41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    A NOD32 elkezdett folyamatosan jelezni valamilyen Conficker AA nevű cuccra, de nem tudja eltávolítani. Mitévő legyek?
  • balcsi70
    Beállítottad rendesen azt a vírus irtót?

Itt van a honlap: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509

vagy :http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=197509

nem tudom melyiket használod.
  • Narxis
    Kösz, de erre annyira nem vok büszke. :D Egy kezemen meg tudom számolni hányszor adtam szoftverért pénzt, ha ebbe a játékok is bele tartoznak.
  • L7wy
    Ez az ESET a 4 es volt?
  • L7wy
    Ezaz, egy derék ember, aki nem ad pénzt minden szarért.
  • Narxis
    Én ezt nagyon komolyan írtam. Az Avast leirtotta amit a Nod nem tudott és még ingyenes is. Kell ennél több? A licenceket meg el lehet adni. Tényleg nincs jobb tanácsom, te is írtad, hogy maximális védelemmel üzemelt a Nod. Egyszerűen ennyire képes sajnos. :/ Esetleg ha felveszitek a kapcsolatot a Sicontact Kft-vel még a pénzeteket is visszaadják. Nem tudom, nem igazán költöttem még pénzt szoftverre. Még Windows-ra se, pedig már 16 éve van gépem.
  • Möbiusz
    Szia Narxis!
    Köszönöm, hogy válaszoltál. Bár én inkább vártam egy magyarázatot a felvetett problémára - ha már válaszoltál - és tudván, hogy Te még nodot is használsz, tehát közelebb álsz a témához, mint adni egy olyan tanácsot ami jelen esetben semmit sem ér. Ugyanis azokon a gépeken előfizetett nodok vannak egy évig így nem lesznek lecserélve. (de nem csak ezért nem!)
  • etele34
    Én inkább úgy fogalmaznék, természetesen nem megbántva senkit sem, hogy rossznak nem rossz a NOD32 csak (mégsem) nem annyira jó. Talán érezhető a fogalmazásomban az árnyltság. Ezzel csak azt akarnám mondani, hogy ami nem jó az nem jelenti automatice azt, hogy rossz.
  • Narxis
    Szia!

Szar a Nod, használjatok inkább Avastot.
  • Möbiusz
    Sziasztok!
    Hétvégén vendégségben voltam rokonéknál. Három gépen van fent a nod megvásárolt licencel. Egyik gépen ami a tizenéves srác gépe volt egy kártevő amit a nod beazonosított és karanténozott a manuálisan futtatott kereséssel. Valami trojan-downloader vagy ilyesmi volt. Tudni kell, hogy ez a gyerek nem az fajta mindenre és ész nélkül kattintgató fajta. Lenne ezzel kapcsolatosan néhány kérdésem.
    Miért nem vette észre a nod heurisztikája a kártevőt csak azután, miután lefuttattuk a kézi indítású keresést?
    Sem csökkentett módban sem pedig rendszer-visszaállítás kikapcsolásával sem törölte, hiába akartuk töröltetni vele, mert a következő kereséskor megint megtalálta és bevágta a karanténba és ennyi. Ezt eljátszottuk néhányszor de nem sikerült a törlése a kártevőnek.
    Leszedtük a nodot (ideiglenesen) és feltoltuk az (ingyenes) avastot. Ez is megtalálta ott ahol a nod és kitörölte! Ki tudta törölni! Nem kellett csökkentett mód sem.
    Leszedtük az avastot és vissza a nod, majd egy full scan és már nem találta a kártevőt. Ebből következik, hogy az avast biztosan leszedte és eltávolította a gépről. Akkor most hogyan is van ez? A nod miért is nem tudja eltávolítani azt a kártevőt amit valahogy beengedett és nem vette észre a heurisztikája, csak a kézzel indított full scannal találta meg? Valami nem értek. Ha a kézi kereséssel megtalálta akkor a heurisztika miért nem riasztott rá és miért nem hatástalanította? Egyébként a legszigorúbb beállításokkal mennek a nodok mind ahárom gépen.
  • Narxis
    Semmi baj, szívesen! :D
  • jozef1976
    Ááá,de gáz vagyok! Azt vártam ha ráklikkelek,akkor felajánlja alul a törlést. Köszönöm!:-)))
  • balcsi70
    Okés THX.
  • L7wy
    Figyu, nekem nincs itt a progi előttem. De tudom, h miinden regisztritisztító csak töröl. Namost klikk olyanra h scan meg clean. Az undo csak akkor kell, ha a progi valamit esetleg elbaszna, és vissza bird állítani.
  • Narxis
    Vistan NOD32 4.0 Antivirnya, XP-n ESS 4.0. Nem volt még problémám.:-)
  • balcsi70
    Végül csinál,mert ha megnyomom akkor azt írja ki hogy biztos hozzá kívánja adni az itt ......található információt a rendszerleíró adatbázishoz? Én meg azt hittem hogy amit talál azt törli ki mert fölösleges. Akkor most hogy van?
  • Doomista
    nem szórakoztam, egyszerűen túl sokat ittam ma is
  • Doomista
    lol, már azt hittem hogy én kattantam be hogy nem látok semmilyen deaktiv gombot...
  • L7wy
    Undo=vissza, vagyis visszaállítja a hibás bejegyzéseket.
  • L7wy
    A restore az visszaállítja... tehát scan and clean, majd ha van akkor valami olyat h clean ha még nem törölte. És evvel kész is.

