41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    én meg erre azt tudom mondani,hogyha nem jársz olyan oldalakra,nem izélsz ilyen olyan programokkal,akkor még ez a védelem sem kell.
    ez töled függ.én járok minden szarra,astalavistátol az orosz virusos oldalakig,warez oldlak,ahol high lvl védelem kell,hogy be ne szopjak valamit,de te nem,ezért van nálad ez a cuccos,ezért nem kapsz be semmit,ezért nenm lassul be a géped......
  • Pianista
    ^^ lehet hogy van nála jobb is, nem azt mondom hogy nincs ^^
  • Pianista
    nah csakhogy ne legyen annyi off. moment a védelmem(csak írom és nem kérdezek) Dynamic Security Agent, ThreatFire, Avira free, Spyware terminator. eddig minden vírus vagy lassulás nélkül. össz vissz 75-80 mega ramot fogyasztanak:)
  • Doomista
    akkoris...ezis csak egy hülye válasz.
    én nekem a registry booster kevesebbet talált mint az a másik regizé program,mégis mind a 2-t használom,mert NEM UGYAN AZOKAT A HIBÁKAT TALÁLJA MEG,és tudom hogy minöségi cucc.regcuberol semmi olyan nem hallotam hogy minöség,vagy elért volna valami jót,persze ok,biztos jó program,de van nála jobb akkoris ^^
  • Pianista
    nehogy félreértsd nem minden scannelésnél 400XD (csak szóltam:)
  • Pianista
    nem egy hanem minimum 20-30 scannelés...:)
  • Doomista
    ez csak egy alap szar vélemény,amit csak egy scannal érted el,szal egyszoval ez semmit nem ér amit mondtál ^^
    én meg nem állitottam hogy a regcure álprogi,éncsak egy képet adtam nemde ?:D
  • Pianista
    párszor már használtam a regcure progit és véleményem szerint nem hamis és nem álprogi... a registrybooster talál 300mittoménmennyi problémát, nem fixálom utánna lefuttatom a regcure progit az talál 400mittoménmennyit, fixálom, lefuttatom újra a registryboostert talál max 10-et... nekem ez a véleményem:)
  • Doomista
    ok joez neked söt sok is :D

np,és nem olyan off,hogy bocsi érte;)
  • dragon11
    Igen, azt mondtam hogy a SpeedUpMyPC tud ramot felszabadítani etc.

Akkor:
    -Smart Defrag 1.0
    -RegistryBooster
    -SpeedUpMyPC
    -ccleaner
    -driver scanner kukába.

Thanks és bocsi az offért.
  • Doomista
    speedupmypc is tud felszabaditani ramot,memoriat,optimazálni...
    kb egy dologra,de a speedupmypc jobb,szal az legyen mellete.
  • dragon11
    K megvan, a csicska driverscan volt.

Szerinted ccleaner a speedupmypc-vel szemben mennyire jó, v. nem egy dologra vannak? mert mindkettő helyet szabadít fel és stb.. igaz a speedup fejlettebnek tűnik, mert memóriát szabadít fel..
  • Doomista
    ok
  • dragon11
    Értem.

Én szerintem ezeket kellene használnom:
    -Smart Defrag (törezedett)
    -Registrybooster v2
    -Ccleanert elfelejtem, igaz sokat takarít, etc de sztem ez volt a bűnös.. de most lefuttatom csak azért is és ha nem bassza el a netet akkor a driver volt.
    -SpeedUpMyPC helyett lehet ccleaner kéne, de a speedup már tud optimalizálni, meg ramot felszabadítani:(
  • Doomista
    driverscan ...
    vagy ccleanerben valami olyat pipáltál be,amit nem kellet volna.
    speedupmypc nem hiszem,de nálam már nem megy,mert elkrta a gépemet sajnos.
    én ezeket használom: tuneup utilities,registry booster,win advance nemtommi,meg még valami reg pucolo,meg még valami,bocs de suliban vagyok xD
  • dragon11
    Értem. Visszaállítottam a gépet, most műxik. Smart Defrag 1.0-val törezedettmentesítetettem+ optimalizáltam, Registrybooster, SpeedUpMyPC, DriverScanner, ccCleanert futtattam.

Ezek közül melyik baszhatta el? mert sztem kéne egy regisztrációs adatbázis pucolás, tisztító(speedup, v. ccleaner), optimalizáló...

vlaki help, melyik a legjobb az ezekre a célokra.

thx.. már jó am.
  • Doomista
    lehet nem tudom nem használom azt a progit
    de még ilyen tiszito felügyelü program sosem krta el a gépemet,csak a system mechanic xD
  • dragon11
    LOL omg.. sok adatom van és 1 hónapja raktam újra és ha megint csinálná feleslegesen raknám fel. A driverscanner egy hálókártya frissítést csinált, lehet az a gond?
  • Doomista
    ok
  • Noodlee
    csak erre reagált: #7377
    Szép fogalmazás volt, tele nyelvtani csodákkal :P
  • Doomista
    he?
  • etele34
    Dé mithá ném bészélnei mátyhár nyelvetet nemdé?
  • Doomista
    igen régebben linkelték,kiis probáltuk,valaki használja is,én kiprobáltam,megvoltam vele elégedve,elég szép helyezést is ért el valahol.
  • etele34
    Próbálta már valaki? Nagyon jókat írnak róla.Sunbelt-Vipre Antivírus és Antispyware .
    Letöltése pedig innen. Ha valaki kipróbálja akkor írja majd meg a tapasztalatait.
    Köszi.
  • Doomista
  • slime001
    Természetesen!
  • Doomista
    azért te kiprobálod a programot nem ? :D
  • slime001
    regkúr mekkúr!:)
  • Doomista
    REGCURE ??? :DDD
  • Doomista
    Ccleanert, registryboostert,driverscannert, speedupmypc-t akartam volna még feltenni (ez fenn volt a powersutieval régebben)
    registrybooster

2x mellé néztél,este van elnézem :D
  • Pianista
    jah mégis van még ötletemXD adwanced windows care, regcure(gugliban találsz okosságot), uniblue registry booster(szintén gugli)
  • Doomista
    istenem már ! SlowDownCPU MFC Application
    windows cuccos,nem gyanus program....
  • Pianista
    ???????????
  • Doomista
    igen!!
  • Pianista
    igen??
  • Doomista
    khm
  • Pianista
    ha nem ez akkor egy norton antibot. ennél nincs jobb ötletem
  • Pianista
    ez kissé gyanús nekem:

O4 - HKLM\..\Run: [SlowDownCPU] C:\WINDOWS\INF\MSI\SlowDownCPU\SlowDownCPU.exe
  • Doomista
    win reinstall :D
  • dragon11
    Mind1, annyira nem észrevehető, főleg most h rendbe raktam a dolgokat.

Viszont fenn áll a probléma még mindig, hogy max-szal töltök uTorrenttel és közbe persze szépen megy a net, nézelődök közbe.. nos, uTorrent leállítása után elkezdek tölteni FF-fel akkor 10kb/s-el jön max.

Internet Explorer-t és egyéb böngészőket az FF-en kívül nem enged elindítani. IE-t szoktam használni, mert van pár oldal ami csak azon megy, ezért kéne a sürgős help.