Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért nem kell beírnod egy fórumba!Arra emlékszem hogy a múltkor se tõled kaptam azt a linket amivel sikerûlt a törés...most se számitottam nálad másra!<#mf1>#mf1><#boxer>#boxer>
Egyébként már elég olcsón hozzá lehet jutni a neten szoftverekhez teljesen legálisan. Én pl. 4.500 Ft-ért vettem NIS2012-t dobozos verziót.
Csak keresni kell!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Esetleg valaki tud erre megoldást?
A segitségeteket elõre is köszönöm!!!
Üdv!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
dobom majd a PM-et természetesen, meg nyomok egy "hasznos hozzászólás zöldplusz" gombot is...<#smile>#smile> és köszönöm szépen, addig keresek, hátha találok valamit... múltkor még szinte az összes új jutub videót is meglestem, meg minden, amit ellehet képzelni 😄
http://9gag.com/gag/5135249
egyébként ez nem hiszem vírus volt.😊
de mondom, AVG-FREE tökéletes számomra, úgy néz ki.😄
Még szerencse, hogy elraktároztam egy kulcsot +ba, de jó fej vagyok és neked adom mert nekem elég tesztelés céljából az a maradék 2 hónap. Viszont csak hétfõn tudom odaadni, kellene dobnod hétfõn reggel vagy délután 15óráig egy pm-t hogy el ne felejtsem.
9 nap és vége az enyémnek, de múltkor is kb. 3 óra keresgetés után találtam mûködõt (egyébként megérte keresni), de reménykedek, hátha tud valaki új linket, vagy esetleg van neki egy fájl épp, nagyon megköszönném<#nemtudom>#nemtudom>
Elõször is, be szoktam állítani a vírusírtót, miután felraktam. Ezerszer linkeltétek már a helyes beállításokat az Avirahoz, meg is tettem. Ugyan ez Free változat volt.😊
A másik dolog pedig nem cheateket keresek, hanem törést a játékhoz, hogy egyáltalán tudjak velük játszani.😄 és elég megbízható helyrõl töltöm.. moderátor töltötte fel egy nagyon neves oldalon.😊
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Kösz a segítséget! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Azon a gépen, amit említettem, ott egy régebbi Avira van, azt hiszem a 8-as vagy 9-es verzió, amelyiket még lehetett telepíteni Windows XP SP2-re. Ott szépen mûködött ez a kivételbe helyezési módszer.
Ennek ellenére is blokkolta.. így letöröltem.
AVG free lesz felrakva.😄
Még egy megjegyzés, hogy mikor megadod a mappa útvonalát, akkor ott van egy ">>" jel, erre kell kattintani, hogy helyezze be a jobb mezõbe, másképp érvénytelen az egész, mert mikor újból felnyitod a konfigurációt, akkor nem fogod látni a mappát a kivételek között. Jobban nem tudom leírni, mert az én gépemen nem Avira van csak az uncsim gépére van telepítve és ritkán járok nála játékot telepíteni.
Esetleg Doomista (KaBuTo666) barátunk még kibõvíti, amit még szükségesnek talál, õ Avirat használ elméletileg.
Szóval Avira Free AntiVir-em van, s ezt a fájlt(nyugi, csak VirusTotal) sehogy nem engedi megnyitni. Ez konkrétan a Gothic IV-hez tartozik, enélkül nem indul el a game.
Mit lehet csinálni, hogy hagyja végre végén ?😄
Lefuttattam rajta a scannert, mentem hogy ignore, de legközelebbi alkalommal leszrja.
Kösz.<#worship>#worship><#worship>#worship>

Lehet. Nekem is NIs2011-es volt fent, de rátelepítettem a NIS2012-t és simán megy a NIS2011-es kulccsal. Itt a kulcsot veszed meg amit ha jól tudom egészen a 2006-ig visszamenõleg fogad el a NIS.
Kedves Ultraweb Felhasználó!
Az elmúlt napokban adathalász támadás érte az Ultraweb oldalait. Adatai biztonsága és weboldalának tartalma érdekében kérjük, hogy mihamarabb változtassa meg jelszavát az adminisztrációs felületen.
Köszönettel,
Ultraweb Kft.
Én most épp tesztelem a laptopomon. Ismét magával ragadt. 😛
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Telepíteni szeretném a Emsisoft Anti-Malware-t win 7 ultimate-ra{összes frissítés telepítve} de nem megy. A telepítõ közli hogy neki szüksége van az sp 1-re.Arra az sp 1-re ami a megjelenése óta fel van rakva a win 7-re.Ja és tegnap még vígan ment a progi ugyan ezen a rendszeren csak újra szerettem volna telepíteni az ingyenes verziót.Mi lehet a probléma?
Súlyos támadás érte a linkedin rendszerét
Mindent visz és semmit sem hagy maga után (2012. június 06.)
Van képük hátráltatni a kiber-biztonságot (2012. június 08.)
Amúgy ha nem csökkentett módban indítom az op. rendszert, akkor egyszerûen semmit nem hajlandó elindítani. A memóriahasználatnál pedig a számok befagynak. Kicsit aggasztó. Holnap megpróbálom a Kaspersky rescue-t, azonnal írok!
Nagyon köszönöm a segítõkészséget emberek! 😊
Kaspersky Rescue Disk
Ha van pendrive-od akkor futtasd le ezt is link kikeresed azt az állományt amit letöltöttél kiválasztod a pendrive-od és kattints a start-ra(Lehetõleg csökkentett módban.😊 ).Majd ha végeztél indítsd újra a gépet(hagyd benne a pendrive-ot) és remélhetõleg nem az oprendszer indul el,ha mégis akkor BIOS beállítás(az már bonyolultabb)....
Az ilyen dolgok általában könnyen törölhetõk... 😊
Ha rendesen indítom a számítógépet és lépek be a felhasználóba, akkor semmilyen .exe-t nem hajlandó elindítani. Vagyis elindul (ahogy a feladatkezelõ is mutatja) de egy bizonyos idõ után nem tölti be magát a program. Ha meg ki szeretném kapcsolni a gépet, akkor is homokórázik. Csökkentett üzemmódba nem.
Letöltöm a programokat, újraindítom a számítógépet és azonnal írok, hogy merre jutottam! 😊