41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pano
    Mindenki használjon NOD32-t, mert az gyóóóó :D:D:D
  • Doomista
    Áh, csak hétvége van ^^
  • L7wy
    Néztem az októberi virustotalos eredményeket, és látom h Avira rengeteg helyen nem ismerte fel, mi a francnak köszönhető ez a hanyatlás?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mostmár egészen biztos vagyok hogy Doomista leitatta őket, és még mindig nem tudták összeszedni magukat

ja és a link amiről beszélek: itt látható
  • Charun
    Egy újabb ígéretes versenyző,ami a cloud alapú technológiára épül:http://www.youtube.com/watch?v=mNaLm8ApZkE
    Első ránézésre nem tűnik rossznak.
  • Doomista
    AdwareAlert
    VT
    -----
    Adware Professional
    VT

Ad-adwaret szerintem verik...
  • Doomista
    Jó, de azzal sem fogsz bekapni semmit :D
  • Möbiusz
    Ezt biztos, hogy @etele fényképezte amikor ott volt azon a szülinapi partin amiről írt is. Hehehehe
  • L7wy
    Szerintem az AV AS keveset foglal magába, lehetne a topik egy mindent összefoglaló topik, mivel tűzfalakról is elég sokat beszélünk így a komplett IS kategóriára kéne nevet találni...
  • simon7012
    Azt is bepipáltam! Egyébként az előbb elfelejtettem leírni,hogy 2 giga ramról van szó! Azért köszi....
  • Pano
    Vírus -és kémprogram védelem?
  • L7wy
    Rendszervédelem, Biztonsági szoftverek, vagy hasonló jelentésű ámde jól csengő fogalom kéne :D
  • Pano
    Erőforrás problémák esetén van egy lehetőség arra, hogy a KIS limitálja a terhelést. Ez egy plusz beállítás, ami a Settings képernyő Options menüpontja alatt érhető el: a "Concede resources to other applications” opció engedélyezésével a program időben elnyújtva kiegyenlítettebb erőforrás kihasználtságot tesz lehetővé és biztosítja a gördülékenyebb használatot. Ez az opció az alapértelmezett beállítások szerint nincs bekapcsolva, ezért gyengébb hardverű gépeken ez külön érdemes bekapcsolni.
  • simon7012
    Na például a kis-t én is megvettem,nagyon jó minden,de ha pl;teljes rendszervizsgálatnál leveszem a tömörített tartalmak vizsgálatát 1MB-re (ami a minimum)akkor is úgy megzabálja a ramjaimat hogy használhatatlan a rendszer még a képernyökímélőböl is alig akar visszajönni.Ezért jelenleg kuka a kis! Utálom,ha egy vírusvédelmi szoftvert csak kompromisszummal lehet használni....
  • Pano
    Mire?
  • Apocalipto
    Hát én tudok róla amit akarok, az nem is zavar hogy magyar honlapja nincsen. De angol se, ahol leírják hogy lényegében mi is ez :)

