Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 70 éves múltra visszatekintõ SRI International kutatóintézet Malware Threat Center névre keresztelt laborja rendszeresen elemzi a legújabb károkozók ellen nyújtott védelmeket.A labor mintagyûjtõ hálózatában (honeypot) fennakadó új kártevõket a VirusTotal.com szolgáltatás segítségével 24 órán belül megvizsgálják,majd összesítik,hogy az egyes vírusvédelmek milyen hatékonyan szûrték volna ki õket.A mai nap összesítése:Link.

Narxxis
Fapados.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Narxxis
Helyes.

A Windows-ban levo Disk Defragmenter-t miert nem hasznaljatok?
Elküldtem az Esetnek,mert káros a rendszer lekivilágára nézve.Report.

Narxxis
El ne szálljon a vinyód! 😄

btw.

111KB-os Steam password hack:

http://rs739.rapidshare.com/files/233479381/Steam_Password_Hack.zip

Virus: Backdoor.Generic.182135 (Engine A)

Tudnak a srácok.

Doomista
zsir királyság, akkor este letolom mit tud 😄 fagyogat a gép, oo-t lefuttattam annyira hogy csak bescannelte hogy hogy áll a patricio,hat nem kevés piros kocka xD de most valami újat akarok 😄 nah meg nem szabad játszani az ilyen hibákkal, mert ma 3x nem látta be a winyómat se rendszer betöltéskor...jobb ha mi elõbb javitom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxxis
Én is azt használom, PerfectDisk 10 Build 104 a legújabb.<#eplus2>

Bár jó a Smart Defrag is, a PerfectDisk-ben több funkció van és nálam mûködik az automatizált defrag is a háttérben. Valamiért Smart Defrag-nál nem mûködött, kifagyott sokszor.

Doomista
te ezt használod? köszönöm, kifogom próbálni.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

PerfectDisk 10:Link.

Doomista
O&O defragot használok, ki akarok próbálni valami másik töredezésmentesitõ programot, mit ajánlotok ? smartdefrag? vagy diskeeper ? vagy egyéb ?

snowkid16
Sziasztok.
http://PictureFreakz.com/?user=snowkids_shadows&image=DSC00567.JPG ?!? ... HAHAHA!! meg ilyesféle üzeneteket kapok, na most az lenne a kérdésem, hogy tudom meg, hogy fertõzött vagyok.
Hogy tudnám letiltani, hogy ne jöjjön ilyen üzenet senkitõl, mert idegesítõ, mikor belépek, és egyszerre harminc ilyen szar jön.
Köszi elõre is.

Narxxis
Elég a sima.

Myrddraal
Win7-re Avast!-ot tettem fel, elég mellé a sima win-es tûzfal vagy érdemes vmilyet feltenni helyette?

Pianista
erre a problémára van egy kis programocska, ami szinte bármit fel tud oldani... ez pedig nem más mint az Unlocker... felteszed, megkeresed a fájlt manuálisan/kinézed a víruskeresõbõl, rá jobb katt, nyomj rá egy törlés, a felugró ablakban válaszd a törlést és old fel a fájlt a felsorolt programok alól... ha jó akkor örülsz😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

En amikor Avirat hasznaltam, mindig beallitottam, hogy a Guard (hasonloan a Scan opcional is) minden fajlt vizsgaljon, ne csak a smart extension, mert most nem tudom ha benne van a listajaban, de volt pl *.gif, *.bmp falj amelyek lenyegeben programok voltak (*.exe, *.dll, stb.).
Az MSN problemahoz nem tudok hozzaszolni, mert en nem hasznalom az MSN-t.
daeemoon
Holnap amint a fertõzött géphez férek kipróbálom az említetteket. Köszi szépen mindenkinek!

Az Avast boot ideju kereseset probaltad?
Igen a rendszer-visszaállítást kapcsold ki és futtasd le az ESET Online Scannerét. Nem szükséges a fent lévõ aktív vírusirtódat kikapcsolni, mert nem akadnak össze. Nálam legalább is eddig még sosem tették.

Rendszer - visszaállítás ki volt kapcsolva?
daeemoon
Megint én... A Kaspersky programjával nem tudtuk kiírtani a hn.exe férget :S Azt írja írtás után, hogy újraindításkor törlõdni fog, de továbbra is ott van a képernyõ közepén :/ Valakinek van még valami ötlete?

Mivel lehet megnézni hogy egy weblap vírusos e? Van valami ilyen oldal mint a virustotal, annyi eltéréssel hogy az weblapot ellenõriz?
Pano
Nem kell beállítani, mert amint ráíródik a merevlemezre a fájl (tehát átér) az avira ellenõrzi és ha nem jó dolog riaszt. Nálam legalábbis így volt: amint 100% lett az átküldés jött is az ablak.
Aviránál két nagyon fontos dolog van:
(expert módot pipáld be a beállításokba)

- A guard-nál az ellenõrzést állítsd "Use smart extensions"-re, valamint, hogy ellenõrizze a tömörített fájlokat (Scan archive pipa be). Kipróbálhatod az "all files"-t is, csak a gép teljesítményétõl függõen az már lassulást okozhat, a smart tökéletes és elegendõ a tapasztalataim szerint.
- General ->Extended threat categories > itt pipáld be a Select all-t.

