41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Ilyet házilag is egyszerűen készíthetsz magad is és több színben is. Néhány korsó hagyományos után megiszol fél liter kefírt és aludt tejet majd hamarosan jön vissza az eredmény.
  • Doomista
    Valami likőrt kevert bele, a recept titkos...de többet tudsz meg, ha beirod a googlebe, hogy "zöld sör".
    Következő héten elmegyek abba a kocsmába, és én is megkostolom ^^ Ki nem hagynám...Igaz, 182 km-re van tőlem, de megérheti...
  • Würth
    WOT - t nem használok , Firefox nem engedte megnyitni ( támadó webhely ) , de jelzett az Avira is szépen . :-)
  • Polonic
    Ez miféle?
    Ízesített?
  • Doomista
    Megújultak az AVG szoftverei

Norton biztonság 2010re
  • Doomista
    Én bocsi
  • etele34
    Elég ha egy megfogja nem? Utána meg már akár szódás a lovát ...
  • etele34

Huhhh bocsi mellé kattintottam.
  • Doomista
    Csak ez a kettő? :D Nálam még bele kötött a WOT és a linkizé kiterjesztés FF alatt :D:D
  • Doomista
    Má aszittem Nortonos képpel jösz, nem csalódtam benned ismét
  • etele34
    Neked meg szép napot kívánok.
  • ba32107
    Az AVG legújabb update-je nektek is hibát jelez?
  • Würth
    Firefox blokkolta + Avirának sem tetszett .
  • Doomista
    JóReggelt!
  • RBJ
    az más kérdés , hogy az az állítólagos 80 millió ember mit eszik rajta.
  • RBJ
    avg régebben nem tetszett elég tré felulete volt foleg az ember beljebb mászott még olyan win 98 s ablakok stb.
    fogta a gépet is mint a pinty a bongészőbe a link scanner hogy zold pipát rak mellé a találatokhoz az is ezzer év.
    egyedul a kasperky és avirá nál nem tapasztalok sebességlasulást bongészés kozbe.
  • Apocalipto
    VIP-nak lehet.
  • Krystalx
    jah ezért gáz h nem lehet hsz-t szerkeszteni...
  • Krystalx
    áááááá biztonsági okokból még 30 napig nem linkelhetek...
    akkor így primitíven írom be ha lehet :)

Beperelhetik az antivírus cégeket a vírusírók
    link : http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=117052

micsoda baromság, még mit nem találnak ki ? no comment...na jóóó :), talán annyit h a legtöbb intelligens av spam része beállítható, azaz ha vki olyan kvára kíváncsi egy adott cég "értékes" reklámjaira ,akkor nézegetheti. lol

hm egész komolynak néz ki az új AVG...is
    az utóbbi időben látványosabban fejlődnek a pár évvel korábban még alsó kategóriásként elterjedt AV-k.
    emlékszem, amikor ismerősök gépén hetente más av-k voltak, AVG,AVIRA,AVAST stb. és mindig tele voltak vírusokkal...
    mostanában viszont a régi nagyokkal egyre több gond van, kínjukban már a seggemet is kitörölnék, de lassan nagyobb a rendszerigényük, mint magának az oprendszernek.
    csodálom h még nincs olyan AV ,ami oprendszert is tartalmaz. :DD
  • Würth
    Na , megengedek magamnak egy 3. hsz - t is .

[IMG][/IMG]
  • Würth
    Hát ez jó , imageshack törölte , előre leszögezem nem én töltöttem fel , csak a kép url - jét másoltam ide be . Erről ennyit , nem mintha sokról maradtatok volna le .
  • Würth
    Így néz ki , nem rossz :

• L7wy
    Kijött egy újabb béta a napokban.. kipróbáltam, gyors meg jó, de beta, hibákkal... nem hiszem h lesz belőle október...
  • Pano
    Okés, akkor ez maradjon az én problémám.

Ha már retek szóba hozta, tud valaki valamit az 5-ös avastról? Arról volt szó, hogy elvileg októberben érkezik, csak van-e már konkrétabb is, mert a október elég tágas, 31 napos :D. Vagy megint elhalasztják és 2010 lesz belőle? xD
  • L7wy
    Ez a NOD egy nagy szutyok, egy retek...
  • gergely1991
    Na már ideje volt....
  • Reteek
    vagyok csak waroztam, mellesleg én 1x nem állítottam hogy az avast 100% os sőőt ha vissza olvasol... De a nod akkor is a trágyák trágyája
  • Doomista
    Csak ő is szórakozik, hülyéskedik, tudja ezt ő is :) De koccintok az egészségedre !
  • Pano
    Na Retek, megfogta? Vagy mi az a hirtelen csend?

Tessék végre belátni, hogy nincsen olyan antivirus amihez nem lehet olyan vírust találni, amit nem detektál. Tehát, ez a X megtalálja de az Y meg nem, ezért szar játék felesleges és értelmetlen.
    Igaz, a NOD-nál van jobb vírusírtó, de nem is szar. Éppen ezért mentem bele ebbe a hercehurcába.
    Témát az én részemről lezártnak tekintem.
  • Doomista
    Akkor te tényleg mindent kibírsz. Superman!
  • L7wy
    Az áram??? Hűűű az a kedvencem
  • Doomista
    Na jah...de mikor belevezetném a körmöd alá a tűt, aztán abba áramot vezetnék, leállna a szíved, de közben felélesztenélek, aztán ezt újra megcsinálnám...olyan erős a fájdalom, hogy már könyörög a szenvedő ember, hogy öljék meg, mert már nem bírja tovább. Ezt csak egy ideig bírnád ki, de aztán már inkább a halál.
  • L7wy
    Egy igazi férfi minden fájdalmat kibír, csakúgy mint én :D
  • Doomista
    Most legszívesebben tökön rúgnálak, mint ahogy te akartad annó etelet, a hülye dzsekkisza álbá képedért !
  • L7wy
    Csak pár millió euró a korlát XD
  • Doomista
    Avira is felzárkózott...persze ha hétvégén is tolná, akkor az elsők között lett volna...azért engem ez még mindig frusztrál...nem hangoztatom, de frusztrál.
  • kl24h
    Több napi várás után van egy kis váltózás: VeraoSkol.zip/VeraoSkol.jpg
    #20790: 2009.10.02 2009.10.03 2009.10.04
    2009.10.05
    Halad az antivírusok detektáló képessége.

for Doomista
  • L7wy
  • Doomista
    Na most törött monitorról írok.
  • Doomista
    Hallod, elég régi...nem 1-2-3 nappal régebbi...hetekkel régebbi :\