41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Puhos
    Csá!
    Én találtam egy ilyen programot. Nem tudom, hogy jó lehet-e hozzá!!! Egy próbát megérhet.
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Korábban már küzdöttem egy Gator nevü (adware-ként felismert programelem)eltávolításával. Most az a problémám, hogy a megtalált - feltehetően káros - program eltávolításában bizonytalan vagyok, mert beépült a registry-be és a keresőprogram (Advanced System Optimizer >Tools >Spyware Detection) modulja csak visszavonhatatlan törlést engedélyez.
    Gator

Szerintetek megpróbálkozzak az eltávolításával?
  • Pano
    Ha megjön a válasz majd becopyzom ide.
  • Pano
    mindegy, írtam a Vb-nek, hogy ez mi a rák :D Hátha visszaírnak valami okosságot, mert cseszi a csőröm.
  • Apocalipto
    KECIEK!! Ellopták a VirusBuster kinézetét! Vagy fordítva? o.O
  • Pano
    Szóval.... nagyon késő van :D

• Pano
    http://kep.ivpicture.hu/155330.jpg
  • Doomista
    403 Forbidden
    nginx/0.6.31
  • Pano

Nem ismerős nektek ez a style? :D:D:D:D Komoly, mi?
  • Pano
    Ha még szét offoltuk volna a topicot, azt mondom oké jogos. Na de két rühes hsz miatt kiborulni... No Comment. A panaszkodásra meg ott van a dühöngő.
    Többet nem kívánok hozzászólni ehhez a témához, mert szét offolom a topicot.
  • mrzoltan
    Iménti beszólásoddal növelted az OFF-topic hsz.-ek számát.

Amúgy az Új Agnitum Security Suite,Win7 támogatással,jóféle kék halált csinál.Nem ajánlatos.
  • Narxis
    JEJEJEJE
  • Apocalipto
    Nemtudom mit csodálkozol, ez az sg fórum, színvonal a béka segge alatt, meg még egy kicsivel lejjebb.
  • Doomista
    Halkan meg is emliteném, hogy ezért kellene házigazda, hogy törölje a felesleges hsz-eket.
  • FZoleee
    #17065, 17066: támogatom
  • Doomista
    Köszönjük, EMESE
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az asszonnyal kapcsolatos dolgok megvannak mashol is itt az sg.hu oldalon!!!
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gondolom mindenki tisztajaban van azzal, hogy ez a topik "Antivírusok és antispyware-ek". Nem tudom mit keresnek az olyan szemelyes valaszok (mint pl. sokat ittal, stb), amiknek semmi helye itt. Sot, hogy ha valamelyik forumozo mondja magarol, hogy sokat "szeszelt", lehet csak egy atveres es mindenki elhiszi.
    Kellene nyitni egy uj temat, aminek az ivaszattal kapcsolatos cime legyen. Megjegyzem, hogy en nem akarok senkivel tartani, de az ilyen szemelyes valaszok nem tartoznak ide.
  • mrzoltan
    Nah Doom ,már megint sokat ittál...
  • Doomista
    Nem lesz asszonyod, megkeresem és magamávé teszem.
  • Pano
    neeee, gondolj az asszonyra, kérlek! :D
  • Doomista
    Legszivesebben most jól tökön rúgnálak.

Mármint leitatnálak:)
  • Pano
    Igen, de hatékonyság szempontjából jobban bejött a gdata :)
  • Doomista
    De hát Avirás voltál, nem ? :O
  • Pano
    Már megpróbáltam. Írtam a supportnak, mondta, hogy innen töltsem le és tegyem újra. Megtettem, de a helyzet ugyan az, vissza is írtam, hogy nem jutottam előrébb :D Szal, vicc.
  • Narxis
    :S esetleg egy reinstall-t megpróbálhatsz. Nem értem amúgy, hogy miért csinálja ezt egyeseknél. Rákérdezek a fejlesztőknél!
  • Pano
    Egyik se jött be sajna. De azért köszi a segítséget :)
  • Narxis
    Ez a kulcsmondat:

"A Microsoft saját fejlesztése mellett a Forefrontba négy cég antivírus motorja kerül bele: az Authentiumé, a Kaspersky-é, a Normané és a VirusBusteré."

A virusbuster gondolom alacsony FP számmal rendelkezik és emellett még olcsó is lehet a liszenszelése.

• Doomista
    Have fun! Akkor hát kell a beállitás ?
  • zyppy
    na megvolt a reinstall. mostmár jó
  • Doomista
    Jó,ha újraraktad, és megoldódott ez a probléma, adok egy beállitást hozzá, hogy rendesen védjen.
  • Vardar
    Gond van. 64 bites XP-t kellene bebootolni tisztán, mert szerintem bekaptam egy vírust. Tipp, ötlet?
  • zyppy
    ja
  • Doomista
    Ilyen hibáról még nem hallottam...Gondolom a hivatalos oldalról töltötted le.
  • zyppy
    majd kesobb megejtem.
  • Doomista
    Reinstall?
  • zyppy
    megvan, de nem lett semmi
  • Doomista
  • zyppy
    Avirában hogy kapcsolom beazt , hogy a környezeti menüben is megjelenjen?
  • Doomista
    Érdekes cikk.
    Olvassátok?:
    "Mint korábban, a VirusBuster ma is remek [IT] biztonsági partnerünk. A cég évek során át bizonyította, hogy megbízható technológiát nyújt, olyat, amely kielégíti szigorú minőségi és támogatási követelményeinket. A VirusBuster mindig jól szerepel a független teszteken, és versenytársai többségénél hamarabb jelentkezett 64 bites támogatással. Arra számítunk, hogy következő generációs Forefront szerver biztonsági termékeink révén ügyfeleink élni fognak ezzel a technológiával." – nyilatkozta Jim Molini, a Microsoft vezető programmenedzsere.