41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#26707 Szerintem meg ha csak pdf fájlt akarsz beolvasni, már program sem kell, elég egy FF kiterjesztés, és ennyi. -
#26706 ha valakit érdekel megjelent az avast.avast 5 -
#26705 Erre ismét csak azt tudom mondani, hogy akinek van ideje, megteheti ezt mind. -
kl24h #26704 Nekem megvan a Foxit Reader kitt, de ne használom, csak az Adobe Reader-t használom, csak azért is, hogy lássam milyen gondok adodhatnak, de eddig nem voltak gondok. Ezért megmaradok mellette.
Persze, hogy a Foxit Reader jobb.
Amit írtam fent hasonló a következővel: nem frisítem a Windows-t, hogy lássam mennyire birkozik meg a vírusőlő.... nem használok Foxit Reader-t, hogy szabadabb utat adjak a vírusoknak. Tehát a végén csak az antivírust tesztelem, hogy az ilyen bonyolult helyzetekben hogy dolgozik. -
#26703 én pdf x-changet használok... szerintem jobb mint foxit -
kl24h #26702 -
#26701 A népszerűség átka. :) -
#26700 http://buhera.blog.hu/2010/01/19/hajnal_hadmuvelet_hirek
TÉK. -
#26699 És egyben a legtöbb rést tartalmazott pdf olvasó.
És egyben a legtöbb exploitot kihasználó pdf olvasó.
És egyben a legbiztonságtalanabb pdf olvasó. -
#26698 Adobe Reader a legnépszerűbb pdf olvasó. :p -
#26697 Adobe Reader ? Az mi az ?
Foxit Reader, és egy gond szál se.
-
#26696 ez csak win7-esre van,es kulonleges verziora van... -
#26695 Arra.
http://itcafe.hu/hir/usa_vedelmi_minszterium_pdf_adobe_hacker.html -
#26694 http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1577
http://biztonsagportal.hu/internetes-bunozes-avagy-penzszerzes-barmi-aron.html
http://biztonsagportal.hu/15-millio-dollaros-csalast-gongyolitett-fel-az-fbi.html -
#26693 hm...
erre gondolsz? -
#26692 Nem voltál itt ?? Mindenki emailcímeket gyártott. :))
Mikor is - talán november 22. A Seven megjelenése napján. -
#26691 mien kis 2010-es bulibol? linket... -
#26690 Van 5 db (majdnem ) 1 éves Kis 2010 kulcsom a múltkori Win7 -es buliból , fél éves kulcs G-Datához 1 éves ( most már csak 8 hónapos ) kulcsom a Zone Alarm Pro -hoz . Ha valakit érdekel szívesen átadom , nekem nem kell . Jelentkezni privátban . -
#26689 Teljességgel egyetértek . Szerintem szimpla pénzkidobás egy átlag usernek otthoni használatra antivírusra pénzt kiadni . Egyrészt nincs olyan antivírus ami 100 százalékos védelmet biztosítana , vagy garantálná a vírusmentességet . Ha lenne ilyen termék , akkor igen - és csak akkor -elgondolkodnék antivírus megvásárlásán . Igaz én nem vásárolok bankkártyával az interneten ,nem használok se Explorert se Firefoxot , így maximum az Msn jelszavamat tudják ellopni . Ha meg valakinek ez kell - hát vigye :) Másrészről vannak promóciók ( persze az átlaguser erről nem értesül ) Viszont vannak nagyon jó ingyenes termékek is amikkel teljesen jó (esetenként a fizetős terméknél) is jobb védelem biztosítható . Gondolok itt Avira Free , Avast , vagy akár már a Comodo termékei is megfelelő védelmet nyújtanak .
Szal a pénzt inkább költsétek nőkre :) -
#26688 Én pl. semmiképpen nem adnék pénzt antivírusra, pár hónapja még gondolkodtam rajta, de rájöttem, hogy felesleges.
