41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Fájlt töltsd fel ide. És kiderül.
  • bojti
    It works !
  • isss
    G Data promo
    Nem próbáltam!
  • Pupuci
    Sziasztok.

Melyiknek szofver mond vajon igazat ??
    Avira szerint nincs semmi a fájlban viszont egy másik windozon lévő AVG szerint ezzel fertőzött:

• Pano
    Sajnos animált gifet nem tudok csinálni :(
  • Doomista
    Elkapott téged is a karácsony láz :)
    Lehet én is karácsonyig berakok valami hóeséset logót, mert hát jó párat csináltak nekem még réges régen.
    Klikk.
  • kl24h
    Nem újdonság ez a probléma.
    Tehát 2 lehetőség van:
    -vagy van egy állantivírus (olyanok, mint pl. Antivirus XP, Antispyware) feltelepedve az ESET mellé és sajnos az ESET nem olyan inteligens, hogy észrevegye
    -vagy az ESET elött volt egy másik antivírus feltelepítve, ami letelepítéskor nem törölte ki mindenhonnan magát és ezért a Biztonsági Központ észleli.

Saját tapasztalatomból mondom hogy pl. a BitDefender Antivirus vagy a Bitdefender Internet Security esetén miután az Unistall elvégezte a dolgát a gép újraindításakor a Biztonsági Központ detektálta a BitDefendert, de annyit írt, hogy ki van kapcsolva. Ennek a próblémának a megoldására feltelepítetem a BitDefender Free Edition-t es ezt Unistall-al letőröltem, mikor újraindítottam a gépet, a Biztonsági Központ már semmi antivírust nem detektált.
  • Narxis
    Pano a mostani logomba tudsz beletenni mozgó hóesést?
  • Krystalx
    igen ezt tudom és valóban igaz...amikor egy régebbi notira feltettem 2 éve ,akkor én mindent maxra állítottam...2.x verzió volt még.
    de az is köztudott h az újban 4után, ha maxra állítunk mindent, akkor már a teljesítménye sem olyan észrevétlen.

Doomista: nálam mindenben alap a jó minőség ! ;)
  • gergely1991
    De azt ne felejtsd el hogy a maximális védelmet amit tud nyújtani a nod az csak a megfelelő beállítással lehetséges mely sokan hanyagolnak...
  • Doomista
    Ez egy kurva finom sör, nagyon régi és híres is...csomó minden készül belőle...strandgatyától kezdve a óráig :D
  • Krystalx
    OFF: már érkezik feléd a szállítmány !
  • Krystalx
    A szavazók elsősorban a program könnyű kezelhetőségét emelték ki, és 92 százalékuk mondta magát elégedettnek vagy nagyon elégedettnek a NOD32 technológián alapuló, tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó ESET Smart Security teljesítményével.

hát jah van akinek CSAK a teljesítmény a lényeg...érdekes h a hatékonyságot nem is említik...
    ha tudnák páran h mi lehet a gépükön, akkor nem hiszem így díjaznák

• Doomista
    Nem értetek ti a humor szakmához :( Noob-ok :((
    [Most megsértődött mint az állat, és a pohár fenekébe önti bánatát]
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én inkább javítanék:Ez esetben a gyerekek nem virgácsot kapnának hanem szép kis trójait vagy erotikus hirdetéseket megjelenítő adware-t telepít a mikulás a kölykök gépére ....
  • Möbiusz
    Aki tud az tud...hiába na ...
  • Krystalx
    OFF: hát jobbat is kitalálhatott volna...mert ez nem is vicces :(
    /de ő tuti a beöltözött mű mikikre értette ,akik naponta több 100 emberrel találkoznak, nagy eséllyel kapnak el vmit.../
  • Doomista
    Szerintem vicces volt..legalábbis én jót röhögtem rajta, mikor a Fábry Showban mondta.
  • Krystalx
    de a Santa nem is hétköznapi ember ! ezért az ő immunrendszere tuti védett az emberek számára előállított mesterséges /felturbózott/ influenzás vírusokkal szemben...szerintem.
  • Doomista
    Ahogy Fábry mondta...ebben az évben a gyerekek a mikulástól nem virgácsot fognak kapni, hanem letüsszenti őket.
  • Narxis

virgácsot kapsz
  • Doomista
    Én így szeretnék kívánni Boldog Mikulást mindenkinek.

Hir 1
    Hir 2
  • Krystalx

Happy Santa Day !!!
  • Krystalx
    juj Lewi ezen most én is meglepődtem. :) bár ha arra gondolunk h Linux és Unix alatt nem kell olyan komoly védelem, és jó áron hozzájutnak a "motorhoz" akkor talán...... és -> " A linuxos változat elsősorban tesztelési célokat szolgál "
  • Stomu Yamastha
    Bocsi bátyuskám. Te vagy az idősebb. Emlékszel? Apu mindig azt mondta, hogy ne beszéljünk csúnyán. Főleg ha más is hallja.
  • Krystalx
    igen ez érthető :) jön a karácsony a reklám nagyon drága /Tv-ben,plakátokon, magazinokban/ sok millióba kerül nekik.
    vagy csak gyűlölik a szlovákokat...

pár hete nagyot mosolyogtam ,mikor néztem vmit a tv-ben és bejátszottak egy reklámot...ha biztonságot jó védelmet akar ,akkor Virusbuster. LOL
  • L7wy
    Te nem olvasol öcsém? Írom szépen h linuxos védelmében alkalmazza a virusbuster motorját. tessék és máskor ne ugass le valakit a semmiért...
  • Möbiusz
    Azért nincs csak ott, mert elfogyott a pénzük jelenleg.
  • Möbiusz
    Nofene.
    Az legjobb ebben, hogy nincs más semmi védelem az ESS-n kívül feltelepítve. Tegnap óta zakkant be a BK előtte ezt nem csinálta sosem.
  • Krystalx
    de legalább nincs ott a nod...annyira nem gáz az a teszt csak az első 2-t kell kitörölni és a Gdata után /vagy elé/ berakni a Trend Micro IS-t
  • Stomu Yamastha
    Na ez legalább akkora zagyvaság, mintha azt állítanám, hogy a Mercedes E osztályú (prémium kategóriás)autóiban a Trabant 600-as motorját használja.
  • L7wy
    A linuxos védelmében igen...
  • Apocalipto
    xDDDDD Valószínű xDDDDD
  • Doomista
    Rotfl...
  • Narxis
    Német chip magazin teszt:

1. hely

Többiek
  • Narxis
    kamu
  • gergely1991
    Háát állítólag a kaspersky a pl.:virusbuster motorját használja...
  • Doomista
    Lehet tölteni!
    Mert hát nem vírusos...CLEAN ALL.

Vagy mégis ?
  • Pano
    Jah, elég durván pakolják bele a naftát... napi több mint 10 ezer minta, van amikor megközelítik a 20-at is.
    De magában a programban vannak még kifogásolható dolgok. De legalább nem stagnál, hanem látszik, hogy kezdi kiforrni magát.
  • Doomista
    Jaja, az alapszintet nagy nehezen, de elérte.