41142

360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
A NOD32 elkezdett folyamatosan jelezni valamilyen Conficker AA nevű cuccra, de nem tudja eltávolítani. Mitévő legyek? -
balcsi70 #12758 Beállítottad rendesen azt a vírus irtót?
Itt van a honlap: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509
vagy :http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=197509
nem tudom melyiket használod. -
Kösz, de erre annyira nem vok büszke. :D Egy kezemen meg tudom számolni hányszor adtam szoftverért pénzt, ha ebbe a játékok is bele tartoznak. -
Ez az ESET a 4 es volt? -
Ezaz, egy derék ember, aki nem ad pénzt minden szarért. 

-
Én ezt nagyon komolyan írtam. Az Avast leirtotta amit a Nod nem tudott és még ingyenes is. Kell ennél több? A licenceket meg el lehet adni. Tényleg nincs jobb tanácsom, te is írtad, hogy maximális védelemmel üzemelt a Nod. Egyszerűen ennyire képes sajnos. :/ Esetleg ha felveszitek a kapcsolatot a Sicontact Kft-vel még a pénzeteket is visszaadják. Nem tudom, nem igazán költöttem még pénzt szoftverre. Még Windows-ra se, pedig már 16 éve van gépem. -
Möbiusz #12753 Szia Narxis!
Köszönöm, hogy válaszoltál. Bár én inkább vártam egy magyarázatot a felvetett problémára - ha már válaszoltál - és tudván, hogy Te még nodot is használsz, tehát közelebb álsz a témához, mint adni egy olyan tanácsot ami jelen esetben semmit sem ér. Ugyanis azokon a gépeken előfizetett nodok vannak egy évig így nem lesznek lecserélve. (de nem csak ezért nem!)
-
etele34 #12752 Én inkább úgy fogalmaznék, természetesen nem megbántva senkit sem, hogy rossznak nem rossz a NOD32 csak (mégsem) nem annyira jó. Talán érezhető a fogalmazásomban az árnyltság. Ezzel csak azt akarnám mondani, hogy ami nem jó az nem jelenti automatice azt, hogy rossz. -
Szia!
Szar a Nod, használjatok inkább Avastot. -
Möbiusz #12750 Sziasztok!
Hétvégén vendégségben voltam rokonéknál. Három gépen van fent a nod megvásárolt licencel. Egyik gépen ami a tizenéves srác gépe volt egy kártevő amit a nod beazonosított és karanténozott a manuálisan futtatott kereséssel. Valami trojan-downloader vagy ilyesmi volt. Tudni kell, hogy ez a gyerek nem az fajta mindenre és ész nélkül kattintgató fajta. Lenne ezzel kapcsolatosan néhány kérdésem.
Miért nem vette észre a nod heurisztikája a kártevőt csak azután, miután lefuttattuk a kézi indítású keresést?
Sem csökkentett módban sem pedig rendszer-visszaállítás kikapcsolásával sem törölte, hiába akartuk töröltetni vele, mert a következő kereséskor megint megtalálta és bevágta a karanténba és ennyi. Ezt eljátszottuk néhányszor de nem sikerült a törlése a kártevőnek.
Leszedtük a nodot (ideiglenesen) és feltoltuk az (ingyenes) avastot. Ez is megtalálta ott ahol a nod és kitörölte! Ki tudta törölni! Nem kellett csökkentett mód sem.
