Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na , még nem jutottam telepítés közelébe , még nem voltam elég bátor eme új programhoz . <#pias>

simon7012
Innen szed le...
avira promoció

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Doomista
Ez biztos jó lesz:

N1YD6Q-6JP6QP-2JN2MH-05JJVV-M3Q5T3-APTWNR

De nyilván már elkéstem, és találtál hozzá kódot.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

simon7012
A hiba az ö rendszerükben van,nem a tiédben.A free változat frissítési gondokkal küzd!
Tölts le egy prémium változatot 3 hónapos próba verzióban!

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Sziasztok!

Lenne egy problémám...Avira Free-m van és nem tudok vele frissíteni, csak manuálisan. Azaz betallózom az update file-t. Namármost ez egy idõ után elég idegesítõ.
Lényegében rányomok az Update-re, várok egy-két percet, semmi..."Scan for updates..."<#wilting> Utána Abort, és:

[/img]

Mitõl lehet ez? Netproblémák? Ujratelepítéssel próbálkoztam, nem jött be.
Pls segitsetek, elõre is köszönöm.<#help>

Hajaznak kasperskyra, le szoktak tiltani 1-2 kulcsot.

update: Nem jó a kód. azt írja h régebbi verzióhoz van.
Köszi . <#wave>

Doomista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Name: whatever
Organization: whatever

Serial:

BFD45E-630ATE-H1MA0C-0HWTRB-15KY5M-F0V291
BFD6YK-XW1Q1H-R1CQAR-3R0K42-AACXJ7-14WARD
BFE1H2-T00WJ1-EV1RQJ-AH73RC-731X3V-WW0BMV
BFF8V6-M9MC98-V2K17X-XHNMR8-CYJN00-QDPYNB
BFHTXJ-JHB14W-QYYRNN-BWA6JJ-XYQND7-0A4EQ9
AQKA2P-HY7FQF-8M0930-DW4H4V-1EJPRC-16CHPN

Or:

Name: www.dl4all.com

Organization: DL4ALL

Serial:

BFD45E-630ATE-H1MA0C-0HWTRB-15KY5M-F0V291
BFD6YK-XW1Q1H-R1CQAR-3R0K42-AACXJ7-14WARD
BFE1H2-T00WJ1-EV1RQJ-AH73RC-731X3V-WW0BMV
BFF8V6-M9MC98-V2K17X-XHNMR8-CYJN00-QDPYNB
BFHTXJ-JHB14W-QYYRNN-BWA6JJ-XYQND7-0A4EQ9

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Az igen , kicsit komoly program . Keresek hozzá mindjárt valami serialt , és kipróbálom majd , 1 próbát megér biztos . Remélem nem teszi tönkre a gépet . <#vigyor2>

Doomista
Hát ugye a 3 perces bünti miatt nem elõztelek be...

Hehe 😛
Doomista
Teljes rendszertisztításra, optimizálásra, ebbe bele tartozik a registry tisztítás is. Itt mindent le ír...sok helyezést is kapott, elismerést, egész komoly szoftver.

Rendszerkarbantartó program lényegében. Elég összetett, sok mindent be lehet benne állítani. Nekem tetszik. De nézd meg a fícsöröket
Doomista
Én is várom...más programok többet frissítik a programjukat, pl már a 2010-es van kint jó párnál...ilyenkor kellene az Avira 10-nek jönni, de hát...😄

Mire jó pontosan a program ? 😊

Felraktam a 2010es Tune-up-ot. Ejha! A fiúk jól kitettek magukért.
Csak a kíváncsiság hajt elõre , de mindegy is , még nincs itt az ideje a programnak . Titkon reménykedtem , hogy a WIN7 startra elõrukkolnak vele , de nem . :-|

Nem nyáron , március . <#bee1>

Pano
Nyáron jött ki a 9-es, mit akarsz? 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Örülnék neki , de még jópár hónapot várni kell rá sajnos . <#shakehead>

Doomista
10 ? Hujuj, te álmodsz 😄

Pano
Nem sajátból. Jelenleg dolgozom rajta (már több órája keresem a megoldást) 😄

Megmutatom melyiket szánom ide: a KAV oldalán bal oldalt van egy flash animáció, a jelenlegi vírusaktivitást mutatja. Na azt akarom ide, csak az a baj, h nem tudom sehogy se átintegrálni. De még keresem a megoldásokat.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Nem próbáltam még a PerfectDisk - t , így nem tudok véleményt mondani róla . :-)

