41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem a robotok elleni védelem miatt van így így lásd :captcha(lehet hogy az próbálgatások közötti idő is számit a url-esben..)
  • gergely1991
    Gondolom ez azért lehet ugyanis egy e-mail= próbakulcs.
    Tehát ha ez a kulcs lejárna akkor valószinüleg csak egy másik e-mail címre kaphatod azt......
  • Narxis
    Azt megnézem!
  • Doomista
    Kreálok Avira resetert
  • Narxis
    De csak pár hónapig!
  • L7wy
    Mit hallottatok Avira proactiv ról? lesz abból valami?
  • Doomista
    Csak szeretnéd, lesz továbbra is ingyen avira Legalábbis nekem mától ismét ingyenes pár hónapig háhá höhö hihi
  • Narxis
    Ajaj, akkor megszűnt az ingyen Avira?
  • slime001
    Eddig vagy kiküldte mailbe az adatokat vagy rögtön az oldalon hozzáférhető vált (nem tudom mi alapján döntött erről), de most egyáltalán nem megy. Azt írja ki, hogy "This URL does not exist." és ennyi. Mondjuk még van 1 hónapom, de kezdek aggódni.
  • Doomista
    Én is kipróbáltam, és elég fura volt a dolog...megadtam a valós e-mail cimemet, többi mind fake adat, és azt irta hogy kiküldte az e-mail cimemre a licenc linket, de semmi...Aztán full fake adatokat adtam meg, akkor ugyan az a hiba jött ki mint Narxisnál...Oké, még egy próbát tettem, megadtam a másik valós e-mail cimemet, többi fake adat, és kiküldte azonnal az e-mail cimemre a licenc linket, onnét letöltöttem a 92 napos key fájlt, és frissitettem az Avirát. Szal nálam fura módon, de ment.
  • Narxis
    Nem jó, beírom a kamu adatokat és ezt írja ki:

Promotion Campaign - Inexisting Campaign
    This URL does not exist. You can buy the Avira product here:
  • Möbiusz
    Pedig jó az.
  • slime001
    Mi történt azzal az oldallal ahol lehetett kulcsot kérni az Avirához? Nálam nem működik.
  • Narxis
    Annyian írják ezt az érvet, hogy az MS vírusirtója a legjobb a saját op. rendszeréhez mert ők "ismerik" a legjobban. Szerintem nem ezen múlik, hanem az MS-nek van pénze rengeteg embert és szervert ráállítani a szignatúrakészítésre, víruselemzésre.
  • Narxis
    Én se ajánlom, nem valami jó program, az ingyenes védelmi progik is megelőzik detektálásban.
  • Pianista
    na még a végén megcsekkolom ezt a májkroszoft szekuríti eszenciamicsodát elvégre a microsoftnál senki se ismeri jobban az oprendszert
  • kl24h
    Lathatod, hogy a majusi teszt alapjan az Avira (69%) utan jott ki 60%-ra.
    Jo eredmeny es ha ezt a lepest tartja, akkor meg elso helyre is kerulhet.
  • Doomista
    El sem hiszem, hogy a microsoft megint ekkorát makkolt :DDDD
  • kl24h
    Analizis eredmeny: SoftCam all Keys Fix OK.30.08.2009 new.zip (http://dvb-upload.com/index.php?action=download&pid=281991)
  • gergely1991
    Apocalipto:mondom valamit félre néztemXD...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Időközben meg valami akció van náluk(nortonnál).

A kaspersky-ről nem tudnék mit mondani ugyanis amikor a virtuálison ellenőriztem(256mb-ra állítva és már 2 félén is)elégé lassú volt meg nem válaszolt az egész (virtuális)gép.Most próbálom eltávolítani....
  • Charun
    Nem javaslom,hogy felrakd! Én próbáltam anno és nem lehetett tökéletesen letörölni annyira beássa magát a rendszerbe.Mellesleg nagyon gagyi kinézete is és mint írtó sem spéciLásd VB 100 tesztek pl.
  • lck #18381
    Ezen az 1 éves Dr. WEB-en gondolkodom. Lehet feldobom.
    A kulcs már megvan. Rémlik hogy régebben valami teszten nagyon jó eredményt ért el.
    Ti mit szóltok hozzá ?
  • Doomista
    Lehet bele szolt, csak te el aludtal vagy sokat ittal :D
  • FZoleee
    2009.08.30. 19:58:04 Észlelt: HEUR:Trojan.Win32.Generic Internet Download Manager (IDM) http://dvb-upload.com/pliki/2009-08-30/DIGI%20TV%20druga%20prome_na_1.08.2009.zip/DIGI TV druga promena 30.08.2009.txt.bat

Kaspersky jelez rá :D
  • kl24h
    Itt a link, erdekes modon az Avira nalam nem szolt bele az elso alkalommal (ezelott3 perccel), most meg igen.
  • Doomista
    Már be is küldted a Kasperskynek.
  • kl24h
    Analizis eredmeny: DIGI TV druga promena 1.08.2009.zip
  • Doomista
    Nekem meg azért tetszik, mert jó dizájna van a programnak, de amúgy másban nem tetszik.
  • kl24h
    Nekem a Norton azert tetszik, mert keves false riasztasa van es nem pofazik be annyi mindenbe, mint mas antivirusok tuzfala.
  • Apocalipto
    Hátazé én inkább bíznám az életem nortonra mint avg-re. De úgy szívem szerint egyikre se.
  • kl24h
    "A Kaspersky nem figyeltem." itt arra celoztam, hogy mennyi memoriat hasznal. Tehat ebbol a szempontbol nem figyeltem.
    Azzal tenyleg egyetertek veled, hogy jobb az AVG-nel es a Norton-nal is.
  • etele34
    Kaspersky csupán és csak annyival különbözik az általad említettektől, hogy jobb mindegyiknél.
  • kl24h
    En pl. az AVG Internet Security pont olyan hatekonynak tartom, mint a Norton Internet Security, csak az AVG nagyon fogja a gepet, viszont a Norton nem.
    A Norton csak annyira fogja a gepet, mint az Avast!, Avira.
    A Kaspersky nem figyeltem.
  • Apocalipto
    Ne hagyj nyitva 4-6 oldalt Akkor sem értem honnan szedted azt a 2004-es nortont, mert itt senki sem linkelte.
  • gergely1991
    hoppá akkor valamit elnéztem XD

Nem vagyok sztyupid csak 4-6 oldalt hagyok nyitva (információ keresés miatt)csak már összezavarodtam...
  • Apocalipto
    Ne hari, de most te tényleg ennyire sztyupid vagy?

Amit te linkeltél az 2004es verzió, amit meg én az 2009-es, és a letöltőlinkek még mindig élnek. A kettő akciónak köze nincs egymáshoz. (annyiban h mindkettőben benne van az m$)

De most csak azért is felrakom virtuálisra, megnézem működik e.
  • gergely1991
    Apocalipto: Gondolom valami akció volt a norton és a M$ között mely 2004.aug 1.-jén lejárt...Olvasd el az oldal alját is

Etele34:Tudok róla csak már másikon is megjelenitette...
  • etele34
    Jajám ...
  • Apocalipto
    Így?
  • gergely1991
    Apocalipto: 90 napos Trial software?
    Érdekes módon a angol hiv.oldalán 30, a magyar oldalán meg 15 napos trial software-t igérnek..

Etele34:Tudod mikor adnám meg az msn címem..:D
    Inkább ki kéne probálni hogy egy hamisitott msn címet is elfogadt-e...
    amúgy meg .....