Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship> <#worship>#worship>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
21. század bazd+, nem tudom felfogni, hogy még mindig ez megy...egyszerûen ez tényleg fáj, és ezt most itt leírom õszintén.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az durva, hogy proactive-ban jobbak lettek mint Kaspersky.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A ZoneAlarm Firewall Pro és az Identity Guard lesz 1 éves promoban!
Antivirus - To protect and to serve
Számítógép fenyegetések: 2
#30754 hozzászolásodban belinkelt linket pedig blokkolja.
Router nélkül a NOT STEALTH lesz látható.
A Router mögül szinte minden port láthatatlan.
Javaslom, hogy akkor tedd fel a KIS 2010-et. <#vigyor>#vigyor>(gonosz vagyok?)<#bee1>#bee1>
No megtörtént. Quick test lefutott, majd utána klikkeltem a Full reportra. Itt az eremény. Ez így mennyire jó? Vagy éppen mennyire nem jó?
Nálam (igaz KIS 2010-en néztem) ezt hozza a Quick test. Ezen a 'pcflank'-on hol lehet megnézni a portok állapotát? Gondolok itt arra, hogy nyitott, zárt vagy stealth?
Szerk.
Közben rájöttem, de iszonyat lassan fut le az a teszt! <#vigyor>#vigyor>
Képa stealth tesztrõl. Még mindig a KIS 2010 a teszt alany.<#vigyor0>#vigyor0>
Egyébként a KIS2010 is sokat pörgette a HDD-t az indexelés miatt, no de nem hetente, mert elfelejti õket.
Már minden beállítást átnéztem...<#violent>#violent>
Am. arra is kíváncsi lettem volna, hogy az új verzió nagyon sok HDD írást/olvasást okoz-e másnál is? Folyamatosan logol valamit. A beállításokat meg hetente 1-2-szer elfelejti, de ez annyira nem gond mert lehet backupolni aztán 1 perc alatt visszaállítja. Utóbbi 2 hiba csak az új, stabil verziónál jelentkezik, fórumon is nyílnak a topikok ezzel kapcsolatban, pedig a beta még jó volt, hogy a faszba lehet elrontani....
De leginkább ez a portos dolog zavar mivel notebookon használom amit viszek magammal mindig és hotspotokra, nyílt wifikre szoktam csatlakozni, azé tudok délelõtt is itt lenni hétköznap. xD
Nem rejti el a portokat a neten.
Én legalább 3 napig kínlódtam vele mire sikerült elrejteni de utána meg a torrent kliense vacakolt a STEALTH portok miatt. <#confused>#confused>
Próbálj olyan beállítást keresni, hogy Any Incoming TCP Stream és Any Incoming UDP Stream.
Majd tiltsd le õket.
Na persze ha van ilyen a ZAES-ben!
Csekkolja már pcflank.com-on a Quick test-et. Persze közvetlen internetkapcsolattal, router mögül nem ér. Nekem 2 nyitott portom van a többi pedig csak zárva van, de nincs elrejtve, akármit állítok...már beszéltem a supportjukkal is live chaten.
A Bitdefender motorját használja az antivírus része és a tûzfala pedig az Outpost-é!
Bullguard Internet Security 180 napos promo
Ez szép, szép, leirják hogy hogy kapcsoljuk ki ideiglenesen, de miért nem hangzik el az, hogy
válts
át
egy
másik
kezelõ
programra. (foxit pdf reader, cutepdf, etc)
Gigabyte GA-G31M-ES2L | Intel Core2 Duo E7300 | Kingmax 2048Mb DDR2 800Mhz | WD 640GB SATA2/32MB Caviar Black | Samsung SyncMaster 940NW | Windows 7 Ultimate 7600.16385 x86 HU
Gigabyte GA-G31M-ES2L | Intel Core2 Duo E7300 | Kingmax 2048Mb DDR2 800Mhz | WD 640GB SATA2/32MB Caviar Black | Samsung SyncMaster 940NW | Windows 7 Ultimate 7600.16385 x86 HU
#30750:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
köszi.
Meeg vmi. viruscsomag.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life