41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Basszussssssssssss... nem azért linkeltem. Aszittem Avirad majd megint nem enged be a topikba. :D
  • Doomista
    Neeem neeem nyitom meg köszi !!
  • Narxis
    Durva kis exploit malware: Link
  • Narxis
    Jelenleg a 2010-es beta tesztelés zajlik. Annyit tudtam meg róla, hogy tervezik adblock beépítését a'la Kaspersky módra, fejlettebb(?) antispam, jobb 64bites támogatás meg még volt 1-2 dolog de azokat má elfelejtettem. :D
  • Apocalipto
    Nortonéknak már ideje lenne valami újat bemutatni. 2008 októberében jelent tán meg a 2009es verzió. Azóta meg csend vala és hullaszag.
  • Doomista
    Neem kell megsertodni :)
  • Narxis
    Elég. :D
  • snowkid16
    Köszönöm válaszotokat.
    Egyet nem értek. Mi közük van a csíkszemüeknek a magyar oldalakhoz? >_<
    Elég bosszantó.
    Ugye az elég ha az Avast! megfogja? :D
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szoval igy..., te ilyenekre gondolsz. Rendben oreg! Kosz az ajanlat...
  • Narxis
  • Doomista
    Narxis barátunkat ajánlom.
  • Narxis
    Ezen én is gondolkodtam. Mondjuk én a BitDefender motorját használom G DATA révén. :p

AVG-ből sokan használják az ingyenest, a fizetős változatánál meg vannak sokkal jobbak. PH!-n van egy McAfee user, 1-2 Panda-s meg asszem 1 BitDefender-es és egy Vipre-s is. Az a Rising ha jól tudom kínai cucc, én nem igen bízok benne, tesztet is olvastam már róla, messze van még a jótól is. Trend Micro-t még külföldi fórumokon se nagyon láttam, hogy használná valaki, olvastam, hogy beta tesztelése megy most, de arról se sok jót írtak, persze még beta... PC Tools-t szerintem sokan használnak csak nem látogatják a fórumokat. :p
  • kl24h
    Es mit ajanlsz ahhoz, hogy jol lassam?
  • Doomista
    Rosszul latod.
  • kl24h
    Latom itt a topikban nem lehet latni azt, hogy valaki(k) hasznalna(k) a kovetkezo antivirusokat:
    AVG
    CA
    BitDefender
    McAfee
    PandaRising
    VIPRE
    Trend Micro
    PC Tools
  • kl24h
    Az Avira-val at kell elenorizni a gepet, mert valami nagyon gyanus ott.
    Az Avira-nak van a regiszter (rootkit search: ha jol emlekszem a Local protection> Scaner> Rootki search) ellenorzoje es azt inditsd el.
    Majd egy ido utan, miutan vegzett a regiszter ellenorzessel beugrik egy ablak, ahol YES kell adni (most nem jut eszembe, hogy mi mert csak valamikor hasznaltam Avira-t) es ekkon nekifog a regiszterek szerint a C:\ ellenorizni. Ha tala valamit, akkor azokat torlod es utana ujrainditod a gepet.
    Ha a fenti leiras nem segit, akkor tegyel fel egy Malwarebyte's Antimalware-t es futtasd le a gepet; vagy a Spybot Search & Destroy es guttasd le ezzel.
    Gondolom elintezodik a problemad.
  • PunkZoli
    hogy most is felugrik firefox ablakba, és nyomorog a 600 görgetősávval...
  • Doomista
    Számomra nem meggyőző, hanem inkább arra sarkantja minden egyes porcikámat,szöveteimet,sejtjeimet, hogy maradjak és tartsak ki az AVIRA mellet. Köszöntem. Ámen.
  • kl24h
    "nem hajlandó megszűnni avira alatt se" ezt hogy erted?
