41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• slime001
    Küldd el elemzésre Aviráéknak a fájlt! http://analysis.avira.com/samples/index.php
  • Doomista
    Egyértelmüen ez az iexplore.exe virus ! Márcsak az a kérdés,hogy hogy irtsam le ! Scannolom még1x kaspersky és nod online scannerrel ! HA ezek sem találják virusnak,akkor feladom !
  • slime001
    Egyértelműen a Comodo okozza, de engedélyezve van neki a port amit az uTorrent használ szóval nem értem.
  • Doomista
    comodo off ?
    avira off ?
    csökkentett modban valo torrentezés ? [hálozattal]
  • slime001
    Torrentezés közbe megint passzív vagyok. Fogalmam sincs mit csináljak.
  • kl24h
    En csak a CIS hasznalom. Az igaz, hogy az antivirusa nem vesz eszre mindent, de remelem, hogy a kozeljovoben javitani fognak rajta.
  • etele34
  • slime001
    Köszönöm szépen. Valóban lehet antivírus nélkül telepíteni. Csak nem kellet csalódnom a Comodo-ba.
  • Doomista
    zsir ez fontos válasz volt,akkor a gyereknek meglehet a tűzfal simán :]
  • etele34
    Én nem használom a Comodot, de egy másik fórumon ezt olvastam nem is oly régen, hogy így is lehet telepíteni. Remélem nem vezetlek félre? Majd írd ide ha sikerült feltolnod a gépre.
  • slime001
    Tényleg? Erre már én is gondoltam, de lusta voltam feltenni. Na akkor e' öröm e' bódottá':) Teszem is fel!
  • etele34
    Nyugodtan töltsd csak le mert a telepítéskor úgy is rákérdez majd, hogy melyik részét akarod telepíteni. Nem telepíted az antivírus részt, csak a tűzfalat. Ennyi.
  • Doomista
    nem adnak ki ujabb verziot rá,ami bugokat frissitéseket tartalmazna...ezt értettem frissitésnek.
    direkt csinálod vagy kecibuta vagy ?:D
  • Vardar
    Most dobta ki nekem azt, hogy update-elni akar. Akkor most akarja felpakolni az AV-t?
  • slime001
    Magukkal szúrnak ki!
  • Doomista
    de nem érted...nem lesz már CSAK firewall verzio...szal nem frissitik,stb,hiába szeded le most a downloadrol,igy meg nemjo :\
  • Vardar
    download.com?
  • Doomista
    me too.
  • slime001
    Marad az Avira tűzfala. Pc Tools-os nekem nem jön be.
  • Doomista
    baszki ! azért ezt nem vártam a comodotol...krvára nem...ez nagy csalodás volt...ilyet tenni... :|
  • slime001
    Én is azt hittem, hogy hülye vagyok. Tölteném le, végre lejön és akkor látom, hogy ez az IS. Felmegyek megint letöltöm és megint az IS. Nekem csak a tűzfala kéne, a buta vírusirtójukra nincs szükségem!:)
  • Doomista
    nah pazmeg,akkor nem láttam énsem rosszul...
  • slime001
    Sima Comodo-t nem lehet letölteni csak az IS-t. Micsoda gerilla marketing...
  • Doomista
    szerintem van szükség tűzfalra router mellé is !
    comodot ajánlom.link
  • hillaes
    Router mögül netezek szerintetek van szükség tűzfalra, ha kell akkor melyiket érdemes feltenni?
  • isss
    ..AnVir Task Manager 5.4 [b]ma ingyen[/b
  • etele34
    Még eszembe jutott valami így munkába készülődve. Meg kellene majd nézned, hogy ha csökkentett módban indítod el a Windows-t akkor is ott látod a Feladatkezelőben, hogy fut ez az iexplore.exe? Mert ha igen akkor (szerintem) tuti, hogy valami kártékony alkalmazás futtatja.
  • Doomista
    hát ennyi scannolos tisztitás átfésülés után ha semmi virusra utalo jelet nem találtunk,akkor csak nem az...elvégre télleg a net gyors,gép nem lassu,semmi baja a gépnek...persze ok,lehet hogy nagyon csendben fut valami...de ennek kicsi az esélye. szóval végülis nyugodt vagyok,de akkor is passive egy helyzet ez...
  • kl24h
    Lehet, hogy valamilyen programot telepitettel ujabban es az hasznalja, mast nem tudok mondani. En kulonosen nem ismerem az SP3 frissitest, ezert nem tudok hozzaszolni, mert lehet, hogy a system-ben valami hasznalja mar kezdettol fogva.
  • Doomista
    nálam is annyi ! csak frissitettem a windowsot sp3ra !
    nah mind1 hagyjuk,ez nem megy,majd még probálgatom amit tudok

aki segitet annak 1000x thx !!!! :]
  • kl24h
    91KB nalad is a merete?
    Latom nalad ez az iexplore.exe 2008.04.14 volt modositva, tettel uj windowsot? Vagy valamilyen frissitest vegeztel?
  • Doomista
    fele megvan ami nálad is,azokat nem kelle törölni,ami a software mappában,az olyanokh,hogy belépek pl a SPXXX mappába,és elöjön az egész ie,onnét is eltudom inditani az iet !
    dll fájlok csomo stb.

• kl24h
    Normalisan igy kell kinezzen az "iexplore" kereses eredmenye:

Egyetlenegy fajlod az IEXPLORE.EXE-27122324.pf ami normalis.
  • Doomista
  • Doomista
    csak tracking cookieket talált:DD
  • Doomista
    asquared fut...majd jelentkezem...
  • slime001
    mé' hazucc'?
  • etele34
    Nem hisszük.
  • Doomista
    egy képet feldobok,csakhogy ne ha azt higgyétek,hogy szopatlak titeket,valaki szerint -.-
  • etele34
    És az A-Squared Anti-Malware? Ha ez sem, akkor részemről feladtam a küzdelmet.