Te meg Doomista ne szórakozz, voltál egyszer te is kezdő.
  • balcsi70
    Azt nyomom de nem csinál utána semmit.Gondolom ki kellene őket törölje nem?
  • Doomista
    Restore all gomb ^^
  • balcsi70
    Szia fölraktam a RegVac Registry Cleaner-t nyomtam egy Scan and Clean-t talált is 555-t,de innentől tovább mit kell nyomni?

kép
  • dragon11
    ..:) Te milyen védelmet használsz?
  • Narxis
    Majd egy óvatlan pillanatban. :P
  • dragon11
    Értem.:)

Én nem, KIS 2009 Szolgál és Véd!:)
  • Narxis
    Egyszer mindannyian meg fogtok fertőződni!!!!
  • Narxis
    Ha azt csinálja amit írtam akkor véglegesen törli a rendszerből és a karanténból a fájlt. :)
  • dragon11
    Ő nem törölni akarja véglegesen? vagy csak a Quarantine-ből akarja törölni?:)
  • Narxis
    Megnyitod a karantént és jobb klikk Delete from Quarantine? :D
  • jozef1976
    Hello! Egy nálam hozzáértőbbtől szeretném megkérdezni,hogy az ESS 4 karanténjából hogyan tudom kitörölni a fertőzött file-okat? Köszi!
  • Doomista
    erre irtam: . hát, kb. 1.5 hónapja váltottál Avira-ra.:)
    :) sokkal több volt az,mert comodo avira volt meg comodo avast meg comodo ez az...f secure is volt...régen volt kaspersky,de semmi rossz szavam nincs hozzá:)
  • dragon11
    Bár, már kitudja.:DD:D
  • dragon11
    Áh, dehogy is..:) összesen 2x reseteltem még..:)
  • Doomista
    4-5 hónap az
  • dragon11
    Aha.. hát, kb. 1.5 hónapja váltottál Avira-ra.:) Mert még Te adtál nekem okosságot hozzá, csak nekem nem műxott.. így lck által adott trial resetterrel vagyok.=D
  • Doomista
    áh nemtom, nagyon régen volt, biztos hogy már menne, de úgy az avirához nőt a szivem, és majd jön egy uj verzsön is belőle, arra meg nagyon kiváncsi leszek ^^
  • dragon11
    Meg kéne tanulni értelmezni a táblázatot.:D:D

Am. mi a gond a Kaspersky-vel?:) szülői felügyelet off és megy minden online gém.:)
  • etele34
    2012.12.08. A nulladik nap
    Erre írják az ó-egyiptomi, az azték, a maya feljegyzések, hogy az utolsó nap és ekkor elkezdődik. Elkezdődik és hamar véget is ér az emberek és az "árnyak" (akik nem látszanak a fényben) háborúja ami inkább emlékeztet majd egy globális irtásra mint egy háborúra.
  • Doomista
    forrást ilyenkor oda kell írni.