41142

360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
Látunk mi még itt biztos...
Ha annyi millióm lenne ahányszor már eltűntél majd visszajöttél akkor boldog(abb) ember lennék....
Felnőtt férfinek nem áll jól ha mimózát játszik.
Tegyél fel már végre egy jó vírusírtót (pl. ESS) aztán nyomás a konyhába... ;)
Apocalipto rossz döntést hozott de igyekezett helyrehozni, ez becsülendő.Előtte Narxist is kiátkoztátok (füllentős Nod-szapuló), jobb lenne ha nem hozná, vinné a híreket?
Te is hiányzol ebből a topikból én szeretem a hozzászólásaid.... -
Hja, gz. 
-
Charun #22881 Részemről is gratula 
-
hűűha dejó lett az "új" topik 

-
Aaa, ne én döntsek. Nem akarok a többség elé állni, szavazzuk meg, ha többieknek kell akkor felőlem legyen. Szóval akinek kell háttér az jelezze Pano-nak.
Viszont a többi újítás tetszik. -
Okés, akkor nem lesz :) Kivettem -
Jaj, csak háttér ne legyen.... vagy már van és nálam blokkolja AdBlock mint többi topikban? Mert sima fehér az egész.
Úgy látszik a népharag Apo ellen indult. :o -
Hallod, ha nem lehet néha hülyülni, akkor ne is gyere ide.. nem hiányzik egy spicli nekünk, hidd el.
Doomistával is kibsztál.. -
etele34 #22875 OFF
Mondtam én nem is oly rég itt, hogy ez egy ilyen ország. Itt még mindig vannak akik szinte élvezik, és remegnek attól, hogy feljelentgethetnek embereket, elmehetnek árulkodni. Szánalmas.
Még nem nőttük ki, még mindig nem ezt ... nyuszó muszók. Sajnálom a dolgot, de ilyen légkörben, amikor feljelentgető van köztünk, szebb szóval besúgó, hát a magam részéről nem szívesen társalgok itt bárkivel is a fórumon.
És az írás megmarad:
" ... Természetesen ha eldurvul a dolog ezek után is fogom jelenteni a moditopikba a hsz-ket...
ON
Köszöntem és maradok tisztelettel mindenkinek,
etele34 -
Würth #22874 Nem rossz .
-
Nos, meg van a legördülő menü. Azokat beletettem amik így hirtelen eszembe jutottak. Ami esetleg még kimaradt, vagy szerintetek jó lenne, ha benne lenne privát üzenetben küldjétek el nekem.
Köszi! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem az a baj, már az is kidobta a biztosítékot h Doomistát beköpte a modiknak, ez még egy lapát volt rá... -
Muszáj ezt? De most komolyan?
Rendesen megbeszéltük kettőnk közt a dolgot és elintéztük kulturáltan. Apo megtehette volna, hogy nem keres meg engem és csinálja maga amit kell, nem? Ő csak jót akart, ennyi, csak szarul jött ki.
Amikor meg látta, hogy én jobban tudnám csinálni a házigazdai feladatokat a HTML ismereteim miatt, kérdés nélkül átadta a jogát. -
Nem kell a bocsánatod, ments Isten... Ha te a kis pisisek árulkodó világát éled, hát oké... Kérem én is akkor a 3!jelet...Had díszelegjek mint Doomista.. lassan ez már kitüntetés lesz és nem büntetés jele, mert valójában te vagy a gerinctelen, és nem tudsz beilleszkedni, de akkor nemhogy elmennél, hanem itt lököd a hülye szöveget... Én itt befejeztem a vitát, írhatsz akármit, mindenki lássa h nincs igazad... -
De érdekességként tegnap került ki...XD -
Apocalipto #22868 Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy bocsánatért fogok esdekelni neked. A topik rendbetétele miatt vállaltam volna el, és azért hogy megszűntessem a sorozatos offolásaitokat (ami már a jó ízlés keretein kívül volt). Természetesen ha eldurvul a dolog ezek után is fogom jelenteni a moditopikba a hsz-ket.
