Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
1. Win32/Conficker féreg (5,95 %)
2. INF/Autorun vírus (3,63 %)
3. Win32/Agent trójai (3,35 %)
4. Win32/TrojanDownloader.Bredolab trójai (3,13 %)
5. INF/Conficker vírus (2,23 %)
6. Win32/PSW.OnLineGames trójai (2,19 %)
7. Win32/VB.EL féreg (1,85 %)
8. Win32/Boberog féreg (1,20 %)
9. Win32/Tifaut trójai (0,89 %)
10. Win32/TrojanProxy trójai (0,86 %)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szóval akkor nem egy ilyen hiba hogy nm tudodd updatelni aham
Mert a magyarnál meg sose volt ilyen ez a fura nekem
visszalehet görgetni az adatbázist ha nem sikerül az update stb
Linux Mint 13 Cinnamon
Most akkor sikerült vagy nem vagy ez most mit jelent?

Ööö izé ... inkább fordítva a szórend. Az Ikarus motort használ az A-Squared. <#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ott volt az Avast 5 ma meg az AVG. Most mi van szarul megcsinálva?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
nem is tudtam hogy asquared motort használ az ikarus már lelövöm.
ja és tényleg 14 perc alatt végzett. igaz vagy két hetes még a rendszerem úgyhogy nem sok minden van rajta.<#buck>#buck>
Linux Mint 13 Cinnamon
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Avira jobban detektál, de zavar a free-ben a reklámablak.
Avast meg jobb mint sok fizetõs + még magyar is.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Az ingyenes verziójú víruskeresõk közül melyik a leghatékonyabb?
Volt már pár alkalom, amikor ez riasztott az av helyett trójaira 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
MEg már rendszerterhelés témába is bõven utolérte.
Rakd fel mellé mondjuk a threatfire-t és tuti, hogy remekelni fog.
Elvileg a pro hamarabb frissít, van benne script védelem és a web védelme is jobb.
Kb. annyit tud mint a nod. Ha nod mellett nem volt vírusod akkor emellett sem lesz.
(((csak nagyon halkan mondom, már van a pro hoz és az IS-hoz is mûködõ crack)))
Na de nem is ez az igazi kérdés hanem az, hogy az avast free-vel minden rendben van, tudja azt amit a nod?
Gyorsan tettem egy rövid szemlét. Négy olyan gépet tartok karban amiken mindegyiken vagy NOD32 vagy ESS van. Igaz ezek mindegyike megvásárolt licenszel van, de egyiknél sem tapasztaltam ilyen frissítési problémát. A frissítési - szerverre felkerült adatbázist legkésõbb fél órán, de már le is húzzák. Több idõ sosem kellett eddig. Vagy a kézzel indítás sem.
Átadom a lehetõséget RBJ- nek. <#eljen>#eljen><#integet2>#integet2><#pias>#pias>
Te pihenj, szükséged lesz rá hétvégére.
Dooomista!
Mit szólsz? Tegyem fel vagy ne?
Katt.
Egész jónak látszik ...<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
A Comodo program Defense+biztonsági szint modulja begyõjtött a gépemen 2 tucat fájlt, amelyeket minõsíteni kellene; biztonságosak vagy sem.
A fenti fájlokat lefuttattam a Virus Total programon. A fájlok döntõ töbségénél a VirusTotal Symantec program eleme "Suspicious.Insight" fertõzést jelez.Egyetlen más program sem jelzett károkozót.
Ezidáig nem tudtam eldönteni, hogy milyen veszélyt jelent a fenti minõsítés.
Üdvözlettel: gy?jt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mint tudjuk A Bitdefendert és a Trend Micro-t preferálja erre ma meg megjelent a Trend Micro IS 2010 1 éves promoja!
Tegnap ugye a Bitdefender nyomta a promot.
Úgy látszik a net világában szerencsésnek mondhatja magát.
Trend Micro IS2010
Antivirus - To protect and to serve
11:17 - 11:22 = 5 perc várakozás :-(
ma 11:22 | privát | válasz erre | #31193
ma 11:17 | privát | galéria | válasz erre | #31192
Ikarus mint antivirus, nem jó :-(
Mármimint A-Squared és benne az 'Ikarus scanning technology ...'<#hehe>#hehe>
De RBJ topik társunkat megnyugtatom, hogy lesz az még több is. Mármint false riasztás.
Csak használja néhány napig és majd úgy is észreveszi. <#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
#31182 RBJ
Mintha meg is akartad volna venni a G Dta-t annyira beleestél és mégis egy nap után lecserélted? <#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor>#vigyor>
Mivel az Avira és GData tisztának látta, szerintem akkor biztos tiszta volt, akkor az a 4 db. cucc biztos tiszta.