41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Nagyon egyszerű a magyarázat, nincs pénz. Az Agnitummal és Microsoft-tal kötött szerződés tartja életben.
  • Doomista
    Akkor is szoftver általános iskolás számitógépekre :DDD
  • Pano
    Nos, gondoltam meglesem hova fejlődött a Virusbuster. Rendszerterhelés minimális, vizsgálati idő elképesztően gyors (minden fájl ellenőrzése esetén), detektálási arány annyira szar, hogy legszívesebben elsírnám magam. Próbálom megérteni miért, de egyenlőre még nem jöttem rá. Nézegettem az adatbázisba beépített rekordok számát, átlagossan naponta 200-400 db (!) vagy ennyi se. Akad pár nap, amikor több mint 1000 is bekerül, de ez ritka. Heurisztika nem remekel valami fényessen, eddigi minták alapján csak 1-re jelzett. Tömörítvényből képtelen eltávolítani a vírust, meghagyja az egész fertőzött állományt (kiírja, hogy nem írtható, egyetlen választási lehetőség a meghagyás). Sőt, tovább megyek, még le is engedi tölteni a fertőzött tömörítvényt. Igaz jelez rá, me tömörítve nem tud lefutni, de hát manapság már azért ezt mégse kéne. Arról ne mi sbeszélve, hogy van pár példa arra, hogy csak látszólag tömörítvénybe van a vírus.

Szóval, sírhatnékom van. Réggen sokkal jobb eredményeket hozott, nem tudom mit cisnálnak ezek a skacok, a magyar IT azért ennél sokkal többre képes (mint azt a keresőmotor is mutatja, ne mhiába licenszelik le mert iszonyat gyors).

Rövid áttekintésünket olvashatták... :))
  • Doomista
    Akkor ezért ott a legmagasabb :DD
  • Narxis
    Rising, Jiangmin
  • Doomista
    Kinában nagyon durva a helyzet, persze ezen nem kell csodálkozni, de valszeg kiváncsi lennénk ott milyen szoftverrel védik a rendszereket.
  • kl24h
    Júliusi kártevő-toplista a Kaspersky cégtől
  • Pianista
    Pista ultimate sok-sok programmal indítva a bottideje: 38.345 sec:) kinek van még ilyen ideje??
  • kl24h
    Az Avira free verziojak, akkor ajanlatos hasznalni, ha nincs internet a szamitogepen, mert barmilyen fertozott program bejohet, ugysem nincs kapcsolata az internettel.
    Ilyen esetben tenyleg nem szukseg a Webguard, Firewall es a Mailguard.
    A gepen az Avira-t fel lehet frissiteni, mert egy masik geprol a frissiteseket le lehet tolteni az internetrol es egy Memory Stick-re ra lehet masolni, amivel a masik gepen fel lehet frissiteni az Avira-t.
    Ezert is gratulalok az olyan antivirusoknak, amleyek felteszik a hivatalos oldalra a frissiteseket es le is lehet tolteni, es az antivirust manualisan fel lehet frissiteni.
    Orvendek, hogy egyes antivirus szerkeszto cegek gondoltak az ilyen problemara is.
  • etele34
    Ha igaz akkor valamikor augusztus vége felé vagy szeptember elején. Pontosabban azt mondták nekem, mert én rákérdeztem a Mo.-i képviseletnél a múltkorjában, hogy valamikor nyár végére vagy ősz elejére várható a 2010-es magyar nyelven.
  • Pano
    Hát, arra még jó ideig várnod kell, sose kapkodják el. Sokszor több mint fél év is eltelik mire kijön a magyar verzió.
    De az a leggázosabb az egészbe, hogy akkor is egy verziót honosítanak le, az utána érkező javított, finomított verziókat emg nem :S
  • Charun
    Nem tudja valaki véletlenül mikor jelenik meg végre a KIS 2010 hivatalosan is magyarul?
  • Doomista
    Szerencsére jó a szemem :D
  • Narxis
    Ehh, valaki megelőzött a víruscsomag beküldésével Avasthoz:

• Apocalipto
    Egyébként Win update-n (is) jönnek a frissítések a MSE-hez. 2 megások általában.
  • Pianista
    én freet használok vazze!+ néhány apróság amit lentebb leírtam
  • Doomista
  • Doomista
    kl666h robotunk is belátta, hogy inkább fizetős, mint free, mennyit kellet nyűsziteni hogy felrakja, de csak nem bánta meg. Sajnálni tudom aki freeset használ ! Isten verje a popóját vérpirosra, legyen vérpistike a neve azok után. Hálekurvalúja.
  • Doomista
    Ezért kell fullt használni vazze, alapból jobban megéri, hülye aki free-t használ. És a hülyét nem szó szerint kell érteni.
  • L7wy
    Mi és? Ha valaki eddig azért nem használt Avirát, mert a free reklámozott, a fullhoz meg kellett kérni kulcsot, akkor ez annak egy megoldás...
  • Doomista
    És ?
  • L7wy
    Úgy, hogy az Avira freeben van frissítéskor egy reklám...
  • Doomista
    Képet, videót, kommentet, linket.
  • Narxis
    Terjed a neten egy Avirat szidalmazó reklám.
  • Doomista
    Hogy érted, hogy a reklám miatt nem használják ?
  • L7wy
    Avirásoknak, illetve akik Avira free-t használnának, de a reklám miatt nem használják: azoknak ezt ajánlom...
  • Charun
    Köszi a válaszokat!:-)
  • Doomista
    Twitter hekker
  • Doomista
    Szóval megéri a pénzét :D
  • Narxis
    Kevesebb memóriával is beéri, gyorsabban vizsgálja a gépet. Felismerésben maradt minden ugyanúgy.
  • Charun
    Miben lett jobb és mi az ami maradt a régi?
  • Narxis
    Ja, én teszteltem. Vegyes érzésekkel, jobb mint a 2009 de lenne még javítani való rajta.
  • Charun
    Valaki tesztelte már ezt az új Panda 2010-et közületek? Ha igen mit tapasztalt van valami javulás?:-)
  • kl24h
    Jok a szinek es a reklam, feltetlenul kell latszodjon!
  • Pano
    S a reklámot feltétlenül szükséges volt beágyazni?
  • kl24h
    Epp most leptem ki a Yahoo! Mail levelesobol es a Yahoo! nagyon reklamozza a
    .
  • L7wy
    Sejtettem, csak nem voltam biztos benne.
  • Pano
    Nincsenek külön nyelvi fájlok, a GUI szövege maga a forrásban van, így sajnos külsős nem tudja lehonosítani.
  • gergely1991
    bocs pano nem neked ment :)
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én is foglalkozok a magyar nyelvi fordítással sajnos csak nyelvi fájlokkal:(