41142

360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
kl24h #16522 Erdekes, hogy a Kaspersky-be van ilyen funkcio. En feltettem a Kaspersky-t valamikor de nem jelzett ilyensmit, azert irta oda a tobbiek koze, de lehet, hogy alaposabb bealitasnal van ilyen funkcio is. Akkor elnezest kerek, de annak idejen nem
.
-
Vardar #16521 Ezért váltottam CISre. -
kl24h #16520 Nalam felnyilik az oldal es en is Avira Premium Secirity Suite hasznalok, DE van egy dolog, hogy az oldal csak Mozilla Firefox-al nyilik fel, viszont Internet Explorer-el tenyleg azt jelzi az Avira, mint nalad. -
etele34 #16519 Jah! Csak az első része a 299 fájl az ide a vizsgálathoz tartozó. A többi nem. Bocsi ezt az előbb elfelejtettem. -
etele34 #16518 Nah azért csak sikerrel jártam ezzel a vírusokkal teli fájl vizsgálatával. Előtte nulláztam a számlót.Kép.
KIS 2009 ennyit talált majd közölte, hogy a tisztítás befejeződött és nincs több fertőzött fájl a számítógépen. A végén még a tömörített mappát is leszedte az Asztalról, hogy teljes legyen az öröme. -
Arra, hogy elfogyott a söröm, úgy hogy mentem aludni. -
amúgy mire jutottál??? -
miket nem lehet kideríteni a guglival..:
2009.06.16 nod-os frissítések erről a szerverről:
u56.eset.com
u31.eset.com
talán ezért frissit kb:.2x 1nap -
Rosszabb lesz ennél. -
-
Meghálálom abszintal. -
Nincs mit. -
sorry de nod IMON-jába nem bízok meg (vakriasztás miatt) így a jó öreg guglin néztem majd logikástam.. -
G-Data eredményre értettem, és gergelytől NOD eredményre, nem egyéb kommentre, köszönöm. -
csak azért volt ez gyanús ugyanis a kereső szerverek a oldal szöveges tartalmát indexeli(bizonyos fájl típusokat is) és a kereséskor azokat a találatokat jeleniti meg ami a keresendő szó van (igen-igen ez inkább javás) -
Így már nekem is blokkolta:
G Data InternetSecurity 2010 has denied access to this website.
The site contains infected code: JS:Cruzer-C [Trj] (Engine B).
Szerintem Avira-ban van valami oldalmegjelölés, amit ha egyszer nem talált biztonságosnak akkor letiltja a hozzáférést függetlenül attól, hogy kártékony kód van-e azon az oldalon. -
zűr zavaromban elmondom hogy a gugli szerint csak ez a egy weblap lehet az adott oldalon(feltérképezése szerint) és hiányzik a oldal tartalmának egy kis része a találat megjelenésekor..
a gugli-ba így találtam rá
keresés mezőbe begépelni(másolni): site:http://users.atw.hu/benceba
Érdekes.... -
Tessék. -
Nem látom az eredményed. -
Az adta. -
ezt a vírusírtód adta? -
Ez miez?
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed.
The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.
In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.
For more information why this page has been blocked, please click here.
You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).
Requested URL: http://users.atw.hu/benceba/sg.html?atw_rnd=964158690
Category/categories:
Malware -
amúgy ez hogy kerül ide? 
Ez Vírus, kémprogram védelem?
-
G DATA, de nem is kell tök automatikus az egész hacsak a user nem kapcsolja ki Windows telepítése után. De ha azt kikapcsolja akkor a vírusirtóban is kikapcsolja. -
Ez oda való ahonnan származik, tehát a Csillagkapu sorozatba. Nem ebbe a topicba. -
"Egy par peldat tudok mondani olyan antivirusokra, amelyek "nem foglalkoznak" a Windows frissitesevel: Avira, AVG, Avast!, PCTools, Kaspersky, Spyware Terminator with ClamAV antivirus, es meg vannak."
Bocsi, de a kaspersky-be már nagyon régóta van ilyen funkció :) -
Rád férne már ez... -
Értem.
Bár a smiley-kal jobban meg tudtál győzni de ezen érvek előtt is meg kell hajolnom. -
Egy hajitásra vagyok attól hogy bekattanok tőled is leiszom magam ! -
kl24h #16493 Ma csak kiprobaltam az ESET Nod32 antivirust.
Nagyon jo a program kinezete (ismertem en ezelott is), csak egy problemaba utkoztem, tehat keri hogy legyen rendesen felfrissitve a Windows, erre csak arra tudok kovetkeztetni, hogy az antivirusnak a Windows is kell segitsen, mivel frissiteskor a Windows tuzfala is frissul.
Aki esetleg probalta az ESET Smart Security-t az megtudja mondani, hogy az keri-e a Windows frissiteset.
Ilyen problemat meg lattam valamikor a Norton Antivirus 2006-nal, azota egyik Norton felet sem pronbaltam ki.
Egy par peldat tudok mondani olyan antivirusokra, amelyek "nem foglalkoznak" a Windows frissitesevel: Avira, AVG, Avast!, PCTools, Kaspersky, Spyware Terminator with ClamAV antivirus, es meg vannak.
Tehat egyelore tesztelem az Avira Premium Security Suite-t egesz 2009.10.05-ig (es ezutan, ha addig a datumig "kibirja", akkor szerzek meg egy 3 honapos kulcsot). -
XD -
Apocalipto #16491 Mennyinnen az ilyenekkel! -
etele34 #16490 Eredet könyve Tilius tanításai:
"... Azok, akik a becsületesség útján járnak, magasba fognak emelkedni és jönnek majd a hírnökök akik jelzőfényei a megvilágosodás útjának...
Ne sajnáld a vak embert, aki nem látja e világ látványát, inkább sajnáld önmagad, mert Ő előbb látja meg a megvilágosodás útját, mint azt te magad.
Akik elérik a megvilágosodást, egyesülnek az Ory-jal mindörökre ... és mondá Tilius a völgyek népének;- ne keress gonoszságot szomszédaid között, amíg azt meg nem tetted a saját házadban.
Akik büszkék és nem hajolnak meg, megaláztatnak és porrá lesznek..." -
etele34 #16489 Az Eredet Könyve és abból Etzed tanítása a hitetleneknek, 5.-ik könyv 10-11.-ik fejezetéből részlet. -
top 9. lool xDD -
jah xD -
google fordítóval csinálod ????
csak gyanús hogy egy pár szó elégé magyar...
-
"... no doubt about the cause of the words of unbelievers (another Forum), the promises are not térítsenek off the road, but the hatred of those who are the true letértek road deteriorated virágzottak unbelief and hatred of the dark corners where they elüldözték. Elborította their hatred, which is death and darkness in his soul, and victims are not known Őry while the rest said they would not sleep because they are already approaching the end of the day, the unbelieving, and everybody will rejoice because they will come and destroy the unbelieving Őry ... " -
Angolul ? -
"... Kein Zweifel über die Ursache für die Worte der Ungläubigen (ein anderes Forum), die Versprechen nicht térítsenek von der Straße, sondern der Hass auf diejenigen, die die wahre letértek Straßen verschlechtert virágzottak Unglauben und Hass der dunklen Ecken, wo sie elüldözték. Elborította ihren Hass, das ist Tod und Dunkelheit in seiner Seele, und Opfer sind nicht bekannt Őry, während der Rest gaben an, sie würden nicht schlafen, da sie bereits am Ende des Tages, die ungläubig, und alle werden sich freuen, denn sie kommen und zerstören die ungläubigen Őry ... "