Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ühüm!Csak egy kicsit cinikus volt az amit irtál.Én elsõsorban egy jól mûködõ trial reset programot kerestem.Te meg jössz azzal hogy "megvenni"!Nem megvenni akarom...nem esett le?Arra én is rájöttem ha megveszem megoldódik a probléma egyik fele,mûködni fog normálisan a KIS!
Ezért nem kell beírnod egy fórumba!Arra emlékszem hogy a múltkor se tõled kaptam azt a linket amivel sikerûlt a törés...most se számitottam nálad másra!<#mf1><#boxer>

Úgy érzem én is megadtam a tiszteletet. Nem sértegettelek, nem írtam semmi olyat ami nem való egy fórumba. Legalábbis ÉN! <#mf1>

Egyébként már elég olcsón hozzá lehet jutni a neten szoftverekhez teljesen legálisan. Én pl. 4.500 Ft-ért vettem NIS2012-t dobozos verziót.
Csak keresni kell!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Vicces vagy mint az alsógatyám csak nem olyan kitartó!Szerinted ha meg akarom venni akkor ide irok?Ilyen demagóg dumával ne fárasz már!Azt hiszem normálisan fogalmaztam és mindenkinek megadtam a tiszteletet.Megvenni????....😊hol élsz te?😊

Esetleg megvenni? Ez is egy megoldás <#nyes>.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék tõletek kérni!KIS hu 2012-höz szeretnék trial reset programot.Jó pár hónapja kaptam itt egy linket onnan töltöttem le egy bizonyos Kaspersky sequridad nevû programot.Több féle akrtiváló,trial reset volt benne.Jó is volt idáig de mára sajnos egy se mûködik.Pontosabban mûködnek a programok csak amikor megtörténik az aktiválás újrainditom a gépet és kb fél óra után már kiírja hogy a probalicensz lejárt.Tehát kb fél óráig van 30 napom utánna 0!Keresgéltem én már valami újjat a neten de sajnos azzal se megy.Letöröltem registryt kipucoltam újra feltöltöttem de semmi változás.

Esetleg valaki tud erre megoldást?
A segitségeteket elõre is köszönöm!!!
Üdv!

JoeFromHun
Tök gagyi Vipre domain alatt egy tök más cég termékét nyomni!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Yoda001
jaja, arra kérdeztem is, hogy most nálam van-e valami problem, vagy tényleg megszûnt a kulcs...
dobom majd a PM-et természetesen, meg nyomok egy "hasznos hozzászólás zöldplusz" gombot is...<#smile> és köszönöm szépen, addig keresek, hátha találok valamit... múltkor még szinte az összes új jutub videót is meglestem, meg minden, amit ellehet képzelni 😄

http://9gag.com/gag/5135249

dragon11
Jó a kérdés...

egyébként ez nem hiszem vírus volt.😊

de mondom, AVG-FREE tökéletes számomra, úgy néz ki.😄

Volt egy promó oldal ami elõzõ héten még gond nélkül üzemelt, de úgy látszik vége megint az ingyen kulcsoknak 😄D
Még szerencse, hogy elraktároztam egy kulcsot +ba, de jó fej vagyok és neked adom mert nekem elég tesztelés céljából az a maradék 2 hónap. Viszont csak hétfõn tudom odaadni, kellene dobnod hétfõn reggel vagy délután 15óráig egy pm-t hogy el ne felejtsem.
Akkor miért kaptál be vírusokat? 😄
Yoda001
srácok... nem tudtok Avira ISS-hez promokulcsot, akár csak olyat is ami egy hónapra adja a liszenszt?
9 nap és vége az enyémnek, de múltkor is kb. 3 óra keresgetés után találtam mûködõt (egyébként megérte keresni), de reménykedek, hátha tud valaki új linket, vagy esetleg van neki egy fájl épp, nagyon megköszönném<#nemtudom>

dragon11
Ajj, Te!

Elõször is, be szoktam állítani a vírusírtót, miután felraktam. Ezerszer linkeltétek már a helyes beállításokat az Avirahoz, meg is tettem. Ugyan ez Free változat volt.😊

A másik dolog pedig nem cheateket keresek, hanem törést a játékhoz, hogy egyáltalán tudjak velük játszani.😄 és elég megbízható helyrõl töltöm.. moderátor töltötte fel egy nagyon neves oldalon.😊

<#worship><#worship>

Tudom hogy hány éve vagy a topikban, hány ezer kérdéssel fordultál ide, hány antivírus volt a gépeden. Tudom, hogy nem is olvastad életedben a topikot, nem is figyeltél semmire amit eddig írtunk neked így az Avira-val benyaltál vírust amit gõzöm sincs hogy csináltál, mert elég nehéz. Gondolom megint a játékokhoz való cheateket meg minden féle hókuszpókusznak dõlsz be újra és újra, akkor ne csodálkozz hogy vírusos lesz a géped, ha még kivételek közé is adod az antivírusban, és persze hogy az antivírus a hibás és nem te. :-))) Nem oltásból írtam, csak azért na... :-))
dragon11
Nem gáz, talált vírusokat ez az AVG, de mindet leszedte. Elég szimpatikus vírusírtó.

