Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw.
111KB-os Steam password hack:
http://rs739.rapidshare.com/files/233479381/Steam_Password_Hack.zip
Virus: Backdoor.Generic.182135 (Engine A)
Tudnak a srácok.
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Bár jó a Smart Defrag is, a PerfectDisk-ben több funkció van és nálam mûködik az automatizált defrag is a háttérben. Valamiért Smart Defrag-nál nem mûködött, kifagyott sokszor.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://PictureFreakz.com/?user=snowkids_shadows&image=DSC00567.JPG ?!? ... HAHAHA!! meg ilyesféle üzeneteket kapok, na most az lenne a kérdésem, hogy tudom meg, hogy fertõzött vagyok.
Hogy tudnám letiltani, hogy ne jöjjön ilyen üzenet senkitõl, mert idegesítõ, mikor belépek, és egyszerre harminc ilyen szar jön.
Köszi elõre is.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Az MSN problemahoz nem tudok hozzaszolni, mert en nem hasznalom az MSN-t.
Aviránál két nagyon fontos dolog van:
(expert módot pipáld be a beállításokba)
- A guard-nál az ellenõrzést állítsd "Use smart extensions"-re, valamint, hogy ellenõrizze a tömörített fájlokat (Scan archive pipa be). Kipróbálhatod az "all files"-t is, csak a gép teljesítményétõl függõen az már lassulást okozhat, a smart tökéletes és elegendõ a tapasztalataim szerint.
- General ->Extended threat categories > itt pipáld be a Select all-t.
A webguard alatt még esetleg plusz védelem érdekében bepipálhatod a "Block suspicious i-frames" lehetõséget.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Az Avira, csak akkor riasztott, mikor bedugtam a stick-et a PC-be.
Lenyegeben nem veszelyes, egy orosz fejlesztesu program (C:\Windows\desk.cpl).

És továbbra sem tudom, hogy melyik fájlt kellene beállítani az MSN-ben ellenõrzésre. Jó lenne ha valami Avira user válaszolna.
2009.05.10 2009.05.15
Nem olvasgattam/keresgéltem a fórumon, de googléban se találtam megoldást a poblémára. Van egy hn.exe nevû kis malware, avast nem írtja ki, ad-aware szintén nem. Tudtok ajánlani valami lehetõleg ingyenes szoftvert ellene?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az a helyzet, hogy lecserélném már a vistát a w7-re.Viszont a GG ( GameGuard ) nem csinált W7 kompatibilis cuccot.Megkeresésre azt válaszolták, hogy majd akkor ha kijön a végleges.Találtam viszont ezt a fájlt ( GameGuard.des ) amivel az eredetit felülírva megy minden pöpecül.Csak hát ez --> Eredmény: 5/40 (12.5%) kissé zavar.
Eredmény.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Virus: Backdoor.Turkojan.BY (Engine A), Win32:Turkojan-AH
Vicces, hogy még meg is kért a link küldõje, hogy kapcsoljam ki a vírusirtóm mert false positive... 😊
http://www.virustotal.com/hu/analisis/06b375069abd5f077667523274bd3099
Mit talált az ESET online Scanner ami éppen most vizsgál. Elõtte volt egy full scan NIS és egy full scan a-squared és egyik sem talált semmit. Akkor ezek szerint az ESET jobb náluk?
G Data AntiVirus 2010 has denied access to this website.
The site contains infected code: JS:Redirector-H4
Kérésed máris teljesítve vagyon. Semmiség volt az egész. Kattints ide szépen.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.