41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Arkon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én is el voltam pár napig, csak kicsit messzebb. Itt.

30824
    Inkább mondjuk csak egy felső esetleg király. (ha már a kártya lapoknál vagyunk) Az ász az magasabb értékű lap mind e kettőnél.
  • RBJ
    na jó ideje nem voltam. pontosan hétfő óta . mi a helyzet gyerekek. még mindig az avira az ász ?
  • Puhos
    Köszönöm szépen.
  • MeoH #30822
    Igen. Gdata:
    Vírus: HTML:Script-inf (Engine B)

• Sztoomy
    HEUR:Trojan.Script.Generic (KIS)
    Nálatok is problémát jelez?
  • Pano
    nem
  • Puhos
    Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy a KIS magyar nyelvű próbaverzióját többször lehet telepíteni egy adott gépre, úgy mint a NOD32-öt és az ESS-t?
    Ja és tudom, hogy van KIS topik is.
  • gergely1991
    Legközelebb a http:/www. taggal kezd:D
  • sznorbi2
    No még egy bónusz éjszakára!

Különösen veszélyes link!!!

Még a Firefox is acsarkodik rá, nem csak a védelmi programok!
    Úgy látom át lesz alakítva a link mert nem az jelenik meg amit betettem hanem elé van téve az sg.hu
  • sznorbi2
    Egy kis éjszakai móka!
    Kissé veszélyes link!

Virscan info!

Na kinek jelez valamit a védelem?
    Tudom az Avira visít rá!
  • L7wy
    tudom :/, majd kell keresnem tárhelyet...
  • L7wy
    nem jelentős mértékben használja el a lemez anyagát...szerintem
  • gergely1991
    Akkor itt az ideje az átváltásra:D
  • gergely1991
    Úgy tudom hogy a winchester állandó formázása/particionálása miatt,ronthat a minőségen.
  • Doomista
    Csodálatos weblap jön be hihetetlen jó szöveggel, mikor az adatlapodon lévő linkre kattintok.
  • L7wy
    Szerintem van értelme... így is kurvára elfásultak az emberek, semmi érzés stb... Én is gimit fejeztem, nekem is nehezemre esett tanulni zenét és rajzot, de kis művészi dolgok is kellenek az életbe mert így is már robotnak tekintenek minket a magasabb körökben forgók, nem lenne jó ha már mi magunkat is annak éreznénk...
  • L7wy
    Miért nem bírja?
  • kl24h
    Egyetértek!
  • gergely1991
    Itt nem csak a vírusokról van szó egyes gyermekek szellemi sérülése is lényeg különféle erotikus tartalmak jelennek meg a monitoron/képernyőn mely egyes esetekben a bosszantó vírusok okozzák.Illetve a kicsiknek nagyon megtetszik egy effekt meg egy kis barátságos szöveg biztatja hogy arra rákattintsanak.Egy szóval a kiskorúak azok közé tartoznak amely könnyen befolyásolhatók
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Feltételem hogy elindíthatnánk a "Gyermekek a biztonságos net használatért" mozgalmat:D
  • gergely1991
    Hehe a sok reinstallt pedig nem bírja a gép:D
  • Doomista
    De ez megoldás, csak rossz megoldás.
  • kl24h
    Egyes gyerekek azt mondják, hgoy nem gond ha vírusos lesz a gép, maxim 1 óra és újra van téve a rendszer, nem kinlódik a vírusokkal.......
    Hát ez nem megoldás!
  • Doomista
    Jogos.
  • Narxis
    Nem olyan sok óra kellene hozzá 2 x 45 perc. A vírus definícióját meg az ilyeneket otthon tanulja meg, inkább prezentálni kellene nekik, megmutatni a virustotalt, egy ilyen kamu antivirust. Tudja mi az a hacktool, riskware stb. Nem kell nagyon beleásni, alap dolgok, msn-en ne klikkeljen a semmiből felbukkanó linkekre és így tovább.

