41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Lál, amúgy is elég. :D Most nem fogok Comodo-t felrakni vagy PC Tools-t mert egy teszten az a legjobb.
  • Doomista
    Az elég az neked...te nem nézel semmi olyan oldalt...[gyáva féreg].
  • Narxis
  • Narxis
    Win 7 beépített tűzfala. :D
  • RBJ
    rak egyet B30 as téglából
  • Doomista

Tűzfal mi lesz ?:D
  • Narxis
    Megoldottam, tűzfal nélkül raktam fel... Elfelejtettem, hogy így is lehet. :p
  • Doomista
    Pedig úgy van :-o
  • Narxis
    Dehogy, megkérdezem őket, hogy tudnak-e segíteni meg megnézem a fórumokat és ha nem találok megoldást akkor

1. trial reseterrel fogom használni az antivirust, esetleg ha lesz elég vastag bőr a képemen megkérem, hogy cseréljék az Internet Security kulcsom antivirusra :D

vagy

2. mást használok: szóba jöhet Avira, Norton, ESS 4, Kaspersky
  • Doomista
    Komoly így van ? (#19951)
  • Narxis
  • L7wy
    XDXD Narxis eldöntötte h feljavítja g-data-t, és utána felvásárolja, miért rossz elv ez?
  • Narxis
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
  • Doomista
    Hülye egy elved van ember :D:D
  • Narxis
    Az nem megoldás hanem menekülés a probléma elől.
  • Doomista
    Avira a megoldás a problémára.
  • Narxis
    Há nem, de amíg nem találok megoldást a problémámra addig hanyagolom. :p
  • Narxis
  • Doomista
    Nem fogod te leváltani a G-Datát.
  • Narxis
    Nem hazuccok. :c
  • Charun
    Ehhez az a-sqared-hez nekem is van éves kulcsom.Múltkor felraktam kiváncsiságból.Az Eicar tesztfájlokra,amire alapból minden norm írtó azonnal ugrik ez nem reagált semmit.Sőt simán engedte letölteni.Aztán a Mozillá-t induláskor spyware-nek nézteFogtam és azonnali uninstall jóbol is megárt a sok.Marad a jó öreg avast!
  • Doomista
    Mé hazucc ?
  • Narxis
    Brit angol. :D Amúgy uninstallaltam G Tatát, blokkolja a Steamben a multiplayeres játékaimat, hiába néztem át a tűzfalbeállításokat, beállítottam, hogy Steamnek, hl2.exe-nek mindent engedjen, kikapcsoltam a tűzfalat, sehogy se jó, uninstallaltam és egyből tudtam csatlakozni CS-s serverekhez. Vicc az, hogy tört CS-t meg engedte... igaz, az portable változat.

Elfelejtettem, hogy van elfekvőben egy 2010. július 22-ig jó a-squared Anti-Malware liszenszem is, most azt tettem fel, ráadásul most olvastam fórumjukat és állítólag év végére teljesen 64bit kompatibilis lesz.

Akkora faszág amúgy, hogy G Tatánál(de másoknál is, pl. Kaspersky) az IS-hez kapott kulcsot nem lehet antivirus verzióval használni. Miért fáj az nekik ha nem használom a tűzfalas változatot?
  • Doomista
    Tudom :D De milyen angol ? Nem egy fajta van :D
  • Narxis
    XD angolul szoktam írni nekik :p
  • Doomista
    Ő sem hülye :D Előveszi az angol-magyar szótárt, és neki áll szorgosan fordítani :D
  • Narxis
    Jaja:

Hi Stefan,

az Antivirusok és antispyware-ek fórumban Pianistanak behal a rendszer ha a G Data talál egy fájlt. Adtam neki trial resetert, ugye attól nem lehet baja?

Üdv,

Narxis
  • Doomista
    Most fogod megkérdezni a G-Tatásokat.
  • Narxis
    Hát ezt nem tom. :S
  • Charun
    Én is használtam anno a G-tatát de még a 2009-es verziót.Ahhoz volt működő triálreset.Viszont 2010-hez nem volt már jó.Lehet,hogy neked is ez a probléma.
  • Pianista
    erre??
  • etele34
    Vicces.
  • Doomista
    Nem árt megnézni a billentyűzetet, hátha abba is két fajta elem van :D
  • Rash87
    Kössz mindenkinek. Tényleg nem vírus volt.
    Igaz,megtörölgettem,szétszedtem,ugyan úgy mozgott össze vissza,de rájöttem,hogy az elemmel van a gond,más-más típusú volt benne,gondolom egyik hamarabb megadta magát
    Na de ebből is tanultam :)
  • Met
    honnan szedték a címemet fogalmam sincs

persze, talán amikor a viagrát vetted
  • gergely1991
    ÁÁÁÁ füstöl a winchesterem mit csináljak?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azthiszem meg lesz a téli fűtésXD
  • gergely1991
    Én is egyet értek a 99%-os aránnyal(vagy nem hinném hogy vírus)...
    Nálam úgy van hogy néha az egérkurzor feljebb megy a de maga a egér nem(olyankor helyre rakom a kis csibészt)
  • RBJ
    mert használt neki a trial reseter gondolom.
  • Pianista
    miért van az hogy ha talál a G data valamilyen fájlt akkor bármelyikre megyek akkor behal a rendszer és nem csinál semmit(zene megy de nem reagál semmire)???????
  • Doomista
    Nincs...