Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
<#worship> AVIRA <#worship>
<#worship> <#worship>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Nyugodtan add ki magadból, nekem jókedvem van.<#hawaii>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Sajnálom, én ezt nem bírom idegekkel, már kínomban röhögök.
21. század bazd+, nem tudom felfogni, hogy még mindig ez megy...egyszerûen ez tényleg fáj, és ezt most itt leírom õszintén.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
CheckPoint<#hawaii><#hawaii>

Az durva, hogy proactive-ban jobbak lettek mint Kaspersky.

Doomista
😄DDDDDDDDDDDD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis

Narxis
jeeeeeeeeeeee

Doomista
lol, pont az a kettõ...hát narxis ezt szívtad mint a drogos a drogot.

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

sznorbi2
Na meg van a Zone Alarm holnapi promoja ami 24 órás lesz!
A ZoneAlarm Firewall Pro és az Identity Guard lesz 1 éves promoban!

Antivirus - To protect and to serve

NIS szerint az oldal nem biztonságos!

Számítógép fenyegetések: 2
A NIS 2010 nem blokkolja az oldalt, tisztának tûnik.
#30754 hozzászolásodban belinkelt linket pedig blokkolja.
Narxis
Gonosz vagy! 😄

Igen ez így igaz. Alap (vagy nevezhetjük "gyári") beállításokon néhány port, de csak néhány!! valóban nem Stealth (rejtett, bár nem ez a legjobb magyar kifejezés rá) hanem/és egyszerûen "csak" Closed (zárt). De ez, hogy Zárt ez is bõven elég a számítógép védelméhez. No behatolás.

sznorbi2
Hát a Kaspersky alapból nem rejti a portokat csak ha router van a segítségre.
Router nélkül a NOT STEALTH lesz látható.
A Router mögül szinte minden port láthatatlan.

Köszi. Ószintén szólva (minimum) ilyet/ezt vártam a K betûstõl.

Javaslom, hogy akkor tedd fel a KIS 2010-et. <#vigyor>(gonosz vagyok?)<#bee1>

Narxis
Jó, ilyet akarok én is...

Hali!

No megtörtént. Quick test lefutott, majd utána klikkeltem a Full reportra. Itt az eremény. Ez így mennyire jó? Vagy éppen mennyire nem jó?

Narxis
Stealth test vagy Quick Test és utána klikk a Full reportra, de az csak pár portot tesztel, a leggyakrabban használtakat.

Hali!

Nálam (igaz KIS 2010-en néztem) ezt hozza a Quick test. Ezen a 'pcflank'-on hol lehet megnézni a portok állapotát? Gondolok itt arra, hogy nyitott, zárt vagy stealth?

Szerk.

Közben rájöttem, de iszonyat lassan fut le az a teszt! <#vigyor>
Képa stealth tesztrõl. Még mindig a KIS 2010 a teszt alany.<#vigyor0>

Narxis
Há de a legfrissebb verziót használom, még új beta sincs...feldobom outpostot és letesztelem vele ezt a port dolgot.

sznorbi2
Akkor igen gyorsan érik egy frissítés az új, stabil verzióra! <#email>
Egyébként a KIS2010 is sokat pörgette a HDD-t az indexelés miatt, no de nem hetente, mert elfelejti õket.

Narxis
Nekem meg KIS-nél nem kellett semmit állítanom, lol.

Már minden beállítást átnéztem...<#violent>

Am. arra is kíváncsi lettem volna, hogy az új verzió nagyon sok HDD írást/olvasást okoz-e másnál is? Folyamatosan logol valamit. A beállításokat meg hetente 1-2-szer elfelejti, de ez annyira nem gond mert lehet backupolni aztán 1 perc alatt visszaállítja. Utóbbi 2 hiba csak az új, stabil verziónál jelentkezik, fórumon is nyílnak a topikok ezzel kapcsolatban, pedig a beta még jó volt, hogy a faszba lehet elrontani....

