41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Apa kocsit hajtott.
  • Pano
    Xp-t. A vista valami oknál fogva folyton kékhalálozik nekem. Nemrég volt a gépembe alaplap csere, azt hittem az megoldja a gondot -mert hibás votl az alaplap-, de nem.. ugyanúgy folyton bekékhalálozik, már a friss telepítés után (régen nem csinálta, csak kb fél éve kezdte el). Xp-nél semmi gond nincs, se linuxnál se win7-nél, csak a vistánál.
  • Apocalipto
    Hát akkor mit használsz?
  • Pano
    Hmm, akkor most gíy hirtelenjében passzolok. Nem használok már vistát, ha előttem lenne utánan tudnék lesni, de így nem tudom :)
  • Pianista
    még régebben ez működött aztán elkezdte megint blokkolni...
  • Pano
    obb klikk a memória kezelő szoftvered exe-jére, majd tulajdonságok és pipáld be a futtatás rendszergazdakét lehetőséget. De ettől még minden indításnál meg kell erősíteni, hogy úgy akarod futtatni, de akkor nem fogja blokkolni.
  • Pianista
    az UAC-ban nincs valami kivételféleség?? a memóriakezelőmet mindig leblokkolja indulásnál...
  • Doomista
    Érdekes tesztelési megoldás ez. Proactive Detectionban amint látom, az Avira produkált jobban mint a G-Data, viszont Reactive Detectionban picivel jobban teljesitett a Gdata.
    Nézzenek oda....Bullguard...Remek emlékem van róla...Egyszer felraktam ezt a virusirtót, újrainditottam a rendszert, de valamiért a program már nem töltődött be, el sem lehetett inditani :D Jah és még uninstallálni sem tudtam a gépről ! :D
  • etele34
    Egy kis olvasni való.
    Ez talán magyarázza a Symantec (még mindig) gyenge szereplését.
    És ki az első?
    Az AVIRA és a GData.
  • etele34
    Szia!
    Én is használtam Nortont, sőt meg is vettem! Eleinte tetszett de egyre jobban kezdett vegyes érzelem kialakulni róla. Amolyan szeretlek is meg nem is érzés.
    Ha ennyi minden bejött mellette akkor úgy látszik még mindig közel sem az igazi. Azonkívül még az is, hogy a NOD-nak kell utána takarítania, hát ...
    Ezzel nem a NOD érdemeit vagy tudását vonom kérdőre hanem inkább szégyen a Norton részéről ez a "teljesítmény".
    Remélem, hogy nekem a Kaspersky mellett nem lesz ilyen jellegű problémám.
    Üdv.
  • Bokafix2
    Ok thx a tippeket... akkor sztem újrarakom clam nélkül, meglátjuk úgy hogyan fog működni.
  • Charun
    Szerintem is avast mellé felesleges mást feltenni.Az ingyenes irtók közt a legjobb sokat használtam én is:-)
  • Pano
    csatlakozom narxis meglátáshoz. Amikor az avast letölti az update fájlokat, a Clam elkezdi eszeveszettül szkennelni, mint bejövő csomagot, miközben meg az avast próbálná beilleszteni. Próbáld meg úgy, hogy nem teszed fel a spyware terminátorhoz a clam-ot (telepítésnél rákérdez, hogy akarod-e telepíteni avagy sem).
  • Narxis
    Szerintem a Clam antivirust nem komálja.
  • Bokafix2
    Üdv

Az a problémám hogy miután automatikusan frissül az avast, néha előfordul hogy fagy a gép. Pl. ha ezután el akarom indítani a firefox-ot vagy egy-két másik programot elkezd fagyni és csak hosszú ideig tölt de nem csinál semmit, szal újra kell indítani.
    Nekem az avast spyware terminatorral együtt van fenn és eddig nem fordult elő hogy frissítés után fagyott volna, viszont nemrég új verziót tettem fel a spyware terminátorból amibe Clam antivirus is van integrálva.
    Elképzelhető hogy ezt nem komálja az avast? Vagy vírus lehet? Csináltam sokszor keresést de nem talált egy program sem vírust. Akinek volt ilyen gondja már adhatna tanácsot.
  • Pano
    épp ez a lényeg :D
  • kl24h
    Ha nincs feltelepitve a halozati kartya, akkor hogy megy az internet?
  • Pano
    dehogynem.. format C: utánni friss windowsos gép, amire még nincs feltelepítve a hálókártya driver :D:D
  • kl24h
    Valaki felnyitotta ezt az oldalt?
    Felnyitaskor a lenti ablak jelenik meg, csak egy felhasznalo nev es jelszo kellene es egy csomo informaciot meg lehetne tudni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sok sikert a hekkereknek!!!