  • Charun
    A Microsoft viruskergetője sem lesz rossz sőt állítólag ingyenes lesz.Egy kis kedvcsináló addig is http://www.youtube.com/profile?user=PegHorse&view=videos. A hivatalos béta jövő hét kedden jelenik meg. A video elég meggyőző.
  • Narxis
    Nod power!
  • PunkZoli
    aviránál be lehet kapcsolni, hogy blokkoljon egy bizonyos oldalt? mert beszedett a nodom valami szar lappipoppi oldalt, ami nem hajlandó megszűnni avira alatt se :\
    gondoltam nod, ha már nem találtam a licensz oldalt avirához... de azóta van ,és hát a nod egy fos (xp)

segítsetek plíz, mert nem tudom a tiltott helyeken se blokkolni az oldalt vezérlőpultban, mert átmegy rajta
  • Charun
    Nem megy nekem sem futó alkalmazáshibát ír ki.De egyébként meg nem érdekel ez a sandboxie dolog.A Kaspersky is beépül egy link filter nevezetű kis alkalmazással a firefoxba és nekem ez bőven elég.A többi funkció viszont tökéletesen megy rajta.
  • Doomista
    én igen, de te még nem :D
  • Met
    na, kijózanodtál?:P
  • Doomista
    rohattak :D
  • kl24h
    Most ellenoriztem le a Virusok.zip, ahol 45 db. trojai van osszegyutve es erdekes modon a 41 virusolobol csak 35 latja fertozottnek, pedig eleg regiek ezek a fertozott programok.
  • Apocalipto
    Tegnap felhívott keresztapám, hogy menjek már ki megnézni a gépet mert nagyon belassult a gép is meg a netezés is. Avast volt fennt neki, de lejárt a licenckulcsa, újat meg nem regisztrált. Elavult adatbázissal ugyan nem netezett, de a gép rá volt kötve a netre. Hát persze hogy bekapott valami vírust (pláne h a legtöbbet a két tizenéves gyerek van a gépen). Regeltem neki 1 kulcsot, beírtam Avastba, újraindítottam a gépet. és lám, bejelentkezés után megfagyott az egész. Csökkentett módba ment hiba nélkül. Elkezdtem az Avastra gyanakodni, így hát letöröltem, és felraktam egy nod32 4.0-t (magyart természetesen, mert szegények noobok). Itt is volt egy restart, és lám, bejelentkezés után már nem fagyott a gép, ugyanis a nod egyből bekaranténozta azt a 3db vírusos fájlt. Azóta is ott csücsül a karanténban, a gép újra olyan sebességgel üzemel, mint régen. És a net is. (egyébként csak azért nem avirát raktam, mert nekik mindenképp magyar kellett, de am tökmind1, mert semmit nem értenek még a magyarból sem...)
  • kl24h
    titem.gif nem ugy nez ki, hogy kartevo lenne.
  • Narxis
    Rendicsek! Elvileg valami kártevő. :D
  • kl24h
    Most mar bejott.
    Jo a kep Narxis!
  • Polonic
    Azért nem jelez, mert rossz a link. Töröljétek ki az sg.hu-s részt előle, akkor bejön a kis kép.
  • kl24h
    Valaki nem hasznalja az AVG Internet Security-t?
    Egy kicsit lassitja a gepet, de elfogadhato.
  • kl24h
    Ha be akarna toltodni egy kartevo, a BitDefender azonnal eszrevenne, ezert nyugodtan ulhet a kod. Ezertr ajanlott a BitDefender Internet Security, akkor mar sokkal biztosabb a nettezes.
  • Narxis
    Akkor már el is tüntették, egy gif formátumú kis képet kellett volna behozzon.
  • kl24h
    Az Internet Explorer szerint: The page cannot be found, ezert a virusolo nincs mit jelezzen.
  • L7wy
    Mármint Kaspersky sandboxxa
  • L7wy
    Neked működik a Sandbox Win 7 alatt?
  • L7wy
    Tegyél fel egy asquared free-t mindenesetre
  • Polonic
    Avira semmit.