Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mydgard
Hali, lehet hogy raszanom magamat eletemben eloszor, hogy veszek egy original virusirtot, melyiket javasoljatok?

Eddig a NOD32-t, a KIS 2013-at hasznaltam, most ujra felraktam a Panda IS-t, mivel regen tetszett.

Melyik a legjobb es leghatekonyabb vedelem?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Shep
Akár.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem frissíthetnéd manuálisan is.
Shep
Azt tudom ,hogy beállítható de ha mindig csak 30 percre kapcsolom be a gépet (nyilván nem) akkor sosem fog magától frissíteni. Ez nyilván az én rigolyám de akkor is jobban örülnék ha netre lépés után pár perccel befrissítené magát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lck
Beállítható hogy óránként frissítsen. Ez sztem bõven elég.
Egyébként alapból 6 óránként frissít.
Shep
Használ valaki comodo antivírust, vagy CIS-t? Nem lehet belõni valahogyan ,hogy rendszer start után 1-2-re frissítse az adatbázist, ahogy pl. az avast is teszi?

Narxis
A Norton már annyira jó, hogy felesleges tesztelni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

az ilyen tesztekbe a Norton mért nem kerül be?
most a NIS triált használom váltás miatt, de lehet akkor nem az lenne a legjobb választás? elég sok tesztbõl kimarad.
Ha nem is írsz be semmilyen címet az extra.hu elé, akkor is jelez. A GData azért is jelez, mert a GData antivírus motorja Avast-ot és BitDefender-t használ, ha jól emlékszem. A letöltött fájloknál, amit belinkeltem a #40310 hozzászólásomban, ott lehet látni, hogy a 44 antivírus közül 4-en, az Avast, GData, Ikarus és a TrendMicro jelzett.
gergely1991
Premium hosting service.<#eljen>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

xxx = akármilyen cím, az extra.hu elõtt. Már maguk a weblapok fertõzöttek, vagy valami nincs rendben velük. Bár Blum linkjére nem rinyál a web analízis. De az Avast igen, míg az õ esetében a G-Data jelzett rá, az oldal(ak) tartalmától függetlenül.
En azthiszem hamarosan befizetek egy GDatara. Par napig hasznaltam a trialt,az tetszett. No meg a tesztek miatt is meggyozo.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Web analízis tisztának mutatja, de a letöltött fájloknál van egy kis gond.
Mostanában az összes xxx.extra.hu-s webcímre vírust/trójait (HTML:Redirector-V ) jelez az Avast is. Valószínûleg a tárhelyszolgáltatónál van valami gubanc, hogy trójai vírusok keringenek a rendszerükön. <#eplus2>
Koszi szepen.

Btw,akkor most jogosan blokkolja a cuccot vagy fals pozitiv? (rizsa vagyok en az ilyen dolgokhoz..😄)

gergely1991
Lehet hogy nem írtad még be a böngészõ címsorába de lehet hogy másik weboldal használja a forrásként.
Érdekesség(ugorj a "Go to downloaded file analysis" hivatkozásra is)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

G Data nalam ma mar 4. alkalommal irja ki,hogy blokkolta

-ezt: script.trojan.agent.KN3N4H (Engine 😎
-innen: www.romixweb.extra.hu

Az eletben nem jartam meg ezen az oldalon meg nem is merem most megnezni. Beirtam ezt a virus nevet a googleba de nem talalt semmit. Mi lehet ez?

Szerk.: A masik pedig ugyanez csak valami gif nem tetszik neki.

SASboy
ez sem találta meg sajna, de azért köszi

nice legs. what time to open?

Mit nem mondasz. Most látom nekem is van ilyenem.

Azt hiszem törlöm is gyorsan.

gergely1991
Segíteni vagy oltani jöttél? -.-

gergely1991
Gratulálunk,ön nyert!
Nyereményét itt átveheti.😊

SASboy
megnéztem a kibaszott linket, be kellett állítani még, az induláskor az adott oldal vagy oldalakat felette

Narxis
ejnye

nandorb
Nezd meg a kibaszott linket, berakod a google keresomotorjat oda ahova irja.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SASboy
kitöröltem a keresõmotorok közül még is ugyanúgy megnyílik a googleval egyszerre a törlés után is

nandorb
A default keresomotort kell kicserelni.ezt probald ki.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SASboy
Hi!