szvsz
  • Pano
    A gond ott kezdődik, hogy az iskolákba marha sok a felesleges szarság, aminek soha a büdös életbe nem veszed hasznát és csak a hasznos dolgok elsajátításának lehetőségét veszik el. Lásd gimnáziumban: rajz és ének. Mi a jó tökömnek?
  • Doomista
    Jogos...Persze, ez minden szakmánál gond...nálam is...
  • Pano
    Volt informatika tanárom szavaival élve: "Sok mindent meg kéne tanulnunk, de egyszerűen nem fér bele a tankeretbe"
  • gergely1991
    Itt az én agyam az állandó aggódásra odafigyelésre van optimalizálva:D
  • Doomista
    Az a gond (nem csak Magyarországon), hogy informatika tanórán nem tanítják meg kellőképp, vagy egyáltalán nem tanítják meg a számítógépes biztonság egyik ágát. Pl vírusirtás, vírusok, antivírusok... általában excel-world, stb, értitek ti is miről beszélek...ezen változtatni kellene, és ebbe nem foglaltam be az informatikus képzést, azt nem ismerem, nem annak készülök. nyilván ott jobban belemélyednek ebbe az egész védelmi dologba, de már általános iskolába meg kellene egy szinten tanitani ezt az egészet, hogy ne csak játszani tudjon a gyerek azon a redvás rendszeren, hanem odafigyelni, hogy adathalász oldalba ne ütközzön, esetleg ne töltsön le egy virusos *.exe fájlt.
  • Narxis
    Hazánkban is tarolnak a hamis vírusirtók

Vírusvédelmi programnak álcázott trójai programok okozták a legtöbb kárt a magyar internet-felhasználóknak a VirusBuster márciusi statisztikája szerint.

A magyarországi számítógépeket fertőző tíz leggyakoribb kártevő közül kilenc valamilyen hamis antivírus alkalmazást letöltő trójai program volt a cég víruslaboratóriumának jelentése szerint.

A fertőzéssel riogató, hamis védelmet kínáló kártevők azt követően aktiválódnak, hogy a gyanútlan felhasználók éppen védelmet remélve, letöltik azokat. Valódi vírusirtás helyett azonban e-mailben érkező trójai programmal fertőzik meg a gépüket.

(HavariaPress)
  • kl24h
    A lényeg az, hogy Trojan.Horse csinálja ezeket, hogy ilyen szövegek automatikusan megjelennek.
    Most egy dolgot nem értek, hogy attól a valakitől érkeznek ilyen szövegek vagy a te gépedről küld annak a valakinek ilyen üzeneteket?
    Ha attól a valakitől érkeznek ilyen szövegek, akkor annak a valakinek a gépe fertőzött. Ellenkező esetben, a tiéd fertőzött.
  • gergely1991
    szerintem letudja tiltani egyszerűen a partner kijelölése partner törlése(vagy tiltása) paranccsal, ha linket is küld mellé akkor lehet hogy vírust akar terjeszteni (helyesírási hiba miatt nem hinném hogy angol lenne:D)
  • Narxis
    Csak ha van benne valamilyen link vagy át akar küldeni valamilyen futtatható fájlt.
  • Narusco
    sziasztok

barátnőmet msn-en felvette valaki, és ilyeneket irogat:
    "ya lose what u want& ya find what u need" meg hasonlókat. lehet ez vírus?
  • nandorb
    most mar nem dicskekszel kredit kartyat ker...:D
  • kl24h
    Egy havi minimálbérrel beéri az új trójai
  • kl24h
    Próbáld meg egy pár nap múlva.
  • sznorbi2
    Köszi Möbiusz!
    Igaz már 2 hónapja megy ez a promo de inkább többször, mint egyszer sem hozza nyilvánosságra valaki!
  • Möbiusz
    Akcióóóó!

F-Secure Internet Security 2010 promo 6 hónapos.
  • gergely1991
    Szerinted a "(érdekes)" kifejezést miért írtam be?:D