41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Legend Killer
  • Doomista
    ok
  • nandorb
    á nem és ne is hidd, hogy valaha ezt mondja vki. neked.
  • Doomista
    jah, most az előbb te.
  • nandorb
    mondta mar vki. hogy nemvagy virus buzi?
  • Doomista
    Ez valami vicc? Azt hittem hátra dőlök a fotellal, mikor megláttam!

• Narxis
    Így igaz. Én IS-t használtam.
  • simon7012
    Csak a tűzfalas változatnál csinálhatta Antivírusnál nem!
  • nandorb
  • Narxis
    Na dobjad azt a képet! Na?Na?
  • nandorb
    lol,az szar akkor,mert KIS alatt mingya dobom a kepet bekapcsolt firewall-al stb. utorrent melett.
  • Narxis
    Ne tedd fel mert 1 nap lesz mire bebootol neked a gép 2 vírusirtóval, főleg ezzel a kettővel. Am. jól ment csak torrentezés közben 100%-on ment a proci mindkét magja, utánanéztem és erre már a 2009-es verziónál is panaszkodtak. Most már értem, hogy miért kérdezgették minden programfrissítésnél, hogy a Tűzfal verziószáma változott-e....
  • nandorb
    hogy megy a G-data kepet nem mutatsz? kaspersky melle feltennem lehet?
  • Narxis
    lol
  • nandorb
    enyje ajanlottal szart szegenynek es most elbaszta a gepet,talan megse kellett volna:)
  • Doomista
    Hehheeheöhöhööhh
  • Doomista
    Avirát full scan mindenre, aztán malwarebytest letöltöd és azzal is full scan mindenre, csökkentett módban.
  • Legend Killer
    azt mondta, tömik, kettőt. de pár hete húztak. meg nekem mostanában soha semmi nem sikerül, meg életem is szar. és emiatt is folyton idegeskedek, namind1.

ezért is írtam hétvégén nektek, ha tudtok vmit, hogy hol lehetne hirdetni pl dalszövegírást, mert ahhoz asszem értek, akkor szóljatokl. bár lehet nem ezt írtam. nemtom.

betettem a zene.netre :D.

de ott sztem ritkán nézik.

meg hörögnöm is meg kéne tanulni, de hát azt se tudom, hogy hogyan kéne. jútúbon nézegettem róla vidiket, nem lettem sokkal okosabb :DD.
  • Narxis
    :S

húzni fogják a fogad?
  • Legend Killer
    naja.

a rizikó mindenben ott van. megnézem majd, miután elvoltam a fogorvosnál.
  • Narxis
    Remélhetőleg nem.
  • Legend Killer
    és attól még nem szarja ketté a mobilt, ugye?
  • Narxis
    Csinálj egy full scan-t, jobbat nem tudok. Vizsgáltass vele mindent, egész gépet, mobilt, pendrive-ot, mp3 lejátszót. Amit talál azt meg tedd karanténba.
  • Legend Killer
    olyan ideges vok kurva élet. és faszom midnen nap van vmi fasság, amin felbaszom az agyam.

áhhh.
  • Legend Killer
    jóvan bazdmeg32 v mennyi faszomgeci üzenet és most meg nem vagytok képesek válaszolni, holott hétvégén meg simán segítettetek.

ehh. és szar a kedvem, meg ez a buzi avira előbb lefagyasztotta a gépem úgy ahogy van és cseszett az egészre, meg folyton előugrott a kurva figyelmeztetés, hogy ott van a geci csrcs. szopjon herét faszom, amikor hétvégén lebasztam a picsába sikeresen mindenhonnan és most megint itt van?

meg baszki rátettem a mobilt, aztán teljesen megőrült és verte a faszát, hogy mindennel tele van a mobil. vírusokkal, meg mittomén. mondom neki delete, erre megin felugrik és figyelmeztet, mondom neki, delete, erre megin felugrik és figyelmeztett és percenként behozta a kurva csrcst, meg most is és anyád avira, akkor miafaszt csináljak mégis, ha bejelölöm a kurva deletet és cseszel bazdmeg kiírtani a büdös picsába?

faszomatazegészbe.

meg mehetek a buzi fogorvoshoz is, az is multkor leszólta a fogaim, kurva anyját, ne ugasson, hanem végezze a dolgát. erre baszki most erre a hétre adott időpontot, mer aznap szerdán nemtommiafaszt csináltak, csak húztak, v miaszar.

najóvan.

szal pöcsöm mindenbe.
  • Narxis
  • Doomista
    Nem...egyszerűen csak életed legnagyobb makkját makkoltad be.
  • Arkon
    Hmmm... érdekes...
    Több helyen is olvastam, hogy a Kaspersky csinál ilyeneket, de lekopogom (kopp-kopp) nálam tökéletesen fut már jó ideje. Sosem tapasztaltam hasonlókat, de más olyasmit sem ami valamilyen bugosságára utalt volna.
    Lehet, hogy kifogtam egy hibátlan terméket?

• Narxis
    LOL, am. jah xD
  • Doomista
    Akkor ezt is te irtad :DD
  • Narxis
  • Doomista
    Akkor sg-zel, fórumozól, virusokkal játszol, ezt is mind munkaidőben.
  • Narxis
    Neeeeeeem.
  • Narxis
    Nálam meg ilyeneket csinál, nálad se biztos, hogy a Firefox hibája. Chrome-ot meg nem fogok feltenni csak ezért, legközelebb meg csak akkor működik ha esőtáncot járok gépindítás előtt?

Egyébként úgy használtam a Kaspersky legfrissebb verzióját, hogy előtte csináltam egy Win reinstall-t, friss driverekkel, szoftverekkel. Szóval nem lehetett az a baja, hogy leharcolt volt a Win.
  • Doomista
    Szóval még munkaidőbe is tévézel ?
  • Narxis
    Jah, úgy mondják csak most eszembe jutott, ez egy műsornak a címe ComedyCentralon. :)
  • Doomista
    Mármint szemet?
  • Doomista
    ÉS ezek közül az a-squared ér sokat, többi dobható.
  • nandorb
    a squared megy mellette,vagy az ashampoo antispyware,spy eraser is nyugodtan megy...
  • nandorb
    nekem nem dolgozik rendesen a dvd iro nemkepes RW-t felismerni de szt. az mar hardware hiba csak nincs kedvem megszabadulni 1-2hetre a geptol:)
    a youtubes videok meg legjobban a google chromen mennek...outlokk 2007-es meg mittom en maga buggos szar rakas...amint emlitettem jatekokra nagyon fasza,beadom neki az exceptionst a jatekra a tobbit meg nem engedi ki,csak ha a szolgaltato most nem szorakozna 4-5napja akkor normalis ping-em is volna...

A firefox most meg mikor elkuldom az uzit azt irja ki hogy ures uzenet nem kuldheto el,erre back-t nyomok es ujra a mehetre akkor elkuldi,google chromen semmi gond,nemtom mi csinalhatja...kb. 1-2hete van ez a gond,ja es mindig backupolom a firefox-bol a cookie,bookmarkokat meg favorit cuccokat:) csak mondom 1-2hete kezdett igy szarni a FF.