• kl24h
    "és remélem tiszta is lett"
    Hat a Spybot Search & Destroy es a Malwarebyte's Antimalware biztos valamit meg fog talalni, de azok mar szerintem nem veszelyesek, mert az Avira utan nem sok kartevo maradhat (vagy semmi), esetleg meg egy par bejegyzes a registry-be.
    MEGJEGYZES: Tokeletesen tiszta gep nincs!!!
  • kl24h
    "és remélem tiszta is lett"
    Hat a Spybot Search & Destroy es a Malwarebyte's Antimalware biztos valamit meg fog talalni, de azok mar szerintem nem veszelyesek, mert az Avira utan nem sok kartevo maradhat (vagy semmi), esetleg meg egy par bejegyzes a registry-be.
  • Doomista
    Jó antivirus mellet döntöttél
  • Waldec
    Végeztem.
    Sikerült lemezre feltennem a négyes nodot és hozzá leszednem a legújabb adatbázis frissítést is. Ezalatt az idő alatt amíg ezzel elvoltam a netkávézóban azért lefuttattam a nist hátha megtalálja de semmit nem talált. Négyes nod megtalálta, összesen valmi 11 féle akármit ölt le. Ettől kezdve már lett netem is és kezdett újra rendesen menni gépem. Közben megjött a szomszédom is aki jártasabb az informatikában így már tudott segíteni nekem. Két sörömbe került. Feltettük vele az avirát, mert én nem tudok egy kukkot sem angolul és így nem tudnám kezelni. AVIRA az előbb végzett és a nod után még leszedett négy kártevőt. Úgy néz ki a dolog hogy most már rendben van számítógépem és remélem tiszta is lett.
    Nortont nem szivesen tenném vissza és egy darabig még fog tartani a fasírt viszony köztünk gondolom, így marad egyenlőre az avira fent. 91 napos kulcsot adott.
  • Charun
    Tökéletes virusirtót nem hiszem,hogy tudsz mutatni.Én nem azt mondtam,hogy a Kaspersky mindent detektál csak nem kaptam be még mellette semmit és amiket itt be szoktatok linkelni arra mindre jelzett:-)
  • Pano
    Ja, amúgy jut eszembe.

Itt egy oldal, ami olyan mint a Virustotal, csak van egy nagy előnye, hogy konkrét webcímeket is lehet ellenőrizni az az antivirus motorokkal, anélkül, hogy letöltenéd.
    Ha már ismertétek sorry :)
  • Pano
    Érdekes... a VT szerint a Symantec termékek felismerik, akkor waldeck-nek hogy "csúszott be"?
  • Pano
    F-Prot régen mekkora király volt, az egyik legjobb antivirus, most meg alig-alig ismer fel valamit :). Csak így rámjött a nosztalgiázás amikor nézegettem :D
  • Pano
    Hidd el, hogy tudok olyan vírust mutatni amit nem detektál :P Viszont olyan antivirust meg nem tudok mutatni, ami mindent detektál :D
  • Narxis
    Csak, hogy pontot tegyünk az ügy végére, megnéztem tüzetesebben és csak egy sima pdf-et akart megnyitni.

A pdf VT eredménye: Link
  • Charun
    Csatlakozom az előttem szólóhoz.Én is mindent kipróbáltam de a Kaspersky az soha nem hagyott cserben:-)És ez a 2010-es nagyon ütősre sikeredett.
  • Pano
    Tudtad, hogy víursra mutat a link, írva is lett. Ha megrizikóztad a saját sarad :)
  • Narxis
    Az tök mindegy, hogy hol nyitja meg.
  • gergely1991
    A pdf fájlt az adobe Reader a böngészőn is meg tudja nyitni.(például ff-ben)
  • gergely1991
    Narxis szerint G Data Internet Security 2010 és a nod is jelzett rá probáld meg ezekkel.Vagy a stinger-rel:)
  • Narxis
    Nem tudok róla, hogy drive-by fertőzés lenne, elvileg egy pdf fájlt kéne, hogy felkínáljon letöltésnek amit megnyitva az Adobe Reader biztonsági problémáit használná ki.
  • Apocalipto
    Tuti álreg vagy
  • Waldec
    A k.rva életbe b..szameg ezzel a linkkel. Rákattintottam és letöltődött egy fájl. Azóta meghülyült a gépem is, most kezdhetem a tisztogatást pedig több mint egy éve nem volt problémám már. Sajnos egyelőre a netre sem tudok kimenni, hogy lefuttassak egy vagy két online víruskergetőt. Ezt is a szomszédos Net kávézóból írom éppen. Próbálok lemezre kimenteni valami víruskergetőt és azzal próbálkoznimajd.
    Ja! Hogy el ne felejtsem. Norton internet security védi (vagy inkább nem védi) a számítógépemet és semmit nem jelzett erre. Tőle még a számítógépemet is ellophatták volna.
    Ha van valami ötlet akkor írjátok meg. Addig itt megiszok néhány sört.
    Köszike.
  • gergely1991
    Na látod doomista pont erről beszélek:)
    Etele. Nem csak erről van szó, nézd meg miket írtál róla.......
  • Doomista
    Hehe, emléxem hogy istenitetted a NIS 2009-et, és mi lett a vége... xDDD [nevet,röhög,kuncog]
  • etele34
    Ez nem csak egyszerűen egy vírusirtó, annál sokkal több. Ő 'A' Kaspersky.