41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    A februári PCWord Magazinban tesztelni fogják a biztonsági programokat.
    Szerintetek vajon melyiket hozzák ki (újra és megint) az első helyen győztesként? Nekem van tippem és nem hinném, hogy tévednék.
  • Doomista
    gyenge mondatokkal probálsz kitérni a hülyeséged alól, de nem fog menni :d egyszerűen egy teszt alapján döntötted el,hogy az avira tűzfala ratyi.nemrég raktad fel az avirát...szoval a te minösitésed semmit sem ér...én meg pár hónapok óta használom...és nem egy teszt alapján irtam le hogy milyen minösitést kapott a tűzfal nálam...majd ha 2-3 hónapig játszogattol a security részével,akkor elfogadom ha azt irod hogy ratyi...de igy nem brb.
  • etele34
    Lőricze után szabadon.
    Csak gratulálni tudok.
  • Doomista
    terád
  • L7wy
    Ja értem barátom, a GAMER mód miatt kell :P
  • L7wy
    Hülyülést félretéve mi többet ad ASS az AAPhez képest??? Egy tűzfal és antispam??? Az antispamokat egy AV sem szűri tökéletesen, a tűzfala meg Avirának nem olyan jó hogy feltegyem.
  • L7wy
    SZóval akkor nem énrám gondoltál :P
  • Doomista
    :D:D:D
    :ASD:SAD:SDSADAS
    XXDDXDX

ez már fáj,mért kinzol? :DDDDD
  • L7wy
    Én? Vagy ki?
  • Doomista
    ajj istenem...oh istenem...istenem segits...istenem...ISTENEM! te kecibuta vagy, ugye tudod ?
  • L7wy
    Nemtom...nekem jó a win7 tűzfala is :P
  • Doomista
    ne teszt alapján dönts a programról, hanem saját tapasztalataid alapján.
    asszed én sem néztem mikor az avira a piros csikban mutatott ? ezért vártam 2 hónapot vele...végül felraktam...belett állitva...és az ég világon nincs semmi gond...remek program...tűzfala is remekül véd...pedig már nemtom mennyi olyan linket nyitottam meg...
  • etele34
  • L7wy
    És matousec, vagy azt figyelembe se veszed?
  • Doomista
    xDD
    csak vizzeltem :D
  • Narxis
  • Doomista
    pancserekkel vagyok körülvéve !
  • Doomista
    omg ? a tűzfala nem ratyi...ne beszélj már hülyeségeket...alap beállitáson ratyi. rendes beállitással viszont nem.
  • Narxis
  • L7wy
    "akkor abból legjobban a security suite része ajánlott"
    A A
    ez nem így van. Avirának a legpróbb a víruskeresője, de a tűzfala ratyi.
    Inkább ezt használja mindenki aki Avirát akar : "antivirus fizetös mellé meg elég egy comodo tűzfal"
  • Doomista
    Ha valaki avirát akar...akkor abból legjobban a security suite része ajánlott...az a legprobb...antivirus fizetös mellé meg elég egy comodo tűzfal.tökéj párositás.
  • L7wy
    Max egy tűzfal, de az is csak XP esetén.
  • L7wy
    Avira free mellé esetleg kell valami plusszba, de ki mondta h mi freet használunk??? A premium mellé nem kell semmi!!!
  • Doomista
    lol
    no comment :)
  • kl24h
    Latom itt a topikban eggyesek nagyon odavannak az Avirara, hogy az a legjobb stb.
    Hat az Avira nagyon jo abbol a szempontbol, hogy nagyon sokfele gyanus dolgot eszrevesz, de meg szukseg van melle a Spyware Doctor.
    Es meg azert kell egy szimpla scannolo progi a Malwarebytes Antimalvare, de ez csak akkor ha esetleg megis valami bekerul, de nagyon kicsi az eselye.
    Ezzel a kombinacioval meg lehet haladni a Nortont, Kaspersky-t stb.
    Az ingyenes Avira es Spyware Doctor Starter-rol van szo, aztan ha nem "verekedik" ossze az Avira Premium Security Suite es a fizeteses Spyware Doctor, akkor meg tokeletesebb a vedelem.
    A Malwarebytes Antimalvare csak szimpla scannolasra kell hasznalni, ha szukseg, ezert ez nem hasznal memoriat, mert nincs valos vedelme.
    Meg van egy kombinacio, amelyik talal, csak nem ennyire jo a vedelme: AVG+Avast! (mindketto free).
  • etele34
  • etele34
  • etele34
    Hogyan is gondolhatad azt, hogy a KASPERSKY után egy másik (akármelyik) program találhat valamit?
  • L7wy
    "Jobban jártál volna."
    Miért is ?
  • Doomista
  • L7wy
    Azt teszteltem már hosszabb ideig
    Volt ami nem tetszett benne.
  • Doomista
    Ha már egy ember nagyon de nagyon ajánlgat egy adott programot, az már gyanús.
  • L7wy
    Ha már így kérhetem akkor sírj egy kicsit :P
  • etele34
    Miért nem akkor már inkább a NIS 2009-et? Jobban jártál volna. Ha már akkor már ...
  • Doomista
    sirjak vagy nevessek ?
  • L7wy
    Üdv...
    Na feldobtam Avirát, h megnézzem :P Amúgy nem volt semmi baj Kasperskyvel, csak hajtott a kíváncsiság, egy tesztre :P
  • etele34

• Doomista
  • Doomista
    Jó reggelt és Helló!
  • etele34
    Jó reggelt és Helló!