom😄

gergely1991
Miért ne?😄 A 128(lehet hogy azóta sokszorozódott)mellé simán beférne még 100... 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
És ? 😄 SPAM küldése nem fog megártani nekem, hehe 😄

gergely1991
Hehe tudom az e-mail címed<#crazya>

Doomista
<#ticking><#phone>

Fejfájásra . <#vigyor2>

Doomista
Huh de mérges voltam 😄 Ilyenkor jön jól a sör. Mire nem jó a sör 😄

Doomista
ÁGRÁGRÁRGÁ NEEEEEE ILYEN NINCS!!! FUCK ADOBE !

Épp csináltam avirás userbart adobe photoshopba, és mikor menteném le, az adobe befagy...az adobe hibát észlelt, ezért leáll...hoyg azrgarga GRÁRárgágráárg fffffffuuu FFFFFFFFUUUUUUUU ÁRGÁRÁRÁGRÁGÁRGÁRGÁRG

Másnál sem fogadja már el a kódot ahogy látom .

tommygiant
Jó neked. Én két accountot is csináltam, mindkettõvel bejelentkeztem, ugyanazt az üzenetet kaptam (The code you entered is not valid, has expired or has already been converted.), és mindkettõvel csak egy 30 napos trialt kaptam. <#falbav> Mit csinálhattam rosszul?

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Érdekes , hogy a programon belül a mail címet és a jelszót kell megadnunk , és kész is az aktiválás . Semmi serial nem kell . <#wow3>

Sõt , most is mûködik , mind a 2 proxyval megnéztem . :-)

1 órája még mûködött simán , jó lesz tartaléknak . <#vigyor2>

tommygiant
Az ottani hozzászólók nagy része szerint nem mûködik, és nekem sem mûködött a 2 web proxy közül egyikkel sem. <#sir>

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Doomista

Narxis
<#ijedt>

Doomista
<#wow2>

Narxis
<#wow1>

Doomista
Ez érthetetlen...persze, nálam is blokkolja, de fel nem ismeri 😄
De értitek...cleannek írja, de malware miatt blokkolja...ezen a domain-en meg csak ez a fáj van,vagyis az *.swf ami elvileg malware...

L7wy
Most küldtem be az swf fájt és ay tiszta.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Polonic
Ha a linkrõl meg akarom nyitni az oldalt az avira blokkolja.

Doomista
E-mailben küldöm nekik, és mivel nem egy fájlokat, ezért volt hogy egyik csomagomra irták hogy nem találtak benne...akkor nyilván az lehetett az...de most újra beküldtem nekik...biztos hogy nem clean -.-

L7wy
Avira szerint CLEAN...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Ja és ez nem mai napos...már rohadt rég az interneten van...olyan 2 hete.
Avirának meg rég beküldtem, nyilván elfelejtette megnézni az e-mailomat...

Doomista

Doomista
Avirára kár hogy nem lesz 😄

Doomista
Sosem szerettem az october 22. napot, de éjfél után megváltozott ez a helyzet 😄

Launch Party 2:Link.

Doomista
Ja értem 😄

Innen : 😊

Doomista
Jah értem...köszi...honnan tudod ?😄