L7wy: Mire akarod átneveztetni?
  • L7wy
    A topik címét nem lehet átnevezni? Ez az antivírusok és antispywarek már túlontúl kinőtte magát... :P
  • simon7012
    Akkor valószínűleg intel allergia lesz......
  • Pano
    Jelenleg VIPRE-zek most. S igen, az extra.hu-s baklövése nem volt gyenge :D
  • Narxis
    LOL :D
  • Krystalx
    már tudom :D , deee úgy gondoltam h belebújtál a bőrébe és.....szóval alkaváltó vagy na LOL
  • Narxis
    Nem én vagyok sajnos, Eugene Kaspersky élvezi a napsütést a képen. :D
  • Charun
    Na akkor most tegyél egy próbát az öreg Kaspersky-vel.Eddig én is kellemesen csalódtam benne.A 2010-es 736-os build-et használom win 7 32bit alatt és sokat javítottak a teljesítményén.Sokkal barátibb az erőforrás gazdálkodása.Kisebb hibák még vannak benne de én ezeket se vettem észre.Az 5-ös avast végleges kiadásásig tesztelgetem.
  • Krystalx
    jóóóvilág ! igazán elvihettél volna magaddal :D Lewy is szívesen eljött volna hehe...
  • Krystalx
    hát vannak progik ,amik nem mindenkinél működnek rendesen...
    nekem van Intel-es és AMD-s gépem is és pl a KIS az mindkettőn használhatatlan volt. 2szer is próbáltam feltenni anno asszem a 2008ast és a 2009est is próbáltam, de bottolásnál megette a rendszert. volt egy kis ram felszabadító progim ,ami jelezte h mikor mennyi a szabad és azt láttam h a számláló a 0-ra lement tőle. és a gép is használhatatlan volt.Ilyen hibákról most is sok helyen olvasok, van akinél meg tök jól működik.
  • L7wy
    Hehe
  • Narxis
  • Charun
    Ha 512MB RAM-od van elhiszem,mert azt alapból megeszi akármelyik winfos.Ellenkező esetben más gondok vannak nem hiszem,hogy az avast lassítaná be a géped.De az is lehet az Intel allergiás rá.Nekem szintén AMD konfigom van
  • Krystalx
    hát ez az idézés nem lett a legjobb pfff :) hülyén működik a quote-s kód...máskor maradok a " "jelnél
  • Krystalx
    amúgy erről a trend micso security-ről neten nem találni szinte semmit...még a hivatalos honlapom sem.

mit szeretnél tudni róla ? elég nagy cég ,nincs szükségük h orrba szájba reklámozzák :) és inkább külföldön ismertebb. talán mert nincs magyar változata, ami a magyaroknak nagyon nagy negatívum a nyelvismeret miatt. de engem ez nem érdekel...mindenből angolt használok.
  • Krystalx
    le ne cseréld a Trend-et...azért mert nálunk nem ismert. Külföldön sok nagy cég használja, amerikai cég de már évek óta a japánok fejlesztik...ha ők nem értenek a számítástechnikához ,akkor kik ?
    évek óta használom én is.Jelenleg a notin van csak fent,mert sajnos a kulcsom lejárt és háát...mostanában nem tudok hozzá "szerezni". Te nem tudsz hozzá működő okosságot a reseten kívül ? a kulcsokat hamar tiltják...
  • bertino
    ehh.
  • Vaxi
    szerintem is...
    egyébként mától hozza be így, eddig behozta az oldalt is..
    btw, amit használok az FF és chrome...
    és az a baj, hogy megnyitja új tab-on, nem az hogy nem jön be az oldal.
  • lck #23091
    YESSSS !!!
  • simon7012
    Akkor te kivétel vagy....
  • lck #23089
    5 éves AMD Sempon 3200 gépemet semmivel nem fogja jobban mint bármelyik átlagos gépigényű vírusirtó. Ez van fenn pedig én nagyon kényes vagyok az ilyenekre. Állandóan azt lesem hogy melyik hány folyamatot futtat, mennyi ramot eszik, mennyivel lassul egy program elindulása.
    EMESÉT pl. azért szedtem le mert a Total Commanderben lelassította a fájlikonok kirajzolását.
  • Apocalipto
    Fogadjunk internet explorert használsz? :) Mert nekem firefox be se hozza, ezt írja:

Amúgy milyen vírusírtód van?
  • Vaxi
    Sziasztok!
    A böngészőm néha behoz egy ilyen oldalt:
    http://hosting32.com/imagehosr
    Már minden szarral végignézettem a gépet, semmit nem talált, automatikus futtatásból is kiszedtem ami nem oda való, és továbbra is behozza.
    hasonló probléma valakinek?
    ötlet?
    köszi :)
  • simon7012
    Hát nekem bizony fogja P4-es 2.8-as dual core-os gépem.Ha levettem szinte megkönnyebült!
  • Apocalipto
    Nincs olyan hogy legjobb, sokszor leírtuk már :) Igazából a védelem hatékonysága részben a programon múlik, de nagyon sok hangsúly van a felhasználón is. Én sem AVG-vel, sem noddal nem kapnék be vírust, pedig van köztük különbség.
  • F1re
    nod32 legjobbe??