41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Apocalipto
    Talál e?

• Doomista
    Fail :D
  • Doomista
    Ja.
  • gergely1991
    "GC csak oldalak forrásának áttekintésére és kezelésére jó"
    De az FF is képes erre.. vagy csak a Chrome részletesen mutatná?
  • bertino
    -.-
  • Doomista
    Te szemét!
  • Narxis
    :D remélem.
  • Doomista
    Ő
    nem
    te.
  • Met
    semmi gond, Pano majd törli
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeeeee, szemét téker
  • Doomista
    TÉK.
  • lck #24599
    Jobb - de már csak 1 s-sel.
  • Doomista
    GC csak oldalak forrásának áttekintésére és kezelésére jó, maradok a FF-nél minden szempontból. FF-t nem is kell se reklámozni, se berakni más programok telepítőjébe, mert e nélkül is hozza a színvonalát.
    És ez egy különbség a GC és az FF között.
  • RBJ
    panda t megéri kipróbálni érdekességképpen vagy ugyanolyan foss most is mint régen?
  • Pano
    Persze tudom, csak marha nagy ötlet volt. Már csak azért is, mert ezzel nem kicsit megnövelik a részarányukat a böngésző harcban és még biztonságot is adnak a böngészőnek. Nem lepődnék meg, ha az új Chrome telepítőben is megjelenne az Avast home bundle.
    Jó dolog a chrome ezt nem tagadom, de nekem a felhasználói felülete egyszerűen az idegeimre megy, azért nem használom. Könyvjelző -és előzmény kezelés valami tragédia. No meg én rühellem ha az átláthatatlan előzményekből kell kikeresnem a látogatott weboldalak címét (vagy újra begépelni), nem pedig nem tudom kiválasztani a címsor legördülő menüjéből. Ami ugye chrome esetében egyszerűen nem létezik.
  • Doomista

Én is rendszergazda vagyok.

A saját otthonomban.

• Pano
    Na a rendszergazdákról ne is beszéljünk.... 60%-uk azért van abban a pozícióban mert valakinek a valakije, nem azért mert tud valamit.
  • Doomista
    De hát tisztába vagy vele, hogy a Google-nek ez nem volt pénz...iszonyat mennyiségű bevétel jön nekik is.
  • Pano
    Gondolom a Google nem kis pénzt fizetett ezért. Ha belegondolsz, hogy at Avastnak mekkora a user bázisa, ez bizto millió dolláros tételű egyezmény.
  • Narxis
  • Met
    törném el a kezét a rendszergizdának
  • Narxis
    Rokonom egyik tejipari vállalatnál dolgozik(irodai munka), vett laptopot előtelepített Vistaval amin 90 napos Norton volt, ottani rendszergazda leszedte és Nod32-t tett fel céges kulccsal.
  • gergely1991
    Hát ez mi akar lenni?
  • Möbiusz
    Ma nekötekeggyééé. Ünnep van.
  • Apocalipto
    Google Chrome now bundled with Avast

Szerintem jó ötlet.
  • Doomista
    Egy két dologba bele tudnék kötni.
  • shaba23 #24584
    leszedte, kösz
  • Möbiusz
    Ingyenes védelmek számítógépünknek...
  • Doomista
    Antivirus AIO 5 in 1 2009:
  • Doomista
    Sajnos elvileg egy nagyon csúnya vírust kaptál be...
    TE report
    TE report 2
    Itt leirja, hogyan távolíthatod el.
    Elvileg a kaspersky leirtja, szóval töltsd le a kaspersky antivirus-t, 30 napig free.
  • Fülüke
    Nincs rejtett attribútumban. :S
  • Doomista
    Hát sajnos megint jól láttam, hogy még se full a program...
    Viszont a malwarebytes antimalware leszedi elvileg, és ingyenes.
    Download
  • simon7012
    A g-data nincs magyarul meg valakinek?
  • Doomista
    Oldalról infók:
    WOT
    Norton
  • Doomista
    Ezt a kártékony fájlt felismeri a PrevX is.
    Innen letöltheted fullba, aztán irány a scan.
  • gergely1991
    Ő egy "firefox2.exe" fájlra riaszt a system32 mappára amikor az eredeti a általában a "C:\Program Files\Mozilla Firefox\" mappában helyezkedik el "firefox.exe" néven, én is keriot használok de nálam jelez ilyenre.... (nincs rejtett attribútumban?)
  • shaba23 #24574
    Hali

Csak annyi lenne a kérdés, hogy a http://www.spywareremovalblog.com oldal mennyire megbízható? gond nélkül szedhetek le róla cuccot? A zwunzi.exe-t kéne leszednem a gépemről és itt találtam hozzá progit.
  • Doomista
    Miért ingott meg ? Lehet hogy false volt :)
  • Pupuci
    Ismerem az oldalt és próbáltam is de ahogy elkezdené feltölteni valami hibával meg is áll a feltöltés.Inkább töröltem az adott fájlt csak most egy kicsit megingott a bizalmam az Aviraban... :(
  • Fülüke
    Kösz a segítséget, már az avast nem riaszt be, viszont a kerio még mindig jelez egy behatolási kísérletet.

Nemis vagyok mondjuk benne olyan biztos, hogy ez valami kémprogram vagy vírus lenne, mert mikor kikapcsolom a kerio-t, akkor meg nincs is ott a firefox.exe fájl a system32-ben.