41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Mindjárt megosztalak én téged! :D
  • gergely1991
    Egy vírus mely megosztja a c-meghajtót egy ismeretlennek
    Na megint mocsok kerül a gépre....
  • FZoleee
    úgy, ahogy te írtad, csak én előtte már kipróbáltam :D
  • Doomista
    Hogy lett jó ?
  • FZoleee
    már jó :)
  • Doomista
    Akkor máshogy ird be...pl ha ezt nem fogadja el: http://www.sgh.hu , akkor igy ird be: http://sg.hu .
  • FZoleee
    Kösz :D
    Error: Unable to open temporary file to download the requested address
  • Doomista
    Talán ez
  • FZoleee
    Merre lehet megnézni, hogy egy weboldal vírusos-e? nem jut eszembe az oldal neve :D
  • Doomista
  • Narxis
    2009-es verzió tesztje

19 éves srác készítette
  • Narxis
    Egy ígéretesnek tűnő vírusirtó lépett be a "nagyok" ringjébe:

Element TotalProtect
  • Pianista
    Link itt egy érdekes weboldal, érdemes megnézniXDD
  • Pianista
    ahhaértemthx
  • Doomista
    Moderátor vagyok.
  • Pianista
    most nézem hogy html kód van az aláírásodban... VIP-es vagy vagy mi??
  • Pianista
    XDD pedig annyira megörültem a hírnek és kiderül hogy hamisítvány...
  • Doomista
    Ajj...ne is mondjátok...msn-n is szétterjedt elég durván...valaki el is hitte, és nem is tudja hogy fake, ezért meg is fogja nézni XDXD
  • Pianista
    én is utólag olvastam utánna... pedig megnéztem volna...
  • Pianista
    óóóh... nem valódi amit olvastam:(
  • Apocalipto
    Közösségi portálokon és emailben is terjed: augusztus 27-én akkorának fog látszani a Mars, mint a Hold.

"Bárhol vagy 2009 augusztus 27-én, 0 óra 30-kor pillants fel az égre. Két holdat fogsz látni. A Mars fog a legszebben fényleni. és olyan lesz mint a telehold. A Mars 34,65 millió mérföldre lesz a földtől. Ilyen esemény legközelebb 2287-ben lesz. Add tovább ezt az infót, mert ma élő ember ilyet nem láthat még egyszer!" - szól a levél.

Valójában ma élő ember ilyet egyáltalán nem láthat - leplezi le az álhírt a hírek.csillagászat.hu [1]. A Mars látszó mérete elenyésző a Holdhoz képest. A bolygó szabad szemmel mindenkor csillagszerűnek látszik, távcsővel is csak apró korongnak, melyen sötét és világos foltokon kívül egyéb nem vehető észre.

A Mars sem 2009. augusztus 27-én, sem máskor nem látható akkorának, mint a telehold. A bolygó augusztus folyamán a hajnali égen figyelhető meg, a Bika, majd az Ikrek csillagképben, viszonylag fényes, de nem túl feltűnő csillagként. 2010. januárjában kerül földközelbe, ám ez a földközelség eléggé kedvezőtlen, hiszen ekkor is 99 millió km-re lesz tőlünk a bolygó. Ilyenkor érdemes elmenni egy csillagvizsgálóba és megfigyelni a Mars bolygót.

A Mars 2003. augusztus 27-én igen szoros földközelségben volt, bolygónktól 55,8 millió km-re. Csillagászok kiszámították, hogy az utóbbi 60 ezer évben nem volt ilyen Mars-közelség. Ha egy 75-szörös nagyítású távcsővel figyeltük ekkor a Marsot, a távcsövön keresztül valóban akkorának lehetett látni, mint a telehold. Ez természetesen sokak figyelmét magára vonta, és a hír azóta évről évre felbukkan az interneten, az évszám, és a távcső diszkrét elhagyásával.
  • Pianista
    FIGYELEM! FIGYELEM!

Bárhol leszel 2009 augusztus 27-én éjfélkor, 0 óra 30-kor pillants fel az égre.Két holdat fogsz látni. A Mars fog a legszebben fényleni. és olyan lesz, mint a telihold.A Mars 34,65 millió mérföldre lesz a földtől.Ilyen esemény legközelebb 2287-ben lesz. Add tovább ezt az infót, mert ma élő ember ilyet nem láthat még egyszer.

ezt itt találtam: Link
  • kl24h
    Nem feltetlenul.
  • gergely1991
    Gondolod hogy egymást követnék a helyzetek?
    nod,avg,norton....majd avira,panda,kaspersky,fsecure.....(de lehet hogy már ők is bekerültek ebbe a csapdában )
  • kl24h
    Ezelott kb. egy jo felelve az AVG is tevedett, de sokkal durvabban, mert olyan frissiteseket tettek fel, hogy az user32.dll virusnak latta es ki is torolte a rendszerbol.
  • gergely1991
    Nem lehet már abba hagyni az offolást?
    A Symantec egy jót bakizott.....
  • Doomista

• Doomista
    FEJEZD MÁR BE!!!!!
  • FZoleee
    Váltottam Kasperskyre
  • etele34
  • Doomista
  • Narxis
    Antivírusok és antispyware-ek vatytok.
  • etele34
  • Doomista

• etele34
    Szia és Neked is viszont!

• Doomista
    Megrendeltem, most örülsz?
  • etele34
    Na jó. Vége. Hagyjuk abba ezt a témát mert látom elbeszélünk egymás mellett.
    Van egy termék annak van egy ára. Legyen az akár egy televízió vagy éppen egy kilgramm kenyér. Megveszed használod vagy elfogasztod ez most lényegtelen. Ez a piac. Vagy pedig van az illegális mód, hogy ellopod és használod. Ameddig tudod. Ez utóbbi például sajnos kis hazánkban részben működik is és úgy hívják, hogy megélhetési bűnözés. De nem akarok (újra és sokadszor) offolni ezért inkább ...
  • L7wy
    "Mégjobb megoldás, beírni az aktivácios kódot. "
    Hát nagyon jó eldobni 12000 ft-t, király, a legjobb megoldás...
  • etele34
    Nem, nem ez. Ennyiért megveszed és megkapod az aktivációs kódot is hozzá. Mind a 4x5 karaktert. Hiánytalanul. És azzal működik.

Barátomnál a második trialresetnél befeketedett a kaspersky-je. Le kellett szednie. 2010-est használ/használt.
  • L7wy
    11.990 Ft ? ez a kód?