41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• lck #4919
    Szerintem ugyanolyan a kémprogram védelmük.
    Windows Defender semmit nem kérdez. Ha napi internetkapcsolat van azt sem tudni hogy fenn van a gépen. Ha nincs, csak akkor panaszkodik a frissítésre.
  • etele34
    Erre a Windows Defenderre én is gondoltam. Nem kérdez sokat? Igen csak nem szeretnék állandóan átrohangálni a szomszédba miatta.
    Még az AVAST! is benne volt a képben, de azt gondoltam hogy annak még mintha annyira sem lenne jó a kémprogram védelmi mint a NOD-é. Habár a 4.8-ba már betettek valamit de még nem az igazi. Majd az ötöst meglátom és akkor - ezen szempontok súlyozásával - esetleg lecserélem a NOD-ot. Ezért döntöttem a - talán - hatékonyabb kémprogram védelem miatt egyelőre a NOD mellett inkább.
  • lck #4917
    Kémprogram védelme nem túl hatékony.
    Valami lehet hogy elkelne melléje. Ha nem akarod bonyolítani mondhatnám hogy rakj melléje Windows Defendert. ( Csak ezért itt megköveznek érte. )
  • etele34
    Sziasztok!
    Egyik szomszédom gépére (idősebb házaspár) feltenném a NOD32-őt a Windows saját tűzfala lenne még csak mellette. Azt kérdezném, hogy a benne lévő kémprogram védelem mennyire hatékony? Az antivírus része mellé elég plusz védelemnek? Nem akarnék még mást is a NOD mellé felrakni Nekik ha nem szükséges, hogy ne bonyolítsam a dolgot.
    Köszi.
  • Vardar
    Ezt egyszer én is felraktam. Aztán töröltem. Nekem semmit se jelzett.
  • anonym21
    félóra alatt 105 behatolást blokkolt, érdekes viszont hogy frissiteni nem tudom és normálisabb beállitások nincsenek benne és az ikonja is egy fekete macska fej:D..Tegyétek fel légyszives és mondjátok el a véleményeteket!!
  • anonym21
    SpywareFirewall Ezt ismeri valaki? érdemes fent hagyni?
  • zvaragabor
    SpyBotnál vannak jobb antispy-ok, az a-squared a jobbak között van.
  • dragon11
    Spybot nem real-time-mal nem fain?:D ad-aware umninstalled!(Mármint csak a real time-ja:DDD)
  • zvaragabor
    Comodo, Avira, Counterspy, meg például a-squared free.
  • dragon11
    Értem.Antispy-ra mondj 1 példát.Most ezek vannak nekem:
    -Comodo Firewall.
    -Avira AntiVir Premium
    -Counter Spy
    -Ad-watch (ad-aware realtimeja)

Most maradjon meg a tűzfal+vírusírtó+1kémprogram kereső real time-os, +1 ami nem real time-os csak néha lefuttatni.

Akkor mondjál antispy-t ami a legtutibb...thx:P
  • Vardar
    És a Spyware Blaster+Spyware Doctor+Comodo(def ki)+Avast! free-ről?
  • Pianista
    mit gondoltok avast+comodo(Defense+ ki)+spyware doctor starter milyen védelem??
  • zvaragabor
    Mondtam, hogy neked inkább antispy kell, def+ sokat kérdez. Amikor egy exére riaszt a comodo, akkor a riasztási ablakban a legördülő menüben beállítod trustednek, és kipipálod, hogy megjegyezze. Ezzel az az exe bármit csinálhat a későbbiekben.
  • dragon11
    Nem jó, sokat kérdez.Be lehet-e abba állítani úgy mint a tűzfalba h trust zone-ba berakom az exe filet azt meg se kérdezi?
  • zvaragabor
    Ja hogy a bannerre gondolsz? SpySweeper.

Comodo-ban nincs antispy, HIPS(hoszt alapó behatolásvédelem) van benne. Ezt átkeresztelték "DEFENSE+"-ra. Ezen a néven találod meg.
  • dragon11
    Aham, de én a terminátor mellett mondom és balra:D

Comodoba h állítsam be az Antispy-t?hol tudom?thx
  • zvaragabor
    Vagy Def+, vagy antispy. De mivel Def+ szeret kérdezősködni, így neked gondolom inkább antispy. Csak 1 db valós idejű védelemmel ellátott antispy marad, rád van bízva, hogy melyik, a többi le. Olyat csinálhatsz, hogy fölteszel oylan antispy-t, ami csak keresni tud, valós idejű védelme nincs (A-squared free, ad-aware free), a valós idejű védelmű mellett biztonságképpen.