Kösz a segítséget! <#worship><#worship>

Panda Cloud Beta 1.9.2 -> Good
lck
cataflam02
Hali!
A Smart PC Cleaner cuccot mivel távolítsam el ? Elõre is kösz!

One more story

Nem szabad, hogy blokkolja, csak abban az esetben, ha valami nagyon veszélyes lehet és akar valami gyanús tevékenységet végezni a rendszerben. Én azt mondom, hogy csak óvatosan azzal az rld.dll, inkább keress egy másikat, biztos találsz, minthogy gond legyen. Ha már feltelepítetted az AVG, az úgyis bele fog szólni, ha veszélyes.

Azon a gépen, amit említettem, ott egy régebbi Avira van, azt hiszem a 8-as vagy 9-es verzió, amelyiket még lehetett telepíteni Windows XP SP2-re. Ott szépen mûködött ez a kivételbe helyezési módszer.
Yoda001
ez már tényleg nem mûködik, vagy valami proxy-val kell ügyeskedni? 😊

dragon11
Kösz szépen a választ. Mindent így csináltam, ahogy Te is mondtad.. azért ennyire hülye még Én sem vagyok..;p

Ennek ellenére is blokkolta.. így letöröltem.
AVG free lesz felrakva.😄

Azért nekem egy kissé gyanús ez a VirTool:Win32/Obfuscator.XZ, de mivel az Avast, AVG, Kaspersky, McAfee, NOD, Panda, Symantec, Trendmicro nem jeleznek, akkor valószínûleg a többi csak téves riasztás.
Az Avira-nál két helyen kell kivételek közé tenni: az egyik a Scan és a másik a Guard. Mint valós védelem a Guard a fontos, de ha közben leellenõrzöd a gépet, akkor a Scan részben is legyen a kivételek között. Találkoztam már ilyen esettel, de ha a kivételek közé van téve (fõleg a Guard-nál), akkor nem foglalkozik vele.

Még egy megjegyzés, hogy mikor megadod a mappa útvonalát, akkor ott van egy ">>" jel, erre kell kattintani, hogy helyezze be a jobb mezõbe, másképp érvénytelen az egész, mert mikor újból felnyitod a konfigurációt, akkor nem fogod látni a mappát a kivételek között. Jobban nem tudom leírni, mert az én gépemen nem Avira van csak az uncsim gépére van telepítve és ritkán járok nála játékot telepíteni.

Esetleg Doomista (KaBuTo666) barátunk még kibõvíti, amit még szükségesnek talál, õ Avirat használ elméletileg.
dragon11
Kivételek közé raktam, sõt az egész mappát is. Próbáltam úgy is, hogy kikapcsolom.. tehát az ilyen alap ötleteket Én is megpróbáltam, de sehogy nem jó..

dragon11
Hali!

Szóval Avira Free AntiVir-em van, s ezt a fájlt(nyugi, csak VirusTotal) sehogy nem engedi megnyitni. Ez konkrétan a Gothic IV-hez tartozik, enélkül nem indul el a game.

Mit lehet csinálni, hogy hagyja végre végén ?😄
Lefuttattam rajta a scannert, mentem hogy ignore, de legközelebbi alkalommal leszrja.

Kösz.<#worship><#worship>

Az új Panda Cloud Is-rõl mik a vélemények?
Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Törölt felhasználó
#39524, #39526: Mind3otoknak köszi a tippet! 😊
Vajon hatékonyabb, mint az Avast Internet Security?!
Szia!

Lehet. Nekem is NIs2011-es volt fent, de rátelepítettem a NIS2012-t és simán megy a NIS2011-es kulccsal. Itt a kulcsot veszed meg amit ha jól tudom egészen a 2006-ig visszamenõleg fogad el a NIS.

Szaisztok, mennyit érhet Norton Internet Security 2011? 1 éves és 1 PC-hez. Az a baj, hogy nem tudom, hogy lehet-e 2012-re frissíteni és úgy 1 évig használni.
<#nezze><#nezze><#nezze><#nezze>

Kedves Ultraweb Felhasználó!

