41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Erdekes, hogy a Kaspersky-be van ilyen funkcio. En feltettem a Kaspersky-t valamikor de nem jelzett ilyensmit, azert irta oda a tobbiek koze, de lehet, hogy alaposabb bealitasnal van ilyen funkcio is. Akkor elnezest kerek, de annak idejen nem .
  • Vardar
    Ezért váltottam CISre.
  • kl24h
    Nalam felnyilik az oldal es en is Avira Premium Secirity Suite hasznalok, DE van egy dolog, hogy az oldal csak Mozilla Firefox-al nyilik fel, viszont Internet Explorer-el tenyleg azt jelzi az Avira, mint nalad.
  • etele34
    Jah! Csak az első része a 299 fájl az ide a vizsgálathoz tartozó. A többi nem. Bocsi ezt az előbb elfelejtettem.
  • etele34
    Nah azért csak sikerrel jártam ezzel a vírusokkal teli fájl vizsgálatával. Előtte nulláztam a számlót.Kép.
    KIS 2009 ennyit talált majd közölte, hogy a tisztítás befejeződött és nincs több fertőzött fájl a számítógépen. A végén még a tömörített mappát is leszedte az Asztalról, hogy teljes legyen az öröme.
  • Doomista
    Arra, hogy elfogyott a söröm, úgy hogy mentem aludni.
  • gergely1991
    amúgy mire jutottál???
  • gergely1991
    miket nem lehet kideríteni a guglival..:
    2009.06.16 nod-os frissítések erről a szerverről:
    u56.eset.com
    u31.eset.com
    talán ezért frissit kb:.2x 1nap
  • Doomista
    Rosszabb lesz ennél.
  • Narxis
  • Doomista
    Meghálálom abszintal.
  • Narxis
    Nincs mit.
  • gergely1991
    sorry de nod IMON-jába nem bízok meg (vakriasztás miatt) így a jó öreg guglin néztem majd logikástam..
  • Doomista
    G-Data eredményre értettem, és gergelytől NOD eredményre, nem egyéb kommentre, köszönöm.
  • gergely1991
    csak azért volt ez gyanús ugyanis a kereső szerverek a oldal szöveges tartalmát indexeli(bizonyos fájl típusokat is) és a kereséskor azokat a találatokat jeleniti meg ami a keresendő szó van (igen-igen ez inkább javás)
  • Narxis
    Így már nekem is blokkolta:

G Data InternetSecurity 2010 has denied access to this website.
    The site contains infected code: JS:Cruzer-C [Trj] (Engine B).

Szerintem Avira-ban van valami oldalmegjelölés, amit ha egyszer nem talált biztonságosnak akkor letiltja a hozzáférést függetlenül attól, hogy kártékony kód van-e azon az oldalon.
  • gergely1991
    zűr zavaromban elmondom hogy a gugli szerint csak ez a egy weblap lehet az adott oldalon(feltérképezése szerint) és hiányzik a oldal tartalmának egy kis része a találat megjelenésekor..
    a gugli-ba így találtam rá
    keresés mezőbe begépelni(másolni): site:http://users.atw.hu/benceba

Érdekes....
  • Narxis
    Tessék.
  • Doomista
    Nem látom az eredményed.
  • Narxis
    Az adta.
  • gergely1991
    ezt a vírusírtód adta?
  • Doomista
    Ez miez?

Warning
    In order not to compromise your security, this page will not be accessed.

The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.

In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.

For more information why this page has been blocked, please click here.

You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
    (only in German and English).
    Requested URL: http://users.atw.hu/benceba/sg.html?atw_rnd=964158690
    Category/categories:
    Malware
  • gergely1991
    amúgy ez hogy kerül ide?
    Ez Vírus, kémprogram védelem?
  • Narxis
    G DATA, de nem is kell tök automatikus az egész hacsak a user nem kapcsolja ki Windows telepítése után. De ha azt kikapcsolja akkor a vírusirtóban is kikapcsolja.
  • Pano
    Ez oda való ahonnan származik, tehát a Csillagkapu sorozatba. Nem ebbe a topicba.
  • Pano
    "Egy par peldat tudok mondani olyan antivirusokra, amelyek "nem foglalkoznak" a Windows frissitesevel: Avira, AVG, Avast!, PCTools, Kaspersky, Spyware Terminator with ClamAV antivirus, es meg vannak."

