41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• JoeFromHun
    Szép adatbázisa van már :)
  • Doomista
    Azt írták fórumon, hogy nem false, de nem is kártékony...de hát persze hogy nem, egy registry bejegyzés önmagában kevés...karanténba kell rakni, vagy figyelmen kívül hagyni. De látom sikerült törölni. Ezért kár aggódni.
  • Pano
    Még csak most jelent meg tesztelésre a beta 1. Szóval, nem mostanában. Majd kb jövő év közepe felé.
  • Pano
    1.0-át már marha rég elhagyták, most a letölthető és használható stabil verzió a 3.1.
  • Krystalx
    hát ezt nem értem...
    az előbb a mellőzöttek listájába tettem azt a bejegyzést...majd töröltem onnan ,h egy újabb keresés után is jelezzen rá...
    lefuttattam megint egy teljes keresést minden meghajtóra és most nem találta meg !!! ha megnyitom a registry-t, akkor ugyanúgy ott van. mbam meg már nem jelez rá...hát ez igen hülye.
    (pedig nem tettem karanténba)
  • Narxis
    Norman nincs a 2010-esben.
  • gergely1991
    Ebből az a érdekesség hogy nem a autorun mappában van mert akkor lefutna egyszerűen
  • JoeFromHun
    Mármint 4-es megjelenése.
  • JoeFromHun
    Ez vajon mikorra várható?
  • Doomista
    Nem false positive, viszont nem kell félned tőle, a rendszered nem nyalt be olyan programot, ami valamilyen kártékony műveletet hajthatna végre.
    Legjobb,ha quarantinebe rakod, és megvan oldva.
  • JoeFromHun
    A Trustport termékek a Norman és BitDefender víruskereső motorokat használják.
  • Krystalx
    frissítettem a Malwarebytes-t és most jelzett egy reg bejegyzésre ,amire korábban nem...szerintetek ez false ? BD nem talált semmit. megnéztem a másik gépemen és apu gépén is megtalálható ez a bejegyzés és a kód is ua. nem merem törölni...

MBAM találat

• Doomista
    Ismerjuk, mint a a sajat antivirus programunkat.
  • kl24h
    Valaki használja az eScan Internet Security Suite?
  • Narxis
    Patch "b"-t tegnap adta ki Kaspersky a 736-os verzióhoz, automatikus frissítéssel lejön, de kell egy reboot.

Improvements:
    • The problem with slowing launched programs and OS Windows 7 / XP has been fixed.
    • The problem with access to a network folder stored on OS Windows XP Professional using a computer with OS Windows 7 Ultimate installed has been fixed.
  • Narxis
    Akik november 1 előtt vették meg azoknak igen, akik utána azoknak AVG+BD a business verzióhoz pedig még jár Dr.Web és VirusBlokada.

katt

Nem igazán értem ez, hogy működik, van egyszerű keretprogram amiben bármikor cserélhetik a motorokat?
  • Apocalipto
    Nemtudom mire fel ez a nagy verziószám váltás. Az 1.0 is max egy alpha-nak felelt volna meg teljesítményben..
  • Pano
    a honlapján AVG+Norman van írva katt
  • Narxis
    Azt mondják AVG+BitDefender.
  • Doomista
    Akkor már inkább G-Data a 2 motorjával (avast! + BitDefender).
  • Pano
    AVG+Norman motor.. érdekes, nem?
  • Doomista
    Ez a TrustPort atom jó program lehet.

http://biztonsagportal.hu/leallt-a-t-mobile-orszagos-halozata.html
    http://biztonsagportal.hu/ujabb-vb100-dijat-kapott-a-virusbuster.html
  • Pano
    VIPRE 4.0 beta
  • gergely1991
    Ismét zsarol a vírus...
  • gergely1991
    Avira
    Nem rossz eredmény......
  • Stomu Yamastha
    Tessék az új lista.
  • Möbiusz
    Lemaradt a listáról, pontosabban az első helyről az a-squared AntiMalware a maga 99,99%-os találati arányával.
  • Apocalipto
    Frissült a malwarebytes. Version 1.42.
  • gergely1991
  • Narxis
    Újabb AV-comparatives teszt: Link
  • Doomista
    TÉK
  • grebber
    Agyonblokkoltattam az exéjét hogy véletlenül se nézze azt végre igy már nem ugat!
  • gergely1991
    Én se véletlenül kérdeztem rá...
  • grebber
    Eddig ez az 5. új game amire anyázik ez a szar.
    Ebből 4 eredeti bolti.
    Hiába adom a kivételekhez egyből ugyanúgy jelzi és törli!
  • Centurius
    Ja egyébként jut eszembe. Kaspersky csak akkor töröl ki teljesen egy fájlt ha azt sehogyan sem tudja másképpen megtisztítani. Ebben, a fájl megtisztításokban pedig nagyon otthon van és az egyik legjobb, ha nem a legjobb, ezért(ÉN) hinnék neki.
  • Centurius
    Kaspersky nagyon ritkán falsol ezért meggondolandó az a játék használat.
    Biztos biztos vagy benne, hogy csak fals és nem valóban fertőzött is? Én hinnék a Kaspersky-nek a helyedben. Eddig nálam ha valamire jelzett, az tiszta találata volt és sosem fals.
    Mondom eddig.
  • gergely1991
    Tedd a kivételekhez valahol a beállításoknál...(ha lehet mentsd ki a karanténból)
    Biztos hogy csak fake?
  • grebber
    Köcsög Kaspersky nál hogy lehet beállítani hogy egy EXE fájlt ne töröljön már le ???Mert ő szar fake jelzést vírusnak véli??
    Játszani szeretnék játékkal de exe nélkül nehezen fog menni :(
  • Narxis
    Szép.
  • gergely1991
    Na a következő történt:Visszakaptam pendrive-omat majd elvégeztem egy kis ellenőrzést 2 fájlt látott fertözőttnek és biztonsági okok le is formáztam hogy amit nem detektált az a későbbi időkben ne fusson le(még véletlenül se.)Majd a karanténból lementettem felküldtem a virustotalra.
    Autorun.exe(képformátumként álcázva)
    b7e1bd99716bc1f4ad880049ab929b00593aa78c.EXE (mappaként álcázva)