Az elmúlt napokban adathalász támadás érte az Ultraweb oldalait. Adatai biztonsága és weboldalának tartalma érdekében kérjük, hogy mihamarabb változtassa meg jelszavát az adminisztrációs felületen.

Köszönettel,
Ultraweb Kft.
Avira SS...3 havi licenc van hozzá, és ha változtatod az e-mailt akkor több ilyen licencet is leszedhetsz, beraktározhatod jó sok idõre. 😛
Én most épp tesztelem a laptopomon. Ismét magával ragadt. 😛
Norton Internet Security 2012 (90 nap ingyen), nem terheli a gépet, gyorsak a böngészõk, végzi a munkáját, nem kell tenni semmit sem kártevõ észlelésekor, esetleg csak annyit, ha kéri, hogy újraindítod a gépet.
gergely1991
Nem kell búcsút venni az avastól:Avast free, megmondjuk a zone alarm(free) páros.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Törölt felhasználó
Sziasztok, szeretném a véleményeteket kérni. Szeretnék új vírusvédelmi rendszert kiépíteni a gépemen. Eddig az avast!+adawear volt ami bejött, csak ugye az avastnak a licenszeit ugy letiltották, hogy már nem is lehet õket használni. Ti miket használtok, melyikeket használjátok? Megmondom õszintén az AVG-t meg A nod32-õt messze el akarom kerülni, bár ha vannak pozitív vélemények, akkor azt meghallgatom szivesen.
Sziasztok!
Telepíteni szeretném a Emsisoft Anti-Malware-t win 7 ultimate-ra{összes frissítés telepítve} de nem megy. A telepítõ közli hogy neki szüksége van az sp 1-re.Arra az sp 1-re ami a megjelenése óta fel van rakva a win 7-re.Ja és tegnap még vígan ment a progi ugyan ezen a rendszeren csak újra szerettem volna telepíteni az ingyenes verziót.Mi lehet a probléma?
Akkor figyelmetlen vagy! Át kell olvasni és ellenõrizni a hozzászólásodat mielõtt elküldöd! Na de ne akadjunk már itt le...csak hát olyan kis makacs vagy néha! 😄

Súlyos támadás érte a linkedin rendszerét
Ejnye, ugye aki kapkod az hibázik? 😄
snowkid16
Az avast rootkit-et is jelzett, bár igen, a live premium security egy rogue volt, jogos! 😊
Amúgy ha nem csökkentett módban indítom az op. rendszert, akkor egyszerûen semmit nem hajlandó elindítani. A memóriahasználatnál pedig a számok befagynak. Kicsit aggasztó. Holnap megpróbálom a Kaspersky rescue-t, azonnal írok!
Nagyon köszönöm a segítõkészséget emberek! 😊

gergely1991
És még valami:
Kaspersky Rescue Disk
Ha van pendrive-od akkor futtasd le ezt is link kikeresed azt az állományt amit letöltöttél kiválasztod a pendrive-od és kattints a start-ra(Lehetõleg csökkentett módban.😊 ).Majd ha végeztél indítsd újra a gépet(hagyd benne a pendrive-ot) és remélhetõleg nem az oprendszer indul el,ha mégis akkor BIOS beállítás(az már bonyolultabb)....

gergely1991
Ez nem rootkit,csupán egy rogue(hamis) szoftver (vírusírtó?),pénzt kér a tovább használatért,viszont képes lehet más dolgokra(pontos információt nem tudok jelenleg).
Az ilyen dolgok általában könnyen törölhetõk... 😊

snowkid16
Köszönöm a segítséget, egyelõre csak csökkentett üzemmódban hajlandó az összes .exe elindulni, ezért tudok most is válaszolni 😊
Ha rendesen indítom a számítógépet és lépek be a felhasználóba, akkor semmilyen .exe-t nem hajlandó elindítani. Vagyis elindul (ahogy a feladatkezelõ is mutatja) de egy bizonyos idõ után nem tölti be magát a program. Ha meg ki szeretném kapcsolni a gépet, akkor is homokórázik. Csökkentett üzemmódba nem.
Letöltöm a programokat, újraindítom a számítógépet és azonnal írok, hogy merre jutottam! 😊

gergely1991
Kérem még egyszer leírni a szöveget(#39511) és a hibásat törölném(kielemezve a hszt:ha törlöm a lényeg is eltûnik, kivétel ha kolléga is hozzájárul a törléshez)...

HiJackThis <<<<< Elnézést az elõbbi helytelen link miatt!
Nem marad ki a HiJackThis sem, csak az eredmény elemzését rád bízom. Én ezért nem írtam, de azért ha már megemlítetted, akkor kellett volna linkelve írd!