Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig a NOD32-t, a KIS 2013-at hasznaltam, most ujra felraktam a Panda IS-t, mivel regen tetszett.
Melyik a legjobb es leghatekonyabb vedelem?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként alapból 6 óránként frissít.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
most a NIS triált használom váltás miatt, de lehet akkor nem az lenne a legjobb választás? elég sok tesztbõl kimarad.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Btw,akkor most jogosan blokkolja a cuccot vagy fals pozitiv? (rizsa vagyok en az ilyen dolgokhoz..😄)
Érdekesség(ugorj a "Go to downloaded file analysis" hivatkozásra is)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
-ezt: script.trojan.agent.KN3N4H (Engine 😎
-innen: www.romixweb.extra.hu
Az eletben nem jartam meg ezen az oldalon meg nem is merem most megnezni. Beirtam ezt a virus nevet a googleba de nem talalt semmit. Mi lehet ez?
Szerk.: A masik pedig ugyanez csak valami gif nem tetszik neki.
Azt hiszem törlöm is gyorsan.
Nyereményét itt átveheti.😊
nice legs. what time to open?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ha elindítom a Chromet vagy a firefoxot az egyik fülön megnyílik egy ilyen nevezetû oldal: http://websearch.youwillfind.info/
Egyszerûen sehogy sem tudom eltávolítani, már vagy 3 spyware progit próbáltam. Van valakinek valamit ötlete, hogy lehetne eltávolítani? Köszönöm
Mikor a nyílra klikkelsz, akkor meg kell jelenjen a a böngészõben a részletes jelentés (file:///C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/Kaspersky Lab/KSS2/DataRoot/HtmlReport/index.html#other-category).
Letöltöttem a Kaspersky Security Scan freeware programot.
A program telepítése után (Quick scan)az alábbi képeken látható eredményt kaptam.
Kép_1
Kép_2
Ezt követõen a számokkal és nyilakkal megjelölt jelekre/feliratokra klikkelve reménykedtem a jelzett hibák azonosításában és javításában, deeredmény nélkül. Azt pedig végkép nem tudtam elérni, hogy a program valós idejû védelmét beállítsam.
Szeretném, ha néhány rövid tõmondatban leírnátok a program funkcióit. Én a programismertetõbõl arra következtettem, hogy a program többet tud annál, hogy megmutatja s hibákat/kártevõket.
Üdvözlettel: gy?jt?
Egy kozel 10 eves,eleg harmatos gepre milyen antivirus programot rakjak? Ingyenes kene es olyan,ami nem fogja meg drasztikusan a masinat de azert alkalom adtan meg is fogja a veszelyes dolgokat. Avastot probaltam az iment,de megeszi a procit 😞
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Symantec szerint vírusirtójuk nem képes védeni a kártevõktõl
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.