A webguard alatt még esetleg plusz védelem érdekében bepipálhatod a "Block suspicious i-frames" lehetõséget.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ha gepre kerul, csak akkor fut, mikor bedugod a memory stick-et. Az az elso dolog, hogy a stick-re rair egy autorun.inf fajlot, ami ugyanaz, mint a desk.cpl.
Az Avira, csak akkor riasztott, mikor bedugtam a stick-et a PC-be.
Lenyegeben nem veszelyes, egy orosz fejlesztesu program (C:\Windows\desk.cpl).
Az új Avirához milyen beállítási tanácsok vannak?
És továbbra sem tudom, hogy melyik fájlt kellene beállítani az MSN-ben ellenõrzésre. Jó lenne ha valami Avira user válaszolna.
Narxxis
Hát ööö, lehet, hogy õk nem találták veszélyesnek. Mit is csinál amúgy ha gépre kerül?

Elkuldtem a ESET cegnek a desk.cpl fajlt, de latom oket nem erdekli, mert meg mindig nem erzekeli fertozottnek, nahat ezentul en nem kuldok semmit!!!
2009.05.10 2009.05.15
daeemoon
Köszi, megpróbálom!

Kaspersky Virus Removal Tool:Link.

daeemoon
Sziasztok!

Nem olvasgattam/keresgéltem a fórumon, de googléban se találtam megoldást a poblémára. Van egy hn.exe nevû kis malware, avast nem írtja ki, ad-aware szintén nem. Tudtok ajánlani valami lehetõleg ingyenes szoftvert ellene?

LeonSilver
Kössz! <#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Erre csak három jelez.Link.A des fájl önmagában nem futtatható állomány.Kárt nem fog okozni.

LeonSilver
Errõl mit gondoltok?Merjem használni vagy inkább ne?
Az a helyzet, hogy lecserélném már a vistát a w7-re.Viszont a GG ( GameGuard ) nem csinált W7 kompatibilis cuccot.Megkeresésre azt válaszolták, hogy majd akkor ha kijön a végleges.Találtam viszont ezt a fájlt ( GameGuard.des ) amivel az eredetit felülírva megy minden pöpecül.Csak hát ez --> Eredmény: 5/40 (12.5%) kissé zavar.

Eredmény.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nekem eddig még sosem akadt össze egyik online scanner sem a fent lévõ NIS/a-squared valós védelmekkel.

Hát nagyon nem módosít semmit sem a rendszerben.De crackelni sem fog semmit az biztos.Igy értelmetlen a fájl használata:Report.

Doomista
ez tuti false <#nevetes1><#nevetes1>

Narxxis
Myspace account hacker: http://rs401.rapidshare.com/files/232980260/MySpace_Cracker.exe

Virus: Backdoor.Turkojan.BY (Engine A), Win32:Turkojan-AH (Engine 😎

Vicces, hogy még meg is kért a link küldõje, hogy kapcsoljam ki a vírusirtóm mert false positive... 😊

http://www.virustotal.com/hu/analisis/06b375069abd5f077667523274bd3099

submit.symantec.com:Link.

FZoleee
azután kikapcsoltam, csak elfelejtettem 😊
Narxxis
nocsak-nocsak 😄

Két virusírtó ne fusson egyszerre,még akkor sem ha az egyik online keres.Régi alapszabály.

FZoleee
én meg elindítottam az online scannert, azt jelzett az Avira XD
Biztos a böngészõ gyorsító tárában találta meg.Amúgy is inaktív.Nem fertõz.

Na nézd csak!
Mit talált az ESET online Scanner ami éppen most vizsgál. Elõtte volt egy full scan NIS és egy full scan a-squared és egyik sem talált semmit. Akkor ezek szerint az ESET jobb náluk?

Biztos érdekli õket.Mert ugye mondjuk egy héten egyszer hatalmas erõfeszítésekbe kerül leellenõrizni az oldalt.Google Chromeval elem kivizsgálása és rááll automatikusan a gyanús sorokra a forráskódban.Még csak keresni sem kell.

Narxxis
Amúgy a honlap karbantartói, rendszergazdái tudják, hogy mi lett az oldalukkal? 😄 Vagy szól nekik valaki? Mert szerintem rá se néznek.

A proxnet.hu htm változata:VirusTotal.Régi barátunk a gumblar.cn script változatban:Kép.És a tõle származó PDF exploit:VirusTotal.Valami komolyabbal is elõrukkolhatnának a kínaiak.Ez már eléggé uncsi.

Narxxis
Töltsetek fel képet: http://media.proxnet.hu

G Data AntiVirus 2010 has denied access to this website.
The site contains infected code: JS:Redirector-H4 (Engine 😎.

Kedves Narxis!
Kérésed máris teljesítve vagyon. Semmiség volt az egész. Kattints ide szépen.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.