41142

360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
Egyik se, csak 1-2 mondat őrülten tud fájni akkora baromság :D -
90 napig ingyenes Norton IS 2009
-
Virust kaptál ? 

Vagy elfogyott a sör ?
-
-
#16917 -
Apocalipto #16917 Figyeled azt a szakértelmet... -
ezt nem könnyű meghatározni ugyanis meg kell fejteni a program kódját hogy törölni, módosítani kíván-e...talán a vírlaborban mondanak valamit... -
VT
Fals positive-e? -
ezzel van egy elméletem de ki kell próbálnom.... -
spywareblasterhez kulcsot tud valaki?? -
kl24h #16912 Ha nem lenne, akkor lecserelnem az ESET Nod32 a geprol. Nem tudom, hogy miert nem teszik fel ESET-ek az oldalukra a frissiteseket, hogy akinek nincs internet hozzaferese, akkor egy memory stick-en lehetne felfrissiteni.
Egy durvabb pelda: ha olyan virus kerul a gepbe, amelyik kikapcsolja az internetet es ha fel akarja valaki tenni az ESET termeket, sajnos nem tudja frissiteni, mert az ESET oldalon nincs felteve a frissites, ezert csak annyit tesz az illeto, hogy lemond az ESET-rol es valaszt mast. -
hoppá a végét elírtam vagy rosszul írtam le: ha nincs internet kapcsolat akkor a interneten keresztüli frissités lehetetlen és csak a hordozható háttértárak maradtak....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még a #16908 hoz kérdés :És ha az nem lenne akkor hogyan oldod meg??? -
kl24h #16910 Pl. az ESET Nod32 Antivirus problema nelkul frissul.
Hasonlo antivirusok internet nelkuli frissitese:
Avira, Avast, AVG, Norton, stb. meg lehet, hogy van. -
ugyértem hogy a vírusírtó frissitése az interneten automatikusan vagy manuálisan történik de ha nincs kapcsolat akkor ugyebár ez kilőve.... -
kl24h #16908 Pl. egyik ismerosomnek a gepjen csak jatekok bannak telepitve es rajta van az ESET Nod32 Antivirus. Mivel az illetonek nincs internetje, a Nod32 topikbol letoltom a virusdefinicios fajlokat es felfrisitem a virusolot.
Mit szolsz hozza? -
kl24h #16907 Ezt hogy erted?
"nehezebb lesz a vírusirtó(ha egyáltalán telepít a user)adatbázis frissítése(internet kapcsolat nélkül..." -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja semmi játék semmiféle codec,driver,utility-k filemenedzser
se OS se PC.....az elöző hsz-el késtem.... -
Arról nem is beszélve hogy nehezebb lesz a vírusirtó(ha egyáltalán telepít a user)adatbázis frissítése(internet kapcsolat nélkül....) -
Az igaz...Tudom már a választ ! Semmi technikai eszköz xD Megvan oldva xd -
kl24h #16903 Nalam mikor nem volt internet, Norton Antivirus 2006 hasznaltam, mert allandoan hasznaltam a memory stick-et (internetrol toltottem le dolgokat es itthon telepitettem/masoltam) es ugyanakkor mindig a memory stick-re ramasoltam a Nortonnak a frissitesi programot. Azt tudom mondani, hogy volt ra eset, hogy a stick fertozott volt. -
kl24h #16902 Na ilyent ne mondj!!!
Ha nincs internet, akkor sokkal kisebb annak a veszelye, hogy fertozott fajl kerul a gepbe, de pl. memory stick, CD, DVD, mp3 lejatszo, mobiltelefon, stb. ezekrol nagyon veszelyes virusok kerulhetnek be a gepbe masolas/olvasas muveletek soran. -
Nincs interneted, nincs virus problémád. -
kl24h #16900
-
kl24h #16899 Emlekszem, hogy egy szerver gepen egy virust akartunk kiirtani a Prevx-el, mert a Nod32 az "mondta" hogy a gep tiszta, pedig allando uzeneteket kuldott a szerver.
Miutan lefuttattuk a Prevx-el, megtalalt egy par *.exe, toroltuk es persze egy ujrainditast kert. miutan ujraindul a gep, kiirta, hogy nem tud betoltodni a Windows, mert egy fajl hianyzik es kerte, hogy tegyuk be a Windows CD (Windows 2000 server family volt, mar nagyon reg volt ra telepitve). Tovabb nem folytatom, mert aztan semmi sikerunk nem volt, csak az , hogy ujraegyuk a Windows-ot. -
De van tokeletes vedelem. -
kl24h #16897 En tobbszor kuldtem analizisre fertozott fajlokat a Virustotal-ra, de volt mikor a Prevx nem ismerte fel.
Az ok statisztikajuk alapjan lathato, hogy a Zonelabs utan a Panda erte el a legjobb eredmenyeket, viszont az http://av-comparatives.org oldalon mas eredmenyek voltak.
Mindenik az ovet dicseri, de azt kell mondani, hogy tokeletes vedelem nincs. -
Igen, a szokásos duma...
-
kl24h #16895 De azon az oldalon azt akarjak kifejezni, hogy a Prevx mindent felismer, amit a masik antivirusok nem. Es azt akarjak reklamozni, hogy ha felteszed a Prevx, akkor nincs gondod.
-
Ja, ott van ESET is. Nem baj, mert az Explain this chart-ra klikkelve ugyanezt írják le amit én.. -
Szerintem ezt nyugodtan lehet egy népszerűségi listának is tekinteni, kapásból a 2 ingyenes antivirus, AVG és Avast "vezet". -
kl24h #16892 Ezen az oldalon a lenti tablazatot erdemes attekinteni.
Erdekes informacio. -
De az a baj, hogy mikor te linkeled, én már órákkal előtte elolvastam, mást meg nem nagyon érdekli ez, ha érdekli ő is azon az oldalon olvassa el. -
mármint aki akar tudni róla....
-
Jaj ne csak a M$-ot neeeee.....:D
nem linkeltem(még nem lehet) aki akarja az olvassa,meg amúgy is virus-, kémvédelemről szól a topic így legalább tudunk hogy milyen vírusok születnek meg... -
Nem tudtad volna, mert az Avira közbeszólt volna. -
Ha még egyszer belinkelsz ilyen hirt, esküszöm uninstallálni fogom a NOD-ot a gépedről, és felrakom helyette a MICROSOFTOT!!!!! -
köszi. még jó h nem töltöttem le.:D -
Egyszerűen fertőz a DingDewbot féreg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://biztonsagportal.hu/egyszeruen-fertoz-a-dingdewbot-fereg.html

-
:DD
Microsoft owned :D -
1 mintából nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, amúgy úgy vettemészre, hogy a kamu vírusirtók ellen jó a detektálása. Nem akarom én M$-t védeni, amit írtam az elmondható a többiről is. Több (tíz)ezres mintával kell minimum tesztelni.