Jöhetne már a 10 - s Avira , unom már a mostanit , nem tud semmi újdonságot mutatni számomra . <#nyes>

Doomista
Hagyjuk, tudod miért hagyjuk? Mert nem érdekel...a hibát megoldottam, és természetesen ismét maradok karbantartó szoftver mentes. Persze látom, hogy annyit megér a dolog, hogy 2 havonta letöltöm a tuneup utilities és a j16 powert, lefuttatom, és uninstall 😄 De a perfect disket meg kihagytátok, abba nem kötöttetek bele 😄 Mert aztán az meg bedobott +2 hibát 😄 Szóval szerintem az XP a bibi, már mint semmi baja, de látszik, hogy nem Win7...

L7wy
Mondta h pl kasperskyjét fogja, bár F-secure ebbõl jó ha jól tudom... neki van jó térképe...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
És ezt hogy akarod elérni? Nyilván valami forrásból kell kiindulni, nem pedig saját elméletbõl, nem ?

Milyen XP - d van , eredeti vagy másolt vagy buhera edition ? 😊

Lehet , hogy nem tetszik neki valamilyen program a géprõl , vagy csak szeret szivatni téged . <#wow3>

Dettó. XP, Vista, Win7 alatt ment/megy minden hiba nélkül.

Doom: 'A hiba az Ön készülékében van. "
Naponta kb. 10 X futattom a programot , minden rendben van . Ha nem így lenne , akkor már töröltem volna . 😊

Doomista
Ezért nem értem én...

Én gyakorlatilag alapbeállításon használom a programot , talán pár dolgot szoktam álllítani benne . Nemrég volt a pcworld oldalán róla egy kis teszt , és ott leírták , hogy mi elé érdemes pipát tenni és mi elé nem . Én úgy használom . Teszem hozzá , 2 éve még minden bevolt kapcsolva rajta , de akkor sem rontott el semmit nálam , még az kellett volna, csináltam én akkoriban elég hülyeséget . <#vigyor2>

Pano
Egy szintjelzõt tervezek, ami megmutatja, hogy jelenleg milyen globálisan a vírusaktivitás, grafikonon vagy valami szimbolikus jelzésel

Doomista
Ez tény. A tény az tény. A tény az, hogy nem állítottam be semmit...ahogy a program beállította, a szerint végeztem...át is néztem, és nem találtam olyat, ami ilyen hibára hagyatkozhatna. Érdekes, hogy más tisztító programoknál sem állítottam be semmit, és semmilyen windows hibát nem mûveltek. Pedig szarabb minõséget is kipróbáltam már, mint a Ccleaner...A program készítõjének meg tisztában kell lennie, hogy ha a programban õ állította be, hogy ha feltelepül, és azt az automatikus beállítást használná az illetõ, az nem okozhat kárt, mert úgy van beállítva , hogy az az alap mûveleteket végzi el, amit egy NORMÁLIS karbantartó program. Szóval ÉN magamat nem nevezem hibásnak, és ÉN nem vagyok ez ügyben hibás.

Pano
Nem, mert
1.- Túl nagyok
2.- Szétcseszik az egész oldalt
3.- Mit nézegessük hónapokon keresztül azt a top 5 vagy 10-es listát, ami egy évbe 2x ha változik?😊

