41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• slime001
    Ha elmondanád, hogy mit használsz egyszerűbb dolgom lenne!:)
  • dragon11
    Franc.. ez a kis egy igazi szar!:@ úgy fogja a netet + gépet, ennek ellenére.. még swat4be a szerver listát se engedi megjeleníteni a játékból, csak szerverkeresővel.(xfire.)

ELEGEM..

Mire cseréljem? AVG IC? ESS? Vlaki help.. vagy mondja el vlaki konkrétan hogy kell beállítani hogy az ÉN általam kijelölt játékokat engedje kifelé kérdés nélkül.. (Trusted zone-ba vannak de nem engedi ki akkor se, 1szerót lát össz.)

Köszi^^

Jah az msn scan is jó lenne.. a fogadott fájlokat..
  • slime001
    Készítettem Avirához egy képekkel illusztrált beállítást! Avira Settings Ha Security Suite-et használsz akkor még annyival kiegészíteném, hogy a Firewall szintjét vedd le Mediumra, mert Highon passzív vagy torrentezés közbe és a hálózat se működik!
  • Vardar
    A pillangó csoport megismerkedett az internettel?
  • me and a monkey
    Jé, ide még én is írtam anno.
    De még m,indig PerfectDisc a No.1.
    Maximálisan meg vagyok elégedve vele.
    Aki kíváncsi
  • Razol11
    De nekem csak sima Anti-Spyware kell.Akkor marad a CounterSpy.
  • mrzoltan
    nekem avira-hoz kéne hogy hogy kell beállítani plz help!
  • dragon11
    you need to write scan
    without /
    "C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 2009\avp.exe" scan

Tehát, ez a kis msn scanről van.. most beírtam ugyan így^^ de nem értem.. "without /" nem kell /

