Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a malwarebytes antimalware leszedi elvileg, és ingyenes.
Download
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Innen letöltheted fullba, aztán irány a scan.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Csak annyi lenne a kérdés, hogy a http://www.spywareremovalblog.com oldal mennyire megbízható? gond nélkül szedhetek le róla cuccot? A zwunzi.exe-t kéne leszednem a gépemrõl és itt találtam hozzá progit.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Nemis vagyok mondjuk benne olyan biztos, hogy ez valami kémprogram vagy vírus lenne, mert mikor kikapcsolom a kerio-t, akkor meg nincs is ott a firefox.exe fájl a system32-ben.
De k*rvajó géped van istenem....
Nem próbáltam!
Melyiknek szofver mond vajon igazat ??
Avira szerint nincs semmi a fájlban viszont egy másik windozon lévõ AVG szerint ezzel fertõzött:
<#nemtudom>#nemtudom>
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lehet én is karácsonyig berakok valami hóeséset logót, mert hát jó párat csináltak nekem még réges régen.
Klikk.
Tehát 2 lehetõség van:
-vagy van egy állantivírus (olyanok, mint pl. Antivirus XP, Antispyware) feltelepedve az ESET mellé és sajnos az ESET nem olyan inteligens, hogy észrevegye
-vagy az ESET elött volt egy másik antivírus feltelepítve, ami letelepítéskor nem törölte ki mindenhonnan magát és ezért a Biztonsági Központ észleli.
Saját tapasztalatomból mondom hogy pl. a BitDefender Antivirus vagy a Bitdefender Internet Security esetén miután az Unistall elvégezte a dolgát a gép újraindításakor a Biztonsági Központ detektálta a BitDefendert, de annyit írt, hogy ki van kapcsolva. Ennek a próblémának a megoldására feltelepítetem a BitDefender Free Edition-t es ezt Unistall-al letõröltem, mikor újraindítottam a gépet, a Biztonsági Központ már semmi antivírust nem detektált.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de az is köztudott h az újban 4után, ha maxra állítunk mindent, akkor már a teljesítménye sem olyan észrevétlen.
Doomista: nálam mindenben alap a jó minõség ! 😉
A tudással nő a kételkedés is...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
hát jah van akinek CSAK a teljesítmény a lényeg...érdekes h a hatékonyságot nem is említik...
ha tudnák páran h mi lehet a gépükön, akkor nem hiszem így díjaznák
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/de õ tuti a beöltözött mû mikikre értette ,akik naponta több 100 emberrel találkoznak, nagy eséllyel kapnak el vmit.../
virgácsot kapsz
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
vagy csak gyûlölik a szlovákokat...
pár hete nagyot mosolyogtam ,mikor néztem vmit a tv-ben és bejátszottak egy reklámot...ha biztonságot jó védelmet akar ,akkor Virusbuster. LOL
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Az legjobb ebben, hogy nincs más semmi védelem az ESS-n kívül feltelepítve. Tegnap óta zakkant be a BK elõtte ezt nem csinálta sosem.<#nyes>#nyes>
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
De magában a programban vannak még kifogásolható dolgok. De legalább nem stagnál, hanem látszik, hogy kezdi kiforrni magát.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit