41142

360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
Nagyon egyszerű a magyarázat, nincs pénz. Az Agnitummal és Microsoft-tal kötött szerződés tartja életben. -
Akkor is szoftver általános iskolás számitógépekre :DDD -
Nos, gondoltam meglesem hova fejlődött a Virusbuster. Rendszerterhelés minimális, vizsgálati idő elképesztően gyors (minden fájl ellenőrzése esetén), detektálási arány annyira szar, hogy legszívesebben elsírnám magam. Próbálom megérteni miért, de egyenlőre még nem jöttem rá. Nézegettem az adatbázisba beépített rekordok számát, átlagossan naponta 200-400 db (!) vagy ennyi se. Akad pár nap, amikor több mint 1000 is bekerül, de ez ritka. Heurisztika nem remekel valami fényessen, eddigi minták alapján csak 1-re jelzett. Tömörítvényből képtelen eltávolítani a vírust, meghagyja az egész fertőzött állományt (kiírja, hogy nem írtható, egyetlen választási lehetőség a meghagyás). Sőt, tovább megyek, még le is engedi tölteni a fertőzött tömörítvényt. Igaz jelez rá, me tömörítve nem tud lefutni, de hát manapság már azért ezt mégse kéne. Arról ne mi sbeszélve, hogy van pár példa arra, hogy csak látszólag tömörítvénybe van a vírus.
Szóval, sírhatnékom van. Réggen sokkal jobb eredményeket hozott, nem tudom mit cisnálnak ezek a skacok, a magyar IT azért ennél sokkal többre képes (mint azt a keresőmotor is mutatja, ne mhiába licenszelik le mert iszonyat gyors).
Rövid áttekintésünket olvashatták... :)) -
Akkor ezért ott a legmagasabb :DD -
Rising, Jiangmin -
Kinában nagyon durva a helyzet, persze ezen nem kell csodálkozni, de valszeg kiváncsi lennénk ott milyen szoftverrel védik a rendszereket. -
kl24h #17196 Júliusi kártevő-toplista a Kaspersky cégtől -
Pista ultimate sok-sok programmal indítva a bottideje: 38.345 sec:) kinek van még ilyen ideje?? -
kl24h #17194 Az Avira free verziojak, akkor ajanlatos hasznalni, ha nincs internet a szamitogepen, mert barmilyen fertozott program bejohet, ugysem nincs kapcsolata az internettel.
Ilyen esetben tenyleg nem szukseg a Webguard, Firewall es a Mailguard.
A gepen az Avira-t fel lehet frissiteni, mert egy masik geprol a frissiteseket le lehet tolteni az internetrol es egy Memory Stick-re ra lehet masolni, amivel a masik gepen fel lehet frissiteni az Avira-t.
Ezert is gratulalok
az olyan antivirusoknak, amleyek felteszik a hivatalos oldalra a frissiteseket es le is lehet tolteni, es az antivirust manualisan fel lehet frissiteni.
Orvendek, hogy egyes antivirus szerkeszto cegek gondoltak az ilyen problemara is. -
etele34 #17193 Ha igaz akkor valamikor augusztus vége felé vagy szeptember elején. Pontosabban azt mondták nekem, mert én rákérdeztem a Mo.-i képviseletnél a múltkorjában, hogy valamikor nyár végére vagy ősz elejére várható a 2010-es magyar nyelven. -
Hát, arra még jó ideig várnod kell, sose kapkodják el. Sokszor több mint fél év is eltelik mire kijön a magyar verzió.
De az a leggázosabb az egészbe, hogy akkor is egy verziót honosítanak le, az utána érkező javított, finomított verziókat emg nem :S -
Charun #17191 Nem tudja valaki véletlenül mikor jelenik meg végre a KIS 2010 hivatalosan is magyarul? -
Szerencsére jó a szemem :D -
Ehh, valaki megelőzött a víruscsomag beküldésével Avasthoz:
-
Apocalipto #17188 Egyébként Win update-n (is) jönnek a frissítések a MSE-hez. 2 megások általában. -
én freet használok vazze!
+ néhány apróság amit lentebb leírtam
-
-
kl666h robotunk is belátta, hogy inkább fizetős, mint free, mennyit kellet nyűsziteni hogy felrakja, de csak nem bánta meg. Sajnálni tudom aki freeset használ ! Isten verje a popóját vérpirosra, legyen vérpistike a neve azok után. Hálekurvalúja. -
Ezért kell fullt használni vazze, alapból jobban megéri, hülye aki free-t használ. És a hülyét nem szó szerint kell érteni. -
Mi és? Ha valaki eddig azért nem használt Avirát, mert a free reklámozott, a fullhoz meg kellett kérni kulcsot, akkor ez annak egy megoldás... -
És ? -
Úgy, hogy az Avira freeben van frissítéskor egy reklám... -
Képet, videót, kommentet, linket.
-
Terjed a neten egy Avirat szidalmazó reklám. -
Hogy érted, hogy a reklám miatt nem használják ? -
Avirásoknak, illetve akik Avira free-t használnának, de a reklám miatt nem használják: azoknak ezt ajánlom... -
Charun #17176 Köszi a válaszokat!:-) -
Twitter hekker -
Szóval megéri a pénzét :D -
Kevesebb memóriával is beéri, gyorsabban vizsgálja a gépet. Felismerésben maradt minden ugyanúgy. -
Charun #17172 Miben lett jobb és mi az ami maradt a régi? -
Ja, én teszteltem. Vegyes érzésekkel, jobb mint a 2009 de lenne még javítani való rajta. -
Charun #17170 Valaki tesztelte már ezt az új Panda 2010-et közületek? Ha igen mit tapasztalt van valami javulás?:-) -
kl24h #17169 Jok a szinek es a reklam, feltetlenul kell latszodjon! -
S a reklámot feltétlenül szükséges volt beágyazni? -
kl24h #17167 Epp most leptem ki a Yahoo! Mail levelesobol es a Yahoo! nagyon reklamozza a . -
Sejtettem, csak nem voltam biztos benne. -
Nincsenek külön nyelvi fájlok, a GUI szövege maga a forrásban van, így sajnos külsős nem tudja lehonosítani. -
bocs pano nem neked ment :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is foglalkozok a magyar nyelvi fordítással sajnos csak nyelvi fájlokkal:(