Vlaki magyarázza már el^^

Mert örülnék ha kis leellenőrizné az msn-en fogadott fájlokat^^
  • Yoda001
  • Doomista
  • Pianista
  • etele34
  • Pianista
    nekem utorrent, avira, Teatimer(spybot), net, hang, nvidia controll panel, ashampoo magical defrag, comodo, daemon tools most a többire nem emléxem
  • Vardar
    ESS egyszerűen kezelhető? Mert szőke nőnek lesz:D És akkor auto intézkedés, szigorú beállítások kellenének.
  • zvaragabor
    Nekem össz-vissz 2. Egyik Avira, másik az internetkapcsolat ikonja, de azt akár el is tüntethetném, hogy ne látszódjon.
  • Pianista
    nálam gépindításnál a traybar -ban 10-12 progi indul el 1 perc alatt meg kellett emelnem a tálcát hogy mind kiférjen
  • Doomista
    nem gondoltam komolyan :D
  • etele34
    Akár az ESS is elég már. Antivírus, anti rootkit, antispyware meg egy - Windows tűzfalánál mindenképpen jobb - tűzfal is egyben.
    Nálam fent van a Windows Defender, még az előző védelmi összeállítás maradéka képpen, csak letölti a frissítéseket de nem használom. Nem akartam leszedni, de fent hagyni sem nagyon érdemes, mert minek? Lehet, hogy most, mert említettétek, lefuttatok vele egy keresést, de úgysem fog találni semmit. (nem szokott) Akkor sem szokott találni, amikor pedig lett volna mit. Nem egy nagy durranás szerintem.
  • Vardar
    Nem kevés ez? Egy aktív AV kellene azért. Mondjuk eddig a Spyware Terminator és a Nod 3 elfutott nála úgy ahogy.....
  • etele34
    Gondoltam, hogy elírtad csak.
  • lck #5979
    bocs : - azért NEM teszem vissza az XP-t...
  • lck #5978
    Egy topic addig kihalt amíg nem írsz bele. Utána egyből az első helyre kerül. :)
    Nekem a Vista normál indításnál sokkal lassabban indul mint mint ahogy az XP indult. ( Az 1 giga ram kicsit kevés hozzá. ) De ha már rendesen felállt, akkor a programok gyorsabban indulnak mint XP alatt, mert a gyakran használtakból már indítás előtt betesz részeket a ram-ba.
    Azért teszem vissza az XP-t mert nálam a Vista stabilabb, még nem volt olyan program amit nem lehetett kilőni, és hosszútávon jobban tűri a program fel-le telepítgetéseket.
  • etele34
    Tényleg kihalt az a topik. Még valamikor március tizedikén írtak oda utoljára.
    Nos lemértem a Windows rendszerindítást és akövetkező eredményt kaptam. Öt egymás utáni bekapcsolás átlaga. Csak azért, hogy nálam sem lassult az IObit ellenére. Ez egy laptop egyébként.
    Bekapcsolás után 45-48 sec. és ott a Windows 'Üdvözöljük' KÉK képernyő és a hang is. Rá 4-5 sec. és már a háttérkép van az Asztalon és megjelenik vele együtt az ESS bejelentkező képernyője is. (most tartunk a bekapcsolás után max. kb.: 55 sec.-nél, felkerekítve). 68-70 másodperc körül eltűnik az ESS bejelentkező képernyője és utána megjelennek sorban ezek az ikonok. 70-75 másodperc elteltével már teljes erővel munkára kész a laptopom! Ez azért nem annyira rossz idő nem?
  • Doomista
    helyzet: ujraraktam a comodo firewallt...érdekes ablak bukkant elö mikor felakarom rakni...azt irta,hogy uninstaláljam a gépemröl a third party personal firewallt...utánanéztem googlen,és arra jutottam,hogy ez csak windows 2000-n van,szal már alapbol hülyeség,de megnéztem hogy lehet mégis csak fentvan,és kitudom törölni,de sehol sincs ilyen :) ujrarkás sem segitett,de a tuzfalteszteken igyis jo eredményt ért el,ugyhogy mind...
    ez a hiba örök rejtély marad,ismét tanultam valamit magamtol.
  • Doomista
    Én nem futtatom a tálcán,meg egyéb helyen,csak elinditom ha kell törede.mentesités...de ugy láccik muszály lesz rá állnom a többire is.
  • L7wy
    Az nagyon kihalt :D
  • L7wy
    Úgy tudom tudja, bár én nem szoktam így használni.Még van screensaver módja is, ahol mozgó ablakban végzi a töredezettségmentesítést. Kipróbálod, és meglátod...Van 5 mód, melyben dolgozik, így kiválaszthatod, neked melyik a legoptimálisabb(ezt a súgóban leírja). Szóval jó kis progi...Ha valaki nem tud mit csinálni az időkorláttal(30 nap)az szóljon.
  • Doomista
    nah és látjátok,nem oda irunk :D
  • lck #5971
    Van rá topic.
  • Doomista
    hagyjuk már ezt az off on dolgot...egyértelmü hogy ide kell irni,vagy csináljunk külön karbantarto topikot ? rootkinek is van,mégis ide kerülnek a rootkit üzik,szrtm ide irjunk mindent oszt kész,ugyan az a cél...tiszta legyen a gép.
  • lck #5969
    MeginOFF: O&O végez egy állandó háttérbeli töredezettségmentesítést, vagy csak ütemezve, meghatározott időben dolgozik ?
  • lck #5968
    OFF/ Lehet hogy majd még behatóbban tanulmányozom, ha neked így bejött :) /ON
  • Doomista
    én azt használom,és szrtm is az a legjobb.
  • L7wy
    O&O defragot próbáltátok már....
    Szerintem kimagaslóan jobb mint a többi, bár Diskeepert már régen használtam....
  • Doomista
    lol...mostmeg...A comodo hibát észlelt,ezért leállt... LOL !
  • Doomista
    visszalépek,akkor ujra define a new trusted networkon van.
  • slime001
    Nekem úgy tűnik mintha azt írná, hogy sikerült a varázsló!
  • Doomista

comodot felraktam,és ugy állitottam be ahogy régen...csakhogy ezt a block all cuccost nem engedi beállitani,finishre lehet menni,és ezt dobja,a többit mind betudtam állitani,csak itt nem engedi block all modebe tenni...

elöször volt egy gond,a system statusnál valami internet networkot nem talált,optimizálni kellet,restartoltam,és most megy az...
  • etele34
    /OFF
    Pedig van optimalizálása is. Katt ide.
    És így néz a merevlemez nálam, amióta fent van és aut. dolgozik. Katt ide másodszor.
    /ON
  • lck #5960
    A Diskeeper használatával így helyezkednek el a fájlok a vinyón.