De leginkább ez a portos dolog zavar mivel notebookon használom amit viszek magammal mindig és hotspotokra, nyílt wifikre szoktam csatlakozni, azé tudok délelõtt is itt lenni hétköznap. xD

sznorbi2
Igaz én nem használok Zone Alarmot de a KIS-el is ugyanez a bibi.
Nem rejti el a portokat a neten.
Én legalább 3 napig kínlódtam vele mire sikerült elrejteni de utána meg a torrent kliense vacakolt a STEALTH portok miatt. <#confused>
Próbálj olyan beállítást keresni, hogy Any Incoming TCP Stream és Any Incoming UDP Stream.
Majd tiltsd le õket.
Na persze ha van ilyen a ZAES-ben!

Narxis
Használ még itt valaki Zone Alarm Extreme Security 2010-bõl a legújabb verziót?

Csekkolja már pcflank.com-on a Quick test-et. Persze közvetlen internetkapcsolattal, router mögül nem ér. Nekem 2 nyitott portom van a többi pedig csak zárva van, de nincs elrejtve, akármit állítok...már beszéltem a supportjukkal is live chaten.

sznorbi2
Bocsesz Sztoomy nem akartam az elõzõvel neked válaszolni!

sznorbi2
Bullguard Internet Security 8.7 promo(180 napos).
A Bitdefender motorját használja az antivírus része és a tûzfala pedig az Outpost-é!

Bullguard Internet Security 180 napos promo

Doomista
Egyre aggályosabb a PDF kezelési hiba...

Ez szép, szép, leirják hogy hogy kapcsoljuk ki ideiglenesen, de miért nem hangzik el az, hogy

válts
át
egy
másik
pdf
kezelõ
programra. (foxit pdf reader, cutepdf, etc)

Közben találtam mégegyet... :S
Trojan-Clicker.JS.Iframe.cz
Szintén Kaspersky.

Gigabyte GA-G31M-ES2L | Intel Core2 Duo E7300 | Kingmax 2048Mb DDR2 800Mhz | WD 640GB SATA2/32MB Caviar Black | Samsung SyncMaster 940NW | Windows 7 Ultimate 7600.16385 x86 HU

Doomista
Jaja, erre még a virusbuster is figyelmeztet 😄

Hi!
Trojan-Clicker.JS.Agent.ma
Kaspersky szerint...

Gigabyte GA-G31M-ES2L | Intel Core2 Duo E7300 | Kingmax 2048Mb DDR2 800Mhz | WD 640GB SATA2/32MB Caviar Black | Samsung SyncMaster 940NW | Windows 7 Ultimate 7600.16385 x86 HU

gergely1991
Böngészést-kémlel-a-freesave-trójai.html
#30750:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pano "Utolsó látogatás idõpontja:2010. 04. 12. 00:43".Amúgy meg te indítványoztad az off-ot szokásodhoz illõen😄

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Tényleg basszus, el is felejtettem, lal.<#worship>

L7wy
Van 3 is...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Unokatesódnak tedd fel az ASS-t (custom install) és meg van oldva a 3 hónapos licenc...

Narxis
shit<#sir>

Doomista
Nincs.

Máté94
90 napos.<#idiota>
Narxis
Unokatesomnak kellene Avira premium kulcs, nincs 30 naposnál hosszabb promo oldal?

Igazad van a magyar verziószáma kicsit le van maradva az angol-tól.<#nyes>

Pano
Csak azért megfontolnám a magyart, nem mostani verzió lehet lehonosítva. Ugyanis a magyar 170 mega, az angol meg 280 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Elõttem lévõk válaszoltak.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Igen elfogadja délután ezt raktam fel egy ismerõs gépére<#smile>

Szerintem igen.

Nem tudod, hogy ha a 30 napos, magyar tesztverziót felrakom, abba is jó ez a 6 hónapos kulcs? Elfogadja és 180 napos lesz a 30 napból?
köszi.

Pano
Na feltettem rokon gépére ma a gdatát a promo kulccsal. Az aktiválástól (update szerverre regeléstõl) kezdte el számolni a 180 napot.

nandorb
Kene az a NOD link mikor osszehasonlitast lehet csinalni a nod-al...

Meeg vmi. viruscsomag.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

dragon11
LOOOOOOOOOOOOOOOOL