L7wy
Mire vársz, tessék gyorsan feltenni Win 7 et

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Ez a hiba nagyban függött attól hogy mit állítottál be törlésre..
Doomista
Hát bakker hogy én hogy jártam már megint...😊 Ugye bár én a karbantartó/registry tisztitó programok terén a tuneup utilities + j16 power-re voksolok...De most hogy régebben irtad, hogy te Ccleanert használsz, és tök jól megy, nem csinál hibát a rendszeredben, le mertem kapni...😄 Lefutattam, biztonsági mentést csináltam, de töröltem, mert mikor lefuttattam, minden stimmelt...aztán 1-2 napig állt a gép, de más miatt kellet egy restartot tolnom, és beletolt a pofámba 2 elég durva explorer hibát, mikor kijelentkeznék a windows xp-bõl...még ki sem tudtam kapcsolni a hibákat...OK,X gomb, semmi, ablak jött és jött...nah most ezt a restartot 3x is megcsináltam, mindig kiirta a hibát...újra lefuttattam a progit, beállitásokat átnéztem, nem állitottam el semmit, rendben volt minden, de a következõ tisztitás után is ezek a hibák jöttek elõ...megfogtam a perfect disket, este lefutattam a defrag módban,restart...valszeg már 4 hibát irt ki...cmd,svchost,explorer,explorer hiba habhablaty...2x restart után is ezeket irta ki...felraktam a tuneup legfrissebb verzióját, hát igen, ismét új dizájnt kapott a program, stabilabb lett,egyszerûbb, új módok kerültek bele, és a rendszer tisztitás képessége is gyorsabb lett...nah mind1, lefutattam, restart...semmi hiba...2x restart...semmi hiba...j16 power registry tisztitót is letoltam...és meg is lett oldva a probléma...persze elég volt ehhez a tuneup, j16 csak mert paranoiás kezdtem lenni...szal a ccleaner nem szeret engem 😄 Ezzel nem azt akartam mondani, hogy szr program, csak sajnos nálam valami miatt nem teljesitette azt az eredményt, amit egy tisztitó programtól el kell várni. Át kellene állnom Win7-re most már 😄 XP kezd alapból veszélyes lenni 😄

gergely1991
"Tervezek valami rendes vírusstatisztikás dolgot a fejlécbe, ami hiteles és jó."
küldtem egy pár ajánlatot azzal kapcsolatban, csak nem jó?<#confused><#confused>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Egyértelmûen érdeklõdik az ESET termékek iránt, hiszen egy playboy újságot vásárolt. <#zavart1>
Csak vicceltem te.
Szoval megrendelted az újságot, érdeklödsz az ESET termekek iránt, szuper....õröm hallani, te aki nagy Avira-s vagy....
A Zone Alarm-ban is van ilyen.

Talán még Zone Alarm alkalmazza , ha jól tudom .

Doomista
Hát ugye ebben a fórumban úgy van, hogy agyon lehet scriptezni egy topikot, de mégse. Ezzel azt akarom mondani, hogy csomó scriptet be lehet rakni egy topikba, de lesz olyan script, ami hibás, és az el fogja kúrni valamilyen szinten valamilyen mértékben a topikot, avagy egy másik scriptel együtt nem fogják szeretni egymást, vagy a fórum motor nem fogja szeretni, igy hiba fog kisülni belõle...Annó nekem volt egy saját topikom régen...szétscripteztem...minden ment, aztán beraktam egy e-mail küldõ scriptet, és úgy szétroncsolta a topikomat, hogy a moderátorok sem tudják kijavítani a hibát, igy be kellet zárni 😄 Szal óvatosan az ilyen scriptekkel. Errõl van szó 😄😄

Pano
Hát igen, sajnos. Ez van, nem tudunk mit tenni 😊

Doomista
Ezért az SG fórum motorja a felelõs.

Pano
Ez más technológia.
A VIPRE kódsorozatokat/utasításokat emel ki a programból és azokat futtatja egy virtuális környezetben, hogy megnézze lefutva okoz-e kárt.

"A programkódban található különbözõ eljárások elemzése önmagában nem jelent kész megoldást, hiszen a CPU utasításokat értelmetlen lenne a teljes környezet, az operációs rendszer nélkül elemezni. Itt lép be a VIPRE MX-V névre keresztelt virtualizációs eljárás, amely egy teljes számítógépet modellez. BIOS-t, Windows-t, fájlrendszert, beállításjegyzéket és hálózati kapcsolatokat is tartalmaz mindössze 400 KB memóriában. "

Megtaláltam...habár nem sandbox hanem emulált környezet amire emlékeztem 😊
Pano
Jaja, sima AV-ba nincsen sajna.

Pano
Jaja, azért is. Meg a legördülõ mezõt is néha szétzilálta, csak tudnám miért? Semmi közük egymáshoz :S

Tervezek valami rendes vírusstatisztikás dolgot a fejlécbe, ami hiteles és jó. De még nem találtam olyat, ami nem akkora mint egy rohadt háttérkép és normális.
Kaspersky oldalán van egy frankó, de nem igen megy az átültetése 😞

CSak az internet securityban van? AV-ban nincs? Akkor az elég hülye taktika.

Más: Emlékszek valamilyen hírre, hogy valamelyik vírusölõbõl új verzió jött ki, és az az újdonság benne, hogy ilyen elszigetelt sandboxban vizsgálja az állományok viselkedését. Kasperskyn kívül másban nincs ilyen?