41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Ok.
  • gergely1991
    explorer.exe nélkül se ikon se tálca még a sajátgép se müködne...
  • gergely1991
    Úgylátom hogy nem érted vagy tévednék?
    Múltkor volt arról vita hogy lehet a folyamatban lévő állományokat törölni és a ctrl+alt+del-t mondtam, majd ez ügyben elkezdem a virtuálison kíséretezni és az eredménye az hogy a pl.:explorer.exe-t(win intéző) így el lehet távolítani(ezek szerint a vírusok könnyű célpontjává alakulhat)...
  • Doomista
  • gergely1991
    Nekem most a kerio kérdezget,de legalább látom hogy hol létesít kapcsolatot honnan törnek be hozzá a válaszom Letilt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy elkezdem kísérletezni és az lett a eredménye hogy a explorer.exe-el elehet távolítani tehát se ikon se tálca,de sikerült helyreállítanom(biztonsági másolattal és csak a virtuálison csináltam

• Doomista
    Zone Alarmmal is szivtam valamelyik évben,de ez olyan 4 éve volt. Szóval újraraktam a windows xp rendszeremet, és egyből felraktam rá a Zone Alarm Internet Security programot, ahogy felraktam,aktiváltam,aztán restartoltam a gépet, az internetem nem ment. Sehogysem. A beállitásokat végig szagláztam, engedélyeztem minden kapcsolatot, de sehogy sem ment. [u.i.: Mikor még nem volt fennt a Zone Alarm IS, akkor tökéletesen futott az internet]. Szóval csökkentett módba mentem, nem futott a Zone Alarm ott,és az internet lám lám, működöt...Szóval uninstaláltam a Zone alarm IS szoftvert, és aztán sem működött az internet...Megint újraraktam a windows xp rendszerem, internet megy, és asszem akkor álltam át Kaspersky 2006 IS-re, és nagyon megvoltam elégedve vele.
  • Narxis
  • Doomista
    Mégse, hanem akkor uninstalláltam az akkor használt egyik Internet Security szoftvert, és védelem nélkül maradt a rendszerem.
  • Narxis
    Sztem Zone Alarm-nál jobb, me kevésbé terheli a gépet. :p
  • Doomista
    Ja nem. Ez forditva volt.
  • Doomista
    Amúgy még máig sem tudom, hogy hogy került fel akkor a rendszeremre Agnitum Firewall, elvileg ittas állapotban raktam fel valahogy, mert Zone Alarm tűzfalat használtam akkoriban :(
  • Narxis
    Nem állítottad be rendesen. XD Na jó nem. Nem tom abba volt-e tanuló mód de asszem 2009-esben van, azt bekapcsoltam 1 napra és zsír volt utána, nem kérdezett sokat.
  • Doomista
    Olyan fasza volt nálam a tűzfala, mert szó szerint minden folyamatra rákérdezett,és sosem hagyta abba a kérdezést, hogy elfogadom, blokkolom, stb. És ne gyere azzal hogy nem állitottam be rendesen, mert valszeg mindent beállitottam, már ha belehetett állitani sok mindent...De ez nem a 2009es verzió volt,hanem a 2007es, de emléxem mennyire megszivatott.
  • Narxis
    XD ja, hát a tűzfal az profi, a virusbuster motorját használja, az viszont ölég gyenge.
  • mrzoltan
    Az Agnitum software-re gondoltam...:P
  • Doomista
    De kedves vagy, de tényleg :(
    És még a tékemet is ellopta :(
  • Narxis
    Vigyáznom kell, hogy józan maradj. :(
  • Doomista
    Miért nem adhatsz egynél többet ? :( Megszakad a szivem :(
  • Narxis
    Sajnos egynél többet nem adhatok. :(
  • Doomista
    Egyre be sem megyek veled !
  • Narxis
    Neeeeeee, ígérem jóvá teszem! Meghívlak egy korsó sörre!
  • Doomista
    Csalódtam benned akkor :(
  • Narxis
    Má nem emlékszem, asszem, hogy jó irányba haladok de csiszoljak még a tudásomon vagy ilyesmi.
  • mrzoltan
    És mi lett a OSS 2009 teszt vége?
  • Doomista
    Nem lépek ki, futva hagyom a játékot a gépen, úgy is megyek aludni, holnap folytatom.
  • Doomista
    Inkább le sem irom hány pontos lett...
  • Narxis
    Nem léphetsz ki, ezt a Szindikátus nem hagyja.
  • Narxis
    Ja ezt már néztem mikor Outpost Internet Security 2009-et teszteltem. Zsír. :D
  • mrzoltan
    Nah emberek ki a főmágus?
    Link
    Egy kis teszt.
  • Doomista
    Tudom ám, hogy nem. De belementem a játékodba. Most viszont kiléptem, de azért előtte elmentettem, holnap betöltöm, és folytatom, hisz már pár lvl szint megvan, de remélem eljutok a bossig, azaz hozzád, és valami virus csomaggal legyőzlek.
  • Pianista
    ahh thx:)
  • L7wy
    Windows 7 :D
  • Narxis
    AMD DualCore Optimizer?
  • Pianista
    a procihoz kellene 1 ilyen optimalizálófélemittoménmilyenizé hogy normálisabban működjenek(vagy mi):) am 5200-as 2 magos:)
  • Narxis
    :O az szép, engem is meglephetnének. :p

Próbáld ki az Advanced SystemCare-t.
  • Narxis
    Jaja. :D
  • Pianista
    nagyszüleim megleptek egy új géppel és 2magos proci van benne, és nincs hozzá valami optimalizáló szerűség?? pista van a gépen.
  • Doomista
    Olyan én irtam valaha ? Höhöhö, nem emléxem ilyenre, akkor totál K.O. lehettem xD
  • Narxis
    Amióta beírtad, hogy ICH LIEBE TREND MICRO!!!!44
  • Doomista
    Hogy hogy ? Honnan ? Mióta ?