41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• L7wy
    XDXD 4 liter sör :P jó vicc :D:D:D 0.75ös vodkától nem haltam meg xdxd
  • kl24h
    Van olyan is, ami a tuzfallal is kitrukkol.
    Csak egy pelda: ha bejon egy olyan trojai, amit a virusolo nem ismer fel (vagy a trojai eleg normalis a tiszta programok mukodesere), es csinal egy olyant, hogy beirja a virusolonek, hogy azt a megfelelo programot nem blokkolja vagy tegye abba a listaba, ahol a jo programok szerepelnek. Persze ez csak ugy lehetseges, ha a trojai belenyul a virusolo bejegyzeseinek, ami a tuzfallal kapcsolatos.
  • L7wy
    "Azt is megmondom, hogy meddig fogsz elni. Csak annyit mondok, hogy napjaid meg vannak szamolva, es mar megkezdodott a visszaszamolas."
    Te ezt érted?
    "Azt is megmondom" "Csak annyit mondok" XDXD
  • Doomista
    Nem.
  • Charun
    Olvastam,hogy megjelent az Avast 5 béta verziója.Valaki közületek nem tesztelné le és tenné közkinccsé az eredményeket?
  • L7wy
    És ha kifejlesztenek egy intelligens rendszert, ami sandboxban futtatja a genyót és ha káros tevékenységet csinál akkor tiltja??? Egyszóval adatbázis függetlenné válnának.
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt is megmondom, hogy meddig fogsz elni. Csak annyit mondok, hogy napjaid meg vannak szamolva, es mar megkezdodott a visszaszamolas.
  • Doomista
    Hát 4 liter sörtől biztos meghalsz, szóval itt a logikaaa.
  • Doomista
    Picsába a tűzfaladdal, pedig már majd nem megvolt... >.<
  • L7wy
    Ebben most hol a logika? eljössz hozzám, és én fogok meghalni?
  • gergely1991
    #17827-esnél valamit elírtam és eközben 17823-as gondoltam
    Kl24H:A forrásában ez volt....
    Én is tudom hogy 100%-os védelem nincs és csak a felhasználó dönti el hogy melyik a legjobb számára(közben jelez a tűzfalam,valószínűleg betörési próbálkozások de én vidáman "tilt"-om )
  • kl24h
    Akik a virusokat irjak, azoknak az az erdekuk, hogy egyik virusolo se ismerje fel akkor jelenleg az a virust, aztan hogy egy par nappal vagy hettel felismerik, az mar mas dolog.
    Elobb utobb egyik virusolo csak felismeri majd egy par napra a legjobbik esetben, de a lenyeg, hogy a virus mar megtette a tennivalojat.
    Tehat ezert nem lesz 100%-os vedelem.
  • Doomista
    Holnapig, mert mék át hozzád.
  • L7wy
    Esetleg azt is megmondanád, meddig fogok élni? (ha már úgyis olyan jóban vagy Istennel)
  • L7wy
    De okos vagy :D Honnan tudod h nem lesz? Isten megsúgta a füledbe?
  • gergely1991
    Gondoltam hogy lesznek akik nem foglalkoztak vele.Én se bízok a teszt eredményeken de elkap a kiváncsiság hogy ők szerintük melyik a megbízható.
    Ez a avast féle blog motor létrehozzása nem lenne rossz ötlet amúgy se nincs(szerintem) magyar honlapjuk,örülök neki kivéve ha nekem kéne a cikkeket írnom :P
  • kl24h
    Nehezen hiszem.
    Az Avast-nak is vannak falcs riasztasai es nem hinnem, hogy 100% eredmenyt erne el.
    Lehetseges, hogy a Vista operacios rendszeren jobb eredmenyt erne el mint XP-n. De akkor sem 100%.
    Meg kell jegyezni, hogy 100%-os felismero kepessege egyik antivirusnak sem volt, sem van, sem lesz!
  • Doomista
    Egyszerűen csak bemakkolt az avast...előfordul ;)
  • Pano
    én a Vb100% tesztek eredményeire már réges rég nem adok.
  • gergely1991
    ha már avast-nál tartunk:
    Az avast augusztusi teszten megkapta a vb100%-os díjat.
    A vizsgálat vista operációs rendszeren történt.
    A virus bulletin jelentése szernt a Avast! erős federítési aránnyal rendelkezik.
    A vizsgálat során egyetlen vakriasztást se adott.

angol
  • Pano
    Én benne vagyok, sztem egy blog motor megteszi kezdetnek. Csak kellenek hozzá olyan emberek, aki tényleg írnak, nem csak leközölnek 1-2 cikket aztán annyi volt.
  • Narxis
    haha XD
  • etele34
  • Doomista
    Én inditok, ti meg támogatjátok lóvéval XD
  • Narxis
    Indítsunk!
  • Pano
    Épp elgondolkoztam, hogy annyira nincsen olyan magyar aval foglalkozó oldal, ami nem elfogult. Ahol lehetne olvasgatni normális teszt cikkeket stb. Kéne egy ilyen.
  • Pano
    Valós e-mailt kell már megadni és oda megy a kulcs, nem dobja már ki a licensz oldalt, mint régen:(
  • Apocalipto
    Képeket
  • L7wy
    Ez szemétség, ez a jó gyerek jön, és linkeli az ingyen kulcsokat, ti meg itt szívassátok. Amúgy nekem nem akar kulcsot adni a link, megadom az adatokat, klikkelek, majd kijön egy URL not found vagy mi...
  • etele34

• Narxis
    "pedig nem vagyok avirás"

Majd az leszel!
  • etele34
    Ezt már régóta tudjuk. Még én is tudom pedig nem vagyok avirás.
  • etele34
    Elmegy.
  • JoeFromHun
    Sziasztok! Ezt a G-DATA-t mostanában sok helyen látom de nem sokat tudok róla... Mennyire mondható jónak?
  • Narxis
  • JoeFromHun
    Avira Premium Security Suite Promó kód (3 Hónapos) igényelhető
    https://license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83?id=JVgkM1BNUn
  • Pano
    *árt
  • Pano
    Azért a "Limitations and bugs" részt nem ért végigolvasni...
  • Doomista
    JEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Narxis
    jeeeeeeeeeee