1.Egyik se ad tökéletes biztonságot, még akkor se ha tapasztalt user használja
2. nekem pl. bármilyen antivírus megfelelő, nem fertőződik meg a rendszerem(de sztem ebben a topikban ezt sokan elmondhatják magukról)
3. ki tudom használni a promo kulcsokat és mire lejárnak addigra vagy újat szerzek vagy másik antivírust használok szintén promo kulccsal -
#26687 Tavaly év végén volt is a holland kaspersky oldalon promo kulcs, csak raymond kihírezte, aztán rácuppantak mások is. Onnan lett fél éves kulcsom. -
#26686 Akkor köcsög az orosz kaspersky lab is, én azt hittem csak a magyarokon múlik. Azért is hittem ezt mert pl. az orosz részleg nem tud segíteni liszensz kérdésben(nem tiltják, nem újítják stb.) mindig azt mondják, hogy liszenszeknél annál kell érdeklődni akinél vették. De ez így van a többi AV-nél is. -
Arkon #26685 Szerintem ha nem lennének ezek, vagy hirtelenjében megszűnnének ezek a magazinos havonkénti NOD32 kulcsok, hát az biztos, hogy drasztikusan, de legalábbis egy nagyságrenddel biztosan csökkenne a NOD32 felhasználók száma. Ha már pénzt kellene kiadniuk érte(ezért is) és éves liszenszeket vásárolni ebből is, akkor jobban megnéznék az emberkék, hogy melyik AV-re költik azt a pénzt. Ha már-akkor már inkább nem a NOD32 -re. Szerintem. -
#26684 Nem csak a disztribútorokon múlik, hidd el, hogy elég sok befolyása van az orosz kaspersky labnek. Ha ők azt mondják nem, akkor nem. -
Arkon #26683
-
#26682 Te kcsg csak azért nem használom mert van legális 1 éves kulcsom más vírusirtókhoz, akkor minek szenvedjek havonta magazinos kódokkal a Nod-nál?:D Te nándifejű :D -
#26681 Úgy emlékszem, hogy pcworld-nél kaspersky-hez is adtak volna kódot...lehe egyszeri alkalom volt. Ez egyébként a magyar disztribútoron múlik, nem hiszem, hogy belehalnának az 1 hónapos kódokba. Kapzsik.. :p -
#26680 Jaja. :D -
Arkon #26679 #26673
Szerintem Narxis ezerrel nodos (nm is vol soha más) és csak álcázásból/elterelésként írogat ide be a G-Tatáról.
-
Arkon #26678 Szia!
Valóban.
De mentségemre legyen mondva, hogy (akkor)nemrégen értem haza egy 48 órás szoliból és igen csak fáradt voltam.
Egyébként kár ezen az ESETen vitatkoznunk. Ha egy célorientált piacon, jelen ESETben az AV piacon több részvevő is jelen van, akkor van közöttük jobb, meg még jobb, meg vannak gyengébbek is.
El kell fogadnunk, hogy ő a legjobb és kész.
-
#26677 OFF
Miért? tök király XD majd lesz még szebb is, most csak azt tettem bele ami a szemináriumi munkához kell... -
#26676 Ne felejsd el hogy narxis kollegánk leginkább G-datas csak a virtualison van neki a nod gondolom... -
goodspeed #26675 -
#26674 ja meg tudod az ESET az külön ESET:D -
#26673 igy van ingyen kapsz szart fizzetni meg olyanért kell ami minőséges,látjuk narxis is NOD32 FAN,és mégse használja a BUZI-ja. -
goodspeed #26672 Azért az ne felejtsd el, hogy a 32-est már szinte minden hazai számtech magazinban havonta utánad dobják, míg a NIS-t és a Kaspersky-t nem. -
#26671 Hát jah, ha csak negyedével vennék vissza a reklámokr aköltött pénzeket, abból sokkal jobban lehetne fejleszteni a progit.
Emlékszem került 10 ezerbe a 3.0-ás nod32, kijött a 4.0 egyből lett 16... pedig mi plusz került bele, hogy majdnem 60%-al többet elkérnek érte? hm?
Megmondom én.. megfizeted, hogy eladják neked a progit. -
#26670 ebből is látszik mint amit Doomista mondott hogy az eset meg a norton kezd elveszni és ahelyett hogy a fejlesztésbe ölnék a pénzt... kitalálnak ilyen baromságokat:D -
#26669 Spyware Doctor után az avast is beszáll a ringbe. -
Apocalipto #26668 Klikk