Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fülüke
Nincs rejtett attribútumban. :S

De k*rvajó géped van istenem....

Doomista
Hát sajnos megint jól láttam, hogy még se full a program...
Viszont a malwarebytes antimalware leszedi elvileg, és ingyenes.
Download

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

simon7012
A g-data nincs magyarul meg valakinek?

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Doomista
Oldalról infók:
WOT
Norton

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Ezt a kártékony fájlt felismeri a PrevX is.
Innen letöltheted fullba, aztán irány a scan.

gergely1991
Õ egy "firefox2.exe" fájlra riaszt a system32 mappára amikor az eredeti a általában a "C:\Program Files\Mozilla Firefox\" mappában helyezkedik el "firefox.exe" néven, én is keriot használok de nálam jelez ilyenre.... <#fejvakaras> (nincs rejtett attribútumban?)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

shaba23
Hali

Csak annyi lenne a kérdés, hogy a http://www.spywareremovalblog.com oldal mennyire megbízható? gond nélkül szedhetek le róla cuccot? A zwunzi.exe-t kéne leszednem a gépemrõl és itt találtam hozzá progit.
Doomista
Miért ingott meg ? Lehet hogy false volt 😊

Ismerem az oldalt és próbáltam is de ahogy elkezdené feltölteni valami hibával meg is áll a feltöltés.Inkább töröltem az adott fájlt csak most egy kicsit megingott a bizalmam az Aviraban... 😞

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Fülüke
Kösz a segítséget, már az avast nem riaszt be, viszont a kerio még mindig jelez egy behatolási kísérletet.

Nemis vagyok mondjuk benne olyan biztos, hogy ez valami kémprogram vagy vírus lenne, mert mikor kikapcsolom a kerio-t, akkor meg nincs is ott a firefox.exe fájl a system32-ben.

De k*rvajó géped van istenem....

Doomista
Fájlt töltsd fel ide. És kiderül.

bojti
It works ! <#eljen>

G Data promo
Nem próbáltam!
Sziasztok.

Melyiknek szofver mond vajon igazat ??
Avira szerint nincs semmi a fájlban viszont egy másik windozon lévõ AVG szerint ezzel fertõzött:

<#nemtudom>

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Pano
Sajnos animált gifet nem tudok csinálni 😞

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Elkapott téged is a karácsony láz 😊
Lehet én is karácsonyig berakok valami hóeséset logót, mert hát jó párat csináltak nekem még réges régen.
Klikk.

Nem újdonság ez a probléma.
Tehát 2 lehetõség van:
-vagy van egy állantivírus (olyanok, mint pl. Antivirus XP, Antispyware) feltelepedve az ESET mellé és sajnos az ESET nem olyan inteligens, hogy észrevegye
-vagy az ESET elött volt egy másik antivírus feltelepítve, ami letelepítéskor nem törölte ki mindenhonnan magát és ezért a Biztonsági Központ észleli.

Saját tapasztalatomból mondom hogy pl. a BitDefender Antivirus vagy a Bitdefender Internet Security esetén miután az Unistall elvégezte a dolgát a gép újraindításakor a Biztonsági Központ detektálta a BitDefendert, de annyit írt, hogy ki van kapcsolva. Ennek a próblémának a megoldására feltelepítetem a BitDefender Free Edition-t es ezt Unistall-al letõröltem, mikor újraindítottam a gépet, a Biztonsági Központ már semmi antivírust nem detektált.
Narxis
Pano a mostani logomba tudsz beletenni mozgó hóesést?<#vigyor5>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Krystalx
igen ezt tudom és valóban igaz...amikor egy régebbi notira feltettem 2 éve ,akkor én mindent maxra állítottam...2.x verzió volt még.
de az is köztudott h az újban 4után, ha maxra állítunk mindent, akkor már a teljesítménye sem olyan észrevétlen.

