41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#28208 -
#28207 ok -
#28206 á nem és ne is hidd, hogy valaha ezt mondja vki. neked. -
#28205 jah, most az előbb te. -
#28204 mondta mar vki. hogy nemvagy virus buzi? -
#28203 Ez valami vicc? Azt hittem hátra dőlök a fotellal, mikor megláttam!
-
#28202 Így igaz. Én IS-t használtam. -
#28201 Csak a tűzfalas változatnál csinálhatta Antivírusnál nem! -
#28200 -
#28199 Na dobjad azt a képet! Na?Na? -
#28198 lol,az szar akkor,mert KIS alatt mingya dobom a kepet bekapcsolt firewall-al stb. utorrent melett. -
#28197 Ne tedd fel mert 1 nap lesz mire bebootol neked a gép 2 vírusirtóval, főleg ezzel a kettővel. Am. jól ment csak torrentezés közben 100%-on ment a proci mindkét magja, utánanéztem és erre már a 2009-es verziónál is panaszkodtak. Most már értem, hogy miért kérdezgették minden programfrissítésnél, hogy a Tűzfal verziószáma változott-e.... -
#28196 hogy megy a G-data kepet nem mutatsz? kaspersky melle feltennem lehet? -
#28195 lol -
#28194 enyje ajanlottal szart szegenynek es most elbaszta a gepet,talan megse kellett volna:) -
#28193 Hehheeheöhöhööhh -
#28192 Avirát full scan mindenre, aztán malwarebytest letöltöd és azzal is full scan mindenre, csökkentett módban. -
#28191 azt mondta, tömik, kettőt. de pár hete húztak. meg nekem mostanában soha semmi nem sikerül, meg életem is szar. és emiatt is folyton idegeskedek, namind1.
ezért is írtam hétvégén nektek, ha tudtok vmit, hogy hol lehetne hirdetni pl dalszövegírást, mert ahhoz asszem értek, akkor szóljatokl. bár lehet nem ezt írtam. nemtom.
betettem a zene.netre :D.
de ott sztem ritkán nézik.
meg hörögnöm is meg kéne tanulni, de hát azt se tudom, hogy hogyan kéne. jútúbon nézegettem róla vidiket, nem lettem sokkal okosabb :DD. -
#28190 :S
húzni fogják a fogad? -
#28189 naja.
a rizikó mindenben ott van. megnézem majd, miután elvoltam a fogorvosnál. -
#28188 Remélhetőleg nem. -
#28187 és attól még nem szarja ketté a mobilt, ugye? -
#28186 Csinálj egy full scan-t, jobbat nem tudok. Vizsgáltass vele mindent, egész gépet, mobilt, pendrive-ot, mp3 lejátszót. Amit talál azt meg tedd karanténba. -
#28185 olyan ideges vok kurva élet. és faszom midnen nap van vmi fasság, amin felbaszom az agyam.
áhhh. -
#28184 jóvan bazdmeg32 v mennyi faszomgeci üzenet és most meg nem vagytok képesek válaszolni, holott hétvégén meg simán segítettetek.
ehh. és szar a kedvem, meg ez a buzi avira előbb lefagyasztotta a gépem úgy ahogy van és cseszett az egészre, meg folyton előugrott a kurva figyelmeztetés, hogy ott van a geci csrcs. szopjon herét faszom, amikor hétvégén lebasztam a picsába sikeresen mindenhonnan és most megint itt van?
meg baszki rátettem a mobilt, aztán teljesen megőrült és verte a faszát, hogy mindennel tele van a mobil. vírusokkal, meg mittomén. mondom neki delete, erre megin felugrik és figyelmeztet, mondom neki, delete, erre megin felugrik és figyelmeztett és percenként behozta a kurva csrcst, meg most is és anyád avira, akkor miafaszt csináljak mégis, ha bejelölöm a kurva deletet és cseszel bazdmeg kiírtani a büdös picsába?
faszomatazegészbe.
meg mehetek a buzi fogorvoshoz is, az is multkor leszólta a fogaim, kurva anyját, ne ugasson, hanem végezze a dolgát. erre baszki most erre a hétre adott időpontot, mer aznap szerdán nemtommiafaszt csináltak, csak húztak, v miaszar.
najóvan.
szal pöcsöm mindenbe. -
#28183 #28182 -
#28182 Nem...egyszerűen csak életed legnagyobb makkját makkoltad be. -
Arkon #28181 Hmmm... érdekes...
Több helyen is olvastam, hogy a Kaspersky csinál ilyeneket, de lekopogom (kopp-kopp) nálam tökéletesen fut már jó ideje. Sosem tapasztaltam hasonlókat, de más olyasmit sem ami valamilyen bugosságára utalt volna.
Lehet, hogy kifogtam egy hibátlan terméket?
-
#28180 LOL, am. jah xD -
#28179 Akkor ezt is te irtad :DD -
#28178 -
#28177 Akkor sg-zel, fórumozól, virusokkal játszol, ezt is mind munkaidőben. -
#28176 Neeeeeeem. -
#28175 Nálam meg ilyeneket csinál, nálad se biztos, hogy a Firefox hibája. Chrome-ot meg nem fogok feltenni csak ezért, legközelebb meg csak akkor működik ha esőtáncot járok gépindítás előtt?
Egyébként úgy használtam a Kaspersky legfrissebb verzióját, hogy előtte csináltam egy Win reinstall-t, friss driverekkel, szoftverekkel. Szóval nem lehetett az a baja, hogy leharcolt volt a Win. -
#28174 Szóval még munkaidőbe is tévézel ? -
#28173 Jah, úgy mondják csak most eszembe jutott, ez egy műsornak a címe ComedyCentralon. :) -
#28172 Mármint szemet? -
#28171 ÉS ezek közül az a-squared ér sokat, többi dobható. -
#28170 a squared megy mellette,vagy az ashampoo antispyware,spy eraser is nyugodtan megy... -
#28169 nekem nem dolgozik rendesen a dvd iro nemkepes RW-t felismerni de szt. az mar hardware hiba csak nincs kedvem megszabadulni 1-2hetre a geptol:)
a youtubes videok meg legjobban a google chromen mennek...outlokk 2007-es meg mittom en maga buggos szar rakas...amint emlitettem jatekokra nagyon fasza,beadom neki az exceptionst a jatekra a tobbit meg nem engedi ki,csak ha a szolgaltato most nem szorakozna 4-5napja akkor normalis ping-em is volna...
A firefox most meg mikor elkuldom az uzit azt irja ki hogy ures uzenet nem kuldheto el,erre back-t nyomok es ujra a mehetre akkor elkuldi,google chromen semmi gond,nemtom mi csinalhatja...kb. 1-2hete van ez a gond,ja es mindig backupolom a firefox-bol a cookie,bookmarkokat meg favorit cuccokat:) csak mondom 1-2hete kezdett igy szarni a FF.