Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En is valamikor a áraik után dontöttem, hogy melyiket teszem fel, aztán idõvel rájottem, hogy tévesen gondolkoztam.
Nagyon jó program, fõleg a detektálási aránya. Most az, hogy a 2011-es verzió jó bugos lett, attól még a 2010-est tudja használni rendesen.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Most rendeltem meg
Több teszt alapján mg a trial alapján jóféle
Vélemény? Tapasztalat?
Azonban megmarad mint különálló vállalat.
Nekem majd 28.-án lesz 😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Gondolom, hogy ezek útán már tiszta a géped.
Most futtatom már. Köszi a segítséget mindenkinek!
Egyébként currports és security task manager segítségével átnéztem a gépemen futó procceseket és nem talált egyik sem semmi különöst.
Ha ez a Malwarebytes/Spyware Doctor doú sem talál, akkor feltehetõleg nem kaptam be valami rosszindulatú vírust?
Köszönöm.
az az igazság ,hogy a kav 2011 valahogy nekem nem jött most be többször is kifagyott a gépem csinált 300-400 mb memória fogyit.
avira 10 meg lassabb lett mint a 9 ezért kóstoltam rá a vipire. eddig meg vagyok elégedve vele.
Linux Mint 13 Cinnamon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Arab money
De persze azért le lehet egészen futtatni a nagyobb biztonságért.
Ez a két program nagyon odafigyel a registry-re és azért mondtam, hogy elegendõ csak egy gyors scannelés.
lefuttassam mindkettõt??
Na ezt a mondatodat érdekeznek találom:
"Avast 5 elvileg szép és jó lenne, de nálam mindig csinál valami érdekes dolgot, amin csak pislogok (pl néha a vizsgálat lapon nem elérhetõ semmi)."
Annyit tudok mondani az Avast5-rõl, hogy nálam sem volt elérhetõ/aktív semmi, amíg átállítottam valami vízuális dolgot a prógramban, már nem emlékszem, hogy hol volt az és akkor szépen lehetett clickelni az Avast ablakban mindenfélére.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Linux Mint 13 Cinnamon
Jelenleg ESS van a gépemen, nem szívesen használom, mert számomra kicsit ellenszenves a cég üzletpolitikája, de jelenleg sajnos ezt a programot tartom legkevésbé irritáló programnak, mindjárt kifejtem miért is.
Nálam fontos az is, hogy egy AV ne csak védelmi szinten állja meg a helyét, hanem mint program is kézre essen. Gondolok itt arra például, hogy egy ablak legyen már méretezhetõ, ha kitalálták ezt a dolgot...
És legyen logikusan mûködõ is. Avira 10-es verziója például nálam ellehetetleníti a tesztelést... mondom is az általam használt mechanizmust: sandboxban böngészõ, amit az av felismer, azt törli, ami megmarad azt recoveryzem és menne a laborba, nade Avira a 10 es verzióban minden realtime talált vírus után elindít egy system scant, ami nálam eltart egy kis ideig...így iszonyatosan lassú lenne végigszaladni a linkeken... Comodo-t is megkedveltem mostanában, de vannak benne elég idegesítõ bugok (updatetask.exe:ask toolbar), és a sandbox, is bugos kicsit. Kaspersky megeszi a gépem, szintúgy a Bitdefender motorokkal ellátott AV-k. Avast 5 elvileg szép és jó lenne, de nálam mindig csinál valami érdekes dolgot, amin csak pislogok (pl néha a vizsgálat lapon nem elérhetõ semmi). Pandával nincs sok bajom, de az a GUI nem egy informatikusnak lett kitalálva, hanem kisgyerekeknek. Nortonnak elvileg mindent tiltania kéne ami nem fehérlistás (Bluepoint stratégia), mégis be lehet vele kapni vírusokat könnyedén...
Ezek után valahogy úgy gondolom, hogyha a Microsoft ki tudott adni egy normális OS-t (Win7), az Opera, Firefox, Chrome, IE is egyre csak fejlõdik, a WLM 2010 beta is igen jóra sikerült, akkor nem tudom megérteni, hogy egy AV esetében miért nem figyelnek már oda egy kicsit arra a védelem erõsítéseken kívül a program is tényleg felhasználóbarát, logikusan mûködõ és bugmentes legyen (azt nekem senki ne mondja, hogy nem lenne elég tesztelõ...)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
<#eljen>#eljen>
Buhera - hibajavítások
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Lehet lefuttatom még az a-squaredet.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Régebben toltam egy tört szerón srot.. aztán tegnap beléptem újra.. és lám, eltûnt a karim helyén egy Persephone nevû karakter.Oo
Keylogger ilyen védelem mellett kizárva (Avira PSS) + ésszel netezek, tölteni is csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt az accot lehet tudta 1ember.. de nem hinném h õ árult el. Letöltöttem valami silkmodot, amiben van nodc.. nem vírusos (tesztelték), de lehet elküldte az adataimat..?
Vagy hogy törhettek fel? Annyira nem keserít el, mert nem szeretnék többet ott játszani, viszont egy új szerveren igen.😞 És ott is feltörhetnek....
köszönöm a segítséget
UI.: Avira lefutott full scanben, semmi találat. A-squared meg sztem Spy Countert lefuttatom.
1. Win32/Conficker féreg (6.31 %)
2. Win32/Agent trójai (5.04 %)
3. INF/Autorun vírus (4.90 %)
4. Win32/PSW.OnLineGames trójai (3.51 %)
5. INF/Conficker vírus (2.19 %)
6. Win32/VB.EL féreg (1.72 %)
7. Win32/Packed.Autoit trójai (1.05 %)
8. Win32/Shutdowner trójai (1.00 %)
9. Win32/Mebroot trójai (0.87 %)
10. Win32/Tifaut trójai (0.84 %)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Bocsi, hogy most válaszolok de nem voltam gépközelben. Úgy döntöttem, hogy elõször a NIS2010 (próbaverziót) utána a KIS2010 próbaverziót. Amelyik jobban produkál, tetszik azt fogom megvenni.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Mit fogsz használni utána?