Bocsi, de a kaspersky-be már nagyon régóta van ilyen funkció :)
  • Doomista
    Rád férne már ez...
  • me and a monkey
    Értem.
    Bár a smiley-kal jobban meg tudtál győzni de ezen érvek előtt is meg kell hajolnom.
  • Doomista
    Egy hajitásra vagyok attól hogy bekattanok tőled is leiszom magam !
  • kl24h
    Ma csak kiprobaltam az ESET Nod32 antivirust.
    Nagyon jo a program kinezete (ismertem en ezelott is), csak egy problemaba utkoztem, tehat keri hogy legyen rendesen felfrissitve a Windows, erre csak arra tudok kovetkeztetni, hogy az antivirusnak a Windows is kell segitsen, mivel frissiteskor a Windows tuzfala is frissul.
    Aki esetleg probalta az ESET Smart Security-t az megtudja mondani, hogy az keri-e a Windows frissiteset.
    Ilyen problemat meg lattam valamikor a Norton Antivirus 2006-nal, azota egyik Norton felet sem pronbaltam ki.
    Egy par peldat tudok mondani olyan antivirusokra, amelyek "nem foglalkoznak" a Windows frissitesevel: Avira, AVG, Avast!, PCTools, Kaspersky, Spyware Terminator with ClamAV antivirus, es meg vannak.
    Tehat egyelore tesztelem az Avira Premium Security Suite-t egesz 2009.10.05-ig (es ezutan, ha addig a datumig "kibirja", akkor szerzek meg egy 3 honapos kulcsot).
  • Narxis
    XD
  • Apocalipto
    Mennyinnen az ilyenekkel!
  • etele34
    Eredet könyve Tilius tanításai:
    "... Azok, akik a becsületesség útján járnak, magasba fognak emelkedni és jönnek majd a hírnökök akik jelzőfényei a megvilágosodás útjának...
    Ne sajnáld a vak embert, aki nem látja e világ látványát, inkább sajnáld önmagad, mert Ő előbb látja meg a megvilágosodás útját, mint azt te magad.
    Akik elérik a megvilágosodást, egyesülnek az Ory-jal mindörökre ... és mondá Tilius a völgyek népének;- ne keress gonoszságot szomszédaid között, amíg azt meg nem tetted a saját házadban.
    Akik büszkék és nem hajolnak meg, megaláztatnak és porrá lesznek..."
  • etele34
    Az Eredet Könyve és abból Etzed tanítása a hitetleneknek, 5.-ik könyv 10-11.-ik fejezetéből részlet.
  • dragon11
    top 9. lool xDD
  • Narxis
    jah xD
  • gergely1991
    google fordítóval csinálod ????
    csak gyanús hogy egy pár szó elégé magyar...
  • Narxis
    "... no doubt about the cause of the words of unbelievers (another Forum), the promises are not térítsenek off the road, but the hatred of those who are the true letértek road deteriorated virágzottak unbelief and hatred of the dark corners where they elüldözték. Elborította their hatred, which is death and darkness in his soul, and victims are not known Őry while the rest said they would not sleep because they are already approaching the end of the day, the unbelieving, and everybody will rejoice because they will come and destroy the unbelieving Őry ... "
  • Doomista
    Angolul ?
  • Narxis
    "... Kein Zweifel über die Ursache für die Worte der Ungläubigen (ein anderes Forum), die Versprechen nicht térítsenek von der Straße, sondern der Hass auf diejenigen, die die wahre letértek Straßen verschlechtert virágzottak Unglauben und Hass der dunklen Ecken, wo sie elüldözték. Elborította ihren Hass, das ist Tod und Dunkelheit in seiner Seele, und Opfer sind nicht bekannt Őry, während der Rest gaben an, sie würden nicht schlafen, da sie bereits am Ende des Tages, die ungläubig, und alle werden sich freuen, denn sie kommen und zerstören die ungläubigen Őry ... "