Doomista: nálam mindenben alap a jó minõség ! 😉

A tudással nő a kételkedés is...

gergely1991
De azt ne felejtsd el hogy a maximális védelmet amit tud nyújtani a nod az csak a megfelelõ beállítással lehetséges mely sokan hanyagolnak...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Ez egy kurva finom sör, nagyon régi és híres is...csomó minden készül belõle...strandgatyától kezdve a óráig 😄

Krystalx
OFF: már érkezik feléd a szállítmány ! <#puszis>

Krystalx
A szavazók elsõsorban a program könnyû kezelhetõségét emelték ki, és 92 százalékuk mondta magát elégedettnek vagy nagyon elégedettnek a NOD32 technológián alapuló, tûzfalat és levélszemétszûrõt is tartalmazó ESET Smart Security teljesítményével.

hát jah van akinek CSAK a teljesítmény a lényeg...érdekes h a hatékonyságot nem is említik...
ha tudnák páran h mi lehet a gépükön, akkor nem hiszem így díjaznák

Doomista
Nem értetek ti a humor szakmához 😞 Noob-ok 😞(

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én inkább javítanék:Ez esetben a gyerekek nem virgácsot kapnának hanem szép kis trójait vagy erotikus hirdetéseket megjelenítõ adware-t telepít a mikulás a kölykök gépére ....
<#eplus2>

Krystalx
OFF: hát jobbat is kitalálhatott volna...mert ez nem is vicces 😞
/de õ tuti a beöltözött mû mikikre értette ,akik naponta több 100 emberrel találkoznak, nagy eséllyel kapnak el vmit.../

Doomista
Szerintem vicces volt..legalábbis én jót röhögtem rajta, mikor a Fábry Showban mondta.

Krystalx
de a Santa nem is hétköznapi ember ! ezért az õ immunrendszere tuti védett az emberek számára elõállított mesterséges /felturbózott/ influenzás vírusokkal szemben...szerintem.<#miaz>

Doomista
Ahogy Fábry mondta...ebben az évben a gyerekek a mikulástól nem virgácsot fognak kapni, hanem letüsszenti õket.

Narxis
<#ejnye1>

virgácsot kapsz

Doomista
Én így szeretnék kívánni Boldog Mikulást mindenkinek.

Hir 1
Hir 2

Krystalx

Happy Santa Day !!!

Krystalx
juj Lewi ezen most én is meglepõdtem. 😊 bár ha arra gondolunk h Linux és Unix alatt nem kell olyan komoly védelem, és jó áron hozzájutnak a "motorhoz" akkor talán...... és -> " A linuxos változat elsõsorban tesztelési célokat szolgál "

Stomu Yamastha
Bocsi bátyuskám. Te vagy az idõsebb. Emlékszel? Apu mindig azt mondta, hogy ne beszéljünk csúnyán. Fõleg ha más is hallja.

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Krystalx
igen ez érthetõ 😊 jön a karácsony a reklám nagyon drága /Tv-ben,plakátokon, magazinokban/ sok millióba kerül nekik.
vagy csak gyûlölik a szlovákokat...

pár hete nagyot mosolyogtam ,mikor néztem vmit a tv-ben és bejátszottak egy reklámot...ha biztonságot jó védelmet akar ,akkor Virusbuster. LOL

L7wy
Te nem olvasol öcsém? Írom szépen h linuxos védelmében alkalmazza a virusbuster motorját. tessék és máskor ne ugass le valakit a semmiért...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Azért nincs csak ott, mert elfogyott a pénzük jelenleg.<#eplus2><#zavart1>

Nofene.
Az legjobb ebben, hogy nincs más semmi védelem az ESS-n kívül feltelepítve. Tegnap óta zakkant be a BK elõtte ezt nem csinálta sosem.<#nyes>

Krystalx
de legalább nincs ott a nod...annyira nem gáz az a teszt <#ejnye1> csak az elsõ 2-t kell kitörölni és a Gdata után /vagy elé/ berakni a Trend Micro IS-t

Stomu Yamastha
Na ez legalább akkora zagyvaság, mintha azt állítanám, hogy a Mercedes E osztályú (prémium kategóriás)autóiban a Trabant 600-as motorját használja. <#eplus2><#nyes><#vigyor>

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

L7wy
A linuxos védelmében igen...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

xDDDDD Valószínû xDDDDD
Doomista
Rotfl...

Narxis
Német chip magazin teszt:

1. hely

Többiek

Narxis
kamu

gergely1991
Háát állítólag a kaspersky a pl.:virusbuster motorját használja...<#fejvakaras>

Doomista
Lehet tölteni!
Mert hát nem vírusos...CLEAN ALL.

Vagy mégis ?

Pano
Jah, elég durván pakolják bele a naftát... napi több mint 10 ezer minta, van amikor megközelítik a 20-at is.
De magában a programban vannak még kifogásolható dolgok. De legalább nem stagnál, hanem látszik, hogy kezdi kiforrni magát.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Jaja, az alapszintet nagy nehezen, de elérte.