Ha elindítom a Chromet vagy a firefoxot az egyik fülön megnyílik egy ilyen nevezetû oldal: http://websearch.youwillfind.info/
Egyszerûen sehogy sem tudom eltávolítani, már vagy 3 spyware progit próbáltam. Van valakinek valamit ötlete, hogy lehetne eltávolítani? Köszönöm

gergely1991
Friss Termés<#idiota>.

gergely1991

LOL <#idiota><#taps>
Nálam is csak az "Other issues" volt jelzés és pont 9 db.
Mikor a nyílra klikkelsz, akkor meg kell jelenjen a a böngészõben a részletes jelentés (file:///C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/Kaspersky Lab/KSS2/DataRoot/HtmlReport/index.html#other-category).
Á ebbe én is bele szaladtam. Nálam sem reagált semmire sem. Egyébkén csak négy valamit talált a gépemen. Töröltem is ezt a kaspersky keresõt mint a villám,mert kezelése meghaladta szellemi képességeimet.

donbig
Ennek szerintem nincs real-time védelme, a fertõzéseket sem tudja eltávolítani.Egyszerû keresõ, eltávolításra ott vannak a specifikus eszközök vagy a Removal Tool.

Szervusztok!
Letöltöttem a Kaspersky Security Scan freeware programot.
A program telepítése után (Quick scan)az alábbi képeken látható eredményt kaptam.
Kép_1
Kép_2
Ezt követõen a számokkal és nyilakkal megjelölt jelekre/feliratokra klikkelve reménykedtem a jelzett hibák azonosításában és javításában, deeredmény nélkül. Azt pedig végkép nem tudtam elérni, hogy a program valós idejû védelmét beállítsam.
Szeretném, ha néhány rövid tõmondatban leírnátok a program funkcióit. Én a programismertetõbõl arra következtettem, hogy a program többet tud annál, hogy megmutatja s hibákat/kártevõket.

Üdvözlettel: gy?jt?

Erdemes lenne erre lecserelnem az Avirat? Marmint a sajat gepemen...tetszik az Avira,bar nalam az ilyen antivirus appoknak hal' Istennek nem sok dolguk van de ha ez a GData jobb vedelmet nyujt mint az Avira akkor usse ko,felraknam 😊

gergely1991

Na,ugytunik marad az Avira. Jo kis cucc,lehet hogy en is felteszem.

gergely1991
Nem fogja,nincs mit.😄

Pont az elobb raktam fel,rosszat nem olvastam rola. Kicsit hajtom a gepet,ha nem kezdi el zabalni se a procit se a RAM-ot akkor marad. Koszi! <#eljen>

gergely1991
Avira?

XP x64-et nem tamogatja 😞

Narxis
Panda Cloud

Udv!

Egy kozel 10 eves,eleg harmatos gepre milyen antivirus programot rakjak? Ingyenes kene es olyan,ami nem fogja meg drasztikusan a masinat de azert alkalom adtan meg is fogja a veszelyes dolgokat. Avastot probaltam az iment,de megeszi a procit 😞

z0ty4
köszönöm. délelõtt fel is teszem.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Szia! Én a rendszerigényt figyelembe véve Bitdefender Free-t ajánlanék, mondjuk Comodo tûzfallal. Mindkettõ ingyenes, nem fogja a gépet és erõs védelmet is kapsz tõlük. Üdv
z0ty4
Reggelt. Szeretnék kérni egy kis segítséget. Húgom laptopjára szeretnék valami vírusirtót, eddig a Microsoft Security Essential volt fenn de az semmit nem ér. itt a laptop.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Narxis
Ez a pcforum egy szar bulvároldal, ha lehet ne onnan tájékozódj. 😊

lck
Symantec-es cikk már rég ki lett tárgyalva. Félre van fordítva. Egyáltalán nem arról szól hogy nem véd. / azellen nem véd - ígymagyaráz taki árpi /