41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pano
    Egyik se, csak 1-2 mondat őrülten tud fájni akkora baromság :D
  • Narxis
    90 napig ingyenes Norton IS 2009

• Doomista
    Virust kaptál ?
    Vagy elfogyott a sör ?
  • Pano
  • Doomista
  • Apocalipto
    Figyeled azt a szakértelmet...
  • gergely1991
    ezt nem könnyű meghatározni ugyanis meg kell fejteni a program kódját hogy törölni, módosítani kíván-e...talán a vírlaborban mondanak valamit...
  • Narxis
    VT

Fals positive-e?
  • gergely1991
    ezzel van egy elméletem de ki kell próbálnom....
  • Pianista
    spywareblasterhez kulcsot tud valaki??
  • kl24h
    Ha nem lenne, akkor lecserelnem az ESET Nod32 a geprol. Nem tudom, hogy miert nem teszik fel ESET-ek az oldalukra a frissiteseket, hogy akinek nincs internet hozzaferese, akkor egy memory stick-en lehetne felfrissiteni.
    Egy durvabb pelda: ha olyan virus kerul a gepbe, amelyik kikapcsolja az internetet es ha fel akarja valaki tenni az ESET termeket, sajnos nem tudja frissiteni, mert az ESET oldalon nincs felteve a frissites, ezert csak annyit tesz az illeto, hogy lemond az ESET-rol es valaszt mast.
  • gergely1991
    hoppá a végét elírtam vagy rosszul írtam le: ha nincs internet kapcsolat akkor a interneten keresztüli frissités lehetetlen és csak a hordozható háttértárak maradtak....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még a #16908 hoz kérdés :És ha az nem lenne akkor hogyan oldod meg???
  • kl24h
    Pl. az ESET Nod32 Antivirus problema nelkul frissul.
    Hasonlo antivirusok internet nelkuli frissitese:
    Avira, Avast, AVG, Norton, stb. meg lehet, hogy van.
  • gergely1991
    ugyértem hogy a vírusírtó frissitése az interneten automatikusan vagy manuálisan történik de ha nincs kapcsolat akkor ugyebár ez kilőve....
  • kl24h
    Pl. egyik ismerosomnek a gepjen csak jatekok bannak telepitve es rajta van az ESET Nod32 Antivirus. Mivel az illetonek nincs internetje, a Nod32 topikbol letoltom a virusdefinicios fajlokat es felfrisitem a virusolot.
    Mit szolsz hozza?
  • kl24h
    Ezt hogy erted?
    "nehezebb lesz a vírusirtó(ha egyáltalán telepít a user)adatbázis frissítése(internet kapcsolat nélkül..."
  • gergely1991
    ja semmi játék semmiféle codec,driver,utility-k filemenedzser
    se OS se PC.....az elöző hsz-el késtem....
  • gergely1991
    Arról nem is beszélve hogy nehezebb lesz a vírusirtó(ha egyáltalán telepít a user)adatbázis frissítése(internet kapcsolat nélkül....)
  • Doomista
    Az igaz...Tudom már a választ ! Semmi technikai eszköz xD Megvan oldva xd
  • kl24h
    Nalam mikor nem volt internet, Norton Antivirus 2006 hasznaltam, mert allandoan hasznaltam a memory stick-et (internetrol toltottem le dolgokat es itthon telepitettem/masoltam) es ugyanakkor mindig a memory stick-re ramasoltam a Nortonnak a frissitesi programot. Azt tudom mondani, hogy volt ra eset, hogy a stick fertozott volt.
  • kl24h
    Na ilyent ne mondj!!!
    Ha nincs internet, akkor sokkal kisebb annak a veszelye, hogy fertozott fajl kerul a gepbe, de pl. memory stick, CD, DVD, mp3 lejatszo, mobiltelefon, stb. ezekrol nagyon veszelyes virusok kerulhetnek be a gepbe masolas/olvasas muveletek soran.
  • Doomista
    Nincs interneted, nincs virus problémád.
  • kl24h
  • kl24h
    Emlekszem, hogy egy szerver gepen egy virust akartunk kiirtani a Prevx-el, mert a Nod32 az "mondta" hogy a gep tiszta, pedig allando uzeneteket kuldott a szerver.
    Miutan lefuttattuk a Prevx-el, megtalalt egy par *.exe, toroltuk es persze egy ujrainditast kert. miutan ujraindul a gep, kiirta, hogy nem tud betoltodni a Windows, mert egy fajl hianyzik es kerte, hogy tegyuk be a Windows CD (Windows 2000 server family volt, mar nagyon reg volt ra telepitve). Tovabb nem folytatom, mert aztan semmi sikerunk nem volt, csak az , hogy ujraegyuk a Windows-ot.
  • Doomista
    De van tokeletes vedelem.
  • kl24h
    En tobbszor kuldtem analizisre fertozott fajlokat a Virustotal-ra, de volt mikor a Prevx nem ismerte fel.
    Az ok statisztikajuk alapjan lathato, hogy a Zonelabs utan a Panda erte el a legjobb eredmenyeket, viszont az http://av-comparatives.org oldalon mas eredmenyek voltak.
    Mindenik az ovet dicseri, de azt kell mondani, hogy tokeletes vedelem nincs.
  • Narxis
    Igen, a szokásos duma...
  • kl24h
    De azon az oldalon azt akarjak kifejezni, hogy a Prevx mindent felismer, amit a masik antivirusok nem. Es azt akarjak reklamozni, hogy ha felteszed a Prevx, akkor nincs gondod.
  • Narxis
    Ja, ott van ESET is. Nem baj, mert az Explain this chart-ra klikkelve ugyanezt írják le amit én..
  • Narxis
    Szerintem ezt nyugodtan lehet egy népszerűségi listának is tekinteni, kapásból a 2 ingyenes antivirus, AVG és Avast "vezet".
  • kl24h
    Ezen az oldalon a lenti tablazatot erdemes attekinteni.
    Erdekes informacio.
  • Doomista
    De az a baj, hogy mikor te linkeled, én már órákkal előtte elolvastam, mást meg nem nagyon érdekli ez, ha érdekli ő is azon az oldalon olvassa el.
  • gergely1991
    mármint aki akar tudni róla....
  • gergely1991
    Jaj ne csak a M$-ot neeeee.....:D
    nem linkeltem(még nem lehet) aki akarja az olvassa,meg amúgy is virus-, kémvédelemről szól a topic így legalább tudunk hogy milyen vírusok születnek meg...
  • Doomista
    Nem tudtad volna, mert az Avira közbeszólt volna.
  • Doomista
    Ha még egyszer belinkelsz ilyen hirt, esküszöm uninstallálni fogom a NOD-ot a gépedről, és felrakom helyette a MICROSOFTOT!!!!!
  • dragon11
    köszi. még jó h nem töltöttem le.:D
  • gergely1991
    Egyszerűen fertőz a DingDewbot féreg:
    http://biztonsagportal.hu/egyszeruen-fertoz-a-dingdewbot-fereg.html

• Doomista
    :DD
    Microsoft owned :D
  • Narxis
    1 mintából nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, amúgy úgy vettemészre, hogy a kamu vírusirtók ellen jó a detektálása. Nem akarom én M$-t védeni, amit írtam az elmondható a többiről is. Több (tíz)ezres mintával kell minimum tesztelni.