Terminátorban a radar a ClamWin nyílt forráskódú antivírus modul. Nem mész vele sokra, bármelyik ismert antivírussal többre mész.
  • dragon11
    Aha értem.Akk. töröljem le az ad-awaret, kapcsoljam be Comodo-ba a Def+-t, meg mellette maradjon a Counter Spy és ámen?(+Avira antivírus)

A spaywareterminátor mellett balra az a radar féleség milyen program?:) mi a neve?jó-e?:D -kíváncsi-
  • slime001
    Gondoldom a CounterSpy-ra gondolt!
  • zvaragabor
    Avira és Comodo bőven elég lenne. Comodo-ban a HIPS egy antimalware, ha be van kapcsolva, akkor elvileg szinte minden kártevőfaj ellen véd. A rendszerbe jutást nem védi ki, de hogy elinduljanak, vagy hogy bármit is csináljanak, azt igen. Egy kérdés. Mi az a Counter Spyware? Életemben nem hallottam még róla. Anti keylogger meg tök fölösleges, mert nem a leggyakoribb, továbbá a keyloggerek a spyware-ek családjába tartozik, ami ellen a kémprogramirtód, de még az antivírusod is véd. A HIPS-ről nem is beszélve, mert az monitorozza még a programok billentyűzzethet való hozzáférését is. Egy antispyware bőven elég, mondom, comodo mellett, ha def+ be van akcpsolva, még sok is. Egyszerre több meg egyenesen ostobaság, pláne egy antikeylogger, ami nem is nagyon van, de ami van, az se nagy szám.
  • Puhos
  • slime001
    Igen az neked ment!
  • Puhos
    Ha ez az üzi nekem jött, akkor köszi, gondolom más bajság nincs!
  • slime001
    Igen! Hagyd fent azt a spywareirtót amiben a legjobban a megbízol a többit meg töröld!
  • slime001
    Ez a másik véglet! Van aki egyáltalán nem használ védelmi szoftvereket és van aki túlzásba viszi őket! Tehát van: 1 vírusirtód, 1 tűzfalad (ennyi már szerintem bőven elég lenne) 3 antispyware programod amik közül az egyik már alapból baromira visszafogja a rendszert és akarsz ezek mellé még egy keylogger elleni cuccot! Nem vagy te egy kicsit paranoiás? Ez a sok program jobban visszafogja a géped mintha valami izmosabb vírus lenne rajta! Bár ez még mindig jobb mintha egy darab se lenne!
  • Puhos
    Hi!

Van ebben valami gond?

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
    Scan saved at 16:11:03, on 2008.07.09.
    Platform: Windows XP Szervizcsomag 3 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16608)
    Boot mode: Normal