Leszedtük az avastot és vissza a nod, majd egy full scan és már nem találta a kártevőt. Ebből következik, hogy az avast biztosan leszedte és eltávolította a gépről. Akkor most hogyan is van ez? A nod miért is nem tudja eltávolítani azt a kártevőt amit valahogy beengedett és nem vette észre a heurisztikája, csak a kézzel indított full scannal találta meg? Valami nem értek. Ha a kézi kereséssel megtalálta akkor a heurisztika miért nem riasztott rá és miért nem hatástalanította? Egyébként a legszigorúbb beállításokkal mennek a nodok mind ahárom gépen. -
Semmi baj, szívesen! :D -
jozef1976 #12748 Ááá,de gáz vagyok! Azt vártam ha ráklikkelek,akkor felajánlja alul a törlést. Köszönöm!:-))) -
balcsi70 #12747 Okés THX. -
Figyu, nekem nincs itt a progi előttem. De tudom, h miinden regisztritisztító csak töröl. Namost klikk olyanra h scan meg clean. Az undo csak akkor kell, ha a progi valamit esetleg elbaszna, és vissza bird állítani. -
Vistan NOD32 4.0 Antivirnya, XP-n ESS 4.0. Nem volt még problémám.:-) -
balcsi70 #12744 Végül csinál,mert ha megnyomom akkor azt írja ki hogy biztos hozzá kívánja adni az itt ......található információt a rendszerleíró adatbázishoz? Én meg azt hittem hogy amit talál azt törli ki mert fölösleges. Akkor most hogy van? -
nem szórakoztam, egyszerűen túl sokat ittam ma is -
lol, már azt hittem hogy én kattantam be hogy nem látok semmilyen deaktiv gombot... -
Undo=vissza, vagyis visszaállítja a hibás bejegyzéseket. -
A restore az visszaállítja... tehát scan and clean, majd ha van akkor valami olyat h clean ha még nem törölte. És evvel kész is.
Te meg Doomista ne szórakozz, voltál egyszer te is kezdő. -
balcsi70 #12739 Azt nyomom de nem csinál utána semmit.Gondolom ki kellene őket törölje nem? -
Restore all gomb ^^ -
balcsi70 #12737 Szia fölraktam a RegVac Registry Cleaner-t nyomtam egy Scan and Clean-t talált is 555-t,de innentől tovább mit kell nyomni?
kép -
..:) Te milyen védelmet használsz? -
Majd egy óvatlan pillanatban. :P -
Értem.:)
Én nem, KIS 2009 Szolgál és Véd!:) -
Egyszer mindannyian meg fogtok fertőződni!!!! -
Ha azt csinálja amit írtam akkor véglegesen törli a rendszerből és a karanténból a fájlt. :) -
Ő nem törölni akarja véglegesen? vagy csak a Quarantine-ből akarja törölni?:) -
Megnyitod a karantént és jobb klikk Delete from Quarantine? :D -
jozef1976 #12729 Hello! Egy nálam hozzáértőbbtől szeretném megkérdezni,hogy az ESS 4 karanténjából hogyan tudom kitörölni a fertőzött file-okat? Köszi! -
erre irtam: . hát, kb. 1.5 hónapja váltottál Avira-ra.:)
:) sokkal több volt az,mert comodo avira volt meg comodo avast meg comodo ez az...f secure is volt...régen volt kaspersky,de semmi rossz szavam nincs hozzá:)
-
Bár, már kitudja.:DD:D -
Áh, dehogy is..:) összesen 2x reseteltem még..:) -
4-5 hónap az -
Aha.. hát, kb. 1.5 hónapja váltottál Avira-ra.:) Mert még Te adtál nekem okosságot hozzá, csak nekem nem műxott.. így lck által adott trial resetterrel vagyok.=D -
áh nemtom, nagyon régen volt, biztos hogy már menne, de úgy az avirához nőt a szivem, és majd jön egy uj verzsön is belőle, arra meg nagyon kiváncsi leszek ^^ -
Meg kéne tanulni értelmezni a táblázatot.:D:D
Am. mi a gond a Kaspersky-vel?:) szülői felügyelet off és megy minden online gém.:) -
etele34 #12721 2012.12.08. A nulladik nap
Erre írják az ó-egyiptomi, az azték, a maya feljegyzések, hogy az utolsó nap és ekkor elkezdődik. Elkezdődik és hamar véget is ér az emberek és az "árnyak" (akik nem látszanak a fényben) háborúja ami inkább emlékeztet majd egy globális irtásra mint egy háborúra. -
forrást ilyenkor oda kell írni.