De úgy látszik csak én akarom fenntartani a normális fórumozási szintet. (Tudniillik az sg fórum színvonala folyamatosan csökken jó ideje.) -
Ezt már 2 hete ismerjük szerencsére :D:D -
Fake Antivirus akár e-mailen is...link
-
Nekem is jó. -
Nekem megjelenik, megnéztem több böngészőbe is. Ha van fenn ad-blockered, lehet az szedi ki. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogyan is gondoltad? JavaScriptként vagy frame-ként(keret)? -
Vasárnapig estig legyen kész, nem kell mindennek kész lennie holnap :D -
A kép nem jelenik meg..
-
Megoldható, csak azt majd meg kell írni, nem lehet sitty-sutty. Most nincs rá időm, majd holnap megcsinálom. -
Pl az avira promo kulcs igénylésnél több támogató van, az összeset kellene :D
Aztán virushirado,biztonságportal...aztán a tesztes oldalak, kb mindent bekéne rakni, de akkor ezt mind egy lenyilo script ablakba, vagy külön oldalral. -
Hűűűhaa miről maradtam le.....
Tudom hogy már nem lényeges(felesleges) de ezt nem bírtam ki de......
+1 Pano [Munkát vállaltál ám legyen]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy Apocalipto: nem volt jó húzás ilyet csinálnod szerintem sem legalább jelezted volna előre ahogy mások is leírták...[Csakhogy leírjam a sajátomét és ezzel megerősítsem mások véleményét is ezzel kapcsolatban]
Legközelebb ezt jelezd....légyszíves..... (ha pano esetleg már nem bírná idegekkel)
-
V. egyszerű lenyíló script. -
Külön szoftvergyártók linkjeit úgy akarom megoldani, hogy külön csinálok egy oldalt, amin sorba lesz az összes, feltöltöm egy tárhelyre és majd kilinkelem az oldalt ide. -
Linkek is betéve.. tegyek még ki valamit? -
Lássuk a linkeket...majd ha valamit kihagytál, szólunk. Mert ugye vagy 40 linknek kell lennie ^^ -
Az Antivírusok és antispyware-ek Tanács meghozta döntését, Apocalipto-t halálbüntetés terhe mellett száműzzük a topikból. Rituálisan mindenki adjon hozzá a tűzfalához egy blokkolt Apocalipto.exe process-t.
Uff, beszéltem!
(Csak vicc! :D) -
-
Sziasztok szerintetek melyik jobb tűzfal a win7 beépítettje vagy a panda is-é? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne lovagoljatok ezen. Apoval ezt egymás közt le dumáltuk és elrendeztük. Ti megszavaztatok engem, így én lettem a házigazda és igyekszem rendbe szedni a topicot, térjünk vissza a rendes kerékvágásba. -
Szerintem jó lett a banner.=)
Grat!:-) -
etele34 #22848 Én meg megyek.
Köszöntem. -
Így van, felesleges lovagolni ezen tovább.
Megcsináltam a bannert. Most jönnek a linkek -
etele34 #22846 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem sincs ez így teljesen rendben, mert van egy ki mellék zöngéje ami miatt ... na de hagyjuk inkább. Ilyen országban élünk. Sajnos. Még mindig.
-----------------------
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Történet még a háborús évekből való. Két orosz katona járőrözik éjjel az utcán. A túlsó oldalon egy késői járókelő sötét alakját látják, mire az egyik oda ereszt egy sorozatot. A futó árny alak összeesik. Most meg miért kellett lelőnöd? Kérdezi a járőr társa. Még két perc van este tíz óráig amikor is kezdődik a kijárási tilalom. Miért miért - válaszol a másik azért, mert már úgysem ért volna haza. -
Hja, csak elromlott a billentyűzete.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem is lovagolok... csak
"Már minden rendben van : :-)"
nincs rendben... egy túlzó példa: megver valaki egy baseballütővel, idővel meggyógyulsz teljesen, akkor ez is rendben van?