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\csrss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
    C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
    C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\jusched.exe
    C:\PROGRA~1\MEDIAK~1\MagicKey.exe
    C:\Program Files\Spyware Terminator\SpywareTerminatorShield.exe
    C:\Program Files\Ashampoo\Ashampoo AntiSpyWare 2\AntiSpyWare2Guard.exe
    C:\PROGRA~1\MEDIAK~1\OSD.exe
    C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
    C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egui.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    C:\Program Files\Ashampoo\Ashampoo AntiSpyWare 2\AntiSpyWareService.exe
    C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BTNtService.exe
    C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ekrn.exe
    C:\Program Files\Sunbelt Software\Personal Firewall\kpf4ss.exe
    C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
    C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nTune\nTuneService.exe
    C:\Program Files\Sunbelt Software\Personal Firewall\kpf4gui.exe
    C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    C:\Program Files\Spyware Terminator\sp_rsser.exe
    C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe
    C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
    C:\WINDOWS\System32\alg.exe
    C:\Program Files\Sunbelt Software\Personal Firewall\kpf4gui.exe
    C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiapsrv.exe
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
    C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\WINWORD.EXE
    C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.origo.hu/
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
    O2 - BHO: btorbit.com - {000123B4-9B42-4900-B3F7-F4B073EFC214} - C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitcth.dll
    O2 - BHO: Adobe PDF Reader hivatkozássúgó - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
    O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_07\bin\ssv.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [SW20] C:\WINDOWS\system32\sw20.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [SW24] C:\WINDOWS\system32\sw24.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [BluetoothAuthenticationAgent] rundll32.exe bthprops.cpl,,BluetoothAuthenticationAgent
    O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.6.0_07\bin\jusched.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [MagicKey] C:\PROGRA~1\MEDIAK~1\MagicKey.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [SpywareTerminator] "C:\Program Files\Spyware Terminator\SpywareTerminatorShield.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [AntiSpyWare2Guard] C:\Program Files\Ashampoo\Ashampoo AntiSpyWare 2\AntiSpyWare2Guard.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [egui] "C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egui.exe" /hide /waitservice
    O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [NVIDIA nTune] "C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nTune\nTuneCmd.exe" clear
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
    O8 - Extra context menu item: &Download by Orbit - res://C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitmxt.dll/201
    O8 - Extra context menu item: &Grab video by Orbit - res://C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitmxt.dll/204
    O8 - Extra context menu item: Do&wnload selected by Orbit - res://C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitmxt.dll/203
    O8 - Extra context menu item: Down&load all by Orbit - res://C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitmxt.dll/202
    O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_07\bin\ssv.dll
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_07\bin\ssv.dll
    O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
    O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://www.update.microsoft.com/windowsupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/wuweb_site.cab?1202913798890
    O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/get/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
    O16 - DPF: {FE0BD779-44EE-4A4B-AA2E-743C63F2E5E6} (IWinAmpActiveX Class) - http://pdl.stream.aol.com/downloads/aol/unagi/ampx_en_dl.cab
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{D60B6026-173D-4AD9-B230-C73EFF38C06B}: NameServer = 62.77.203.10 213.163.34.66
    O20 - AppInit_DLLs:
    O23 - Service: Ashampoo AntiSpyWare 2 Service (AASW2_Service) - Unknown owner - C:\Program Files\Ashampoo\Ashampoo AntiSpyWare 2\AntiSpyWareService.exe
    O23 - Service: BlueSoleil Hid Service - Unknown owner - C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BTNtService.exe
    O23 - Service: Eset HTTP Server (EhttpSrv) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\EHttpSrv.exe
    O23 - Service: Eset Service (ekrn) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ekrn.exe
    O23 - Service: Sunbelt Kerio Personal Firewall 4 (KPF4) - Sunbelt Software - C:\Program Files\Sunbelt Software\Personal Firewall\kpf4ss.exe
    O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Unknown owner - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe (file missing)
    O23 - Service: nTune Service (nTuneService) - NVIDIA - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nTune\nTuneService.exe
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    O23 - Service: Spyware Terminator Realtime Shield Service (sp_rssrv) - Crawler.com - C:\Program Files\Spyware Terminator\sp_rsser.exe
    O23 - Service: StarWind iSCSI Service (StarWindService) - Rocket Division Software - C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe

--
    End of file - 8228 bytes
  • dragon11
    Mostani védelmem:
    -Avira Prémiumos Antivir regisztrált
    -Ad-Watch(Ad-Aware realtime-ja!)
    -Counter Spyware
    -Comodo PRO tűzfal.
    -Valami Free Anti-Keylogger-Shield-et tudnátok ajánlani?(Nem baj ha nem free, csak pls akk pm-be adjatok cuccot hozzá..)

Kérdés+:Spayware-terminátor mellett balra van egy radar szerűség.. az melyik progi?jó-e?:D
  • Doomista
    xD szerintem megijedt,hogy feltöröd a gépét xD
  • Apocalipto
    Nyugi, nem csak téged tiltott le xD
  • mrzoltan
    Yah,a kérdés adott.
    Ha nem ide pm-be válaszoljál!
  • dragon11
    Értem, köszi.PM-ment!
  • slime001
    Ez nem hinném, hogy a fórumba tarozik!
  • Doomista
    mé tiltottál le msn-n ?!
  • slime001
    Nod32 vagy Avira AntiVir Premium! Ha kell hozzá valami privátba érdeklődj!
  • Doomista
    avira xD
  • dragon11
    Visszaraktam a Comodo firewallt!Jobb félni mint megijedni..:) Avast-om le akarom cserélni, valami olyanra ami a legjobb..tippet adnál slime?:) Kaspersky nem kéne, mert nem nagyon lehet törten használni..

Köszi!
  • dragon11
    Akkor miért volt csak nekem a serveren nagy?letöröltem utána ugyanazon a szerón volt 90.Fura..
  • slime001
    Pont ugyanannyira számít, mint fps-ben! Egyébként meg nekem semmivel se megy feljebb a pingem Comodo-val!
  • dragon11
    Aha, wow-ba azért nem annyira számit a ping mint swat4-be az egy mmorpg ez meg FPS.:)