41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
  • etele34
  • Doomista
    mondtam már, hogy a lekjobb pókerarc vagy ?
  • etele34
  • Doomista
  • etele34
    Csak a sárga irígység mondatja ezt veled, mert Neked nem lehet ilyened.
    Még el nem felejtem: >>
  • Doomista
    akkora fake ez a program hogy már ti sem látjátok :D
  • Wreck86
    megy az egyáltalán?:D
  • etele34
    Oh de szép ránézni.
  • etele34
    Majdnem elfelejtettem.
    @Doomista! Helló!
  • etele34
    Szerintem lesz az még előbb is, mert már idén lesz NIS 2010. Valamikor augusztus-szeptember táján szoktak váltani.
  • tommygiant
    De lehet, hogy csak jövőre unja meg a KIS-t, és akkor már a NIS 2010-et fogja felrakni, nem?
  • etele34
    Előbb fogod Te felrakni a NIS 2009-et mint az AVIRÁT.
  • L7wy
    Nehogy elfelejtsem :P
  • L7wy
    Bár addig kell egy kis idő...:P
    Lehet praktikus lenne beletetoválnom kezemre h "Ha megunod KIS-t tedd fel Avirát" mert kb 80 éves koromra teszem azt h megunom KIS-t :P
  • L7wy
    Akkor ha elkedvetlenedek KIStől akkkor Avira fog felmenni...

• kl24h
    ...es miert nem erte meg a tesztet? Nem talalt meg mindent? Miert?
  • kl24h
    Latom ez a DriveSentry eleg sokat tud, most tesztelem, es persze eleg keveset hasznal.
  • Doomista
    Nálam sem fogja...csak nem valós sebességeket mutat...de csak firefoxnál. Utorrent,egyéb programoknál megy rendesen.
  • Narxis
    Én úgy látom nem fogja, csak valamiért nem valós sebességeket, illetve hátralévő letöltési időt mutat pl. a utorrent vagy a Firefox. De a letöltéskezelő programoknál már minden korrekt.

Ma is töltöttem uttorenten és látom 8 órát mutat hátralévő időnek, közben pedig lejött 2 óra alatt pedig a sebességem nem változott nagy mértékben.
  • L7wy
    Megszeretnék valakit kérni hogy tesztelje már le Avirát h lefogja e a netet. De alaposan vizsgáljon, mert a firefoxos fintát hallottam már ígyis úgyis.
  • etele34
    Ajjajajj!
  • Doomista
    EXPERT MODE-T PIPÁLD BE!
  • WorldTorrent
    nekem kevesebb a beallitas:
  • WorldTorrent
    kosz
  • Doomista
    oh istenem már ! akkor felraktam...ide
  • WorldTorrent
    csak anyi h yahoo-m van es ha msn-es vagy nem tudsz kuldeni:-S
  • Narxis
    ajaj
  • Doomista
    felvettelek msn-re :\
  • WorldTorrent
    vagy akkor tolcsd fel a rapidshare.com -ra vagy data.hu-ra:D
  • WorldTorrent
    nah?:D
  • WorldTorrent
    ja de en mar be aktivaltam a 30 napot azelott mint amikor irtad , na mind1 majd 30 nap mulva be akvtivalom:D , a beallitasokat elkuldod emailbe?
  • Doomista
    90 napot aktiváltál be...ha lejár,ujra felmész arra a licensz kérö oldalara,és ujabb 90 naposat kapsz...szoval fullos végtelen idejig érted...90 naponta kell csak 1 percet rászánndo arra,hogy uj licenszet raksz be...nehéz dolog ?:D
  • etele34
    ...ebben mi az új ?:D IS programokhoz nemtudom minek külön anti-malware cucc :D... rájöhettél volna már :D...
    Azért hagytam és hagyom a gépen, mert tavaly egész július hónapban volt egy akciójuk és adtak egy egy éves teljes verziós kulcsot. Idén július 21.-én jár le.
  • lck #11125
    Nekem NAVGE mellett mindig talál 2 sütit, ezexerint nem felesleges :)))
  • WorldTorrent
    es ha mar be aktivaltam a 30 napot?:D
  • Doomista
    ebben mi az új ?:D IS programokhoz nemtudom minek külön anti-malware cucc :D
    rájöhettél volna már :D csak avira fut nálam...malwarebytes-t csak futtatásra hagyom a gépen,lefuttattam ma is és semmit nem talált..
  • etele34
    Egy héttel ezelőtt kikapcsoltam az A-Squared Anti-Malware valós védelmét és kiszedtem az aut. induló programok közül. Sem nem frissítettem sem semmi azóta. Na ma visszakapcsoltam és frissítettem is az adatbázisát és lefuttattam egy full scant vele. Nem talált semmit. Régebben, még a NIS előtt azért csak csak találgatott néhány sütikét de most már (hála neked NIS 2009 még azt sem. Így le is fogom szedni, mert ezek szerint teljesen feleslegesen van a gépemen. Csak a helyet foglalja.
    Egyedül a Norton Internet Security 2009 lesz csak a gépen.
  • Doomista
    ha ez mind megvan...elküldhetem a beállitást rar fájlba...pm rám akkor. mivel az alap beállitás ugyebár szar...rendesen képben megvan mutatva hogy mit hol állits be,és fasza lesz.
  • Doomista
    helyes döntés ! :D
    innen letöltöd
    aztán felrakod...kérni fog keyt,azt itt kérhetsz.
    mindent faken tölts ki...nem kell semmi valós adat...request licens gombra katt...aztán license over gombra katt..kis táblázat elöjön... Download fülben a sárga key ikonra kattolj,amin zöld nyilacska van...és letöltöd a keyt...avira kéri,betallozod neki,és ennyi.